Yleinen

Balmainin hiuslisäkkeen voitti…

17.11.2014 Teksti: Minna / Glitz & Glam

No niin! Nyt on kampauslisäkkeen arvonta suoritettu.

Tällä kertaa arpaonni suosi Armia.

Oikein paljon onnea voittajalle! Armi pääsee valitsemaan täältä haluamansa sävyisen Balmain Elegance Monaco -kampauslisäkkeen.

Paljon kiitoksia kaikille arvontaan osallistuneille ja parempaa onnea seuraavaan arvontaan, joka on pian.

Huomenna päättyy osallistumisaika uniikin kosmetiikkajoulukalenterin arvontaan. Olen tosiaan tehnyt Glitz & Glam -joulukalenterin, jonka arvon yhdelle onnekkaalle. Jos et ole vielä osallistunut arvontaan, niin mars tähän postaukseen lukemaan siitä enemmän ja osallistumaan.

Pian alkaa joulukuu ja pääsemme ”avaamaan” täällä blogissakin ensimmäisen luukun. Sitä ennen minä tietysti suoritan arvonnan ja otan voittajaan yhteyksiä, jotta pääsen lähettämään pakettia.

Olen lukenut teidän vastauksianne silmät pyöreinä. Kenestä te puhutte?! :O Ihmenaisesta? 😀 Kun julkaisen postauksen kalenterin voittajasta, niin samalla puin vastauksianne ja ajatuksiani, joita ne minussa herättävät. Olen siis todella otettu ja hymyssä suin lukenut niitä, mutta on pakko myöntää, että osaan vaivaantuakin. Olenko antanut itsestäni vähän liian silotellut ja ruusuisen kuvan? Näitä minä olen miettinyt. Mutta siis aivan mielettömän kauniita kommentteja olette laittaneet. Kiitos! Tämä, jos mikä pitää syysmasennukset loitolla.

Siksipä jakamaamme jokainen enemmän hyvää mieltä ja kauniita kommentteja toisillemme. Mitä enemmän hyvää jakaa eteenpäin, sitä moninkertaisena se palaa itselleen takaisin.

Mukavaa alkanutta viikkoa!

Kommentit (10)

No nyt voitit! 🙂 Laitatko minulle sähköpostia? Stalkkasin kyllä vähän ja löysin blogisi, joten jos sinusta ei olisi kuulunut, niin olisin sieltä kautta saanut sinut kiinni. 🙂 Ajattelin, että olisiko suurempi ylläri löytää oma nimi postauksesta? 😀

Multa on mennyt kokonaan ohi kyseinen joululahjapostaus, vielä on pakko osallistua kun kerkiää! On hieno idea laittaa pystyyn joulukalenteri, innolla odotan mitä luukkujen takaa paljastuu!

hanna
http://www.hannamariav.com

Olipas hyvä, että muistuttelin. 🙂

Onnea voittajalle! Ja mun mielesta sa et todellakaan oo antanut mitaan yliluonnollista kuvaa, painvastoin oot ihanan realistinen ja inhimillinen! Ei kai kukaan kuvittele etta kenenkaan elama olis aina taydellista ja pelkkaa auringonpaistetta, vaikkei niita huonoja paivia ja vastoinkaymisia luetteliskaan blogissa erikseen. : ) Joten ala huoli, jatka vaan samaan malliin!

Kiitos Kata! <3 Hyvä kuulla, että olen antanut realistisen kuvan. Niin olen ainakin tarkoittanut. 😀

Onnittelut voittajalle! 🙂 ja kiitos Minna, sinne myöskin oikein hyvää viikkoa 🙂 <3

<3 🙂

Onnea voittajalle ja jännityksellä odotan kuka nappaa tuon ihanan joulukalenterin itselleen

Hii! Mua jännittää kanssa. 🙂

Jumankekka! Minä en ikinä voita mitään, ja nyt menin ja voitin jotain superhienoa. Mahtava fiili, kiito arvonnan järjestämisestä!

No nyt voitit! 🙂 Laitatko minulle sähköpostia? Stalkkasin kyllä vähän ja löysin blogisi, joten jos sinusta ei olisi kuulunut, niin olisin sieltä kautta saanut sinut kiinni. 🙂 Ajattelin, että olisiko suurempi ylläri löytää oma nimi postauksesta? 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *