glitz & glam

Benefit Rockateur – rokkaavat posket

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Haluan esitellä minun toisen Benefitin tuotteen, joka ostin Tukholman reissultani Sephorasta. Tämä on sellainen tuote, jota en olisi ostanut, ellei Sephoran myyjä olisi halunnut esitellä sitä minulle.

Rockateur on Benefitin hauskalla tavalla pakattu. Pakkaus on hieman glam rock -henkinen pitsi- ja käärmeennahkakuvioineen. On siellä muutama niittikin mukana ja pitsin alla vaaleanpunaista. Tosi glam rock!

Pahviseen pakkaukseen pakattu poskipuna sisältää kuitenkin peilin.

Myös poskipunasivellin kulkee mukana. Minun pakko sanoa, että tämä on niitä harvoja itse tuotteen mukana tulleita siveltimiä, joita olen kokeillut käyttää. Pakko sanoa, että sivellin on hyvä. Sillä saa tasaisesti ja kauniisti levitettyä poskipunaa poskille.

Olen pahoillani, että kuvissa esiintyy uusi tuote, joka ei kuitenkaan ole korkkaamaton. Minun oli aivan pakko laivalla jo samana iltana ottaa tämä Rockateur käyttööni. Nyt ei pitänyt kauneusbloggaajan itsehillintä, että olisi saanut postauksen kuviin iskemättömän tuotteen.

En tyypillisesti osta tämän sävyisiä poskipunia. Myyjä kuitenkin halusi levittää juuri tätä sävyä poskilleni ja katsoin, että kappas! Tämähän näyttää kivalta.

Sävyltään Rockateur on enemmänkin lämmin, kuin kylmä. Näissä swatch-kuvissa näyttää lähes oranssiselta, koska olen levittänyt sormella reilusti poskipunaa käsivarrelleni. Poskilla sävy ei toistu näin oranssipohjaisena. Katselin Googlen avulla muiden swatch-kuvia Rockateurista ja monien kuvissa poskipuna näytti lähes vaaleanpunapohjaiselta. Syynä on varmaankin eri sävyinen iho, sillä minulla on lähes paperinvalkoinen iho käsivarren sisäpinnalla.

Rockateurissa on shimmeriä, mutta ei kimaltele voimakkaasi kasvoilla. Erikoisen poskipunasta tekee se, että sävy on lämmin, mutta punassa on myös violettinen shimmer valon osuessa. En vain saanut tuota hentoista hohdetta vangittua kuviin, enkä ole huomannut violettisen hohteen näkyvän tuotteen ollessa kasvoilla.

Auringonvalossa sain shimmeriä esiin ja ehkä tuolla pari violettista valonpilkahdusta näkyy.

Rockateur tuoksuu poskipunaksi yllättävän voimakkaasti. En kuitenkaan tunne tuoksua enää hetken päästä siitä, kun olen sen poskilleni levittänyt. Tuoksusta tulee mieleen ”vihreäkosmetiikka”, eli siinä on jonkinlainen kukkaismainen tuoksu, mutta ei parfyyminen.

Minun kasvoillani Rockateur on vähän punaisempi, mutta tietysti minulla on ohuen ohut sipaisu poskipunaa, joten sävy näyttää hieman erilaiselta. Tykkään tästä sävystä, vaikka se onkin hieman aurinkopuuterimainen sävyltään. Sellainen roosainen aurinkopuuteri. Loistava sävy kesälle ja varmasti Rockateurin shimmer hohtaa kauniisti aurinkoisena päivänä päivettyneillä poskilla.

Rock rock! Jos Rockateur herätti pakko saada -fiiliksen, niin valitettavasti Suomesta ei ko. poskipunaa löydy. Sephorat myyvät Benefitin tuotteita ja netin kautta voi tilata Benefitin omasta verkkokaupasta. Myös FeelUnique myy Benefitin tuotteita, mutta Rockateuria ei näytä löytyvän sieltä. Tukholman Sephorassa Rockateur maksoi noin 34,40 euroa.

It’s time to rock! For a ”rush of heat.” Näin lukee Rockateurin pohjassa. Mukavaa alkanutta viikkoa! Joko sitä ollaan vappumaisissa meiningeissä?

Lue myös

X