Glitz & Glam

Tutoriaali korostuksiin ja varjostuksiin (+arvonta)

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Mahtavaa lauantaita! Tänään ei aukaista Glitz & Glamin omaa joulukalenteria, vaan aukaisemme Bellablogien yhteistä joulukalenteria. Huomenna jatkuu Glitz & Glamin oma kalenteri, mutta se ei varmaankaan teitä haittaa, sillä tälle päivälle on muuta kivaa. Minun virallinen debyyttini Bellablogeissa alkaa postauksella, jossa on tutoriaali, tuote-esittelyä, arvontaa ja alennuskoodia. Huh! Paljon asiaa tiedossa.

anastasia28

Bellablogien viidennestä luukusta aukeaa esittely ja meikkitutoriaali, jossa käytän suositun Anastasia Beverly Hillsin tuotteita, joita myy yhteistyössä oleva Bangerhead.

anastasia26

Tässä tutoriaalissa teen luonnollisen meikin, jossa suurin panostus on kulmissa ja kasvojen varjostuksissa ja korostuksissa. Minulta on toivottu myös arkimeikkejä. Tässä arkimeikissä tehdään kasvojen muotoilut ja silmämeikki samalla tuotteella. Oikeastaan suositaan muutaman tuotteen käyttöä, jotka sopivat moneen juttuun meikissä.

anastasia

Aloita meikkipohjasta. Tee meikkipohja haluamallasi meikkivoiteella, mineraalipuuterilla, BB-voiteella tai millä nyt olet tykännyt meikkipohjasi tehdä. Ei haittaa, vaikka meikkivoiteesi olisi sinulla kalvakka, sillä meikissä tehdään varjostukset, joilla saadaan sitä väriä kasvoille ja lämpöisyyttä iholle. Liian vaalea meikkivoide on parempi, kuin liian tumma.

anastasia1

Pohjusta kulmakarvat Anastasia Brow Primer -kulmavahalla/-pohjustajalla, jos haluat kulmiesi olevan siistimmin ja kurissa. Samalla saat paremman pohjan kulmavärillesi.

anastasia2

Tasoita vahamaista pohjustajaa sormella kulmakarvojen kasvusuunnan mukaisesti.

anastasia3

Ota viistopäiseen siveltimeen Anastasian Dip Brow Pomade -kulmaväriä. Piirrä ensin kulmien alareuna, eli rajaa ja selkeytä kulmien linjaa. Voit tehdä muotoilua haluamallasi tavalla, eli paksuntaa kulmiasi tarvittaessa.

anastasia4

Tee sama kulmiesi yläpuolen linjalle.

Värittele rajaamiesi alueiden välistä. Älä värittele liian tummasti, vaan kevyellä kädellä. Älä tee kulmien lähdöistä liian selkeitä, jotta vältät lakupötköefektin.

anastasia5

Pehmennä jälkeä kulmaharjalla kulmakarvojen kasvusuunnan mukaisesti.

anastasia6

Korosta ja selkeytä kulmakarvojen alalinjaa Anastasian Pro Pencil -kynällä. Voit väritellä kulmaluun alueelle kynällä, mutta vältä tuomasta korostusta liian alas.

Pehmennä jälkeä sormella.

anastasia7

Sitten tehdään silmämeikki, jossa käytän Anastasian Contour Kit -palettia.

Pohjusta ensin silmäluomesi silmämeikinpohjustajalla. Näin puuterit tarttuvat ihoon pigmenttisemmin ja luomivaon varjostukset pysyvät paikoillaan aamusta iltaan, jopa yöhön. Korosta silmien sisänurkkia paletin vaalealla korostussävyllä Sand. Voit samaa sävyä sipaista kulmaluullekin.

Ota siveltimeen paletin sävyä Vanilla ja levitä se liikkuvalle luomelle.

Seuraavaksi varjostetaan luomivakoa. Käytä pehmeää sivellintä, kuten häivytyssivellin. Ota paletin varjostussävyä. Minulla käytössä Havana. Levitä varjostussävyä luomivaolle ja häivyttele jälkeä ylöspäin.

Tuo varjostus nenänvarrelle asti.

anastasia8

Tee ripsityveen rajaus Anastasian Pro Pencil -kynällä. Näin saat hyvän tartuntapinnan puuteriselle rajaukselle.

Ota viistopäiseen siveltimeen paletin sävyä Java ja tee rajaus ripsityveen.

Tee alaluomelle sisärajaus Anastasian Pro Pencil -kynällä. Tämä kikka ”avaa” silmiä, saa ne näyttämään suuremmilta ja kirkkaammilta, että myös piilottaa punoitusta.

Levitä maskara.

anastasia9

Sitten aloitetaan kasvojen muotoilu. Anastasian Contour Kit -paletista löytyy kolme varjostuspuuteria ja kolme korostuspuuteria.

Ota hyvä varjostussivellin ja ota siihen haluamaasi varjostuspuuteria. Minä käytän sävyä Java.

anastasia10

Käytä sivellin aina puuterin ottamisen jälkeen käden kautta. Näin puuteri tasoittuu siveltimen harjaksiin ja liiat puuterit irtoavat siveltimestä. Saat tasaisempaa jälkeä aikaiseksi. Mitä vähemmän puuteria on siveltimessä, sen pienempi riski on övereihin.

anastasia23

Aloita varjostus aivan poskiluun alapuolelta. Kuvassa siveltimeni on vähän sivussa, jotta linja näkyisi paremmin. Älä imaise poskia sisään ja vedä varjostusta suupieliin asti. Yritä mennä nenää tai ylähuulta kohti, mutta päätä varjo kulmakarvojen korkeimman kohdan kanssa olevalle linjalle. Älä siis tuo varjoa liian keskelle kasvoja.

Varjosta kasvojen reuna-alueet, eli hiusrajojen alueilta.

Varjosta leukapieliä, jos haluat hieman sirommat piirteet.

anastasia22

Varjostamalla leuan alta, häivytetään kaksoisleukaa.

Muotoile nenää. Varjosta nenän sivut.

Ota pienempi sivellin ja tee muotoilua ja varjostusta kulmakarvoista nenänselän reunoille.

Jos haluat poskien varjoista vahvemmat ja oikein ”imaista” posket sisään varjostuksella, niin ota tiivisharjaksinen varjostussivellin ja tee tummempi kohta aivan poskiluun alapuolelle.

anastasia20

Sitten korostetaan kasvojen korkeimpia kohtia. Valitse joku paletin vaaleista sävyistä. Minä käytän kevyesti hohtavaa sävyä Sand.

Levitä korostuspuuteria poskiluun yläpuolelle, siihen kohtaan, johon valo osuu ensimmäisenä.

Korosta varjostuksen alapuolelta, mutta älä yhtä voimakkaasti, kuin poskipäitäsi.

Korosta otsan keskiosa.

anastasia21

Voit vaihtaa pienempään siveltimeen halutessasi, ja korostaa nenänselkää.

Korosta leuan keskikohtaa.

Ja ylähuulta, eli amorinkaarta.

Levitä haluamasi poskipuna korostuksen ja varjostuksen väliin. Pehmennä lopuksi kaikkia varjostuksien ja korostuksien alueita puhtaalla kasvosiveltimellä. Eli häivytä niitä.

anastasia24

Jos haluat hieman täyteläisemmät ja suuremman näköiset huulet ilman vahvaa huulimeikkiä ja selkeää huulten rajausta, niin rajaa huulesi Anastasian Pro Pencil -kynällä. Tee rajaus aavistuksen huulten reunojen ulkopuolelle. Pehmennä jälkeä hieman sormella.

Levitä haluasi huulimeikkituote. Minä käytin erittäin läpikuultavaa huulipunakynää.

anastasia25

Arkimeikki on valmis! Vahvemmalla silmämeikillä tästä saa iltameikin

anastasia29

Olen niin kauan halunnut itselleni tämän Anastasian Contour Kit* -paletin. Olin aivan innoissani, kun minua kysyttiin mukaan tähän joulukalenteriin ja pääsin suunnittelemaan oman luukkuni aihetta ja valitsemaan tuotteet sitä varten. Sen myönnän, että tässä oli myös omakin lehmä ojassa.

anastasia31

Oma palettini on Light to Medium, mutta näitä löytyy tummempikin versio. Koen, että Light to Medium sopii kaikille vaaleille suomalaisille. Korostussävyt eivät ole aivan vaaleita, joten todella vaaleaihoinen ei saa voimakkaita korostuksia tällä aikaiseksi, mutta sellaiset luonnolliset saa todella vaaleatkin.

Tummat sävyt eivät näytä oransseilta. Ne eivät siis ole aurinkopuuterin värisiä, vaan sopivat hyvin myös viileäsävyiselle iholle, mutta myös lämminsävyisellekin. Ovat hyvin neutraaleja sävyltään.

anastasia32

Anastasian Dip Brow Pomade* on varmasti kaikille tuttu. Tämä paljon kehuttu ja rakastettu kulmaväri on ollut minulla lähes vuoden verran. On riittoisaa! Minulla on pääasiassa käytössä tämä Taupe, mutta olen joskus käyttänyt sävyä Ash Brown.

Anastasian Pro Pencil* on huikea! Olen tämän kynän tahtonut pitkään, sillä kulmien alalinjan skarppaus on tällä helppoa. Lisäksi huomasin, että kynä toimii mahtavasti alaluomen sisärajauksessa, sillä väri kestää hyvin.

Brow Primer* -kynä on jännä. En ole aivan varma, että onko kynä hyödyllinen kovinkaan monelle? Ehdottomasti suosittelen puuterista kulmaväriä käyttävälle. Väri tarttuu paljon intensiivisempänä. Kyllä Dip Brow Pomadekin tarttui paremmin, mutta se ei välttämättä tarvitse pigmenttien vuoksi primeria. Vahamaisuus on hyvä lisä Brow Primerissa. Todella pitkille kulmakarvoille suosittelen enemmin nestemäisiä ja geelimäisiä kulmatuotteita. Niillä saa paremman pysyvyyden. Tällaisille melko lyhyille kulmakarvoille primer riittää. Eli kulmakynää tai Dip Brow Pomadea käyttäville vähän turha, mutta ehdottoman hyvä puuterisia kulmavärejä käyttäville.

*Tuotteiden linkit ovat mainoslinkkejä. Niitä kautta tehdyistä ostoksista saan pienen komission. 

anastasia27

Kyllä Anastasia Beverly Hills on ylistyksiensä arvoinen. Tuotteet ovat hyvin professionaalisia toimivuudeltaan, laadultaan, että pakkauksiltaan. Minulla on ilo kertoa, että Bangerhead* tarjoaa Bellan lukijoille alennuskoodin! Koodilla BELLAJOULU10, saa 10% alennusta kaikista normaalihintaisista tuotteista. Koodi on voimassa joulukuun loppuun asti. Eli jos juuri nyt on se haluamasi tuote loppunut, niin ei hätää. Tämä vuosi on vielä aikaa kärkkyä varaston täydennystä ja saada siitä alennus.

Mutta ei tässä vielä kaikki…

anastasia30

Bangerhead tarjoaa myös arvottavaksi Anastasian Contour Kit -paletin. Yhdellä on  mahdollisuus voittaa itselleen tämän loistavan kasvojen muotoiluun sopivan paletin, jolla voi tehdä myös nude-silmämeikkejä.

Arvonnan säännöt ovat seuraavat:

  • Kommentoi tähän postaukseen. Muista lisätä sähköpostiosoitteesi. (vain minä näen ne)
  • Kerro mitä eniten toivoisit joululahjaksi?
  • Osallistumisaika päättyy viikon päästä lauantaina 12.12. klo 22.00.

Otan sitten voittajaan henkilökohtaisesti yhteyttä. Paljon onnea arvontaan!

Huomenna jatkuu Glitz & Glamin oma joulukalenteri.

Postaus sisältää mainoslinkkejä. Postauksen tuotteista osa itse ostettu, osa saatu yhteistyön kautta.

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

X