Glitz & Glam

BIO2YOU

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Pitkästä aikaa arvostelua ja esittelyä luonnonkosmetiikasta. Tällä kertaa luomukosmetiikkana esittelyssä minulle aivan uudesta merkistä BIO2YOU. Olen syksystä asti testaillut BIO2YOU:n silmänympärysvoidetta ja kasvonaamiota, jotka minulle lähetti Glitz & Glamin yhteistyökumppani Love It -verkkokauppa. Nyt onkin aika sitten kirjoitella mielipiteitäni näistä tuotteista.

Hyvinkin moni teistä tietää, että minä en ole vannoutunut luonnonkosmetiikan käyttäjä, mutta olen kyllä kiinnostunut ja innokas kokeilemaan niitä. Kun kirjoittelen postauksia luonnonkosmetiikasta, niin tulee tehtyä paljon taustatutkimuksia merkistä ja tuotteista. Siinä samalla tulee aina opittua kivasti uutta.

Ihan alkuun ”hehkutan” BIO2YOU:n upeaa ja nuorekasta ulkonäköä! Simppeliä ja tyylikästä muotoa ja pakkausta. Värimaailma ja brändin nimi kertoo luonnonkosmetiikasta. Ja mikä oli minusta jotenkin niin luksusmaista oli se, että pullot ovat huurrettua lasia. Vauh… Tälläiset asiat aina viestivät ensivaikutelmallaan luksusmaisuutta ja laadukkuutta. Pieniä asioita, mutta niihin kiinnittää huomiota. Lisäksi lasiset pullot ja pumppumekanismit parantavat tuotteen säilyvyyttä, sillä luomuvoiteet ja yms. säilyvät loppujen lopuksi melko lyhyen ajan. Tälläisissä pulloissa tuote joutuu hyvin vähän kosketuksiin ilman kanssa, joten säilyvyysaika on pidempi.

BIO2YOU on kotoisin Latviasta ja merkki omaa ICEA:n ECO-BIO COSMETICS -sertifikaatin. BIO2YOU:n tuotteissa käytetään tehoaineena tyrnimarjaa, joka sisältää antioksidantteja, rasvahappoja, aminohappoja, vitamiineja ja paljon muita terveydelle hyväksi olevia ainesosia.

Kasvonaamio

Kirkastava kasvonaamio lupaa kasvojen iholle kirkkautta, sileyttä ja tasaisuutta. Lainaan Love It -verkkokaupan sivuilta tekstiä tästä BIO2YOU:n kasvonaamiosta, sillä sieltä löytyy aina niin ihanan hyvin informaatiota myytävistä tuotteista.

Luonnollinen kaoliini suojaa ihoa.
Manteliöljy saa ihon pehmeäksi ja satiinin sileäksi.
Soijaöljy ravitsee, kosteuttaa sekä pehmentää.
Arvokkaiden luonnollisten yrttien seos: Malva Sylvestris -uute (rauhoittaa), Equisetum Arvense -uute (uudistaa), Ginkgo Biloba -uute (parantaa verenkiertoa, estää kapillaarien haurautta, edistää kollageenin syntymistä sekä muodostaa fibroblasti), Achillea Millefolium -uute (antibakteerinen vaikutus sekä auttaa parantamaan ihonväriä) edistää kollageenin ja elastiinin syntymistä, ehkäisee pigmenttivaurioiden muodostumista.
Hyaluronihappo kosteuttaa tehokkaasti ihoa, saaden ihosta pehmeämmän ja säteilevämmän. Kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet, että se parantaa haavoja sekä vähentää vanhojen ja uusien akneen tai traumojen tekemien haavojen näkyvyyttä.
Arvokas tyrniöljy parantaa mikroverenkiertoa, suojaa ikääntymistä vastaan, uudistaa ihoa sekä kosteuttaa, suojaa auringon haitalliselta vaikutukselta.

Paljon lupauksia naamiolta, mutta koinko itse mitään noista lupauksista? Huomasin ensimmäisen käyttökerran jälkeen, että kasvot tuntuivat ihanan pehmeiltä, vaikka käytänkin hyviä ja laadukkaita ihonhoitotuotteita (Paula’s Choice). Eli yleensä eroa on vaikea havaita uutta tuotetta käyttäessä, jos on jo valmiiksi käyttänyt hyviä ja tehokkaita ihonhoitotuotteita. Mutta sen huomasin heti, että kasvojen iho oli pehmeämpi, tasaisempi ja kiinteämpi.

Naamio on koostumukseltaan voidemainen ja helppoa levittää kasvoille. Naamio on kasvoilla läpikuultava, eli naamion vaikutusajalla ei pääse naureskelemaan omalle peilikuvalleen, kuten maskimaisten vihreiden, sinisten tai jonkun muun väristen naamioiden kanssa pääsee tekemään. 😀 Joten tämä naamio kasvoilla voi mennä avaamaan ulko-oven, kun tietysti joku siellä koputtelee juuri silloin, kun sinulla on kasvonaamio kasvoilla. ;D Naamion vaikutusaika on 15-20 minuuttia ja sinä aikana naamio ei kuivu kasvoille kiristäväksi ”maskiksi”. Tämän tyyppisissä kasvonaamioissa on helppoa kasvojen puhdistaminen. Ei tarvitse repiä kalvoa kasvoilta, joka lähes aina hajoaa ja sitten saa nyppiä pieniä palasia poskilta, jotka eivät meinaa irrota vedelläkään kunnolla. BIO2YOU:n kasvonaamio vain pyyhitään ja pestään vedellä ennen kosteusvoiteen levittämistä. Itse olen vain pessyt vedellä ilman pyyhkimisiä, sillä naamio puhdistuu kasvoilla helposti myös niin. Pidin kasvonaamiosta erittäin paljon, mutta toisaalta minusta oli hieman harmi, että kasvonaamiolla ei saanut sellaista pelottavan näköistä ”maskia” kasvoille, jonka kanssa sitten irvistellä miehelle ja lapselleni. 😀 

Pullossa on 50 ml tuotetta ja hintaa kasvonaamiolla on 28,22 euroa.

Silmänympärysvoide

Lainasin tämänkin tuotteen tekstiä Love It -verkkokaupasta.

Luonnonmukainen kamomillavesi rauhoittaa ihoa.
Rosa Moschata -öljy rauhoittaa ja uudistaa kosteustasapainoa luonnollisesti kuivassa ihossa, sekä ikääntymisen, kuivan ilman tai ympäristön saastumisen takia kuivuneessa ihossa. Tämän lisäksi se ehkäisee ikääntymistä, jonka aiheuttajana on auringonsäteilyn haitallinen vaikutus (valovanheneminen).
Luonnollinen sheavoi antaa iholle pitkäaikaisen miellyttävän pehmeän ja joustavan tunteen sekä vahvistaa ihoa. Kosteuttaa kuivaa ihoa, pehmentää ja ravitsee.
Jojobaöljy ravitsee sekä antaa iholle pitkäaikaisen miellyttävän tunteen. Ihosta tulee pehmeä ja joustava.
Oliiviöljy suojaa ihoa vapaiden radikaalien haitalliselta vaikutukselta, Antaa kasvoille tervettä hehkua, parantaa ihon joustavuutta ja kuivan ihon tasapainoa.
E- ja A- vitamiinit kosteuttavat ja uudistavat ihoa saaden sen näyttämään nuoremmalta.
Tripeptide 5 Syncoll ® edistää kollageenin synteesiä. Kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet, että SYN ® COLL voi vähentää sekä muuttaa ryppyjen muotoa, näinollen iho näyttää nuoremmalta. Rentouttaa lihaksia ehkäisten uusien juonteiden syntymistä.
Arvokas tyrniöljy parantaa mikroverenkiertoa, suojaa ikääntymistä vastaan, uudistaa ihoa sekä kosteuttaa ihoa, suojaa auringon haitalliselta vaikutukselta.

Olenkin monesti kertonut, että omaan hieman ongelmallisen silmänympärysihon. Minulla on atooppinen iho silmäluomilla ja ne vaativat todella hyviä silmänympärysvoiteita, sillä muuten iho lähtee ”kesimään” irti ja luomeni menevät hirvittävään kuntoon. Jos silmänympärysihoni on kuiva, niin silloin ne ovat ryppyisemmät.

BIO2YOU:n silmäympärysvoide oli minulle tarpeeksi kosteuttava, joten silmänympärysiho pysyi kunnossa. Heikommin kosteuttavilla voiteilla tulee ongelmia. Pidin myös siitä, että voide ei ärsyttänyt silmiä, eikä ihoa. Joskus voi hyväkin voide aiheuttaa minulle silmien kirvelyä. Valitettavasti sellaista tuotetta ei ole joka saisi minut näyttämään taas 20-vuotiaalta, mutta sitä päivää odotellessa, kun keksijät keksivät sellaisen ”ihmetuotteen”. ;D *huomasi kalenterista, että alta 2 viikkoa aikaa 30-vuotissyntymäpäiväänsä* Silmänympärysihoni pysyi kunnossa, ryppyisyys ei kasvanut ja ne kuivuudesta johtuvat rypyt pysyivät poissa. Voide imeytyy nopeasti ja tuntuu minun makuuni tarpeeksi ”tuhdilta”, eli voide ei ole geelimäisen ohutta ja kevyttä, vaan täyteläistä ja kosteuttavaa.

Pullossa on 15 ml tuotetta ja hintaa 25,56 euroa. 

Olen kiinnittänyt huomiota, että ehkä parhaimmat silmänympärysvoiteet ovat suurimmaksi osaksi olleet luonnonkosmetiikasta. BIO2YOU:n silmänympärysvoide jäi suosikikseni monestakin syystä. Molemmissa BIO2YOU:n ihonhoitotuotteessa on kevyt ja miellyttävä tuoksu. Itseasiassa molemmat tuoksuu miedosti tyrnimarjalle. Love It -verkkokaupasta löytyy paljon muitakin BIO2YOU:n ihonhoitotuotteita. Myynnissä oli jopa luomuitseruskettavaakin!

Kyselen aina teiltä, että löytyykö kokemusta ja mielipiteitä tuotteista, joita arvostelen ja niin teen tälläkin kertaa. 😉 Onko luonnonkosmetiikkamerkki BIO2YOU ennestään tuttu kenellekään teistä? Mitä olette pitäneet? Jos puhdistustuotteista löytyy kokemuksia, niin hihkaiskaa minulle! Minua kiinnostaisi hieman tietää, vaikka Paula’s Choicea suosinkin, niin kyllä luomuista nyt heräsi kiinnostus BIO2YOU:n putsareihin. 😉

X