Lifestyle

Boho:n tapahtumassa ja Kauneusseminaarissa

30.5.2015 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Alkuviikosta kävin kahdessa erilaisessa tapahtumassa. Tänään moni teistä on juhlimassa omaa tai jonkun läheisen valmistumista tai ylioppilasjuhlia. Siksipä tälle päivälle ajattelin vilauttaa hieman, että mitä se tämän viikon tiistai minulla piti sisällään.

boho1

Boho on minulle aivan uusi merkki. Oli mielenkiintoista päästä tutustumaan tähän hyvin hippityyliseen kosmetiikkamerkkiin.

boho6

PR-tilaisuuden paikkakin oli mietitty brändin tyylin mukaisesti, sillä tapahtuma oli Urbanstory & Hymy Raw Food Cafe nimisessä liikkeessä, jossa myydään eettisiä, luonnonmukaisia tuotteita, kosmetiikkaa, vaatteita ja sen mukainen kahvilakin on liikkeessä. Tarjolla meille oli mm. raakakakkuja ja muuta terveellisempää syötävää. Kahvi oli nautinnollisen hyvää, vaikka kyseessä ei ollutkaan Juhla Mokkaa, vaan jotain kenialaista, jonka oikeaa nimeä en enää muista.

boho5

Meidät tutustutettiin Bohoon aika perin pohjin. Boho tulee Ranskasta ja sen ideologiaan kuuluu luonnonmukaisuus, laatu ja pakkausmateriaalien luontoystävällisyys. Tuotteet eivät ole luonnonmukaisiksi tuotteiksi hintavia, vaan yllättävänkin edullisia. Perehdytän teidät Bohoon vielä tarkemmin, kun pääsen esittelemään itse tuotteita.

boho7

Kuten sanoin – Boho on aika hippi.

boho2

Merkiltä löytyy myös tuoksuja, jotka eivät minuun vedonneet ihan täysin, mutta ne henkivät kyllä hyvin vahvasti niitä maailman kolkkia, joiden mukaan ne on nimetty. En ole käynyt Goalla, mutta voi hyvä tavaton, että tuoksu antoi vahvan mielikuvan Goalla tuoksuvista mausteista. Toki tiedän, että Intiassa tuoksahtaa joku muukin hyvin vahvasti, mutta annetaan minun elää siinä uskossa, että siellä tuoksuu etniset mausteet ja kukat.

boho3

Meikkituotteita ja siveltimiä löytyy runsaasti. Yhden luomivärinapin hinta on 8 euroa. Ei siis mitään halpista, mutta tämän tason luonnonkosmetiikasta vaikuttaa kohtuulliselta.

boho4

Rakastuin tähän luomiväripalettiin. Eräs tilaisuudessa ollut rouva swatchaili näitä kädelleen. Pigmenttisyys vaikutti erinomaiselta. Kauniita sävyjä, joista monenlaiseksi meikiksi. Pakkaus on puuta ja sen kerrokset kiinnittyvät magneettien avulla. Paletissa on hohtavia, että mattaisia sävyjä.

boho8

Boholta löytyy myös kynsilakkoja.

boho9

Bohon tilaisuudessa pääsi kynsien lakkaukseen, mutta itse jätin väliin, koska kynsilläni oli glitter-lakkaukset. En jaksanut niitä poistattaa. Tässä kuitenkin Neiti Minttukihara -blogin Nella kynsien lakkauksessa. Olin muuten aika orpopiru tässä PR-tilaisuudessa, sillä tuttavapiiriä ei tällä kertaa ollut. Nella oli ainut, jonka tiesin, mutta mekään emme sillä tavalla tunteneet toisiamme, koska tapasimme ensimmäistä kertaa. Oli silti heti turvallisempi olo, kun joku toinen kosmetiikkabloggaaja oli mukana. Oli kiva tavata sinut Nella! <3

Tosin Nellan kanssa löydettyämme toisemme (siis Nella löysi minut, kun Instagrammailin teille siitä luomiväripaletista) minut bongasi pari muutakin tuttua… LivBoxin Sanna ja Eija!!! Iiik! Olen heidän kanssaan käynyt eräätkin kerrat sähköpostiviestittelyä, mutta Eijaa en ollut tavannut livenä ja Sannankin hyvin nopeasti, kun menin esittäytymään/moikkaamaan I Love Me -messuilla.

boho10

Tässä LivBoxin Sannan upeat kynnet, jotka hän kävi lakkauttamassa Bohon kynsilakoilla. Hyviltä näyttävät nuo eettisemmät kynsilakat.

boho

Sain tilaisuudesta mukaani söötin beautybagin, jonka sisällön esittelen sitten myöhemmin. Meikeistä on tosiaan kyse, joita esittelen jossakin vaiheessa. Vielä en ole ehtinyt kokeilemaankaan, vaikka sävyjä jo hieman olen kurkkinut.

Bohon tilaisuudesta talsin käymään CesarsShopille vähän shoppailemaan ja Satua moikkaamaan. Sieltä sitten Finlandia-talolle Kauneusseminaariin.

kauneusseminaari

Kauneusseminaari on jokavuotinen seminaari, joka on alan ammattilaisille. Bloggaajat nähdään tänä päivänä median edustajina, jota me kyllä olemmekin, joten seminaarissa on viime vuosina ollut myös bloggaajia mukana. Seminaari kokoaa yhteen eri medioiden edustajia (toimittajia, bloggaajia jne.), maahantuojia ja jälleenmyyjiä.

kauneusseminaari1

Olen aikaisemminkin käynyt ko. seminaarissa ja kokenut sen kiintoisaksi. Ihan kaikki luennot eivät toki kolahda minuun, mutta erityisesti kaikki nämä tilastot ovat minusta kiintoisia ja näitä oli tänä vuonna mielestäni mukavasti.

Tässäkin näemme, että valtaosa kosmetiikasta ostetaan päivittäistavarakaupoista, eli tällöin kyseessä on ns. ”markettimerkit”. Semiselektiivinen on seuraavaksi suosituinta ja kampaamoista hankitaan kolmanneksi eniten tuotteita. Apteekista vähiten, mikä ei sinällään yllätä, koska onhan apteekkimerkkien ja tuotteiden valikoima Suomessa suhteellisen suppea.

kauneusseminaari2

Berneriltä Anne Sario esitteli tulevia trendejä. Ihanaa kuulla asiantuntijoilta se, jonka olen itsekin kyllä huomioinut – epätäydellisyys ja erilaisuuden korostaminen on trendikästä. Kaikista eniten on muotia olla oma, erilainen ja uniikki itsensä. MAHTAVAA!!!

kauneusseminaari3

LivBoxin tytöt olivat myös seminaarissa esillä. Sannan ja Eijan jo olinkin tavannut Bohossa aikaisemmin aamulla, mutta pääsin tapaamaan myös Sofian. Vitsit nämä ovat kyllä rentoja ja mukavia tyttöjä. Viihdyin pitkät tovit heidän seurassaan, kun tuntui, että meillä on niin paljon puhuttavaa. Oletteko koskaan miettineet, että minkä näköisiä mimmejä siellä boxin taustalla hyörii? Tässä on tavallaan pientä kulisseihin kurkistusta samalla.

kauneusseminaari4

LivBoxin Emilia esiintyi seminaarissa. Hän esitteli yleisölle tekemänsä asiakaskyselyn tuloksia, joihin moni teistäkin varmasti vastasi. Tuon kyselyn tuloksethan ovat LivBoxin blogissa, joten sieltä kannattaa käydä lukemassa, jos kaikki tuollainen kiinnostaa. Tässä linkki, josta löydätte kyselyn tulokset. Minunkin vastaukseni on tuolla tilastoissa.

Kiintoisaa kuultavaa oli paljon. Jätin tällä kertaa kaikki kosmetiikkaan tutustumiset väliin ja keskityin seminaarin luentoihin. PR-kassin mukana toki tuli paljon uutta testailtavaa, mutta palailen niihin sitten postauksissani.

Oli kyllä kiva viikko. Tuli tosiaan käytyä kolmessa täysin erilaisessa tapahtumassa. Oli Kauneusseminaari, eettinen ja luonnonmukainen kosmetiikkamerkki ja älylaite sovelluksen lanseeraus Suomessa. Huh, paljon on tapahtunut tällä viikolla. Harvoin jaksan tai voin lähteä näin moneen tapahtumaan, vaikka kutsuja tuleekin kiitettävästi. Usein valitsen niistä ne joihin pääsen ja jotka minua kiinnostavat/oletan teitä kiinnostavan.

Ihanaa viikonloppua ja oikein paljon onnea kaikille valmistuville, ylioppilaille, koulutiensä päättäville ja myös niille, jotka vain kesälaitumille jäävät. Toivotaan paljon aurinkoa päivään.

P.s. Huomenna taas 5 parasta -postaus. 😉

 Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, Blogilistalla, sekä Youtubessa

Lue myös

Suosittelemme