Glitz & Glam

Balmainin hiuslisäkkeen voitti…

Teksti: Minna / Glitz & Glam

No niin! Nyt on kampauslisäkkeen arvonta suoritettu.

Tällä kertaa arpaonni suosi Armia.

Oikein paljon onnea voittajalle! Armi pääsee valitsemaan täältä haluamansa sävyisen Balmain Elegance Monaco -kampauslisäkkeen.

Paljon kiitoksia kaikille arvontaan osallistuneille ja parempaa onnea seuraavaan arvontaan, joka on pian.

Huomenna päättyy osallistumisaika uniikin kosmetiikkajoulukalenterin arvontaan. Olen tosiaan tehnyt Glitz & Glam -joulukalenterin, jonka arvon yhdelle onnekkaalle. Jos et ole vielä osallistunut arvontaan, niin mars tähän postaukseen lukemaan siitä enemmän ja osallistumaan.

Pian alkaa joulukuu ja pääsemme ”avaamaan” täällä blogissakin ensimmäisen luukun. Sitä ennen minä tietysti suoritan arvonnan ja otan voittajaan yhteyksiä, jotta pääsen lähettämään pakettia.

Olen lukenut teidän vastauksianne silmät pyöreinä. Kenestä te puhutte?! :O Ihmenaisesta? 😀 Kun julkaisen postauksen kalenterin voittajasta, niin samalla puin vastauksianne ja ajatuksiani, joita ne minussa herättävät. Olen siis todella otettu ja hymyssä suin lukenut niitä, mutta on pakko myöntää, että osaan vaivaantuakin. Olenko antanut itsestäni vähän liian silotellut ja ruusuisen kuvan? Näitä minä olen miettinyt. Mutta siis aivan mielettömän kauniita kommentteja olette laittaneet. Kiitos! Tämä, jos mikä pitää syysmasennukset loitolla.

Siksipä jakamaamme jokainen enemmän hyvää mieltä ja kauniita kommentteja toisillemme. Mitä enemmän hyvää jakaa eteenpäin, sitä moninkertaisena se palaa itselleen takaisin.

Mukavaa alkanutta viikkoa!

Lue myös

X