Glitz & Glam

Arvonnan voittaja ja muuta ajankohtaista

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Tiistai-illalle ylimääräinen postaus. Aamulla esittelin ylellisen ihanan Estée Lauderin ihonhoitotuotteita.

arvonta

Maaliskuussa järjestin mahtavien Joico K-PAK tuotteiden arvonnan. Esittelin noita huikean suosittuja hiustuotteita täällä löytyvässä postauksessa. Minulla nyt vähän vierähti aikaa luvattoman kauan arvonnan suorittamisessa ja voittajan ilmoittamisessa. Pahoitteluni siitä.

Arvottavana oli tällainen setti: Joico K-PAK Shampoo (300 ml), kosteuttava Intense Hydrator -hoitoaine (250 ml) ja jälleenrakentava ja palkittu Deep-Penetrating Reconstructor -tehohoito (150 ml). Tuon kosteuttavan tehohoidon nostin 5 Parasta -postauksessani yhdeksi kosteuttavimmaksi hiusnaamioksi/tehohoidoksi. Postaukseni löydät täältä.

Tällä kertaa onnetar suosi Emiliaa. Oikein paljon onnea! Olen ottanut voittajaan yhteyttä.

Eilen kerroin teille, että toukokuun LivBoxista olisi luvassa yksi minun suosikkituotteeni. Eilisen postaukseni löydät täältä. Olen lukenut arvauksianne tuotteesta ja nyt tulee suuri paljastus: siellä on ollut oikeita arvauksia. Auttoiko yhtään? No ei varmaan, sillä olen lukenut arvauksia myös Nonnula ja Nutturapää -blogien LivBox-arvonnoista. Vinkkauksena vielä, että voitte moninkertaistaa voittomahdollisuuksianne osallistumalla tämän viikon aikana muidenkin arvonnan järjestävien bloggaajien arvontoihin. Tällä viikolla Dixi, Mizz Annie ja Kissis järjestävät omat arvontansa. Käykää siis osallistumassa niihinkin, kun arvonnat alkavat.

Tällainen täysin reaaliaikainen tynkäpostaus tällä kertaa. Nyt minä toivotan teille mukavaa tiistai-iltaa!

 Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, Blogilistalla, sekä Youtubessa

Lue myös

X