Glitz & Glam

Arabic makeup

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Tein elämäni ensimmäisen arabialaisen silmämeikin ja senkin vahingossa. 😀 Kaikki lähti siitä, että halusin kokeilla Tallinnasta ostamaani Miss Copin luomiväri nelikkoa. Halusin tehdä silmämeikin missä olisi paletin kaikki 4 luomiväriä käytössä. Tehdessäni aloin katselemaan, että tästä taitaa tulla arabialainen, sillä värit sopivat ko. meikkiin hyvin. Käytin sitten kuvausrekvisiittana mustaa huivia. Joten älkää pelästykö! En ole kääntynyt muslimiksi. 😉

Koska mieheni oli yövuorossa, niin kehtasin heilua kotona huivi kasvoille kiedottuna ja kuvailla itseäni. Olisi taas mieheni pyöritelly päätään katsellessa minun touhuja. 😀

Siniset silmät kyllä paljastaa kansalaisuuden ja näyttääkin hieman koomiselta.

Valkoiset silmän sisärajaukset saa suuret silmäni näyttämään ihan typerän suurilta. Tässä kuvassa yritän siristää silmiäni pienemmän näköisiksi, niin eivät silti näytä pieniltä.

Pisteistä ei tullut ihan onnistuneet, mutta ehkä saan sen anteeksi? 🙂

Kulmaluulla ja sisänurkassa käytin Make Up Storen Muffinia. Liikkulla luomella Miss Cop paletin sinistä ja oranssia. Ulkonurkassa ruskeaa. Luomivaossa punainen, jota olen häivytellyt ylös päin ja rajan päälle lisännyt oranssia, jonka olen häivytelly kulmaluulle asti. Alaluomella ruskeaa ja oranssia.

Rajaus ja pisteet mustalla geelilinerilla. Alaluomen sisärajaus NYXin Jumbo Eye Pencil Milkillä.

Ehkä yritän joskus uudestaan ja vähän parempaa arabialaista silmämeikkiä. Ekaksi ihan ok.

Luomiväreinä siis käytin kuvan nelikkoa. Tämä Miss Copin paletti oli ihan hyvä. Ei huippu, mutta hyvä. Luomivärit ovat pigmenttisiä, mutta koostumus on hieman jännä. Tämä on näitä puuterimaisen ja voidemaisen välimuodossa olevia luomivärejä. Lorealin Color Infaillible luomivärit ovat aika samanlaisia koostumukseltaan.

Mitä te pidätte arabialaisista silmämeikeistä? Tykkäättekö?

X