Glitz & Glam

Arvonta suoritettu & teidän kolme suosikkianne

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

No niin! Nyt on arvonta suoritettu Chicks’n’Cars 2013 kalenterin mallien äänestäjien kesken, mutta katsotaanpa ensin, että ketkä oli teistä kolme hienointa ja mieleisintä Chicks’n’Cars lookia. 😉 Pakko kyllä tässä mainita, että yksi malleista kampanjoi hieman itseään, mikä ei kyllä ollut ollenkaan kiellettyä, vaan täysin sallittua, sillä tietysti tahdon kalenterille näkyvyyttä, kun hyvän asian puolesta on kyse. 🙂 Kiitokset hänelle siitä. 😉 Itse kun tosiaan näen mistä blogiini tulee kävijöitä, niin tiedän tälläisistä. Hieman se kyllä vaikutti suosituimman lookin ääniin, mutta loppujen lopuksi yllättävän vähän, sillä jokainen malli sai ääniä, mutta TOP-5 oli selkeää.

3. eniten ääniä sai Anna.

Annan look sai 16,25% kaikista äänistä. 


2. eniten ääniä sai Tea

Tea ja Anna oli melko tasaväkiset, sillä Tea sai 18,75% kaikista äänistä.

Eniten ääniä sai Pauliina.

Pauliina oli selkein voittaja ja hän sai 28,75% äänistä. Hänen vaaleus ja ilmeisesti Marilynimäisyys puri hyvinkin moneen äänestäjään. 🙂

Noh, ketkä kaksi äänestäjää voittivat Koruharakalle 30 euron lahjakortin ja Grimasin omavalinnaiset neljä luomiväriä ja huulipunan?

Hah, kappas… Ensimmäinen arpa osui vanhan blogiystäväni Pumpulipupun kohdalle!!! Oletkin monesti osallistunut Glitz & Glamin arvontoihin ja nyt tärppäsi! Onnea! 🙂 Harvoin arvonnoissani osuu tutuille arpaonni. Yhden kerran äitini voitti Glitz & Glamin Facebook sivuston tykkääjien keskeisen arvonnan.

Toinen arpa osui sellaiselle kuin Nii Na. Paljon onnea sinullekin! 🙂

Jos ehditte lukemaan tämän postauksen ennen, kuin olen ottanut teihin yhteyttä, niin nou hätä! Laitan teille sähköpostia tämän päivän aikana. 😉 Hirmuisesti onnea vielä kerran!!!

Jos nyt hirveästi harmittaa, että onni ei suosinut, niin lähipäivinä laitan pika-arvonnan käyntiin. En vielä tiedä mitä kehitän, mutta palkinnot pieneen jouluarvontaan olen haalinut tässä syksyn aikana. 😉

Oikein paljon kiitoksia kaikille osallistuneille ja onnea voittajille! 🙂

X