Glitz & Glam

Blogin uusi ulkoasu

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Heipsan!

Kuten olette huomanneet, niin Glitz & Glam koki suuren muutoksen. Olen pitkään halunnut uudistaan Glitz & Glamin ulkoasua. Moni juttu on hautunut vuoden päivät. Nyt kun aloin tekemään, niin laitoin sitten ihan totaalisesti tuulemaan. 😀 Olenkin sellainen ihminen, että kun lähdetään tekemään jotain, niin sitten mennään täysillä. Suurimman sysäyksen sai aikaan se, että hankin vihdoin .com -osoitteen. Joten laittakaapa https://anna.fi/glitz8glam/ kirjanmerkkeihin. Osoite on nyt lyhyt ja selkeä. 🙂

Toivottavasti ette pidä blogiani liian kotisivumaisina, mutta olen haaveillut, että saisin Glitz & Glamista myös minun oman sivustoni, sillä olenhan käyttänyt Glitz & Glamia omana CV:nä. Esimerkkinä, kun hain opiskelupaikkaa parturi-kampaajaksi työpaikalleni. On helppoa antaa blogin osoite, jolla näyttää mitä osaa, koska täällä on paljon portfolio-kuviani.

Bannerin alapuolella olevat välilehdet ovat vielä kesken ja täyttelen niitä pikkuhiljaa. Yritän saada tänään esittelyn itsestäni valmiiksi. Tahdon! -sivulle kirjoittelen kosmetiikkatuotteista, joita haluaisin.

Vanhimmat lukijat varmasti huomaavat, että Glitz & Glam senkun vaalenee vuosi vuodelta. 😀 Ja selkeytyy. Ihan aluksi blogi oli musta ja taustalla oli violettista. Ihan aluksi teksti oli valkoinen mustalla taustalla, mutta luovuin siitä sitten, kun huomasin itsestänikin, että oli raskasta lukea valkoista tekstiä mustalla taustalla. Vaihdoin silmäystävällisempään taustaa, jossa oli tausta musta, mutta sisältöosuus valkoisella taustalla. Glitz & Glam oli silti hyvin musta. Vuosi sitten blogi uudistui vaaleammaksi. Halusin, että valkoinen olisi se hallitsevampi, kuin musta. Jos oikein muistan, niin Pakolliset – tai ainakin melkein! -blogin Mohn teki minulle yllätyksenä uuden taustan ja uuden bannerin. Ne olivatkin ne, mitkä viimeisen vuoden tässä ehtivät olemaan. Nyt tuli tunne, että tarvitsee uudistaa ja tähän nyt päädyin. Vaalea, harmooninen, ei ollenkaan silmille hyppäävä, mutta kuitenkin jollain tavalla oman näköinen. Ehkä minäkin olen tässä pehmennyt vuosien aikana, joten blogin ulkoasukin pehmenee. ;D

Laitenpas vanhat bannerit teille näytille. 😉

Tämä oli ensimmäinen banneri. 😀 Ai kamala! Aikas… noh…

Sitten tuli vähän tyylikkäämpi banneri. Yksinkertainen.

Mohn teki minulle monta versiota näitä bannereita ja tähän minä päädyin. Ihan hirmuisen kaunis ja yksinkertainen. 🙂

Tässä sitten eilen kyhäämäni uusi banneri. Selkeä ja yksinkertainen tämäkin… ainakin henkilö bannerissa on hieman yksinkertainen. 😀 Huulet varmasti viestivät heti, että kosmetiikkablogista olisi kyse.

Olen halunnut säilyttää Glitz & Glam -tekstissä aina saman fontin, jotta on jotain samaa ja pysyvääkin. 😉

Hei, nyt saatte antaa palautetta ja kertoa mielipiteitä jos haluatte. 😉 Saa haukkua ja saa kehua. Kerro jos jäit kaipaamaan jotain, mikä poistui. Ihan kiveen lyöty tämä ulkoasu ei vielä ole. Itse pidän tämän hetkisestä ulkoasusta ja bannerista. Toivottavasti tekin. Tärkeää on, että myös tekin pitäisitte. 🙂 Sana vapaa!

Huomenna jatketaan siitä meikkipohjatutosta ja Grimasin tuotteista. 😉 Huomiseen!

X