Huulet

Baby Lips Electro – sähäkimmät huulivoiteet

27.4.2015 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Moni on varmasti huomannut uusien, värikkäämpien Baby Lips Electro -huulivoiteiden Suomeen rantautumisen. Itsekin nämä viime viikolla bongasin Sokoksella.

babylips

Hypistelin hetken aikaa, mutta päätin jättää kosmetiikat väliin sillä kertaa ja suunnata vaatekauppaan. Iloinen yllätys odotti kotona, kun pääsin yöllä töistä kotiin. L’Oréal oli lähettänyt kaikki Baby Lips Electro -huulivoidesävyt.

Tehdään pikakelaus siitä, mitä Baby Lips on? Maybellinen Baby Lips -huulivoiteet ovat olleet maailmalla jo pitkään suuri hypetyksen kohde. Voidaan puhua ihan Baby Lips -maniasta. Noin vuosi sitten nämä suuren suosion saavuttaneet huulivoiteet tulivat myös Suomeen. Postasin Baby Lipseistä vuosi sitten täällä ja täällä. Talvella markkinoille ilmestyi hoitavammat DR Rescue -huulivoiteet, joista kirjoitin täältä löytyvässä postauksessa. Baby Lips on selkeästi nuorempien juttu, mutta miksipä ei aikuisemmat tai varttuneemmatkin voisi käyttää. Baby Lipsit ovat hauskoja ja nuorekkaita, niissä on jotain suloista iloisuutta.

babylips1

Baby Lips Electro -huulivoiteille luvataan 8 tunnin kosteutus. Huulivoiteissa on käytetty neonpigmenttejä, jotka tekevät niistä erityisen kirkkaita ja värikkäitä.

Baby Lips Electrot ovat myös ulkonäöltään värikkäitä, kuten alkuperäisetkin Baby Lipsit, mutta hylsyt ovat hauskasti mustia. Kirkkaassa korkissa olevat, värikkäät tekstit tulee sähäkästi esiin. Korkin tekstit ovat kirjoitettu sillä värillä, mitä huulivoidekin on.

babylips2

Sävyvaihtoehtoja löytyy viisi, jotka ovat hyvin värikkäitä. Varmasti sähäkimmät ovat keltainen ja violetti. Miltä nämä sävyt sitten näyttävät huulilla?

babylips8

Fierce In Tangy

Sävyltään keltainen ja tuoksuu hieman sitruunaiselle. Huulilla sävy on hyvin kevyt. Minulla on hieman punervat huulet, joten hennosti keltainen huulivoide saa huuleni näyttämään nuden/persikkaisen sävyisiltä. Oikein vaaleilla huulilla mahdollisesti saattaa näyttää jopa hieman kellervältä, mutta ei tällä keltaisia huulia saa.

babylips7

Oh Orange

Hennon appelsiiniselta tuoksuva ja oranssinen Oh Orange on huulilla pehmeän oranssinen. Hyvä pigmenttisyys tässä huulivoiteessa.

babylips6

Strike a Rose 

Korallisen pinkin sävyinen ja makealta, joltakin eksoottisilta hedelmiltä tuoksuva huulivoide. Huulilla sävy kauniin kuulas ja naisellinen ruusunpunainen. Hieman lämmin pinkki, jota voidaan kerrostaa halutessaan.

babylips5

Pink Shock

Sähäkkä pinkki, jossa tuoksuu vienosti makeat marjat. Todella pigmenttinen, viileä pinkki huulilla. Sävy levittyy tasaisesti ja sitä voidaan kerrostaa haluttaessa intensiivisemmäksi.

babylips3

Berry Bomb

Karhunvadelmainen tuoksu ja hyvin tumma ja intensiivinen violetti. Huulilla ei kuitenkaan aivan yhtä sähäkkä. Antaa huulille läpikuultavaa, violettista sävyä.

babylips9

Huulilla Baby Lips Electron -huulivoiteet tuntuvat oikeastaan samalta, kuin tavallisetkin Baby Lipsit. Sävyt ovat vain kirkkaampia ja sähäkämpiä. Tykkään itse näistä Electro -sävyistä kaikista eniten. Suosikkini ovat oranssi Oh Orange, lämmin pinkki Strike a Rose ja shokeeraava Pink Shock. Juuri nuo kolme ovat näistä ne pigmenttisimmät huulilla ja niissä on hieman peittävyyttäkin. Kun taas keltainen Fierce In Tangy ja violetti Berry Bomb ovat läpikuultavampia. Toki Berry Bomb antaa sävyä huulille, mutta se on hyvin läpikuultava.

Baby Lips Electro -huulivoiteet löydät hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista, tavarataloista ja kosmetiikkaliikkeistä. Huulivoiteiden suositushinta-arvio on 3,90 € / 4,4 g.

Mitäs pidätte näistä sävyistä? Eikös olekin aika kivoja?

Tuotteet saatuja.

 Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, Blogilistalla, sekä Youtubessa

Lue myös

Suosittelemme