Glitz & Glam

Benefit saapui Suomeen + laivareissun laiha ostossaalis

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Viikko sitten alkoi pöhinä siitä, että Benefit saapuu Suomeen! Tänään on se päivä, kun Benefitiä saa Triplan Kicksistä ja *Kicksin verkkokaupasta.

Benefit on yksi lempparimerkkejäni, jota olen jo vuosia ostanut Tukholman Sephorasta. Benefitiä on saanut ainoastaan ulkomailta ja ruotsinlaivoilta. Helmikuussa ilokseni huomasin, että Benefit oli tullut myös Siljan laivoille. Olin 3 viikkoa sitten Silja Symphonylla. Valitettavasti sää oli niin surkea marraskuisessa Tukholmassa, että meidän perheemme päätti skipata maihin lähdön. Samalla sitten jäi Sephora minulta väliin, mutta onneksi laivalla on nykyään Benefit. Rahapussi kyllä kiitti, mutta entäs nyt, kun Benefit on helpommin saatavissa tästä päivästä lähtien?!

Koska en lähtenyt maihin risteilyltä, jäi minulta Sephora väliin. Ehkä koin pienen flegmaattisuuden tax freessä, kun olin suunnitellut, mitä ostan Sephorasta, mutta en ollut suunnitellut, mitä ostan laivalta. Tai olin sen verran, että halusin ostaa uuden Diorin maskarapohjustajan, eli *Diorshow Maximizer 3D.

Heräteostoksena nappasin *Sensai Lash Volumiser -maskaran, koska se on laivalla niin halpa. Juuri olin Sokokselta ostanut uuden, mutta oli pakko ostaa jemmaan vielä yksi.

Onneksi pääsin laivalla edes vähän lievittämään harmiani siitä, että Sephorassa käynti jäi väliin. Ei millään vaan viitsinyt lähteä siihen kaatosateeseen lasten kanssa.

Siljalla Benefitin valikoima ei toki ole yhtä valtava kuin Sephorassa, mutta vähän edes pääsin hypistelemään. Mukaani tarttui tarpeeseen Preciely, My Brow Pencil -kulmakynä ja ostin uudestaan Gimme Brow -kulmageelin. Kulmageeli on tosiaan vanha tuttu, mutta pakkaus on uudistunut. Kulmakynä on uusi tuttavuus, joka on osoittautunut oikein hyväksi. Ehkä sävyksi olisi sittenkin pitänyt valita tummempi ja sitä kautta viileämpi. Arvoin sävyjen 4.5 ja 5 välillä. Päädyin sävyyn 4.5 kulmageelissä sekä kulmakynässä. Mutta istuu tämä 4.5 -sävykin minulle.

Olen tykännyt Benefitin kulmatuotteiden lisäksi poskipunista ja Hoola -aurinkopuuterista. Erityisesti Rockateur on minun sydäntäni lähellä. Jos mietit, mitä Benefitiltä kannattaa kokeilla, niin ehdottomasti kannattaa testata puuteriset kasvomeikit! Mutta tietysti myös kulmatuotteita. Benefitillä on ihania heleyttäjiä ja peitevärejäkin kannattaa katsastaa. Primereista Porefessional kannattaa kokeilla, jos on rasvoittuva iho, jossa selkeät ihohuokoset. Oli minun lempparini muutamia vuosia sitten.

Benefitin ihonhoitotuotteitakin olen kokeillut, mutta ne eivät minua niin vakuuttaneet. Tämän brändin juttu on sen leikkisissä ja laadukkaissa meikkituotteissa.

Huomatkaa, kuinka Rockateurin pohja taas paistaa. Ostin tämän helmikuussa. Mutta myönnän, että ihan hirveästi en ole muita poskipunia käyttänytkään tämän vuoden aikana. Ensimmäinen Rockateur kesti 4 vuotta, mutta silloin aluksi käytin Rockateuria harvemmin. Tätä poskipunaa minä rakastan – kuten näkyy!

Kesäposkipunaksi ostamani minikokoinen California on ollut aika vähäisellä käytöllä, kun unohdin sen viime kesänä. Muutaman kerran muistin käyttää.

Hoola on nyt ollut vähemmällä käytöllä, koska olen suosinut viimeisen vuoden aikana Beccan aurinkopuutereita. Tekisi kyllä mieli kokeilla sitä Hoola Litea, joka on vaaleampi. Sitä ei ollut vielä silloin, kun ostin Sephorasta oman Hoolani.

Jos liikut Pasilan Mall of Tripla -kauppakeskuksen liepeillä, kannattaa käydä Kicksissä katsastamassa Benefit. Jos olet verkkokaupan varassa, niin tänään Kicksin verkkokauppastakin saa Benefitiä!!! Vihdoin! On tätä odotettu, että Benefit saadaan Suomeen.

Tätä postausta kirjoittaessani en vielä päässyt katsomaan, mitä Kicksiin tulee myyntiin. Jännittää! Tänään on pakko käydä katsomassa verkkokaupan tarjonta. Toivottavasti on mahdollisimman laaja valikoima.

Tässä linkki *Kicksin verkkokauppaan Benefitin tarjontaan.

Nyt kun Benefit on Suomessa, niin mitä suosittelet minulle? Mitä minun ehdottomasti tulisi kokeilla?

Lue myös

X