Glitz & Glam

Ah, ne ihanat kylkiäiset

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Ajattelin laittaa tällaiset pikaisen postauksen torstai-illan iloksi. Aamulla postasin kevätmeikistä, jossa käytin Clarinsin ihanaa Garden Escape -kokoelman luomiväripalettia ja huuliöljyä. Tästä pääset meikkipostaukseeni.

Julkaisin äsken Instagramissani (@glitz8glam) Sokoksen verkkokaupan shoppailuni. Satuin tässä muutama päivä sitten katselemaan, että mitäs se haluamani Estèe Lauderin geeliliner ja Nutritious -sarjan kasvoputsari maksoikaan? En ollut ajatellut niitä heti ostaa, mutta… ”Ostaessasi kaksi Estée Lauder -tuotetta saat lahjaksi lahjapakkauksen, joka sisältää seitsemän matkakokoista tuotetta (Arvo 112€). Rajoitettu erä.” No tuo teksti sitten vaikutti ostopäätökseeni. En toki ollenkaan tiennyt, että mitä tuo lahjapakkaus pitäisi sisällään, mutta kylkiäiset on kivoja ja jos ne ovat Estèe Lauderia, niin… you all know.

esteelaudergeeliliner

 

Double Wear Stay-in-Place -geeliliner on kiinnostanut jo pitkään. Liner ei edes ole pahanhintainen, sillä 26,00 € ei ole paha. Kyseessä on kaiken lisäksi selektiivinen merkki. Kohtuullinen sanoisin. Esittelyä ja arviointia on luvassa testailujen jälkeen.

esteelauderputsari

Ostin Tukholman risteilyltä Estèe Lauder Nutritious -sarjan kasvoöljyn ja yövoiteen. Tästä pääsee reissuni shoppailuja esittelevään postaukseeni. Päätin tilata tämän Radiant Vitality 2-in-1 Foam Cleanser -puhdistuksen myös. Hintaa kasvoputsarilla oli 27,00 €. Ei ehkä ihan edullista, mutta tahdoin kokeilla myös tätä ja putsarit alkavat olla vähissä.

esteelauderminit

 

Nämä ihanuudet sitten sain kylkiäisenä, kun ostin kaksi Estèe Lauderin tuotetta. Oli aika jännittävää tutkia, että mitä meikkipussukka pitää sisällään? Iiih! Ihania juttuja ja mukavia kylkiäisiä. On huulipuna (ihana ja niin minulle sopiva sävy), minimaskara (2,8 ml), Lisa Perry -huulikiilto (ilmeisesti jokin LE-kokoelmasta), Day Wear BB-voidenäyte (Light sävyisenä), Advanced Night Repair -seeruminäyte, Take It Away -kasvoputsari ja Day Wear -kasvovoide. Tosi hulppeat kylkiäiset. Wau! Olen aina niin helppo, kun minulle luvataan jotain kivaa kaupanpäälle.

Linkkaan teidät suoraan Estèe Lauderin osastolle virtuaalisessa Sokoksen tavaratalossa, eli tästä Estèe Lauderiin, jos alkoi kylkiäinen kiinnostamaan. En valitettavasti tiedä, että saako kaikki täysin samanlaisen tuotesetin, mutta varmasti kivoja juttuja niissä kaikissa on.

e.l.f

On minulla jotain kivaa kerrottavaa myös edullisesta kosmetiikasta kiinnostuneille. Vastaanotin Pretty.filtä paketillisen e.l.f.:n tuotteita. Tarkoitus olisi testailla ja nostaa hyviä tuotteita esiin ja tehdä pieniä vertailua kalliimpien vastaavien kanssa. E.l.f. on todella halpa merkki, eikä minulla ole aikaisempaa kokemusta niistä. Ihan kiva kokeilla ja päästä jakamaan kokemukseni. Nuo mustaan pakatut tuotteet näyttävät aika tyylikkäiltä, eikä näin nopealla vilkaisulla arvaisi miten edullisesta merkistä on kyse.

bloglovin

Sitten kaikille Bloglovin’ia käyttäville. Glitz & Glam toimii siellä taas! Kyllä se vei aikaa, sillä ei ole tuon paikan ylläpito ihan nopeita vastauksissaan. Minulla oli siellä kaksi eri profiilia, joissa toinen oli ikivanhalla .blogspot.fi -osoitteella ja .com -osoitteella. Nyt nuo on yhdistetty ja kaikki toimivat myös tämän .purkkimafia.fi -osoitteisen kanssa. Jee! Vihdoin toimii! Meinasin jo huolestua, sillä huomasin uusia tulevan ja osa vanhoista varmasti poisti Glitz & Glamin listaltaan, kun sinne ei enää päivitykset tulleet. Nyt voitte lisätä blogini sinne uudelleen, kun taas homma toimii! Oikeanpuoleisesta sivulaidasta pääsee liittymään lukijakseni Bloglovin’in kautta tai tästä linkistä.

Kuinkas helppoja olette, kun teille luvataan kaupanpäällisiä ja kylkiäisiä? Ostatteko heti, jos kyseessä on kiinnostavat tai tarpeelliset tuotteet vai pystyttekö vastustamaan? Minä en oikein osaa vastustaa, jos kyseessä on kivoja juttuja. Olin joka tapauksessa hankkimassa tuon putsarin ja geelilinerin. Kylkiäiset vain nopeuttivat ostamista.

Mukavaa torstai-iltaa kaikille! Huomenna onkin perjantai ja tietysti huomenna taas uusi postaus odottaa täällä Glitz & Glamissa.

Lue myös

X