Glitz & Glam

Arvonta 2-vuotiaan Glitz & Glamin kunniaksi

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Lupasin teille järjestää arvonnan Glitz & Glamin synttäreiden kunniaksi. Tuolloin minulla ei vielä ollut kaikkia palkintoja haalittuna, joten jouduitte hieman odottamaan. Glitz & Glamin virallinen synttäripäivä oli 3.2. Hieman juhlafiilareita latistaa se, että synttäreistä on ehtinyt kulua jo kuukausi, mutta ei anneta sen häiritä. Haluan muistaa teitä ihania lukijoita aina pienillä arvonnoilla.

Arvonnan palkinto olisi tässä. Värikosmetiikkaa, kynsilakkoja ja ihonhoitoa. Näistä olisi tämän kertainen arvontapalkinto tehty. Seuraavaksi esittelen hieman tarkemmin palkintoja.

Ziaja Cocoa Butter -sarjan vartalovoide (400 ml), käsivoide (80 ml) ja suihkusaippua (500 ml). Saamani Cocoa Butter -käsivoiteen tuoksu huumasi minut niin, että päätin tilata itselleni muita ko. sarjan tuotteita. Samalla tilasin teille lukijoillekin palkinnoksi samoja tuotteita. Pakkauskoot ovat sellaiset, että kyllä riittää!

Kynsilakkoja ja luomivärejä yhdiltä lempparimerkeiltäni. Ideana on, että jokaiselle kynsilakalle löytyy lähes saman värinen luomiväri. Swatch-kuvia katsoneena valitsin vaaleamman turkoosin, kuin kynsilakkapullo, sillä kuvien perusteella lakka kuivuu vaaleammaksi, kuin mitä pullossa näyttää.

Paljastinkin jo aikaisemmin tämän kuvan yhteydessä, että ko. kynsilakat tulevat arvontaan.

Kaikki neljä OPI Mariah Carey -kokoelman minilakat ovat Liquid Sand -kynsilakkoja. Vasemmalta lueteltuna: Get Your Number, Can’t Let Go, The Impossible ja Stay the Night.

Inglotin kasattu nelikkopaletti. Vasemmalta ylhäältä: musta, jossa pinkki shimmer, tummavioletti jossa kultainen shimmer, mansikanpunainen jossa kultainen shimmer ja turkoosi jossa hopea shimmer. Valitettavasti en luomivärien numerokoodeja laita tähän sillä minulle kävi pieni honkkeli. Myyjä kysyi, että laittaako hän luomivärit samantien paletiin ja minä vastasin, että laita vain. Kotona vasta tajusin, että nyt näkisin sävyjen tunnukset vain pannujen pohjasta. En viitsi alkaa irrottelemaan niitä vain tämän vuoksi, jotta en vahingossa juuri tällä kertaa onnistu tökkäämään luomiväriin tai pahimmassa tapauksessa pudottamaan luomivärinapin.

Ideani tässä palkintosetissä on, että luomivärit ovat samoja väriltään, kuin kynsilakat. Luomivärit olisivat sellaisia mitä monikaan ei ehkä itse uskaltautuisi ostamaan, sillä neutraaleja ruskeita, harmaita ja taupeja sävyjä jokainen uskaltaa itsellensä ostaa, kun tietää, että niitä tulee käytettyä. Eli rohkeutta kevään ja kesän meikkauksiin on tässä teemana. Yhdistä turkoosin kanssa harmaata, tee violetilla violetti smokey, tee punaisella häivytys tumman varjostuksen yläpuolelle ja käytä erikoisempaa mustaa samoin, kun olet tavallista mustaa käyttänyt aikaisemmin. Meikkityylejä ja käyttötapoja on lukemattomia. Jokaisen omista meikkipussukoista löytyy näiden luomivärien seuraksi ruskeita, harmaita ja/tai muita sävyjä. Yhdistele!

Arvontaan osallistuminen:

-Vastaa kommentoimalla tai sähköpostitse ( minttura@hotmail.com ) kysymykseeni: Mikä on parasta Glitz & Glam -blogissa? Saa antaa raflaavia, hauskoja ja asiallisiakin vastauksia, eli ei väliä, kunhan kerrot mikä on parasta Glitz & Glamissa.
– Voit liittää mukaan sähköpostiosoitteesi, jos osallistut kommentoimalla blogissa.

Osallistumisaika päättyy lauantaina 9.3. klo 18.00. Voittajan julkaisen maanantaina 11.3. Jos et liittänyt sähköpostiosoitettasi kommenttiisi, niin huhuilen voittajaa sen viikon. Jos en saa voittajaan yhteyttä, niin suoritan uuden arvonnan 18.3.

Ps. Blogin oikeassa ylälaidassa olisi kysely. Olisi mukavaa, jos osallistumisesi jälkeen viitsisit käydä klikkaamassa yhden klikkauksen vielä. 😉 Kysely liittyy ensiviikon postaukseen.

X