Glitz & Glam

5 parasta pihistelijän meikkituotetta

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

5 parasta palaa tauoltaan! Jälleen joka (tai ainakin lähes) sunnuntai listataan parhaimpia tuotteita omissa genreissään.

furla

Tammikuu on sellainen talous takaisin balanssiin -kuukausi. Jouluna saattoi lähteä vähän lapasesta tai sitten tammikuulle tyrkkää ne kaikki kivat laskut, jotka pakottavat vähän tarkistelemaan sitä omaa rahankäyttöä. Siitä syystä ajattelin aloittaa tämän vuoden 5 parhaalla meikkituotteella, jotka ovat niitä edullisimmasta päästä. Tälle listalle markettien tavallisimpien tuotteiden brändien tuotteetkin ovat liian hintavia.

Kalleus, edullisuus ja keskiverto hinnoissa on suhteellista. Meillä jokaisella on oma käsitys hinnoista ja jokaisella on oma taloudellinen intressi. Itse käytän tähän valloilla olevaa hintatasoa, eli tarjonnan hintatasoa Suomessa, kun puhun kalliista tai edullisesta. Vältän ajattelemasta hintaa sitä kautta mitä itse olen valmis maksamaan. Jotkut meistä (kuten minä) on valmiimpia maksamaan enemmän, kuin se ns. keskiverto. Mutta tällä kertaa on tosiaan sieltä edullisimmasta päästä olevia meikkituotteita, jotka ovat parhaimmistoa omassa hintakategoriassaan ja päihittävät monia kalliimpiakin merkkejä.

Jätän kaikki vain ulkomailta saatavat huomioimatta, sillä maailmalla on edullisempaa ja on edullisempia merkkejä. Kuitenkin saatavuus on haastavampaa, joten otan tälle listalle tuotteita, joita saa Suomesta, ne ovat hyviä kilpailijoita kalliimmille tuotteille, ovat toimivia ja kaiken lisäksi edullisia.

essencemascara3

Essencen maskarat

Hintahaitari: 2,49-4,09 €

Olen joitakin ns. halpismaskaroita kokeillut, mutta kyllä tämä Essence on ihan kirkas voittaja. Maskaroita on todella paljon, mutta minä olen vasta nämä kolme ennättänyt testaamaan.

essencelashprincess

Suosikkini on tämä vasta tällä viikolla esittelemäni Lash Princes False Lash Effect Mascara. Syvällisempään esittelyyn pääset tästä. Näistä kolmesta jo testaamastani toiseksi parhaimmaksi minulla on osoittautunut Forbidden Volume Mascara. Ainut huono puoli Essencen maskaroissa minulla on ollut suttaantuminen, jota minulla esiintyy hieman. Mutta kuten tuossa linkkaamassani postauksessakin sanon, niin toisilla taas ei mitään suttaantumista esiinny. Todella moni teistä kommentoikin siitä, että ei suttaannu ja muutamalla on samaa tuhriintumista päivän mittaan kuin minullakin. Heikkous on enemmänkin rasvaliukoisuudessa, kuin liian herkässä vesiliukoisuudessa. Rasvoittuvilla silmäluomilla tai todella kosteuttavia ja rasvaisia silmänympärysihon tuotteita käyttävillä taitaa enimmikseen esiintyä tuota tuhriintumista.

essencemascara1

Mutta kun maskaralla saa tällaiset räpsyt lyhyehköille ripsille, niin tuhriintumisille antaa aika paljon anteeksi.

essencelipliner2

Essence Longlasting Lipliner

Hinta: 1,89 €

Pahoittelen, että tässä postauksessa on yksi merkki vähän enemmän edustettuna, mutta minkäs teet, kun tämä ko. merkki on älyttömän edullisesta hinnastaan huolimatta todella hyvä ja toimiva useamman tuotteen kanssa.

essencelipliner1

Longlasting Lipliner on huultenrajauskynä kierremekanismilla. Kynää ei tarvitse teroittaa, vaan terä kierritetään ulos hylsystä.

essencelipliner

Rajauskynä on todella pigmenttinen ja pehmeä. Kestävyys on suorastaan mahtava. Rajauskynällä voi tehdä yksinäänkin huulimeikin. Kuvassa minulla on vain pelkkää rajauskynää. Ulkoreunoille tummemmalla kynää kerrostaen ja siitä sisäreunoja kohti kevyempi värittely.

urbandecaynakedultimatebasics3

Viime aikojen suosikkihuulimeikkini on tehty pelkästään Essencen Longlasting Lipliner -rajauskynällä, joka on sävyltään 07 Plum Cake. Minulla on muitakin sävyjä tätä kynää, mutta nyt tämä hiusteni väriin niin kivasti sointuva sävy on ollut suosikkini. Toimii mahtavasti pelkästään huulten rajaamiseen, mutta myös kestävänä ja mattaisena huulipunana.

wetnwildeyeshadowprimer5

Wet n Wild  Photo Focus Eyeshadow Primer

Hinta: 7,49 € / 10 ml

Silmämeikinpohjustaja on ihan ehdoton tuote luomivärien käyttäjille – tai noh, ehdoton ja ehdoton. Luomivärit vaan saa niin paljon intensiivisempinä silmäluomille ja ne kestävät paremmin pohjustajalla, kuin ilman. Wet n Wildin silmämeikinpohjustaja on todellinen luomiväriliima. Koostumus on nahkea ja tarttuva.

wetnwildeyeshadowprimer4

Siitä syystä ne hentoisimmat ja hankalatkin sävyt saa toistumaan ihollakin upeina ja kirkkaina. Tämän tuotteen tarkemman esittelyn löydät täältä.

Silmämeikinpohjustajat eivät ole niitä kaikista edullisimpia meikkituotteita, joten toimiva, alta 10 euron silmämeikinpohjustaja on jo edullinen.

essencemakemebrow

Essence Make Me Brow

Hinta: 3,09 €

Ensin rakastuin Benefitin Gimme Brow -kulmamaskaraan. Tein LivBoxin blogiin Essencen tuotteilla meikkitutoriaalin ja sitä kautta sitten löysin Make Me Brow -kulmamaskaran. Huomasin tämän kolmen euron kulmamaskaran olevan lähes identtinen monta kertaa kalliimman Benefitin kulmamaskaran kanssa. Kirjoitin siitä ihan panosta tai pihistä -postauksenkin.

LBmeikki7

Make Me Brow on mahtava sen pienen ja näppärän harjan vuoksi. Se antaa väriä, runsaasti tuuheutta ja kolmiuloitteisuutta kulmakarvoille, sekä ryhdistää niitä hieman. Kestävyys on myös loistava, sillä kertaakaan ei ole kulmamaskara hikoilusta lähtenyt leviämään. Kulmamaskara on ihan huipputuote antamaan tuuheutta, jos omasta takaa ei löydy tuuheita kulmakarvoja. Minulla kulmamaskara on se viimeinen silaus kulmien ehostamiseen. Käytän sitä kulmakynän tai vahamaisen kulmageelivärinkin kanssa.

sleekmakeup8

Sleek MakeUp luomiväripaletit

Hinta: 13,90 €

Sleek MakeUpin i-Divine -luomiväripaleteissa täyttyvät seuraavat kriteerit:

  • pigmenttisyys
  • hyvä levittyvyys
  • kauniit ja monipuoliset sävyt
  • hauskasti nimetyt sävyt
  • laaja valikoima luomiväripaletteja
  • monenlaiset koostumukset
  • 12 sävyä paletissa
  • edullisuus.
sleekmakeup6

Ei ole ihan tavallista, että edullisilla merkeillä panostetaan johonkin teemaan ja nimettäisiin sävyjä teeman mukaisesti. Sleek MakeUpin i-Divine -luomiväripaleteissa näin kuitenkin on.

varikassilmameikki23

Paletteja löytyy erikoisemmissakin sävyissä rohkeammille meikkaajille, jotka haluavat leikkiä väreillä.

sleekmakeup

Hohtavien sävyjen lisäksi löytyy myös mattaisia koostumuksia. Joissakin paleteissa on vain mattaisia, joissakin vain hohtavia, ja joissakin molempia erilaisilla painotuksilla.

tutoriaali6

Luomivärit ovat kauniisti levittyviä ja niitä on helppo työstää.

greenlash4

Pigmenttisyyttä riittää i-Divine -paleteissa ja väritkin saa näkymään upean kirkkaina.

sleekmakeup7

Sleek MakeUp i-Divine -luomiväripaleteissa on todella hinta-laatusuhde kohdillaan. Ok, lähes 14 euroa ei ole puoli-ilmaista, mutta en tiedä toista merkkiä, jossa täyttyisi kaikki nuo aikaisimmin mainitsemani seikat ja hinta olisi kuitenkin useammasta sävystä pitkälti alle 20 euroa. Halvempiakin toki löytyy, mutta ei kaikkia noita kriteereitä täyttävinä.

halvatmeikit

Tämän postauksen perusteella voikin päätellä, että todella edullisten meikkien genressä minua miellyttää eniten Essence, Sleek MakeUp ja Wet n Wild. Vaikka käytän paljon luksuskosmetiikkaa ja ylipäänsä kalliimpia merkkejä, niin minulla on myös sulassa sovussa siellä meikissäni myös todella halpojakin tuotteita.

Pretty.fin* valikoimaan kuuluvat kaikki tämän postauksen brändit.

Sen lisäksi Essenceä myydään Tokmanneilla ja Halpa-halleissa. Wet n Wild on vähän kadonut myymälöistä, mutta sitä löytyy näköjään myös eleven.filtä*. Sleek MakeUpia löytää myös suurimmista Citymarketeista.

Allekirjoitatteko esille nostamiani edullisia meikkituotteita? Vai onko teillä omia ehdotuksia, jotka olisivat mielestänne parempia näissä todella edullisissa meikkituotteissa?

Ihanaa sunnuntaita kaikille!

Postauksessa esiintyvät tuotteet saatuja vuosien/kuukausien aikana. *merkityt linkit affiliate-linkkejä, joiden kautta tehdyistä ostoksista saan pienen komission.

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

X