Glitz & Glam

Kasvosuihke joka oli ensin meh, sitten jeh!

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Postauksen tuotteet saatu Avonilta

Kivaa alkanutta viikkoa! Tänään vinkkaan yhdestä tuotteesta, joka on ollut minulla jo kauan, mutta en pitänyt sen pumppumekanismista. Nyt olen käyttänyt tuotetta toisella tavalla ja tykästynyt siihen niin paljon, että haluan jakaa kokemukseni teillekin.

Muistatteko vinkkini, jossa kasvosuihketta suihkautetaan meikkisienelle? Oletteko muuten kokeilleet?

Minulla jo pitkään pyörinyt Avonin Magix Prime and Set Spray sai uuden ”elämän”. En pitänyt tästä suihkeesta, koska suihkemekanisti roiskii isoja pisaroita. Olin kuitenkin huomannut, että suihke tekee kasvoille suojakalvon, joka pitää meikkiä paremmin paikoillaan. Kun talvi alkoi kääntyä kevään puolelle, eikä huoneilmakaan enää ollut niin kuiva, aloitin suihkeen käytön. Suihkautin sitä aina meikkisienelle meikkivoidetta levittäessä.

Kun olin huomannut suihkeen toimivan kivasti meikkisieneen suihkauttamalla, tutkin, onko meikinkiinnityssuihketta edelleen myynnissä. Avonilla kun tosiaan tuotteet vaihtuvat kiivaalla tahdilla, lähdin asiaa tarkastamaan. Eihän sitä enää ollutkaan. Löysin kuitenkin Mark -tuotelinjasta hyvin vastaavalta kuulostavan suihkeen. Otin sitten Avoniin yhteyttä ja tiedustelin, onko suihke sama, mutta uudessa pakkauksessa? Kuulemma on. Tuote uudelleen lanseerattiin, kun Mark -tuotesarja tuli vuonna 2017.

Testasin itsekin tämän uudessa pakkauksessa olevan Mark Magix Prep and Set Spray -suihkeen. Samaa se on, eli vaikka pakkaus ja nimi on hieman muuttunut, on tuote edelleen se sama. Myös suihkemekanismi on samanlainen. Ei siis mitenkään kehuttava ja ylistettävä. Kyllä sillä voi suihkia suoraan kasvoillekin, mutta itse vaihtaisin toiseen, tyhjään suihkepulloon, joka sumuttaa pienempänä pisarana.

Tämä Avonin kasvosuihke sopii myös pohjustukseen. Kannattaa kokeilla miten se itsellään toimii parhaiten. Minä suosittelen meikkisienen kostutukseen, sillä siten meikkivoide suorastaan tuntuu liimautuvan kasvoille.

Jos teillä on niitä kasvosuihkeita, joissa on huono suihkemekanismi, niin kokeilkaa tosiaan niitä meikkisieneen tai vaikka meikkisiveltimeen. Tämä Avonin suihke on todella näppärä, jos haluaa meikkivoiteelle vähän tiukemman pidon. Tuntuu toimivan ainakin Estée Lauderin Double Wearin ja YSL:n All Hours -meikkivoiteen kanssa. Ne ovat jo itsessään todella hyvin pysyviä, mutta meikkisieni, joka on kostutettu tällä Avonin suihkeella, antaa selkeästi sellaisen tiukemman kestävyyden.

Koska Avon Mark Magix Prep and Set Spray on edullinen, annan anteeksi heikon suihkemekanismin. Normaalihinnaltaan tämä hyvin meikin kiinnittävä suihke on 10,00 € / 125 ml, mutta tällä hetkellä näköjään 5,95 €. Avonin tuotteita saa tilattua suoraan konsulentilta tai verkkokaupan kautta konsulentilta.

Pahoittelen, että en tällä hetkellä ehdi kommenttienne vastauksiin. Puristan viimeiset mehut itsestäni tällä ja ensi viikolla. Kesätauko opinnoissa alkaa ensi viikolla. Saattaa olla, että korkkaan kuohuvapullon ensi viikolla. Olen vähän kaavaillut, että pidän kuunvaihteessa pienen hengittelytauon. Heti vapun jälkeen aloitan kesätyön, joten voisin tämän kevätkauden tiukan tykityksen jälkeen vähän hengähtää ja palata blogin ääreen pidennetyn viikonlopun jälkeen. Minusta on enemmän iloa kaikille, kun saan hetkeksi nollata ylikierroksilla oloani. En onneksi ole ahdistunut, mutta välttääkseni väsymiseni, pidän kuunvaihteessa muutaman päivän blogiloman. 🙂

Aurinkoa päiväänne!

X