Glitz & Glam

Angelina Jolie -meikki

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Olen tehnyt LivBoxin blogiin kaksi teeman mukaista tutoriaalia. Tässä marraskuussa LivBoxin teemana oli Hollywood ja glamour. Siitä syystä valitsin toiseen meikkitutoriaaliin Angelina Jolien.

Angelina Jolie on valittu lukuisia kertoja valkokankaiden kauneimmaksi ja seksikkäimmäksi naiseksi. Hän on paljon muutakin, kuin kaunis ja seksikäs Brad Pittin tuore vaimo. Angelina Jolie on napannut arvostettuja palkintoja. Hän on saanut jopa Oscar-palkinnon sivuosasta elokuvassa Vuosi Nuoruudestani. Angelina Jolie on tunnettu myös hyväntekijänä ja hän vasta hiljattain sai kuningatar Elisabethilta honorary dame -arvonimen.

Angelina Joliella on hyvin pelkistetty tyyli, mutta jollain tavalla hänen meikkinsä on aina tunnistettavissa. Angelinan huulet ovat yksi hänen tavaramerkeistään. Ne ovat hyvin persoonalliset ja muodokkaat. Angela suosii luonnollisia huulia, mutta toisinaan hänet nähdään punaisella matolla upean punaisissa pusuhuulissa.

Minä lähdin omassa Angelina Jolie -meikissäni hakemaan silmiin sitä hyvin kissamaisen seksikästä muotoa ja huuliin nudemaisuutta, jopa hieman ”rohtuneen” näköistä efektiä.

Angelan kulmat ovat aina hyvin luonnolliset ja ne ovat upean muotoiset.

Silmämeikki on usein hyvin pelkistetty, mutta toisinaan hänellä on hyvin tumma smoky-meikkikin nähty. Enimmikseen Angelan meikki koostuu rajauksesta ja ulkonurkkaa kohti pitenevistä ripsistä. Joskus rajaus on hyvin hentoinen, joskus graaffinen ja toisinaan utuisempi. Minä lehdin tekemään utuisempaa silmämeikkiä. Johtuu varmaankin siitä, että utuisuudesta on jollain tavalla muotoutunut se minun tavaramerkkini ja ehkä jopa se ”sormenjälki”.

Tämän meikin tutoriaali löytyy LivBoxin blogista, jonne pääsee tästä. En ole niin taitava meikkaaja-maskeeraaja, että itsestäni Angien näköisen saisin, mutta sitä samaa fiilistä hain meikkiin.

Mikä Angelina Jolien elokuva tulee ensimmäisenä mieleesi? Minulle tulee mieleen Tomb Raider, sillä vanhana pelifriikkinä olen tahkonut useammankin tunnin Tomb Raidereita. Siihen aikaan Lara Croft seikkaili hyvin erilaisella grafiikalla ja tekniikalla, kuin tänä päivänä. Onhan siitä kulunut noin 18 vuotta, kun ensimmäisen kerran ohjailin Lara Croftia seikkailupelissä Tomb Raider.

P.s. Huomisessa postauksessa sitten paljastuu Glitz & Glam -joulukalenterin voittaja.

Lue myös

X