Glitz & Glam

Balmain arvonta & 15. luukku

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Lupasin jotain kivaa tähän kalenteripostauksen yhteyteen. Esittelen teille muutaman Balmainin tuotteen ja järjestän pienen arvonnan.

Onko Balmain tuttu? Monille varmaan on. Toisille tämän muotitalon vaatteet ja asusteet ovat tuttuja ja toisille tuoksut. Minä tutustuin ensimmäisenä hiuslisäkkeisiin ja hiustuotteisiin työpaikallani. Esittelen teille nyt muutaman Balmainin tuotteen, jotka sain Pretty.filtä. Ilmoitan hinnat täysikokoisista, mutta nämä esittelyssä olevat ovat matkakokoisia.

Moisturizing Shampoo

Kosteuttava shampoo käsitellyille hiuksille. Sisältää arganöljyä. Shampoon tuoksussa tuntuu ripaus raikkautta. Shampoo selvittää hiuksia jonkun verran ja on pesuteholtaan päivittäiseen käyttöön sopiva.

Hinta: 21,00 € / 300 ml

Moisturizing Conditioner

Kosteuttava hoitoaine värjätyille ja käsitellyille hiuksille. Selvittää tehokkaasti hiuksia. Tuoksu on voimakkaampi, kuin shampoossa. Jättää pehmeät ja silotellut hiukset, olematta kuitenkaan liian raskaiksi hiuksia tekevä. Jos oikein siloteltua lopputulosta halutaan, niin vaatii ehdottomasti lisäksi muitakin hoitotuotteita.

Hinta: 23,00 € / 300 ml

Leave-In Conditioning Spray

Hiuksiin jätettävä hoitosuihke. Tuoksu on ihana tässäkin. Vesimäisen kevyt koostumus, joka auttaa selvittämään hiuksia ja antaa lisää siloisuutta.

Hinta: 24,00 € / 200 ml

Argan Moisturizing Elixir

Hoitoeliksiiri, joka sisältää arganöljyä. Tämä on oikeastaan ns. hiusöljyä. Yllättävän kevyt ja todella liukas koostumus. Kannattaa olla varovainen ohuille hiuksille käyttäessä. Kuiviin ja karheisiin hiuksiin tekee välittömästi kauniin, kiiltävän pinnan ja suojaa kuivia hiuksia. Omat latvat ovat aika kuivat raidoituksien vuoksi, niin huomasin, kuin hiukseni vain imaisivat öljyn itseensä. Tuoksu on ihana.

Hinta: 25,00 € / 100 ml

Texturizing Salt Spray

Suolasuihke, joka antaa hiuksille volyymia ja tekstuuria. Varmasti palkituin ja ylistetyin suolasuihke, jonka tiedän. Antaa mukavasti tuuheutta ja tekstuuria hiuksiin. Hiuksista jää ihanan pehmeät ja hyväntuntuiset.

Hinta: 18,00 € / 200 ml

Silk Perfume

Hiuksia kosteuttava ja elvyttävä suihke. Tuoksuu huikean tyylikkäälle. Tämä on hiusparfyymi! Antaa hiuksille runsaasti kiiltoa ja sileyttä. Voidaan käyttää hoitosuihkeena pörröisille ja kuiville hiuksille, että viimeistelyyn kiiltosuihkeena ja ihanan tuoksun antajana.

Hinta: 23,00 € / 200 ml

Kokonaisuutena Balmain on hyvin tyylikkään tuoksuinen, toimiva ja kiintoisa. Balmainissa on muotitalojen ylellisyyttä. Pakkauksien ulkoasua on vähän sellainen, että en osaa muodostaa mielipidettäni. Ne ovat todella pelkistetyn tyylikkäitä, mutta ovatko silti hieman liian pelkistettyjä? Oletteko samaa mieltä? Tyylikkään pelkistettyjä, mutta ehkä jopa vähän liian. Hinnaltaan Balmain ei minusta ole mitenkään älyttömän kallis. Kampaamotuotteiden hintatasoinen. Jos tuotteiden tuoksu mietityttää, niin kaikissa on ns. hypotuoksu, joka tarkoittaa sitä, että tuoksuissa ei ole käytetty niitä yleisimmin allergisoivia tuoksuja. Mietojen tuoksujen ja tuoksuttomuuden ystävälle Balmain ei sovellu, sillä tuoksua näissä on.

Kahdella onnekkaalla olisi mahdollisuus voittaa tämä samainen setti Balmainin matkakokoisia tuotteita. Näistä riittää moneen käyttökertaan, sillä shampoo, hoitoaine ja suihkeet ovat 50 ml ja hiusöljy on 20 ml. Setin arvo noin 50 euroa.

Osallistuminen tapahtuu seuraavasti:

– kommentoi tähän postaukseen.
– kerro lempparituotteesi Balmainilta. Jos et ole kokeillut, niin mikä tuote sinua on kiinnostanut?
– jätä sähköpostiosoitteesi tai käytä nimimerkkiä, jolla voin huhuilla voittajia.

Osallistumisaikaa on vain tämä viikko, eli sunnuntaina 21.12. klo 20.00 asti. Ihan jouluksi nämä eivät ehdi, vaikka nipistäisin osallistumisaikaakin, niin siksi päätin antaa tämän viikon aikaa osallistua.

Sitten vielä kurkistus, mitä Glitz & Glamin joulukalenterin voittanut on tänään luukustaan avannut.

Tämän päivän tuotteena oli Lancômen Galatéis Douceur (50 ml). Normaalille ja sekaiholle suunnattu meikinpoistoemulsio. Tätä emulsiota voidaan käyttää myös silmämeikinpuhdistukseen. Tuote ensin hierotaan kasvoille, jonka jälkeen se pyyhitään vanulla, kasvopaperilla, konjac-sienellä tai kasvoliinalla, kuten esim. Sensai-liinalla.

Valitsin tämän tuotteen joulukalenteriin, koska halusin tuoda siihen myös ihonhoitotuotteita. Jokainen pesee kasvoja ja meikkaavat puhdistavat meikit pois. Lisäksi brändi Lancôme oli kiva laittaa joulukalenteriin.

Mukavaa alkanutta viikkoa ja onnea Balmain -setin arvontaan!

Balmainin tuotteet saatu Pretty.filtä.

Lue myös

X