5 parasta...

5 parasta pihistelijän meikkituotetta

8.1.2017 Teksti: Minna / Glitz & Glam

5 parasta palaa tauoltaan! Jälleen joka (tai ainakin lähes) sunnuntai listataan parhaimpia tuotteita omissa genreissään.

furla

Tammikuu on sellainen talous takaisin balanssiin -kuukausi. Jouluna saattoi lähteä vähän lapasesta tai sitten tammikuulle tyrkkää ne kaikki kivat laskut, jotka pakottavat vähän tarkistelemaan sitä omaa rahankäyttöä. Siitä syystä ajattelin aloittaa tämän vuoden 5 parhaalla meikkituotteella, jotka ovat niitä edullisimmasta päästä. Tälle listalle markettien tavallisimpien tuotteiden brändien tuotteetkin ovat liian hintavia.

Kalleus, edullisuus ja keskiverto hinnoissa on suhteellista. Meillä jokaisella on oma käsitys hinnoista ja jokaisella on oma taloudellinen intressi. Itse käytän tähän valloilla olevaa hintatasoa, eli tarjonnan hintatasoa Suomessa, kun puhun kalliista tai edullisesta. Vältän ajattelemasta hintaa sitä kautta mitä itse olen valmis maksamaan. Jotkut meistä (kuten minä) on valmiimpia maksamaan enemmän, kuin se ns. keskiverto. Mutta tällä kertaa on tosiaan sieltä edullisimmasta päästä olevia meikkituotteita, jotka ovat parhaimmistoa omassa hintakategoriassaan ja päihittävät monia kalliimpiakin merkkejä.

Jätän kaikki vain ulkomailta saatavat huomioimatta, sillä maailmalla on edullisempaa ja on edullisempia merkkejä. Kuitenkin saatavuus on haastavampaa, joten otan tälle listalle tuotteita, joita saa Suomesta, ne ovat hyviä kilpailijoita kalliimmille tuotteille, ovat toimivia ja kaiken lisäksi edullisia.

essencemascara3

Essencen maskarat

Hintahaitari: 2,49-4,09 €

Olen joitakin ns. halpismaskaroita kokeillut, mutta kyllä tämä Essence on ihan kirkas voittaja. Maskaroita on todella paljon, mutta minä olen vasta nämä kolme ennättänyt testaamaan.

essencelashprincess

Suosikkini on tämä vasta tällä viikolla esittelemäni Lash Princes False Lash Effect Mascara. Syvällisempään esittelyyn pääset tästä. Näistä kolmesta jo testaamastani toiseksi parhaimmaksi minulla on osoittautunut Forbidden Volume Mascara. Ainut huono puoli Essencen maskaroissa minulla on ollut suttaantuminen, jota minulla esiintyy hieman. Mutta kuten tuossa linkkaamassani postauksessakin sanon, niin toisilla taas ei mitään suttaantumista esiinny. Todella moni teistä kommentoikin siitä, että ei suttaannu ja muutamalla on samaa tuhriintumista päivän mittaan kuin minullakin. Heikkous on enemmänkin rasvaliukoisuudessa, kuin liian herkässä vesiliukoisuudessa. Rasvoittuvilla silmäluomilla tai todella kosteuttavia ja rasvaisia silmänympärysihon tuotteita käyttävillä taitaa enimmikseen esiintyä tuota tuhriintumista.

essencemascara1

Mutta kun maskaralla saa tällaiset räpsyt lyhyehköille ripsille, niin tuhriintumisille antaa aika paljon anteeksi.

essencelipliner2

Essence Longlasting Lipliner

Hinta: 1,89 €

Pahoittelen, että tässä postauksessa on yksi merkki vähän enemmän edustettuna, mutta minkäs teet, kun tämä ko. merkki on älyttömän edullisesta hinnastaan huolimatta todella hyvä ja toimiva useamman tuotteen kanssa.

essencelipliner1

Longlasting Lipliner on huultenrajauskynä kierremekanismilla. Kynää ei tarvitse teroittaa, vaan terä kierritetään ulos hylsystä.

essencelipliner

Rajauskynä on todella pigmenttinen ja pehmeä. Kestävyys on suorastaan mahtava. Rajauskynällä voi tehdä yksinäänkin huulimeikin. Kuvassa minulla on vain pelkkää rajauskynää. Ulkoreunoille tummemmalla kynää kerrostaen ja siitä sisäreunoja kohti kevyempi värittely.

urbandecaynakedultimatebasics3

Viime aikojen suosikkihuulimeikkini on tehty pelkästään Essencen Longlasting Lipliner -rajauskynällä, joka on sävyltään 07 Plum Cake. Minulla on muitakin sävyjä tätä kynää, mutta nyt tämä hiusteni väriin niin kivasti sointuva sävy on ollut suosikkini. Toimii mahtavasti pelkästään huulten rajaamiseen, mutta myös kestävänä ja mattaisena huulipunana.

wetnwildeyeshadowprimer5

Wet n Wild  Photo Focus Eyeshadow Primer

Hinta: 7,49 € / 10 ml

Silmämeikinpohjustaja on ihan ehdoton tuote luomivärien käyttäjille – tai noh, ehdoton ja ehdoton. Luomivärit vaan saa niin paljon intensiivisempinä silmäluomille ja ne kestävät paremmin pohjustajalla, kuin ilman. Wet n Wildin silmämeikinpohjustaja on todellinen luomiväriliima. Koostumus on nahkea ja tarttuva.

wetnwildeyeshadowprimer4

Siitä syystä ne hentoisimmat ja hankalatkin sävyt saa toistumaan ihollakin upeina ja kirkkaina. Tämän tuotteen tarkemman esittelyn löydät täältä.

Silmämeikinpohjustajat eivät ole niitä kaikista edullisimpia meikkituotteita, joten toimiva, alta 10 euron silmämeikinpohjustaja on jo edullinen.

essencemakemebrow

Essence Make Me Brow

Hinta: 3,09 €

Ensin rakastuin Benefitin Gimme Brow -kulmamaskaraan. Tein LivBoxin blogiin Essencen tuotteilla meikkitutoriaalin ja sitä kautta sitten löysin Make Me Brow -kulmamaskaran. Huomasin tämän kolmen euron kulmamaskaran olevan lähes identtinen monta kertaa kalliimman Benefitin kulmamaskaran kanssa. Kirjoitin siitä ihan panosta tai pihistä -postauksenkin.

LBmeikki7

Make Me Brow on mahtava sen pienen ja näppärän harjan vuoksi. Se antaa väriä, runsaasti tuuheutta ja kolmiuloitteisuutta kulmakarvoille, sekä ryhdistää niitä hieman. Kestävyys on myös loistava, sillä kertaakaan ei ole kulmamaskara hikoilusta lähtenyt leviämään. Kulmamaskara on ihan huipputuote antamaan tuuheutta, jos omasta takaa ei löydy tuuheita kulmakarvoja. Minulla kulmamaskara on se viimeinen silaus kulmien ehostamiseen. Käytän sitä kulmakynän tai vahamaisen kulmageelivärinkin kanssa.

sleekmakeup8

Sleek MakeUp luomiväripaletit

Hinta: 13,90 €

Sleek MakeUpin i-Divine -luomiväripaleteissa täyttyvät seuraavat kriteerit:

  • pigmenttisyys
  • hyvä levittyvyys
  • kauniit ja monipuoliset sävyt
  • hauskasti nimetyt sävyt
  • laaja valikoima luomiväripaletteja
  • monenlaiset koostumukset
  • 12 sävyä paletissa
  • edullisuus.

sleekmakeup6

Ei ole ihan tavallista, että edullisilla merkeillä panostetaan johonkin teemaan ja nimettäisiin sävyjä teeman mukaisesti. Sleek MakeUpin i-Divine -luomiväripaleteissa näin kuitenkin on.

varikassilmameikki23

Paletteja löytyy erikoisemmissakin sävyissä rohkeammille meikkaajille, jotka haluavat leikkiä väreillä.

sleekmakeup

Hohtavien sävyjen lisäksi löytyy myös mattaisia koostumuksia. Joissakin paleteissa on vain mattaisia, joissakin vain hohtavia, ja joissakin molempia erilaisilla painotuksilla.

tutoriaali6

Luomivärit ovat kauniisti levittyviä ja niitä on helppo työstää.

greenlash4

Pigmenttisyyttä riittää i-Divine -paleteissa ja väritkin saa näkymään upean kirkkaina.

sleekmakeup7

Sleek MakeUp i-Divine -luomiväripaleteissa on todella hinta-laatusuhde kohdillaan. Ok, lähes 14 euroa ei ole puoli-ilmaista, mutta en tiedä toista merkkiä, jossa täyttyisi kaikki nuo aikaisimmin mainitsemani seikat ja hinta olisi kuitenkin useammasta sävystä pitkälti alle 20 euroa. Halvempiakin toki löytyy, mutta ei kaikkia noita kriteereitä täyttävinä.

halvatmeikit

Tämän postauksen perusteella voikin päätellä, että todella edullisten meikkien genressä minua miellyttää eniten Essence, Sleek MakeUp ja Wet n Wild. Vaikka käytän paljon luksuskosmetiikkaa ja ylipäänsä kalliimpia merkkejä, niin minulla on myös sulassa sovussa siellä meikissäni myös todella halpojakin tuotteita.

Pretty.fin* valikoimaan kuuluvat kaikki tämän postauksen brändit.

Sen lisäksi Essenceä myydään Tokmanneilla ja Halpa-halleissa. Wet n Wild on vähän kadonut myymälöistä, mutta sitä löytyy näköjään myös eleven.filtä*. Sleek MakeUpia löytää myös suurimmista Citymarketeista.

Allekirjoitatteko esille nostamiani edullisia meikkituotteita? Vai onko teillä omia ehdotuksia, jotka olisivat mielestänne parempia näissä todella edullisissa meikkituotteissa?

Ihanaa sunnuntaita kaikille!

Postauksessa esiintyvät tuotteet saatuja vuosien/kuukausien aikana. *merkityt linkit affiliate-linkkejä, joiden kautta tehdyistä ostoksista saan pienen komission.

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

Minna / Glitz & Glam

Instagram

  • Mitä sinun lauantaihin kuuluu? Onko meno yhtä rentoa kuin meidän Erkalla? Minun päiväohjelmaan kuuluu huomisen #5parasta -postauksen viimeistely, mutta muuten sama meno kuin Erkalla. 
Kokeilin Glamlinin palvelua, jossa kauneuskonsultti valikoi tuotteet juuri minun mieltymysten ja tarpeiden mukaan. Koin palvelun helpoksi, jonka vuoksi haluan suositella sitä, jos kosmetiikkashoppailu tuottaa vaikeuksia ja pettymyksiä. ➡️ Lue blogista lisää ja/tai katso Storiesit Glamlinista. Tein elämäni ensimmäiset höpöttelyni Storiesiin. Molemmat löydät biostani. 
#kaupallinenyhteistyö @glamlinsuomi #kosmetiikkaanetistä #kauneuskonsultti #glamlin #erkka #sleepingcat #cat #tulips #glamlinbox #uusipostausblogissa #saturday

glitz8glam

Kommentit (37)

[…] & Glam-Minnan kehumaa Lash Princess-ripsiväriä (Minna on postannut Essencen ripsareista myös täällä). Sen puuttuessa telineestä ostin sitten kaksi muuta – pakkohan sitä joku ripsari oli ostaa […]

Kiitos tästä!, jälleenkerran. Olen tosi aloittelijameikkaaja ja siksi en halua käyttää koko omaisuutta meikkeihin, jotka saattavat jäädä vain meikkipussiin pyörimään. Nuo vihreät ”silmät” ovat upeat! Tuollaiset kun oppisin tekemään synttärijuhliini.

Kiva, että postauksesta oli iloa. 🙂 Ymmärrän hyvin, että kaikki eivät halua käyttää suuria summia kosmetiikkaan, mutta kuitenkin haluavat hyviä ja toimivia tuotteita. 🙂 Siksi niin laajasti haluan testailla erilaisia ja eri hintakategorioiden tuotteita, että kaikille olisi jotain.

Tälläkin hetkellä käytössä on lash princess ja kuten sanoit, lopputulos on loistava, mutta kestävyydessä on toivottavaa. Annan sen kuitenkin anteeksi hinnan ja lopputuloksen vuoksi 🙂 kun tarvitsen jotain kestävämpää, käytän toista maskaraa.

Wet n wildin luomivärin pohjustaja on ollut ykkönen jo vuosia ja jatkaa edelleen. Toki mulla ei ole ollut varaa kokeilla esim. UDn primer potionia, mutta eipä ole ollut tarvettakaan tämän kanssa 🙂

Sleekin luomiväripaletit on myös jo harrastuksen alusta saakka ollut kestosuosikkeja ja niitä onkin kertynyt jo ”muutama” (12 :D). Ihan alussa innostuttuani, etsin nimenomaan edullisia, mutta hyviä luomivärejä. Marketeista sellaisia ei saa, mun mielestä kaikki maybellinen/lorealin paletit on laadultaan ihan hirveitä, vaikka monissa muissa tuotteissa onnistuvatkin loistavasti. Pitkän googlettelun jälkeen päädyin testaamaan Sleekkiä ja monen vuoden jälkeen sillä tiellä ollaan edelleen. Valitsen sleekin luomivärit ehdottomasti jopa ennen UDn naked palettejani, sleekin pigmenttisyys ja kestävyys voittaa UDn ihan kuusnolla ja tänä päivänäkin harmittaa, että tuhlasin rahani niihin nakupaletteihin.

Jäi kommentista uupumaan, että mielelläni näkisin postauksen Maybellinen uudesta push up angel maskarasta, joka sulle tuli bette boxissa 🙂 alkuperäinen push up oli surkea, mutta maybellinen maskara fanina kiinnostaa, miten tämä uusi suoriutuu 🙂

Tiedätkö, silloin kun ostin kosmetiikkani oikeastaan vain marketeista, niin siihen aikaan lähes kaikki suosikkimaskarani olivat Maybellinea. 🙂 Minäpä otan kokeiluuni sen maskaran. 😉

Pakko sanoa, että tuo 12 Sleekin palettia on aika kunnioitettavaa. :O

Hei, linkit hius- ja meikkitutoriaaleihin ei toimi.

Hei Elli! Voisitko tarkentaa, että mitkä linkit? Tarkoitatko noita jotka ovat oikealla sivupalkissa? Klikkasin niitä ja toimivat. Jos tarkoitit niitä, niin olisiko ollut joku hetkellinen häiriö palvelimella tmv.? :/

Blogissani on kyllä jonkun verran toimimattomia linkkejä, koska muuttojen myötä on loppunut uudelleenohjauksia jne. Olen niitä aina välillä yrittänyt korjaillakin. Kiitos kun ilmoitit. Jos tosiaan voisit vielä tarkentaa, niin tietäisin, että tarkoititko juuri noita linkkejä, joista minä puhuin, vai jotakin muita? 🙂

Essencen huultenrajauskynä on kyllä huippu hintaansa nähden! Sama täällä, viime kuussa rahaa paloi ja tammikuussa iskee aina pieni morkkis omasta rahankäytöstä… ^_^

No älä! :O Ihastuin todella paljon. En ajatellut hintaa (koska saatuja), mutta sitten yksi kysyi, että mitä huulipunaa minulla on jouluaaton meikkitutoriaalissa? Siihen sitten vastasin ja kerroin käyttämäni tuotteen ja tarkistin hinnan. Alkoi ihan naurattamaan, että niin hieno huulimeikkituote irtoaa alta 2 eurolla.

Pidän kovasti näistä postauksista, joista saa vinkkejä toimiviin edullisiin vaihtoehtoihin. Hinta ei välttämättä takaa tuotteen sopivuutta käyttäjälleen. Esim. Lumene on nostanut hintojaan aika reippaasti enkä usko kuitenkaan laadun nousseen samassa suhteessa. Hyviä edullisia vaihtoehtoja olen löytänyt Dermosilin uutuuksista, esim. uusi voidemainen poskipuna ja kulmakarvaväri ovat erinomaisia hinta/laatusuhteeltaan. Samoin Sokoksen myymän Gosh-sarjan voidemaiset puikossa olevat luomivärit ovat mainitsemisen arvoisia. Muutenkin on aina mukava lukea eri hintaluokan vaihtoehdoista. Ihonhoitotuotteissa toivoisin enemmän apteekkikosmetiikan olevan esillä. Lumenea on ainakin hehkutettu niin paljon eri blogeissa, että vaihtelu virkistäisi.

Minusta Lumene on ollut monen ihonhoitotuotteen kohdalla laatuunsa nähden edullisempi. Sinällään hintojen korotus vastaa joidenkin tuotteiden kohdalla nyt sitä mitä se olisi ehkä jopa kuulunutkin olla. Usein myös monen kuluttajan arvostus syntyy hintalapusta. Ei tietenkään kaikkien, mutta sellainen yleinen mielikuva on sillä korkeudella mitä hintalapussa lukee. Mutta kaikki ei tietenkään sovi ja miellytä kaikkia. Onneksi on paljon kosmetiikkaa ja jokaiselle kyllä löytyy ne mieleisimmät, kun vaan jaksaa etsiä. 🙂 Hintojen korotus kieltämättä harmittaa muutaman tuotteen kohdalla. Tavallaan ymmärrän syyt, koska Lumene on harmillisesti aliarvostettu täällä Suomessa sen myyntipaikan ja hinnan vuoksi, vaikkakin on Suomen eniten ostetuin brändi vuodesta toiseen. Nyt tulee ihan varmana notkahdustakin – ainakin uskoisin niin hintojen noston vuoksi.

Onko Gosh halpismerkki? Itse miellän sen keskihintaisten halvimpiin. Kuten myös NYX. Goshia tuli aikoinaan ostettua paljonkin. Tallinnan Kaubamajassa se oli vieläkin edullisempaa. Silloin parikymppisenä raahasin sieltä Goshin luomivärejä. Ne ovat minulla vieläkin! 😀

Aina silloin tällöin tuon apteekkimerkkejä esiin. Tuntuu, että ne eivät ole niin monia kiinnostavia, niin ovat vähemmän esillä, vaikka meidän perheessä käytetään paljonkin apteekkimerkkien voiteita. Toiveesi huomioitu ja pyrin toiveeseesi vastaamaan pian. 🙂

Minä oon kans tykännyt Essencen ripsareista ja huultenrajauskynistä ja huulituotteista ylipäänsä. Ostin juuri pari päivää sitten tuon kehumasi Lash Princess -ripsarin. Sleekin luomiväreistä oon vasta haaveillut.

Kokeile ehdottomasti Sleekiäkin. 🙂 Erityisesti nuo luomiväripaletit. Mutta löytyy siltäkin merkiltä paljon loistavia tuotteita. Eivät kyllä yhtä halpaa, kuin Essence, mutta edullisia kuitenkin.

Öhm, vähän kolkuttelee tuolla takaraivossa tuo sun alkupään teksti joulun ajan tuhlailuista ja nyt olis hyvä pistää kukkaron nyörit tiukalle….niin, tässä luomiväriaddikti tunnustaa juuri tilanneensa Anastasia Beverly Hillsin Modern Renaissance – paletin ulkomailta eikä tosiaan ollut halpa. 😀 B) Ihan vaan sulle taas vinkiksi, kun seuraavan kerran lähdet reissuun. 😉 Edullisestikin saa tosiaan hyviä luomivärejä mutta miten sitä aina rakentaaki itelleen sen himotuksen niihin kalliimpiin…? Kai se on se, kun niitä kalliimpia pitää kuitenkin hetki aina miettiä ja mahdollisesti säästääkin niitä varten, ne tuntuvat jotenkin ihan erityisiltä.

Kiitos näistä edullisemmistakin vinkeistä. Tuosta Essencestä olen kuullut paljon hyvää mutten ole itse vielä törmännyt missään kaupassa niihin. Pitäisi vähän hypistelemään päästä. 😉 Nyt ehkä uskaltautuu kokeilemaankin jotain tuotteita.

Lähden kahden kuukauden päästä miehen kanssa Siljalinen risteilylle Tukholmaan. Tiedossa jälleen kylpyammetta hytissä, mahtavaa ruokaa ja tietty Sephora Tukholmassa. 😉

Minulla on tuo sama. Aloin ostamaan kalliimpia juttuja siksi, että tekisin ostokset harkitummin. Noh, jossain vaiheessa ne ostokset eivät olleet harkitumpia, vaikka ostin Dioria, YSL:ää, Chanelia ja sun muita kalliita. Nyt olen mielestäni kehittynyt harkitsevammaksi. Tosiaan kun blogin kautta tulee niin paljon välineitä, joista ammentaa aiheita, että voi todella valita mistä haluaa kirjoittaa, niin ostokset teen sitten nykyään todella harkitusti. Hillitsee sitä tavaran määrää. Toki vastaavasti otan testiinkin harkitusti, jos minulta kysytään. Yleensä vaan suurin osa tulee kysymättä lehdistönäytteinä, mutta onneksi tulee. Sieltä on löytynyt helmiä. Essencen kohdalla kävi nyt viimesimmin niin, että vastasin tiedusteluun ja listasin vain muutaman tuotteen, jotka halusin kokeilla. Lähetyksessä olikin sitten valtava kasa Essenceä. Näitä huultenrajauskyniä en edes älynnyt pyytää. Onneksi nekin oli laitettu ja löysin ehkä yhtiä parhaimpia huultenrajauskyniä. 🙂 Sitten pääsen jakamaan tällaisen vinkin näistä eteenpäin.

Suosittelen kokeilemaan. Essence on oikeasti aika hauska brändi noin ulkoisesti ja ideoiltaan. Tuotteetkin hyviä, eikä kokeiluun liity suurta sijoitusta. 🙂

Kyllä Essence aina NYXin voittaa. Mä oon jotenkin onnistunut löytämään Essenceltä vain todella onnistuneita tuotteita ja NYXiltä vain pettymyksen aiheuttaneita. No selvähän se, ettei kaikki toimi kaikilla, mutta miten olenkin onnistunut sössimään NYX ostokseni niin perusteellisesti 😀

Essencen ainoa rasittava puoli on se, että tuotteiden määrät hyllyissä on niin pienet, että moni hyllypaikka on joka kerta käydessä tyhjä. Ja se, ettei myyntikappaleita teipata kiinni. Joutuu aina tarkistamaan, ettei esim. joku purkkituote ole rähmitty. Ihmetyttää, ettei ihmiset voi testata testereistä, mikä siinä on niin vaikeaa?

No voi harmi, että olet NYXiin pettynyt. Minä pidän monesta NYXin tuotteesta. Näihin en NYXiä nostellut, kun pidän niitä keskihintaisina. Halvimpina keskihintaisina.

Joo! Voi hitsi, että on raivostuttavaa pakkauksien avaaminen. ARGH! Brändin edustajana / konsulenttina työskennellessäni tavarataloissa todella tiedän miten niitä vähän kokeiltuja tuotteita on paljon. Testeri olisi ollut siinä vieressä.

Essencen maskaran oman postauksen kommenteissa yksi sanoiki, että näitä sinetittömiä kannattaa ostaa netistä. Silloin ei sitten ole kukaan käynyt vähän testailemassa. 🙂

Makeup Revolution kuuluu listalle ihan ilman muuta 🙂 heidän luomiväripaletit, highlighterit ja poskipunat = rakkautta! Löytyy myös ihanan ihana Unicorn Hearts-highlighter sateenkaaren sävyissä <3

Tuo MakeUp Revolution ei ole minulle tuttu, vaikka siis merkin tiedän. Minä laskisin sen keskihintaisiin. Normaalihintaisena se ei ole ihan halpishinnoissa. 🙂 Mutta näyttää kyllä aika hauskoille noi merkin erilaiset paletit. Varsinkin kasvomeikkipaletit.

Essence on todellinen yllättäjä. Huultenrajauskynä on ihan ykkönen. Aiemmin käytin Body Shopin monta kertaa kalliimpaa mutta nykyään ostan vain Essencen rajauskynää ja just tätä kierremekanismilla olevaa. Love it !!
Myös kulmamaskara on päivittäisessä käytössä ja hyväksi havaittu.
Plussaa myös se että Essenceä saa myös pienemmiltä paikkakunnilta !

Se on! En ole enää pitkään aikaan ihmetellyt, että miksi Essenceä niin moni tilasi ulkomailta ennen merkin tuloa Suomeen. Nyt tulee ihmeteltyä, että miten niin edullinen voi olla niin tarkoin mietityllä ja erilaisilla pakkauksilla varusteltu ja muutenkin hauskoja ideoita käytetään brändin tuotteissa. Kyseessähän on ns. nuorisomerkki, joihin en yleensä niin hurahda. Tässä on halvasta hinnastaan huolimatta omanlaista tyyliä. 🙂

Kumpi on mielestäni kestävämpi tai miellyttävämpi käyttää- UD:n vai Wn’W:n luomiväriprimer?

Hmmm… pahan heitit! Wettis on tahmeampaa. Se voi olla vahvuus tai heikkous. Joku ei tykkää tahmeudesta, joku taas tykkää just siksi, että luomivärien kimalteet tarraa paremmin ja silmämeikistä saa hankalimpienkin luomivärikoostumuksien kanssa todella upean tuloksen, joka on niin fab!

UD on helpompi levittää luomille. Se on sen vahvuus, vaikka sekin saattaa joskus juntata johonkin kohtaan tiukemmin ja epätasaisemmin.

Molemmat kestää mahtavasti. Wettis ei ole pettänyt koskaan, UD on pettänyt muutaman kerran, mutta otetaan huomioon, että UD on ollut käytössä yli 6 vuotta. Se tietää monta tuubia ja sitä olen käyttänyt sadoille asiakkaillenikin. Wettistä olen käyttänyt vain kaksi tuubia. Joten UD:hen liittyy enemmän käyttökertoja ja sen kautta suurempi mahdollisuus niihin pohjustajan pettämisiin. 🙂

Mua ihan naurattaa nämä mun vastaukset. Saakohan kukaan kysyjä koskaan minulta suoraa ja yksinkertaista vastausta? Ei varmaan. 😀 Mutta kun kosmetiikkaan en löydä ehdottomuuksia, vaan kaikkeen liittyy niin monta muuta seikkaa ja niitä muuttuvia tekijöitä.

Kiitos yrityksestä 🙂 Ei vaan ihan selventävä ja hyvä vastaus, josta voi päätellä että UD on pelittävämpi arkimeikkiin, kun ei halua pelkän primerin kanssa viettää sen enempää aikaa. Ja kun on nyt talvella kuivia iholänttejä välillä luomissa, on hankalampi jos luomiväri vielä enemmän tarraa kiinni niihin kuiviin kohtiin. UD:ssä käytän anti age-versiota, joka iskee nelikymppiselle heti 😉 Muutenkaan ei tule tehtyä sellaisia iltalookkeja, että tarvitsisi superglitterliimaa. En siis vaihda tuotetta, kun alkaa lähes vuoden jälkeen loppumaan. Kiitos!

No itse asiassa Wettis on nopeampi, koska sen kanssa pitää olla ripeä levittäjä. Se jämähtää tiukaksi, joten sitä ei sormella hierota kuin hetki. Itse suosin taputtelua sormella. 🙂 Se liimaantuu tiukasti luomeen. Siksi se minusta vaikuttaa pitävämmältä, kuin UD. Mutta sinulla on käytössä Anti-Aging -versio. Suosittelen pysymään siinä, kerta se toimii sinulla. Se UD:n Original ei välttämättä sekään ole sinulle hyvä. Mainitsit, että sinulla on kuivia kohtia silmäluomilla. Tuo Anti-Aging on ehdottomasti parempi sinulle. Toisena hyvänä suosittelen Sensain pohjustajaa. 😉 Se on kanssa sellainen, joka voisi olla sinun mieleesi. Se kaunistaa ja kosteuttaa silmäluomia todella paljon. 🙂

Nyt puhun jo enemmän, kun minulta kysyttiin, mutta tuli tässä vain mieleeni ja siksi vinkkaan Sensaistakin. Vielä linkki postaukseeni, jos alkoi kiinnostamaan enemmän.
https://anna.fi/glitz8glam/2014/04/sensai-eyelid-base-silmameikinpohjustaja/

Essencen määrä ei yllättänyt, hyviä tuotteita todella edulliseen hintaan!
Sen sijaan ehkä vähän yllätti, ettei listalta löytynyt yhtään NYXiä.

No kun miellän NYXin keskihintaisiin. Minusta se on hintatasoltaan keskihintainen. Siksi ei ole NYX mukana. Otetaanko keskihintaisista omansa ja kalliimmista oma listaus? 🙂

Joo, kannatetaan!

Mä vaan tykkään niin paljon NYX Micro Brow Pencil kulmakynästä, että siinä vaiheessa 10€ ei tunnu miltään 😀

Uuh, tästä tulee sitten vaikeaa. APUA! Myönnän, että välttelen aiheita, joista en meinaa keksiä vain viittä, koska olisi 10 suosittelua. 😀

No eihän 10 euroa ole paljon minustakaan, koska olen ostanut 30 euron kulmakyniä. Mutta onhan 10 euroa kulmakynästä sen verran paljon, että ei ehkä kait istu halvimpien genreen?

Allekirjoitan kyllä täysin varsinkin Essencen ja Sleekin kohdalta – Wet n Wild on omalla kohdallani jäänyt viime vuosina vieraammaksi, mutta tähän voisi ehdottomasti uudelleen tuttavuutta tehdä 🙂

Wettiksen luomivärit ovat muuten kanssa loistavia. 🙂 Niiden suosio on vaan vähän laantunut täällä Suomessa. Syy on varmaan se kun Wettistä ei myydä niin laajasti, kuin vielä 2010-luvun alussa myytiin.

Muistan joskus ysärillä, kun mulla oli valkoinen kausi. KAIKKI meikki piti olla valkoista, luomiväri, kajali ja huulipunakin. Huulipunana mulla oli juurikin wet’ n wild. En muista ko merkkiin törmäilee sen jälkeen, enkä tiennyt et niitä ees tehdään enää. ? Pitääkin tuohon pohjustajaan tutustua…

Mäkin oon tota forbidden volumea kokeillut , ja hämmenyin miten hyvää se on noin edulliseksi tuotteeksi. Aion ottaa myös Lash Princessin kokeiluun.

Minulla on NYXin valkoinen eyeliner. Itselleni sitä en ole käyttänyt, mutta tyttärelleni piirtelin hämähäkin seitit kasvoille, kun tein hänestä hämähäkkiprinsessan halloweenina. Oli kyllä upea näky lapseni. Liimailin hämähäkin poskeen, timantteja, glitteriä jne. Kampaukseen tuli paljon hämähäkkejä. Se liner kestää ihan älyttömän hyvin!

Wet’n Wildin pohjustajaa pitää kyllä joskus testata 🙂 Onneksi kuitenkin saa Prettyltä, jos on ehdoton hätä se saada. Suomesta tosiaankin kadonnut merkki, mutta rapakon toisella puolen näkee videoita aika paljonkin uusista tuotteista.

Essence on kyllä huippumerkki, vaikka hutejakin joskus sattuu. Onneksi Joensuuhun tuli Carlsonin lisäksi Tokmannillekin ständi, niin ehkä se on tuonut sen, että tuotteita on useimmin hyllyssä 😀

Jep, se on kadonnut. Muistan bloggauksen alkuvuosilta, kun Wettistä oli paljonkin. Ostin jo aikaa ennen bloggausta joitakin merkin tuotteita Seppälästä. Mustaa kynsilakkaa kului useampikin pullo.

Joo, joka merkillä on tuotteita, jotka eivät sovi kaikille tai ole mieleen. Mutta jokaiselle tuotteelle tuntuu olevan oma fanikuntansa ja niitä joilla ne toimii ja sopii. 🙂 Minä en ole erityisen mieltynyt Essencen meikkipohjiin. Ne ovat olleet ok, mutta eivät sellaisia, että niitä kehuisin suuresti. Joten siksi en niistä ole kirjoitellutkaan.

Essence, kyllä!! Minulla on ollut kokeilussa mm. ripsivärejä, huulipunia ja aurinkopuuteri.. Ainoa tuote minkä myönnän heittäneeni roskiin oli jonkinlainen mattainen huulikiilto. Odotin tuotteen olevan enemmänkin nestemäinen huulipuna matta-lopputuloksella, mutta ei. Onneksi menetys oli rahallisesti alle 3 euroa 😀 Nyt olen ihastunut merkin vaaleisiin metals-luomiväreihin, joita olen käyttänyt korostuksena poskipäille.

Tuota Make me brow -geeliä olen harkinnut kokeiluun, mutta jostain luin, että sävyvalikoima ei ole paras mahdollinen. Itse käytän geelinä Lorkun versiota ja sekin on aivan loistava minun tarpeisiini ja hintakin alle 10 e 🙂

Sleekin paletit ovat kyllä ihan ylivetoja, omistan pari nudea ja sellaisen josta löytyy ruskeiden lisäksi sinistä ja vihreää. Jossain vaiheessa minulla oli näitä aika montakin, mutta luovuin värikkäistä.

Huulimeikit ovat toinen merkin vahvuus. 🙂

Mattainen huulikiilto kuulostaa hyvin oudolle.

Kulmageeleistä löytyy kolme sävyä. Ne ovat ne ihan perussävyt ja muistuttavat ihan samoja, kuin Benefitin sävyt. Minulle istuu tummanruskea parhaiten. 🙂 Kannattaa katsastaa, että löytyykö niistä kolmesta sävystä sinulle sopivaa. Nyt on Maybellineltakin tullut uudet kulmamaskarat. En tiedä niistä vielä enempää, kun just eilen sain lehdistönäytelähtetyksen. Mutta vinkiksi, jos kiinnostaa katsastaa niitä kaupassa.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *