Hiukset

Balmain arvonta & 15. luukku

15.12.2014 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Lupasin jotain kivaa tähän kalenteripostauksen yhteyteen. Esittelen teille muutaman Balmainin tuotteen ja järjestän pienen arvonnan.

Onko Balmain tuttu? Monille varmaan on. Toisille tämän muotitalon vaatteet ja asusteet ovat tuttuja ja toisille tuoksut. Minä tutustuin ensimmäisenä hiuslisäkkeisiin ja hiustuotteisiin työpaikallani. Esittelen teille nyt muutaman Balmainin tuotteen, jotka sain Pretty.filtä. Ilmoitan hinnat täysikokoisista, mutta nämä esittelyssä olevat ovat matkakokoisia.

Moisturizing Shampoo

Kosteuttava shampoo käsitellyille hiuksille. Sisältää arganöljyä. Shampoon tuoksussa tuntuu ripaus raikkautta. Shampoo selvittää hiuksia jonkun verran ja on pesuteholtaan päivittäiseen käyttöön sopiva.

Hinta: 21,00 € / 300 ml

Moisturizing Conditioner

Kosteuttava hoitoaine värjätyille ja käsitellyille hiuksille. Selvittää tehokkaasti hiuksia. Tuoksu on voimakkaampi, kuin shampoossa. Jättää pehmeät ja silotellut hiukset, olematta kuitenkaan liian raskaiksi hiuksia tekevä. Jos oikein siloteltua lopputulosta halutaan, niin vaatii ehdottomasti lisäksi muitakin hoitotuotteita.

Hinta: 23,00 € / 300 ml

Leave-In Conditioning Spray

Hiuksiin jätettävä hoitosuihke. Tuoksu on ihana tässäkin. Vesimäisen kevyt koostumus, joka auttaa selvittämään hiuksia ja antaa lisää siloisuutta.

Hinta: 24,00 € / 200 ml

Argan Moisturizing Elixir

Hoitoeliksiiri, joka sisältää arganöljyä. Tämä on oikeastaan ns. hiusöljyä. Yllättävän kevyt ja todella liukas koostumus. Kannattaa olla varovainen ohuille hiuksille käyttäessä. Kuiviin ja karheisiin hiuksiin tekee välittömästi kauniin, kiiltävän pinnan ja suojaa kuivia hiuksia. Omat latvat ovat aika kuivat raidoituksien vuoksi, niin huomasin, kuin hiukseni vain imaisivat öljyn itseensä. Tuoksu on ihana.

Hinta: 25,00 € / 100 ml

Texturizing Salt Spray

Suolasuihke, joka antaa hiuksille volyymia ja tekstuuria. Varmasti palkituin ja ylistetyin suolasuihke, jonka tiedän. Antaa mukavasti tuuheutta ja tekstuuria hiuksiin. Hiuksista jää ihanan pehmeät ja hyväntuntuiset.

Hinta: 18,00 € / 200 ml

Silk Perfume

Hiuksia kosteuttava ja elvyttävä suihke. Tuoksuu huikean tyylikkäälle. Tämä on hiusparfyymi! Antaa hiuksille runsaasti kiiltoa ja sileyttä. Voidaan käyttää hoitosuihkeena pörröisille ja kuiville hiuksille, että viimeistelyyn kiiltosuihkeena ja ihanan tuoksun antajana.

Hinta: 23,00 € / 200 ml

Kokonaisuutena Balmain on hyvin tyylikkään tuoksuinen, toimiva ja kiintoisa. Balmainissa on muotitalojen ylellisyyttä. Pakkauksien ulkoasua on vähän sellainen, että en osaa muodostaa mielipidettäni. Ne ovat todella pelkistetyn tyylikkäitä, mutta ovatko silti hieman liian pelkistettyjä? Oletteko samaa mieltä? Tyylikkään pelkistettyjä, mutta ehkä jopa vähän liian. Hinnaltaan Balmain ei minusta ole mitenkään älyttömän kallis. Kampaamotuotteiden hintatasoinen. Jos tuotteiden tuoksu mietityttää, niin kaikissa on ns. hypotuoksu, joka tarkoittaa sitä, että tuoksuissa ei ole käytetty niitä yleisimmin allergisoivia tuoksuja. Mietojen tuoksujen ja tuoksuttomuuden ystävälle Balmain ei sovellu, sillä tuoksua näissä on.

Kahdella onnekkaalla olisi mahdollisuus voittaa tämä samainen setti Balmainin matkakokoisia tuotteita. Näistä riittää moneen käyttökertaan, sillä shampoo, hoitoaine ja suihkeet ovat 50 ml ja hiusöljy on 20 ml. Setin arvo noin 50 euroa.

Osallistuminen tapahtuu seuraavasti:

– kommentoi tähän postaukseen.
– kerro lempparituotteesi Balmainilta. Jos et ole kokeillut, niin mikä tuote sinua on kiinnostanut?
– jätä sähköpostiosoitteesi tai käytä nimimerkkiä, jolla voin huhuilla voittajia.

Osallistumisaikaa on vain tämä viikko, eli sunnuntaina 21.12. klo 20.00 asti. Ihan jouluksi nämä eivät ehdi, vaikka nipistäisin osallistumisaikaakin, niin siksi päätin antaa tämän viikon aikaa osallistua.

Sitten vielä kurkistus, mitä Glitz & Glamin joulukalenterin voittanut on tänään luukustaan avannut.

Tämän päivän tuotteena oli Lancômen Galatéis Douceur (50 ml). Normaalille ja sekaiholle suunnattu meikinpoistoemulsio. Tätä emulsiota voidaan käyttää myös silmämeikinpuhdistukseen. Tuote ensin hierotaan kasvoille, jonka jälkeen se pyyhitään vanulla, kasvopaperilla, konjac-sienellä tai kasvoliinalla, kuten esim. Sensai-liinalla.

Valitsin tämän tuotteen joulukalenteriin, koska halusin tuoda siihen myös ihonhoitotuotteita. Jokainen pesee kasvoja ja meikkaavat puhdistavat meikit pois. Lisäksi brändi Lancôme oli kiva laittaa joulukalenteriin.

Mukavaa alkanutta viikkoa ja onnea Balmain -setin arvontaan!

Balmainin tuotteet saatu Pretty.filtä.

Kommentit (132)

Kiitos kivasta arvonnasta:) Sokoksella olen hypistellyt näitä tuotteita,mutta vielä on hankkimatta. Shampoo ja hoitoaine kiinnostavat eniten.
T: Kukkuluuruu

Lempparituote ja näin ollen myös ainoa Balmain tuote on salt spray!
Ihana tuoksu, mutta se pumppu on ihan hirvittävän huono. Alusta asti ruiskunnut semmoisella paineella sieltä, että jos käsien kautta laittaa niin sitä ainetta lentää vähän ympäriinsä. Hetken jossain välissä pumpusta tuli tasainen hienojakoinen suihku ja sitten taas epäkunnossa. Taisi olla joku maanantai kappale.. (milehton@hotmail.fi)

En ole koskaan käyttänyt Balmainin tuotteita ja olisin kiinnostunut kokeilemaan Silk Perfumea 🙂 Vaikuttaa mielenkiintoiselta tuotteelta!
s-posti: heartagram-love@windowslive.com

Enpä ole ennen nuihin Balmainin tuotteisiin tutustunu. Aika jännä että viivakoodi on tuotteen etupuolella, heh. Tuo Argan Moisturizing Elixir kiinnostais kyllä.

marika.minkkinen@gmail.com

Argan hoitoeliksiiri kuulostaa ylellisen ihanalta 🙂
kivipuuteri@gmail.com

En ole käyttänyt merkin tuotteita, mutta suolasuihke vaikuttais ainaski kivalta tuotteelta

marikax@gmail.com

Balmain ei ole itselle tuttu,tuotteet vaikuttaa hinta-laadultaan olevan ok
joten näitä olisi ilo saada omaan kylppäriin.
Eniten kiinnostaa Silk Perfume.

pikkunen78 at gmail.com

Eniten ehkä kiinnostaisi kokeilla argan moisturizing elixiriä, jos sillä saisi kosteutettua hiuksia sen verran että pysyisivät kurissa. Omat hiukseni ovat alkaneet muuttua enemmän tai vähemmän kihariksi ja menettää kosteutta siinä samalla. Sen lisäksi nyt kun ulkona rupeaa olemaan viileätä ja saa pipoa käyttää on kyllä melkoista katsottavaa kun pipon riisuu ja hiukset leijailevat ilmassa miten sattuu!

annialifewitha@gmail.com

Ihana arvonta:) Hiusöljy ja suolasuihke erityisesti kiinnostavat! Ei ole aikaisempaa kokemusta balmainin tuotteista!
isla123(a)luukku.com

-Isla

Balmain on itselle tuntematon merkki. Eniten kiinnostaisi kokeilla suolasuihketta, jos se saisi tikkusuorat ja päätä pitkin menevät hiukseni ojennukseen 🙂 Osallistutaan arvontaan! -Sari- (kissankarva85(at)gmail.com)

Tavallaan tyylikkäitä, mutta toisaalta hieman tylsiä nuo pakkaukset. Ihan hyvännäköisiä kuitenkin. En ole Balmainin tuotteisiin aiemmin tutustunut, mutta etenkin nuo suihkeet vaikuttavat tosi kiinnostavilta 🙂
cherrycloud@luukku.com

En ole Balmainin tuotteita kokeillut, mutta suolasuihke kuulostaa kokeilemisen arvoiselta. nittanne(at)gmail.com

Koko sarja kiinnostaa, mutta erityisesti Argan moisturizing elixir.

sannak.ukonaho @ gmail.com

Mulla on ollut Balmainilta ainoastaan tuo hoitosuihke, johon olen ollut kyllä todella tyytyväinen! Olisi ihana päästä testaamaan muitakin tuotteita.

idamannila@gmail.com

Ooh! Balmain on aina kiinnostanut, mutta en ole päässyt kokeilemaan. Erityisesti tuo Silk perhume hoitosuike olisi kiinnostava 🙂
dazzlingglowblog@gmail.com

Balmainin tuotteita en ole vielä kokeillut. Eniten kiinnostaa tuo Silk perfume. Kuvauksen perusteella olisi juuri sitä, mitä kuivat hapsulatvat kaipaisivat viimeistelyyn!

emmi.tolonen (at) netti.fi

Nimim. Helmi
En ole kokeillut, mutta eniten kiinnostaa hoitosuihke ja -öljy, pitkät ja paksut hiukseni kun menevät helposti takkuun

En ole koskaan kokeillut, mutta olen kylläkin kuullut näistä. Olen vähän haaveillut Argan Moisturizing Elixiristä, joten kilpailussa mukana ollaan! sussu.mustola@gmail.com

Ei oo mitään kokemusta näistä mutta kyl se Silk Perfume nyt varmaan eniten kiinnostas.. 🙂

josperi_@hotmail.com

En ole kokeillut vielä mitään balmainin tuotteita, mutta tuo ylistetty suolasuihke kiinnostaa kovasti! 🙂 roosalehto@hotmail.com

Argan Moisturizing Elixir kiinnostaisi oikein kovasti, sillä olen etsiskellyt sopivaa tuotetta kuiville latvoille. Aikaisemmin ei ole kokemusta tämän merkin tuotteista. 🙂
belegwen81 at gmail.com

Balmainin suolasuihketta on pitänyt kokeilla iät ja ajat, nyt olisi siihen hyvä mahdollisuus! 🙂

stigaba(at)hotmail.com

Balmainin tuotteet ovat itselleni ennestään tuntemattomia, mutta tämä postaus sai kyllä kiinnostuksen heräämään totaalisesti! Juuri vastaavia tuotteita kaipaisin värjätyille hiuksilleni, koska lämpökäsittelen niitä tavalla tai toisella usein. Etenkin Silk Perfume -suihke rupesi kiinnostamaan. 🙂

lissuu94@luukku.com

Sarja kiinnostaa kokonaisuudessaan. Juuri ostin tuon suolasuihkeen kokeiluun ja se vaikuttaa oikein toimivalta.

polishaholic@hotmail.com

Hiuslakka on lemppari! Ja mielestäni nämä näyttävät ihanilta ja sopivat kylppäiin kuin kylppäriin esille.

Ilolla mukana.

Tiia

tiia68@gmail.com

Suolasuihke on ollut käytössä ja olen pitänyt siitä kovasti! Muutkin tuotteet vaikuttavat kokeilun arvoisilta 🙂
elinao@windowslive.com

Balmainin tuotteet outoja, jotain pulloa olen käsissäni pyöritellyt kaupassa. Postauksen perusteella eniten kiinnostaisi Argan hoitoeliksiiri sekä Silk Perfume. Mielelläni testaisin ennen täysikokoisiin sijoittamista.
anne.puumala@anvianet.fi

Upea palkinto! 🙂

Mun lemppariBalmain on tähän mennessä hajuvesi, Extatic 🙂 En ole koskaan noita hiusjuttuja testannut!

nonnula(at)gmail.com

Minulla ei ole kokemusta merkin tuotteista. Suolasuihke kiinnostaa kovasti, en ole koskaan kokeillut minkäänlaista suolasuihketta.
66aurinkoinen@gmail.com

En ole Balmainin tuotteita koskaan kokeillut, mutta suolasuihkeet vasta löytäneenä kiinnostaisi kyseinen tuote tältäkin merkiltä.
heli.studiokaira@gmail.com

Suolasuihkepullo on lähes loppuun käytetty, sellaista uutta tarvisi. Tämän perusteella kiinnostuin kyllä Silk Perfumesta!
vara_h (at) suomi24.fi

Balmainin tuotteet eivät ole minulle ennestään tuttuja paitsi muotitalon nimenä tietenkin. Näistä kiinnostaisi eniten Silk Perfume.
paula.susanna@hotmail.com

ehdoton lempparituote on salt spray! todellakin paras tukantuuheuttaja, eikä minusta ole hinnallakaan pilattu 🙂

piipa_94@netti.fi

kiinnostaisi hiuksiin jätettävä hoitoaine, sillä poishuuhdeltavat hoitoaineet tahtovat latistaa rasvoittuvat hiukseni.
buffy57200@gmail.com

En ole ennen kokeillut kyseisiä tuotteita, mutta Silk Perfume kiinnostaa! 🙂 Koitetaan, jos arpaonni tällä kertaa suosisi.

Sofia.koivisto@wippies.fi

Balmain ei ole mulle ennestään tuttu, mutta tuo Argan Moisturizing Elixir kuulostaa ihanalta ja tulisi kyllä tarpeeseen tälle mun pörröiselle takkukerälle.
yuenkynnet(ät)gmail.com

En ole käyttänyt , mutta suolasuihke kiinnostaa! Mie olenki lähdössä täältä pohjosesta Helsinkiin reissuun, joten matkakokoinen setti ois kyllä ihan huippu saada matkaan! 🙂
Ronja.1997@hotmail.com

Kosteuttava hoitoaine värjätyille ja käsitellyille hiuksille kiinnostaa eniten. En ole vielä kokeillut.
-minttu47-
minttu47@gmail.com

Balmainin tuottet on mulle vielä vieraita, voisin kokeilla suolasuihketta ja sitten hiuksiin jätettävää hoitoainetta jota ilman en mielestäni pärjää varmaan ikinä.

annanen75@gmail.com

Ihan uusi tuttavuus, en ole aiemmin kuullut. Erityisesti hiuksiin jätettävä hoitosuihke kiinnostaisi.
Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

Balmainin suolasuihke on tosi hyvää! Harmikseni jouduin puoliksi käytetyn sellaisen jättämään pari päivää sitten lentokentän turvatarkastukseen kun en tajunnut että pullo on liian iso käsimatkatavaroissa vietäväksi. 🙁
Jospa onni olisi nyt suosiollisempi!

villailonablog@gmail.com

En ole koskaan Balmainia kokeillut, mutta toi Silk Perfume kuulostaa ihanalta! Oon ihan koukussa kiiltosuihkeisiin eikä hyvä tuoksu ainakaan vähennä tuon kiinnostavuutta 🙂 kristiina.rintanen(a)gmail.com

En ole koskaan kokeillut Balmainin tuotteita, mutta olen kuullut niistä paljon hyvää!
Erityisesti tuo suolasuihke kiinnostaisi (:

milja.amelia@gmail.com

En oo päässy näitä tuotteita kokeilemaa, mutta kulttimaineeseen noussut suolasuihke kiinnostaisi eniten 🙂

viivi.korpela@hotmail.com

Itselläni ei ole Balmainin tuotteita, mutta varsinkin argan moisturizing elixir kiinnostaisi. 🙂
Jeweliviar@gmail.com

Silkkisuihke on ainoa, jota oon kokeillut, mutta se on kyllä ihana 🙂
misspiggyspearls(at)gmail.com

En ole kokeillut enkkä kuullutkaan. Suolasuihke kiinnostaa kovasti

enxs22@gmail.com

En ole koskaan kyseisiä tuotteita testannut, mutta etsinnässä on kunnollinen hoitoöljy, joten se minua kiinnostaa kovastikin! 🙂

kattivaaranblogi@gmail.com

En ole kokeillut, mutta Argan Moisturizing Elixir kuulostaa hyvältä ja kokeilemisenarvoiselta.
s.kansakoski(at)luukku.com

En ole ikinä kokeillut ko. merkkiä, mutta houkuttaisi kovasti. Kaikki! Mutta jos yksi on valittava, niin lähtisin kokeilemaan Argan Moisturizing Elixiriä! Mutta kaikki kuulostaa kyllä niin ihanilta, että oikeastaan mitä tahansa voisin tähän kuontaloon kokeilla.

Argan elixir kiinnostaa!
luumunkukka(at)luukku.com

En ole kokeillut koskaan, mutta tuo moisturizer conditioner kiinnostaisi kovasti! 🙂 Olisi kiva päästä kokeilemaan! mistletoe(at)luukku.com

Balmainia en ole kokeillut, mutta tuo hiustuoksu kuulostaa tosi mielenkiintoiselta! 😀

ine_91@msn.com

En ole kokeillut koskaan, mutta olen pitkään himotellut tuota suolasuihketta! Nyt tämän pienen infopaketin perusteella myös tuo öljy-asia kiinnostaa. 🙂 tintskukka(at)gmail.com

En ole koskaan kokeillut suolasuihkeita, enkä luullut sellaista tarvitsevanu, kunnes tämä Balmainin versio alkoi näkyä blogeissa. joten se on mielenkiintoisin.
marjo.kiilavuo @ gmail.com

En ole kokeillut, mutta kuullut kylläkin 🙂 Tuo esittelemäsi Argan Moisturizing Elixir olis varmaan sellanen, mitä mun hamppuhiukset arvostais.. 😀
krista-tuukkanen@hotmail.com

Silk Perfume kiinnostaa koska muutun tosi pörröiseksi heti, jos ilmassa on vähänkin kosteutta. Tuotteet on muuten vieraita, olisi kiva kokeilla:)
betternailday(a)gmail.com

En ole kokeillut, mutta tuo Silk Perfume kuulostaa täydelliseltä tuotteelta talven pörröttämiin hiuksiin!
saya
sayav at hotmail.fi

en ole kokeillut, suolasuihke kiinnostaa kaimaen1 at luukku.com

En ole kokeillut Balmainin tuotteita. Suolasuihketta olen kuullut kehuttavan, joten se kiinnostaa.
pokkaritaivas(a)gmail.com

Suolasuihketta olen kokeillut ja hyväksi todennut. Olispa kiva päästä kokeilemaan muutkin tuotteet, joten mukana arvonnassa!

Olen nähnyt vain arvioita ja mainoksia ja jotenkin nuo pullot eivät vain ole houkutelleet, vaikka arviot ovat olleet hyviä. Ovat kyllä tyylikkäitä mutta ehkä juuri hieman liian pelkistettyjä jo. Joku kiva pikku juju olisi kiva. Jokin pieni ylellisyysefekti kenties :). Samppoo ja hoitoaine eniten kutkuttaa.

-klaudia

Balmainin tuotteet ei ole minulle ennestään tuttuja 🙂 suolasuihke on ollut ostoslistallani, jotenka valitsen suolasuihkeen, olisi ihana päästä testaamaan sitä 🙂

tiina.viirela@gmail.com

En ole kokeillut, mutta suolasuihke vaikuttaa kiinnostavalta!
valtonen.anna at gmail.com

Ihan outo merkki mulle! Mitä nyt joskus kaupassa hypistellyt 🙂 Tuo Silk Perfume kuulostaa tosi mielenkiintoiselta, joten mainitsenpa nyt sen. Mukana arvonnassa, heck yes!
inthispartoftown(ät)gmail piste com <3

Vauva-Balmaineja! Ihania! <3 Suolasuihke on ollut ehdoton lemppari. Tosin muuta en ole vielä kokeillut.

Hoitoöljy ja hoitosuihke kiinnostaisivat kovasti. Suolasuihke multa löytyykin, tosiaan hienojakoinen suihku, tuoksu on hienostunut.

En ole vielä kokeillut tuotteita, mutta suolasuihke kuulosti mielenkiintoiselle =).
siinatar@gmail.com

mitään en Balmainilta kokeillut, mutta suolasuihke kiinnostaa.

Balmanin suolasuihke on kiinnostanut kun sitä on blogeissa hehkutettu, mutta olen yrittänyt ensin käyttää vanhoja pois. En ole kokeillut vielä yhtään sarjan tuotetta, kiinnostusta olisi kyllä – mukana siis!

Suolasuihke on ihana, mutta muita en ole vielä testannut. Arvonnassa mukana nimimerkillä Maisuli

Balmainin silk perfume on aivan ihana! Olen ihastunut varsinkin sen tuoksuun ja huolisinkin sen vaikka hajuvedekseni.

pinkyprincess_@hotmail.com

Onpas kiinnostava palkinto! : ) Mitaan aikaisempaa kokemusta merkista ei ole, mutta erityisesti suolasuihke ja hoitooljy kiinnostaa.

rusinapulla82@gmail.com

Aivan kertakaikkisen tuntematon merkki. Itseäni eniten jäi kiinnostamaan tästä merkinnästä shampoo.
ooonavv@gmail.com

En ole kokeillut tuotteita, mutta paksujen ja karheiden hiusten omistajana minua kiinnostaa erityisesti Moisturising Elixir.
haaruhainen@gmail.com

Olen kyllä kuullut kyseisestä merkistä, mutta henkilökohtaista kokemusta mulla ei ole. Texturizing Salt Spray ja Silk Perfume kiinnostavat eniten, mutta ainahan kosteuttavalle shampoolle ja hoitoaineellekin on käyttöä. No joo, oikeastaan koko paketti kuulostaa hyvin houkuttelevalta. 🙂

-Monsku
monnakostiainen@hotmail.com

Kiinnostava merkki tuo Balman! Haluisin kokeilla sarjan suolasuihketta, sitä on kehuttu niin paljon 🙂 Ennen en ole merkkiä testaillut.

omena95@netti.fi

En ole koskaan kokeillut Balmainin tuotteita, mutta tuo suolasuihke on kyllä houkutellut kokeilemaan jo pidemmän aikaa 🙂

susanna.hakkinen(at)hotmail.com

Olen lukenut kyseisestä merkistä, mutta itse en ole omistanut yhtäkään tuotetta. Eniten kiinnostaisi hoitoeliksiiri, juuri sellainen tuote mikä olisi omille hiuksilleni täydellinen. 🙂
Fanny-91@windowslive.com.

En ole koskaan kuullutkaan moisesta merkistä! Pullot eivät tosiaan houkuttelisi ostamaan, itse sorrun yleensä ostamaan värikkään pakkuksen tai houkuttelevan tuoksun perusteella 😉 Tuo ”hiusparfyymi” vaikuttaa todella kiinnstavalta!
miratamminen71@gmail.com

En ole kokeillut tuotteita aikaisemmin. Olen suunnitellut ostavani merkin suolasuihkeen, joten kyseistä tuotetta olisi kiva kokeilla.
laventeli@wippies.fi

Kiva arvonta 🙂 Balmainin tuotteita en ole koskaan vielä kokeillut, mutta varsinkin tuo esittelemäsi Silk Perfume, kuullostaisi ihanalta ”luksus”-tuotteelta omalle kuivalle pörröhiukselleni 🙂

noora.ruuhimaki@gmail.com

En ole koskaan kuullutkaan koko tuotemerkistä, mutta kaikista eniten alkoi kiinnostamaan tuo ”hiustuoksu”. Oon muutenkin vähän tuoksu ”friikki”, niin olis ihanaa kun vois nuuskia omaa tukkaa koko päivän. 😀

Pakko vielä sanoa että tosi kivan ja tyylikkään näköisiä noi pullot ja putelit. Kivan minimalistinen ulkoasu niillä. Sopii varmasti monen kylppäriin. 🙂

email: closedangel(at)gmail.com

En ole vielä kokeillut Balmain tuotteita, ulkonäkö kyllä mielyttää silmää:) Ainakin Argan Moisturizing Elixir kuulostaa sellaiselta mkitä haluaisi pasta kokeilemaan:)

-J-
johak(at)netti.fi

Balmainista tuttu on vaan tuo Salt Spray. Sitä onkin tulltu käytettyä, muut on vielä kokeilematta. Houkuttaa.. katietower(a)luukku.com

Ihana setti! Ostin itselleni merkin hiuslakan joka hieman kyllä tuotti pettymyksen. Tuoksui aika vaniljaiselta ja lakan suihku oli aika isopisaraista. Suutinkin menee tukkoon parin kolmen käyttökerran jälkeen jollei sitä huuhtele kuumalla vedellä. Silti en tyrmää koko merkkiä!
Suolasuihketta olisi kiva päästä kokeilemaan..
hannele.ruohonen (at) gmail.com

Muutamia kertoja olen Balmainin hiustuotteita pyöritellyt käsissäni mutta vielä ei ole tullut ostettua! Tuoksut ovat tutumpia. Hiustuotteista etenkin Silk Perfume kiinnostaa sillä se on vähän erikoisempi tuote.
jossuli88@hotmail.com

Mitään noista en ole kokeillut, mutta öljy kuulosti juuri siltä mitä rutikuivat, hevosen jouhia muistuttavat hiukseni suorastaan huutavat! 😀

tiina.moskajarvi @ gmail.com

En oo kokeillu Balmainia, mutta suihkeet kiinnostaa, varsinkin suolasuihke ja hiuksiin jätettävä hoitoaine, vaikka tuo hiusparfyymikin on hauska idea.
backinreverieÄgmailÖcom

Suolasuihke kiinnostaa täälläkin erityisesti, mutta mieluusti koko pakettia kokeilisin. Olen lukenut ko sarjasta aika paljon kehuja : )

kirsikkakoo@outlook.com

En ole kokeillut merkin tuotteita, mutta Leave-In Conditioning Spray kiinnostaisi kovasti.
Mukana hienon paketin arvonnassa.
minnapo1(at)gmail.com

En ole ikinä kokeillut kyseiseltä tuotemerkiltä mitään 🙁 Kosteuttava shampoo + hoitoaine ainakin kiinnostaisivat! On niin kuivassa kunnossa hiukset,että apua tarvitaan!

hannele.tolvanen@hotmail.com

Mukana ehdottomasti ja ei aiempaa kokemusta,mutta suolasuihke kiinnostaa
eekku80@netti.fi

Lukenut olen monesti Balmainin tuotteista mutta en ole itse kokeillut. Kiinnostavalta tuntuu hiuksiin jätettävä hoitosuihke.
klaara40@luukku.com

Balmainin tuotteita en ole kokeillut. Suolasuihke kuulostaa kiinnostavalta.

water.lily@pp.inet.fi

Näistä olen haaveillut, haaveillut ja uneksinut. Aivan erityisesti kiinnostaa suolasuihke. Mutta koko linja olisi kiinnostava, pieni satsaus itseen arjessa.
tarjaksi@gmail.com

Ihana arvonta! En ole kokeillut vielä mitään Balmainin tuotetta, mutta suolasuihke kiinnostaa todella! Suolasuihke yleensäkin tuotteena on mulle uusi, mutta kiinnostava juttu nim. liukas- ja ohuttukkainen, ja olen kyllä lukenut kauneusblogeista paljon suositteluja juuri Balmainin versiolle!

nanapyl@gmail.com

Oih, kiinnostaa! Mulla on aina huutava pula hiustuotteista, koska en oikein osaa niitä ostaa. Tuo suolaspray kiinnostaa erityisen paljon – saisinkohan sen avulla hiuspannan pysymään päällä? 😛

tiinajsipola ät gmail.com

En ole aikaisemmin käyttänyt Balmainin tuotteita. Haluaisin kokeilla suolasuihketta.

Ei ole tuttu merkki,mutta haluaisin kokeilla hiuksia kosteuttavaa ja elvyttävää suihketta.
hamalainentm@gmail.com

Eivät ole tuttuja 🙂 Mutta pelkistetyn kauniita! Tuo suolajuttu ..hmmm… pitäisi testata 🙂
bikkenpilttuu@hotmail.com

Argania sisältävää hoitoeliksiiriä olisi hienoa päästä testaamaan.
piamarja1@hotmail.com

En ole koskaan kokeillut ja moni kiinnostas mm. hiuksia kosteuttava juttu

unelmiaonnesta(at)gmail.com

En ole kokeillut Balmainin tuotteita, mutta tuo kovasti hypetetty suolasuihke kiinnostaa! 🙂

rahikainennina [at] gmail.com

En ole vielä ehtinyt kokeilla Balmainin tuotteita, tuoksutellut vain. Erityisesti hiustuotteet Balmainilta kiinnostavat, sillä nehän pärjästivät hyvin myös Trendin vuoden suosikit äänestyksessä. 🙂

Kiitos sinulle Minna ihanasta blogistasi, terkuin toinen 30+ 😉

Jotenkin olen ”onnistunut” missaamaan ko. tuotteet, mutta ehdottomasti tuo suolasuihke kiinnostaisi. En ole vielä minkäänlaista suolasuihketta kokeillut ja jos tämä on hyväksi todettu, niin aina parempi.
kirsinkynnet@gmail.com

Mulle nää tuotteet on ihan uusi juttu, enkä siis ole kokeillut vielä mitään. Tuo suolasuihke kyllä herätti kiinnostuksen, hiustuote mitä ilman ei vaan osaa olla enää kun sitä on jonkun aikaa käyttänyt. 🙂
Minna / szzql@hotmail.fi

En ole kokeillut, mutta suolasuihketta himoinnut! Toistaiseksi olen tyytynyt edullisempiin, mutta jos kalliimpi toimis paremmin mun hiuksissa…
millaturunen @ hotmail.fi (ei oikeasti välilyöntejä, mutta välttelen näin roskaposteja 🙂 )

Apua, enkä pääse jostain syystä kirjautumaan bloggeriin! Mutta luen säännöllisen epäsäännöllisesti blogiasi, bloggerin nimimerkki Milla

Sarjaa en ole vielä ehtinyt kokeilla ja eniten himottaisi päästä kokeilemaan tuota THE suolasuihketta, sekä hiuksiin jätettävää hoitosuihketta.

JJ / jarvela.janita(a)suomi24.fi

Sarja on itselle ihan vieras. Kuitenkin kaikki öljyt ja jätettäbät hoitosuihkeet yleensäkin kiinnostaa 🙂

Kuorotipu ( at ) hotmail.com

Paljon hehkutettu suolasuihke minuakin kiinnostaisi! Ja myös tuo siloittava seerumi, sillä kärsin pörröisestä hiuslaadusta, mutta öljyjä en osaa ihan hiusten tyveen käyttää. T. Lotta, redcircledress@gmail.com

En oo merkkiin koskaan sen tarkemmin tutustunut, mutta muistan nimen erittäin hyvin, kun Huippumalli Haussa -sarjassa kilpailijat tekivät meinosta tälle brändille. ”… Balmain Hair ;)”

Silk Perfume kuulostaisi oikein kivalta tuotteelta, en oo sen tyylistä vielä kokeillutkaan 🙂

cadiis @ wippies.fi

Es ole kokeillut mutta hipelöinyt kaupassa useasti.Suolasuihke kiinnostaa erityisesti!
siinasimola@hotmail.com

Lemppari (ja ainut jota olen itse kokeillut) on Session Spray- hiuskiinne medium pidolla!
Se on ihan älyttömän hyvä pitämään tupeerauksen paikallaan! Ja se tuoksu ♥__♥
essika@hotmail.com

En ollut aikaisemmin edes kuullut että kyseiseltä merkiltä löytyy hiustenhoito tuotteitakin 😀 Sarja vaikuttaa kokonaisuudessaan ihanalta mutta jos yksi tuote pitäisi valita valitsisin silk perfumunen, koska hiuksillani on taipumusta pörrööntyä todella helposti.
karoliinakakko123@gmail.com

Kiitos kivasta arvonnasta:) Sokoksella olen hypistellyt näitä tuotteita,mutta vielä on hankkimatta. Shampoo ja hoitoaine kiinnostavat eniten.
T: Kukkuluuruu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *