Yleinen

Arvonta 2-vuotiaan Glitz & Glamin kunniaksi

2.3.2013 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Lupasin teille järjestää arvonnan Glitz & Glamin synttäreiden kunniaksi. Tuolloin minulla ei vielä ollut kaikkia palkintoja haalittuna, joten jouduitte hieman odottamaan. Glitz & Glamin virallinen synttäripäivä oli 3.2. Hieman juhlafiilareita latistaa se, että synttäreistä on ehtinyt kulua jo kuukausi, mutta ei anneta sen häiritä. Haluan muistaa teitä ihania lukijoita aina pienillä arvonnoilla.

Arvonnan palkinto olisi tässä. Värikosmetiikkaa, kynsilakkoja ja ihonhoitoa. Näistä olisi tämän kertainen arvontapalkinto tehty. Seuraavaksi esittelen hieman tarkemmin palkintoja.

Ziaja Cocoa Butter -sarjan vartalovoide (400 ml), käsivoide (80 ml) ja suihkusaippua (500 ml). Saamani Cocoa Butter -käsivoiteen tuoksu huumasi minut niin, että päätin tilata itselleni muita ko. sarjan tuotteita. Samalla tilasin teille lukijoillekin palkinnoksi samoja tuotteita. Pakkauskoot ovat sellaiset, että kyllä riittää!

Kynsilakkoja ja luomivärejä yhdiltä lempparimerkeiltäni. Ideana on, että jokaiselle kynsilakalle löytyy lähes saman värinen luomiväri. Swatch-kuvia katsoneena valitsin vaaleamman turkoosin, kuin kynsilakkapullo, sillä kuvien perusteella lakka kuivuu vaaleammaksi, kuin mitä pullossa näyttää.

Paljastinkin jo aikaisemmin tämän kuvan yhteydessä, että ko. kynsilakat tulevat arvontaan.

Kaikki neljä OPI Mariah Carey -kokoelman minilakat ovat Liquid Sand -kynsilakkoja. Vasemmalta lueteltuna: Get Your Number, Can’t Let Go, The Impossible ja Stay the Night.

Inglotin kasattu nelikkopaletti. Vasemmalta ylhäältä: musta, jossa pinkki shimmer, tummavioletti jossa kultainen shimmer, mansikanpunainen jossa kultainen shimmer ja turkoosi jossa hopea shimmer. Valitettavasti en luomivärien numerokoodeja laita tähän sillä minulle kävi pieni honkkeli. Myyjä kysyi, että laittaako hän luomivärit samantien paletiin ja minä vastasin, että laita vain. Kotona vasta tajusin, että nyt näkisin sävyjen tunnukset vain pannujen pohjasta. En viitsi alkaa irrottelemaan niitä vain tämän vuoksi, jotta en vahingossa juuri tällä kertaa onnistu tökkäämään luomiväriin tai pahimmassa tapauksessa pudottamaan luomivärinapin.

Ideani tässä palkintosetissä on, että luomivärit ovat samoja väriltään, kuin kynsilakat. Luomivärit olisivat sellaisia mitä monikaan ei ehkä itse uskaltautuisi ostamaan, sillä neutraaleja ruskeita, harmaita ja taupeja sävyjä jokainen uskaltaa itsellensä ostaa, kun tietää, että niitä tulee käytettyä. Eli rohkeutta kevään ja kesän meikkauksiin on tässä teemana. Yhdistä turkoosin kanssa harmaata, tee violetilla violetti smokey, tee punaisella häivytys tumman varjostuksen yläpuolelle ja käytä erikoisempaa mustaa samoin, kun olet tavallista mustaa käyttänyt aikaisemmin. Meikkityylejä ja käyttötapoja on lukemattomia. Jokaisen omista meikkipussukoista löytyy näiden luomivärien seuraksi ruskeita, harmaita ja/tai muita sävyjä. Yhdistele!

Arvontaan osallistuminen:

-Vastaa kommentoimalla tai sähköpostitse ( minttura@hotmail.com ) kysymykseeni: Mikä on parasta Glitz & Glam -blogissa? Saa antaa raflaavia, hauskoja ja asiallisiakin vastauksia, eli ei väliä, kunhan kerrot mikä on parasta Glitz & Glamissa.
– Voit liittää mukaan sähköpostiosoitteesi, jos osallistut kommentoimalla blogissa.

Osallistumisaika päättyy lauantaina 9.3. klo 18.00. Voittajan julkaisen maanantaina 11.3. Jos et liittänyt sähköpostiosoitettasi kommenttiisi, niin huhuilen voittajaa sen viikon. Jos en saa voittajaan yhteyttä, niin suoritan uuden arvonnan 18.3.

Ps. Blogin oikeassa ylälaidassa olisi kysely. Olisi mukavaa, jos osallistumisesi jälkeen viitsisit käydä klikkaamassa yhden klikkauksen vielä. 😉 Kysely liittyy ensiviikon postaukseen.

Kommentit (100)

Parata tässä blogissa on se, että saa vikkejä, kiva kirjotustyyli ja ihanan oloinen ja kiltti ihminen olet.
jonnakukkonen99@gmail.com

Mielestäni parasta Glitz & Glam-blogissa on asiantuntevuus ja sopiva kuvien ja tekstin suhde. Kivoja ovat myös nämä arvonnat aina silloin tällöin! 🙂
Upea palkinto, olisi kyllä mahtavaa voittaa tuo.
3lenanblog1@gmail.com

Parasta ovat tuotearvostelut laadukkaista, muttei silti ökyhintaisista tuotteista, joita en osaisi muuten lähteä ostamaan. Samoin laadukas ja runsas kuvitus tekee lukemisesta miellyttävää. 🙂

ruokokoski.anu ( at) gmail.com

Mikä on parasta Glitz & Glam -blogissa? Tykkään sun kirjoitus tyylistä ja monipuolisista postauksista.

lode1@live.fi

kyselyyn on vastailtu ja arvontaan ehdottomasti mukaan. erityisen paljon pidän blogissasi sinun totuuden mukaisista käyttökokemuksista. sanot suoraan että esim.kynsilakkaan ei riitä se yksi kerros peitettämään vaan toteat että kerroksi tarvitaan enemmän. myös kivat meikki vinkit(luomivärit,rajaukset jne) on minulle varsin tervetulleita.

Mun mielestä Glitz & Glam-blogiss on parasta, vinkit, erilaiset tutoriaalit ja kynsijutut 🙂 Erityisesti nyt kun oon ruvennu lakkailemaan kynsiä enemmmän.

helmisbeautyblog@gmail.com

Parhautta Glitz&Glamissa? KAIKKI. Oikeasti. Blogi on siisti, tekstiä ja kuvia on sopivasti, tekstejä on helppo lukea ja kuvat ovat todella hyviä. Bloggaaja vaikuttaa tosi kivalta ihmiseltä (siis blogin perusteella) ja. Siis ää. Osaat meikata niin nätisti ja laittaa hiuksia. Täältä olen saanut monia tosi hyviä vinkkejä ja uutta tietoa !
Eh, en keksi sanoja vaan heilun täällä ja yritän sanoa jotain – ihan mitä tahansa muttakun ei sanat riitä kuvaamaan 😀 Menipäs tämä kommentti nyt vähän ns. pyllyn nuolemiseksi mutta siis. Totta joka sana.

cyberesque@hotmail.com

ps. käsittämättömän ihana palkinto<3

Onnea 2-vuotiaalle! 🙂 Parasta sun blogissa on monipuoliset aiheet ja kauniit meikkikuvat. Tykkään lueskella tuotearvioita netistä, ja oon huomannut että melkoinen tietopankki sulla on täällä! Ja lisäksi oon vähä onneton meikkaaja, niin mukava nähdä miten muut osaa yhdistellä värejä ja saa ne niin kauniisti häivytettyä toisiinsa. 🙂

osoite: ainov83@hotmail.com

Parasta Glitz & Glam -blogissa on ehdottomasti monipuolisuus! Löytyy kaikkea sopivassa suhteessa; kynsijuttuja, meikkejä, hiusasiaa, tuotearvosteluja jne. Välillä sivutaan muitakin aihepiirejä kuten vaikka sisustusta. Käsittelet myös asioita perinpohjin, etkä vain pintaraapaisuna. Kiinnostavia juttuja ovat olleet myös kalenteri-kuvaukset! Kiva nähdä välillä eri ihmisiä malleina ja esim. äidillesi tekemät meikkaukset/muutokset ovat olleet aina mukavaa luettavaa 🙂

Näyttääpä hyvältä tuo musta luomiväri pinkillä shimmerillä! Täytyy käydä joskus Inglotilla testailemassa, jos voitto ei satu kohdalle.

Odotan myös innolla ilmeisesti tulevaa ripsi-postausta 🙂

Parasta blogissasi on sen monipuolisuus! Luen paljon pelkästään kynsiblogeja, joten on ihana lukea tästä blogista myös yleisemmin kauneudesta 🙂 Tykkään Glitz & Glam -blogista tosi tosi paljon!!

annamariakaroliina@hotmail.com

Voi, toivottavasti kerrankin voittaisin, sen verran paljon himottais tuo palkinto! Varsinkin OPI:n ihanat kynsilakat! <3

Parasta on, että käsittelet blogissasi monipuolisesti eri kauneusaiheista, kirjoitat aina huolellisesti ja kuvasi ovat aina laadukkaita. Jotenkin blogin nimi myös kuvaa minusta hyvin sitä millaisen fiiliksen blogi antaa ja sinä kirjoittajana annat. + On aina mielenkiintoista seurata kauneusammattilaisen toimintaa, arviointeja ja ajatuksia.

Upea on kyllä palkinto!

katjamarian (at) gmail (piste) com

Parasta blogissa on varmasti monipuolisuus. On ihanaa lukea näitä postauksia, koska koko blogia ei ole pyhitetty kynsille 🙂

Oiih! tulossa ripsipostaus 😉 jään odottamaan.

annuli: annu.hilla ät luukku.com

Parasta Glitz & Glam blogissa on ehdottomasti sinun erittäin laadukkaat arvostelut ja esittelyt. Olen saanu täältä tosi paljon vinkkejä tuotteisiin, jotka on sitten päätynyt minun meikkipussiini ! 🙂

janita.lahdesmaki@hotmail.com

ihana arvonta.Olen julkinen lukijasi ja parasta blogissasi on kivat ja kattavat tuotetestaukset ja kynsien lakkaukset.Kiitos myös kun liityit mun lukijaksi.Toivottavasti viihdyt.
sähkäri eekku80@netti.fi

Tykkään blogisi kuvien laadusta sekä tavastasi kirjoittaa. Tuotearvostelusi ovat todella mukavaa luettavaa, kiitos niistä 😉

elina.raudasoja@kotinet.com

Onnea! Minusta parastablogissa on monipuolisuus. Meikki jutut ovat mieleeni.
Lisää odotellessa. 🙂
heidi.poysko@gmail.com

Vaikea sanoa, mikä on parasta, kun sun blogi on niin paras. Sun blogi on kiinnostava, ajankohtainen ja monipuolinen. Et pelkää käyttää värejä ja olet selvästi asiantuntija. Meikkitutoista tykkään erityisesti sekä postauksista, joissa saa kurkata sun työkeikoille. En mää voi valita vaan yhtä parasta asiaa!
hanna-soini(ät)hotmail.com

Onnea 2 vuotiaalle! Parasta blogissa on se että teksteistä huokuu ammattitaitosi:)
-J-
johak(at)netti.fi

Mielestäni blogissa on parasta se, että oikeasti tiedät asioista ja jaat tietosi myös meidän kanssa 🙂 Lisäksi blogi on mukavan rento ja pirteä!

mari.vihanta@kotinet.com

Parasta on monipuolisuus kauneuspuolen tuotteista ja ilmiöistä sekä erityisesti vaihtelevat ja upeat kynnet! 🙂

piia.pajunen@tut.fi

Parasta blogissa tuotearvostelut monipuolisesti eri merkkien tuotteista, meikkitutoriaalit ja ehdottomasti hyvät ja selkeät kuvat joka postauksissa!

tp05halkat@hotmail.com

parasta mielestäni on sun värikäs, rohkea meikkaustyyli. tykkäät vahvoista, kirkkaista väreistä ja yhdistelet niitä hienosti vähän neutraalimpiin juttuihin. kerrot myös kiinnostavista kosmetiikkatuotteista ja arvostelut on kattavia. joistakin blogeista en lue aina kaikkia postauksia, sillä ne vaikuttaa heti ensivilkaisulta tylsiltä, mutta sun postaukset ei ikinä vaikuta – saatika ole tylsiä.

piiperoinen00@luukku.com

Parasta tässä blogissa on ehdottomasti sun loistavat kirjoitustaidot, hyvät meikit ja se että kun teit noita kalenteri juttuja niin pääsi vähän sisälle sun ammattiin, johon itsekin aion hakea opiskelemaan muutamien vuosien päästä. 🙂 Ja on ihana kun kirjoittelet aina Millan ja sen uuden pikkuisen kuulumisia!
sonjatervonen@hotmail.com

parasta on monipuoliset ja kaiken kattavat tuote-esittelyt sekä selkeä kokonaisuus 🙂 hepsu.k@hotmail.com

Monipuolisuus on ehdottomasti tämän blogin valtti; ihonhoitoa, kynsiä, meikkejä…asiantuntevalla otteella! Kissakuvat ja jutut ovat näin kissaihmisenä mukava lisä!

vappulunden@hotmail.com

Parasta tässä blogissa on kynsipostaukset ja sitten myös erituotteiden testauksert ja myös halvempia tuotteita olet esitellyt:)

kati.rinkinen@hotmail.com

Parasta blogissasi on meikkikuvat sekä tuotearvostelut! 🙂 Uskallat tehdä erikoisempiakin meikkejä, mikä on kiva lisä perusmeikkeihin. 🙂

repsu1993(a)hotmail.com

Onnitelut blogillesi ja miksei myös sinulle 🙂

En ole vielä lukenut blogiasi pitkään, sillä päädyin tänne silloin kuin sait Livboxin kuukauden vloggaaja -tittelisi 🙂

Kaikkein eniten tykkään siitä, että olet lukemisistani blogeista hieman erilainen. Kuvailet tuottearvosteluissa tuotteita paljon paljon tarkemmin esimerkiksi, ja pidän siitä. Sinulla on kaikin puolin hyvin mukavalta tuntuva blogi. 😛

sinzu-sinzu(at)hotmail.com

Onnea 2-vuotiaalle! 🙂 Parasta blogissasi on tuotearvostelut ja monipuoliset postaukset. Myös se, että todella tiedät mistä kirjotat on plussaa. 🙂

emmi12345@gmail.com

Terkuin, Emppu

Hihii, arvonta!
Parasta blogissasi on minusta laaja asiantuntemuksesi kauneudenhoidon eri osa-alueilta, sen jakaminen meille sopivassa suhteessa yhdistettynä pieniin tietoiskuihin yksityiselämästäsi. Lisäksi minusta on kiva bongailla sinua kaupungilta…

Mielestäni parasta blogissa on asiantuntevuus, tiedät mistä puhut ja teet selkeitä tutoja. Sinulla on upeat ja selkeät kuvat kuvat 🙂

tikrumur@gmail.com

Parasta blogissa on monipuolisuus: postauksia eri kosmetiikan aloilta. Lisäksi työkeikoista/maskeerauksesta on ollut mielenkiintoista lukea. Oon tykännyt myös sun Grimas-postauksista sekä hiustenlaittovinkeistä. 🙂 Muistan kun toivoin vinkkejä otsahiusten laittoon ja sä toteutit sen. Oli tosi mukavaa 🙂

/Sonjaa

ps. oon ollut nyt tosi kiireinen joten en ole ehtinyt enää juurikaan kommentoida. Mulla on google-tili jolla seuraan tätä blogia, mutta en jaksa kirjautua sille 😛

Sun blogi on aivan huippu, enhän mä muuten tätä lukisi 😉

Parhaita juttuja kuitenkin ovat erilaiset meikkitutoriaalit sekä kattavat tuotearviot.

mitenniinliikaa ät gmail.com

Blogissasi on parasta ammattilaismeikkien esittelyt ja nyt viime aikoina myös hiuksiin liittyvät postaukset. Kiitos kivasta blogista.

kidehileblogi(at)gmail.com

Parasta Glitz & Glamissa on huolellisesti ja perusteellisesti kirjoitetut postaukset. Ja tietenkin se, että myös sun persoona tulee esiin kirjoituksista 🙂

kosmetiikkakaaos@gmail.com

Parasta Glitz&Glamissa on sun persoonallisuus myös asiantuntevissa ja ”vakavimmissa” postauksissa. Olet iloinen ja hauska ja se tekee blogista mielenkiintoisen itse asian lisäksi <3

duvessa.oobd(at)gmail.com

Parasta Glitz & Glamissa on ehdottomasti monipuolisuus, löytyy asiaa niin hiuksista, meikeistä, kynsistä ja ihonhoidosta jne. Myös sivupalkissa olevat tutorialit ovat erittäin suuri plussa ! 🙂

janika_saari@msn.com

Parasta tässä blogissa on se miten perusteellisesti kaikkia erilaisia tuotteita esitellään, kynsilakatkin näytetään monesta eri valosta ja esim. luomiväreistä kerrotaan kaikkea uutta mitä ei aiemmin ole huomannut, välillä oppii myös uusia värejä 😀

janina.luhtala@hotmail.com

This comment has been removed by the author.

Asiantuntijuus, rohkea värien käyttö, revittelyt, mutta myös klassiset kauneusmeikit – kaikki samassa blogissa. 🙂 Onnea ja pitkää ikää G&G:lle!

maalipurkilla@gmail.com

Parasta blogissasi ovat hienot meikkikuvat, joista saa inspiraatiota omaan meikkaukseen. Kiitos inspiroivista postauksista!

Parasta tässä blogissa on rehelliset arviot, laadukkaat kuvat, ja kaiken kaikkiaan sellainen lämmin fiilis joka välittyy lukijalle asti 🙂
ruuruli@gmail.com

tykkään sun meikki- ja kynsilakka postauksistas tosi paljon, mutta eniten mua kiinnostaa aina kun kerrot vähän omasta arjestasi ^_^

luen nimellä HANI ja sposti heidi-1092@hotmail.com

Musta on kiva lukea ammattijuttuja. on ne sitten teatterimaskeerauksesta tai jostain muusta. Rehelliset ja hyvät tuotearviot ovat myös kiinnostavia ja etenkin hyödyllisiä.

Parasta blogissa on mm. monipuolisuus ja sinun persoonasi. Pidän tavastasi kirjoittaa ja olet hyvin perusteellinen tuotearvioissasi.

nsandbe1@welho.com

Ehdottomasti parasta on sun tyylisi kirjoittaa. Jotenkin niin maanläheinen mutta samalla pirtsakka ja iloinen 🙂 Vaikutat sellaiselta ihmiseltä, johon haluaisi tutustua oikeassa elämässä.

hentriikka91@hotmail.fi

Tykkään eri koristeluista, asiantuntevuudesta ja siitä että tekstejä jaksaa myöskin lukea, ettei ole vaan jankutusta johon kyllästyy jo parin ensimmäisen lauseen jälkeen. Arvonnat on myls kivoja, vaikkakin tämä on ensimmäinen mihin osallistun (:
alaspaaveera@gmail.com

Olen melko uusi blogisi lukija mutta aiheiden monipuolisuus on houkuttanut seuraamaan nyt säännöllisesti. Parasta on se, kun ei koskaan tiedä etukäteen mitä kivaa taas blogista löytää. Tuotearvioitakin on laidasta laitaan ja niiden lisäksi muuta ohjetta ja tietoa kosmetiikasta ja sen käytöstä.

-klaudia

Parasta blogissa on tuotearvostelut, kauniit meikit joka tilanteisiin, kivat lakkaukset, ja kirjoitustyylisi. Täydellinen kokonaisuus! 🙂

S.posti merisulka@hotmail.com

Parasta on se, että blogi on monipuolinen: on asiaa hiuksista, meikeistä ja kynsistä mutta myös välillä jotain ei-kosmetiikkaan liittyviä juttujakin tulee!

hurvakarva@gmail.com

parasta tässä blogissa on sinun kirjoitus tyylisi sekä erinlaiset tuote arviot sekä ihanat meikkausvinkit jontenkin olet todella ihmisläheinen ja ihastuttava
terveisin
Pohjoissuomen ainut dragqueen
pete_84@luukku.com

Ehdottomasti paras asia blogissasi on monipuolisuus: on meikkijuttuja, kauneudenhoitoa, vinkkejä ja kynsijuttuja 🙂 kaikkia näitä juttuja tykkään lukea!
luen nimellä nails1820 ja sähköpostini on nails1820@gmail.com

Parasta tässä blogissa on ehdottomasti kattavat ja asiantuntevat tuotearviot 🙂 Monta tuotetta päässyt himotuslistalle, kun olen täältä niistä lukenut 😀 Tykkään myös sun kirjoitustyylistä ja susta myös, vaikutat todella ihanalta ihmiseltä! 🙂

nailingmynails@gmail.com

Onnea!! Parasta on se, että sä itse paistat kaikesta kirjoituksesta läpi, et yritäkään peitellä omaa itseäsi kirjoittaessa 🙂
Monipuolisuus on tietysti hyvä myös… ja toisaalta huono… mun kosmetiikka varastoni on kasvaneet parissa vuodessa ihan järjettömiin mittasuhteisiin!!! Puhumattakaan kynsilakoista… O:)
Jos sattuisin voittamaan tuon ihanan palkinnon, haluan lahjoittaa nuo kynsilakat jollekin toiselle onnekkaalle (koska yksi niistä on jo kotona ja kaksi matkalla… sitä yhtä en välttämättä tarvi…)

Hehheh, sinun blogissasi on parasta kaikki! 😉 Ei kun oikeasti, pidän siitä, että kirjoitat laidasta laitaan ja lisäksi myös välillä vähän omiakin juttuja, kerrot itsestäsi ja perheestäsi jne. Minua ei haittaa monipuolisuus eikä se, että jutut toisinaan rönsyilevät sinne ja tänne. Minusta se on vain kivaa ja piristävää! Älä vain ikinä muuta tyyliäsi!

t. Mohn, pakolliset miukumauku gmail.com

onnea 2 vuotiaalle! parasta blogissasi on monipuolisuus, tuote-esittelyt ja -arvostelut sekä mukava tyylisi kirjoittaa:)

pirpanabu@luukku.com

Hmmm….tuotearvioiden lisäksi tutoriaalit!!! Mä olen ihan surkea meikkaaja, ja nyt vasta opettelen esim. erityylisiä silmämeikkejä.

Tosi hienon arvonnan olet järjestänyt! 🙂

Pidän siitä, että tuote-esittelyt ovat todella kattavia, olet aina tehnyt huolellista taustatyötä ja todella panostat arvioihin. Lisäksi rakastan kauniita meikkikuviasi, otan niistä inspiraatiota omiin meikkeihin 🙂

juillenblogi@gmail.com

Parasta on varmaan.. kaikki?:D Oon itse tosiaan lähdössä opiskelemaan myös hiusalaa ja varsinaisena ammattihaavena on maskeeraja. Tykkään siis lukea postauksia siun koulujutuista, ja maskeerauskeikoista. Tosin kaikki lakka swatchit ja meikki postauksetkin on ihania(: Ja oot niin positiivinen ihminen, että on ilo lukea siun tekstejä!

meri.rantapaa@luukku.com

Parasta blogissasi on pitkät kirjoitukset ja runsas kuvien käyttö. Suorastaan ihailtavaa paneutumista bloggaamiseen 🙂

terkuin, maijai
bambooh@luukku.com

ihana blogi! olen seuraillut kirjoituksiasi jo jonkin aikaa. erityisesti tykkään siitä, asiantuntijana kirjoittelet asioista, jotka tiedät ja tunnet. sopivassa määrin kuitenkin löytyy irrottelua, höpsöttelyä ja kevennystä. kivoja meikkikuvia ja mukavaa katsausta ammattilaisen arkeen. jatka vain samaan malliin!

buffy57200@gmail.com

komppaan muita kommentoijia siinä, että selkeät ja kattavat tuote-esittelyt ovat yksi parhaista blogin jutuista. Lisäksi monipuoliset postaukset pitävät blogin mielenkiintoisena.

johku_95@hotmail.com

Parhainta blogissasi on mielestäni meikki- ja kynsipostaukset! Teet aivan mahtavia meikkejä ja kynnetkin on tosi nättejä 🙂 Musta on myös kiinnostavaa kuulla elämästäsi sekä työstäsi!

cottoncandymaker@hotmail.fi

Parasta blogissasi ovat tutorialit! Olet selvästi nähnyt niiden eteen vaivaa, sinulla on hyvät kuvat ja selkeät ohjeet. Myös meikki- ja kynsilakkapostauksesi ovat mahtavia!

sari piste susanna at hotmail piste com

Ehdottomasti parasta…no kaikki! Arvostelut tulee kyllä tarpeeseen, tai tarpeeseen ja tarpeeseen, kun aina lisää kosmetiikkaa muuttaa nidien perusteella myös omaan kaappiin, mutta arvostelut ja tuote esittelyt on vaan niin hyviä. Mutta siis blogin kokonaisuus on vaan niin paras 🙂

myfantazya@gmail.com

Minusta tässä blogissa on parasta tuotearvostelut, meikkikuvat ja sinun asiantuntevuus niin meikeistä, kuin hiustenhoidosta 🙂

Sähköpostini annan, jos arpaonni osuu kohdalleni 🙂

Rehelliset tuotearviot analyyseineen on parhaita. Meikkitutoriaalit ovat myös tosi mahtavia tämmöiselle perusmeikkaajalle.

minnanmail@gmail.com

Blogissasi parasta on monipuoliset jutut, eniten tykkään kynsipostauksista, mut mielenkiinnolla seuraan muutakin. Tekstiäsi on helppo lukea ja siitä näkee, että panostat blogiin. Tykkään myös siitä miten mietit asioita perusteellisesti, esim. kuten tuon arvonta palkinnon luomivärien ja lakkojen värien yhteensopivuus.

Terkuin Riitta sähköposti nittanne(at)gmail.com

Parasta blogissa on sen monipuolisuus, meikit, hiukset, kynnet, tutorialit yms. sekä pieni häivähdys myös elämästäsi mitä se sisältää. Ei kerkee ”kyllästyy” että jaa taas näitä kynsijuttuja. 🙂
jonna 90 _ 1 @ hotmail . com

Parasta täällä ovat rehelliset, suorat mielipiteesi ja monipuoliset tuotearvostelut. Kalenterikuvauspostaukset ovat olleet myös todella kiinnostavia. Voisi summata, että parasta tosiaan on laidasta laitaaan postaukset:)

Sissi, betternailday(a)gmail.com

Parasta blogissasi on monipuolisuus ja ammattilaisen näkökulma. Tutorialit ovat aina hyviä, koska allekirjoittanutta kiinnostaa oppia uusia tapoja meikata tätä vanhaa tylsäa naamaa. Pidän myös siitä, että esittelet usein juuri niitä merkkejä mistä olen itse kiinnostunut 😉

En olisi muuten ikimaailmassa uskonut, että Mariah Carey tekee jotain mikä miellyttää minua… Tuo ”Stay the Night” vaikuttaa täydelliseltä kynsilakalta!

Parhaita asioita on niin paljon! Sun asiantuntevuutes, hyvin kirjoitetut tekstit joista tumpelokin (eli mä :D) saa selvää, se että kirjotat muutakin kun pelkästään ”asiaa” eli höpötät kaikkea ihanaa Millasta ja remonteista ja pikkusesta 🙂 Sun blogis on itse asiassa rakennettu kokonaan ihanista asioista!

lindstrom.elsa@hotmail.com

parasta tässä blogissa on varmaan semmoinen rento, mutta asiapitoinen meininki ja postaukset on monipuolisia:)!

heta.aliisa (at) luukku.com

Parasta Glitz & Glamissa on hyvä ja positiivinen henki ja se, että oikeasti olet innostunut blogisi aiheesta. Postauksia lukiessa tulee hyvä mieli ja huumoriin samaistuu helposti 🙂

katsykissa@hotmail.com

Onnea! 🙂 Tässä blogissa parasta ovat mielenkiintoiset ja monipuoliset postaukset, meikkivinkit ja blogin ulkonäkö. 🙂

ketkulainen@gmail.com

Parasta on mm. se, että työskentelet alalla, jota itse opiskelen ja jolta haaveilen joskus saavani töitä. On tosi mielenkiintoista lukea koulu- ja työjuttuja. Kirjoitat myös tosi perusteellisia postauksia, joista huomaa, että olet perehtynyt hyvin aiheeseen.

neitikameleontti@gmail.com

Eksyin blogiisi ekan kerran vasta vähän aikaa sitten. Jatkossa tulen varmasti vierailemaan säännöllisesti, sen verran mielenkiintoiselta blogisi sisältö vaikuttaa 🙂

Eniten minua kiinnostaa kosmetiikkablogeissa erilaiset tuotearviot. Niiden kautta olen löytänyt useita kiinnostavia tuotteita, joita ei muuten tulisi kokeiltua tai edes löydettyä. Se, että työskentelet alalla tuo arvioihin omalta osaltaan vielä lisää uskottavuutta.

Myös meikkikuvat näyttävät hienoilta. Vaikka olen itse tylsä arkimeikkaaja, ihastelen mielelläni muiden osaamista ja värien käyttöä.

-Pömppä

Onnea 2-vuotiaalle! 🙂

Parasta blogissasi on minun mielestäni monipuolisuus ja rehelliset, hyvin kirjoitetut tuotearvostelut!

Parasta blogissa on se, että ollaan aika samanhenkisiä: molemmat opiskellaan kampaajiksi, rakastetaan kaikkea kaunista ja hamstrataan liikaa kosmetiikkaa. 😉

Parasta blogissa ovat tuotearvostelut ja pirteä kirjoitustyylisi 🙂 Olen lukenut blogiasi vajaan vuoden ja kirjoitat tuotteista todella asiantuntevaa tekstiä ja kosmetiikasta saa paljon uutta tietoa täältä. Tykkään blogista kyllä kaikin puolin muutenkin!

ennimaria@hotmail.fi

Parasta tässä blogissa on se, ettet ole keskittynyt bloggaamaan vain yhdestä aihealueesta eri pelkästään vaikkapa meikkituotteista vaan että blogissa on sekä tuotearvosteluja sekä meikkausvinkkejä- ja tutorialeja.
kipa1978@jippii.fi

Mun mielestä parasta tässä blogissa on aivan ehdottomasti sun ihanan rento ja hieman hupsu, mutta asiallinen(ja asiantunteva) tapa kirjottaa! 🙂
Ja tietysti loistavat meikit ja niksit on parhautta!

Tähän nyt vois laukoa vaikka ja mitä kehuja ja ruusuja ja kaikkea, mutta ei makeaa mahan täydeltä. 🙂

Parasta blogissasi on sen mielenkiintoiset, vaihtuvat aihepiirit ja oikeasti asioihin paneutunut kirjoitustapa. Kiitos! 🙂

minnalai4@gmail.com

Löysin blogin kampausvinkkejä etsimällä, joten niitä toivoisin lisää. Mutta asiantuntevat ja rehelliset tuotearvostelut saivat minut jäämään ja tulemaan uudelleen 🙂 Onnea blogille!

tintti90[ät]msn.com

No blogisi on aina ollut omanlaisensa. Kirjoitukset ovat asiantuntevia mutta myös rentoja, joista löytyy välillä näitä pilke silmäkumassa-lausahduksia. ;D On myös aina ollut mukava seurata kehitystäsi ja ainahan se tietenkin on plussaa kuinka viitsit vastata jotain mukavaa kommentteihin. On myös kiva lueskella työhösi liittyviä postauksia ja kuinka muutenkin olet saanut vaikka millaisia uusia kokemuksia valmistuttuasi. 🙂 Olen muuten myös kokeillut joitain tutorial-postauksiasi ja ne ovat osoittautuneet kyllä hyödyllisiksi. 😀

Parasta blogissasi on ehdottomasti hiustuotejutut! Moni lukemani blogi jättää hiuskosmetiikan kokonaan huomiotta. Täältä olen monesti saanut hyviä vinkkejä 🙂
nosannis@gmail.com

Parasta blogissasi ovat monipuoliset jutut ja selkeä kerronta! Joissakin kosmetiikkablogeissa tekstit jää lukematta, kun ovat liian virallisia ja mainosmaisia, mutta sinä kirjoitat hyvin rehellisen oloisesti ja maanläheisesti.
Unelma ois, jos joskus pääsis sinun stailattavaksi! Siinä idea arvontaan joskus tulevaisuudessa?;)
tanjak686@gmail.com

Oi, minä tahdontahdontahdon nuo kynsilakat! Ihana palkinto!

Parasta Glitz & Glam -blogissa on kirjoittajan persoonallisuus ja se, että se näkyy blogin sisällössä kautta linjan. Olet huipputyyppi, mikä tekee myös blogistasi erinomaisen. 🙂

lazy.dynamitee(a)gmail.com

Blogissa ehdottomasti parasta ovat rehelliset tuotearvostelut. Kosmetiikkaa rakastavana opiskelijana minulla ei ole varaa testata kaikkia tuotteita joihin kiinnostukseni herää, joten arvostelut auttavat päättämään, mitkä tuotteet kannattaa ostaa ja mitkä taas jättää kaupan hyllylle. Postauksissasi on myös aina ihanan positiivinen tunnelma 🙂

jaana_koo@luukku.com

Parasta ovat tuotteiden käyttövinkit ja tutot. Erityisesti edelleen mieluisin on grimas sarja jonka jatkoa malttamattomana taas odotan 😀

minianna86@hotmail.com

Parasta on mielenkiintoiset postaukset ja tuotearvostelut.

Tykkäilen kovasti blogista, koska tekstit ovat todella monipuolisia ja kuolaan täällä ruudun takana näitä tuotteita aina innoissani 😀

maijjju@gmail.com

Parasta blogissa on se, että vinkkejä ja arvosteluja kosmetiikasta on niin laidasta laitaan! 🙂 Ei tarvitse seilata monen eri blogin välillä, kun täältä löytyy asiaa niin ihonhoitotuotteista kuin kynsilakoistakin.
Tutoriaalit ovat mukavia, sillä niitä pystyy itsekin kokeilemaan ja soveltelemaan, vaikkei mikään ammattimaskeeraaja olisikaan. Kuitenkin ne kaikki ovat erittäin ammattimaisesti toteutettuja 🙂
Tuotteista myös kerrotaan monipuolisesti, mikä ainakin omalla kohdallani auttaa hirmuisesti eri tuotteiden valinnassa, kun kaikkea ei ole varaa itse kokeilla. Kaiken kaikkiaan mahtava blogi! 🙂

tuijjja-@hotmail.com

Parasta on asiantuntevuutesi ja tapa miten kerrot hauskoineen lauseineen tekee postauksistasi niin mielenkiintoista luettavaa että näitä vaan on pakko pakko aina käydä lukeen:) plussaa selkeistä kuvista joita on paljon ja se on mukavaa 🙂 yksinkertaisesti huippu hyvä 😉 ei voi muuta sanoa kuin kiitos <3

tiina.viirela@gmail.com

Parata tässä blogissa on se, että saa vikkejä, kiva kirjotustyyli ja ihanan oloinen ja kiltti ihminen olet.
jonnakukkonen99@gmail.com

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *