Glitz & Glam

Arvonta suoritettu & puintia vastauksistanne :)

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Glitz & Glamin 2-vuotissynttäreiden kunniaksi järjestämäni arvonta on suoritettu!

Arvottavana oli tämä setti kosmetiikkaa ja tällä kertaa arpaonni suosi sellaista osallistujaa, kuin Piia!

Onneksi olkoon Piia! Otan sinuun yhteyksiä tämän päivän aikana. Paljon kiitoksia kaikille osallistujille! Seuraava arvonta on varmaankin sitten, kun Googlen käyttäjäraatiin ilmaantuu 500. lukija. Jos ilmaantuu, sillä eihän sitä ikinä tiedä.

Kysyin teiltä, että mikä on parasta Glitz & Glam -blogissa? Hirmuisen ihania vastauksia sain teiltä! <3 Pakko nyt hieman sanoa muutama asia. En kysynyt asiaa teiltä arvonnan yhteydessä, että saisin ”pönkitettyä” egoani ihanilla vastauksilla. Ajattelin, että jos saisin hieman informaatiota siitä, että mikä teidän lukijoiden mielestä on parasta Glitz & Glamissa. Tyyliin parasta on kuvat tai parasta on vinkit ja tutorialit. Vastailittekin erittäin yksityiskohtaisesti ja perustelitte omia vastauksianne. Oi, kiitos kaikille ihanista sanoista.
En viitsinyt kysyä, että mikä on huonoa tai missä olisi parannettavaa jne. Huomasin itsessäni ärsyttävän piirteen, kun viimeksi sellaista kysyin teiltä. Sain vastauksia monenlaisia ja muutama niistä meni hieman ristiin. Joku antoi ruusuja juuri asiasta x ja hetken päästä joku kertoi, että juuri asia x on se ainut negatiivinen juttu Glitz & Glamissa. Menin raukkaparka aivan sekaisin ja halu kaikkia miellyttävä piirteeni meni oikosulkuun, kun pähkäilin, että kuinka voisin vastata kaikkien odotuksiin? Joten tulin tulokseen, että kun minusta ja blogista kuitenkin pidetään aikaisemman kyselyn mukaan, niin en yritä muuttua, jos se halu muuttua/tehdä muutoksia ei lähde minusta itsestäni. 🙂 Olen omasta mielestäni muuttunut ja kasvanut bloggaajana (ja luonnollisesti myös ammattilaisena). Kaiken aikaa on kehitettävää ja opittavaa kaikelta saralta ja bloggaajakaan ei koskaan voi sanoa olevansa valmis tai täydellinen. Aina on jotain missä voi parantaa tai oppia. Joten kasvua bloggaajana jatketaan. Viimeisimpänä opetteluna olen ottanut asiakseni parantaa kuviani. Mietin tuossa taannoin kollegojeni parissa kuviani. Kuvani ovat ihan hyviä, mutta niistä puuttui ”se jokin”. Tietenkään meikkauksien päämallia ei pysty muuttamaan nuoremmaksi, rypyttömäksi ja kauniimmaksi. Olen se mikä olen kaikkine hyvine ja huonoine puolineni ja mitä kauemmin bloggaan, niin sitä enemmän tulee luonnollinen rapistuminen näkymään. Mutta so what? Se on elämää! 🙂

Päätin tosiaan parantaa kuviani ja tehdä niistä mielenkiintoisempia. Minulla on kunnollinen järjestelmäkamera ja kuvankäsittelyohjelma, jolla fiksailla pimeistä kuvista valoisampia ja säätää värejä totuuden mukaisemmiksi. Päätin harjoitella käyttämään kuvankäsittelyohjelmaani muutenkin, kuin vain rajailuun, jotta saan kuvista näyttävämpiä ja kiinostavampia. Etsin kodistamme parhaimman kuvauspaikan, jossa luonnonvaloakin olisi tarjolla, kun on päiväsaika. Treenailin kamerani käyttöä lisää, joka on ollut minulla jo yli kaksi vuotta. Kokeilin uusia kuvakulmia ja tuotteiden asetteluja. Lisäksi olen alkanut suosimaan suurempia kuvia. Olen innoissani, kun olen oppinut taas uutta ja taitoni ovat kasvaneet taas yhdellä saralla. Toivottavasti olette pitäneet siitä mitä näette. 🙂

Palaanpa vielä hieman saamiini vastauksiin, joita annoitte.

Glitz & Glamin monipuolisuus taisi olla suurin kiitos teiltä. Siihen olen pyrkinytkin, että blogi olisi kokonaisvaltainen. Olen ihmisenäkin sellainen, että haluan osata vähän kaikkea ja tietää vähän kaikesta, joten tietysti blogi on myös vähän kaikkea.

Selkeästi esille tuli myös, että luotatte rehellisiin tuotearvosteluihini, jotka ovat perinpohjaisia. Olen sitä mieltä, että menetän kasvoni, jos alan blogissani valehtelemaan. Olen antanut blogilleni omat kasvoni ja nimenikin löytyy täältä. En nukkuisi öitäni, jos valehtelisin tuotearvosteluissani.Yritän uskoa siihen, että rehellisyys maan perii. Naiivia, mutta joissakin asioissa pitää olla, ettei muutu liian kyyniseksi. Luottamus Teiltä lukijoilta on minulle todella arvokasta. Samalla se luo minulle hieman paineita, sillä luottamus tuo myös vastuuta.

Ammattilaisuuteni oli myös blogin parhaita puolia. Olen tätä miettinyt, että onko se jopa hieman rasite blogille, mutta ilmeisesti ei. Hieno juttu!

Tekstiäni on kuulemma helppoa ja mielenkiintoista lukea. Noh, kiitos! Tiedän, kyllä omat heikkouteni ja vajavaisuuteni. Kielipoliisit varmasti repivät hiuksiaan blogiani lukiessa, sillä minulle ei ole selvyyksiä kaikki oikeat kirjoitus- ja sijamuodot, yhdyssanatkin ovat toisinaan kinkkisiä, mutta mukavaa, että se ei teitä häiritse. 🙂 Silloin yläasteella äidinkielentunneilla minä taisin enimmikseen puuteroida nenääni ja maalata huuliani, kuin kuunnella äikän maikkaa. ;D

Ja sitten… kaikki mitä kirjoittelitte minusta ihmisenä. Olin aivan…

Selkeästi pidätte persoonastani. On todella mukava kuulla, että on pidetty omana hömppänä itsenään, eikä tarvitse esittää muuta, kuin on. Tietenkään en kirjoittele minun kiukkupäivien itkupotkuraivareistani, joten sitä puolta minusta ette pääse lukemaan. 😛

Yksi osallistuja kertoi, että minua on kiva bongailla kaupungilta. Hui, apua! En ole ajatellutkaan, että joku lukijani saattaisi bongata minut ruokakaupassa. 😀 

Vastaisinko itsekin omaan kysymykseeni, että mikä on parasta Glitz & Glamissa? Minusta parasta on te lukijat! Olette niin mahtavia, kun aina vaan jaksatte tulla lukemaan juttujani ja annatte minullekin paljon oppia ja vinkkejä. Kiitos!

Paljon kiitoksia ihanista vastauksista, vaikka itsetarkoitus ei ollut saada ylistyksiä, niin kyllähän ne vastauksenne sai hyvälle mielelle. Tuli hyvä fiilis, kun olen onnistunut siinä mitä olen yrittänytkin. KIITOS!!!

Aurinkoista viikkoa (toivotaan, että aurinko paistaa) ja keväänodotusta! Seuraava postaus tuleekin sitten keskiviikkona.

Lue myös

X