Glitz & Glam

Born to Bio -suihkugeeliä minulle ja hänelle

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Sain tässä jokin aika sitten Laveran ja Born to Bion maahantuojalta (NHS Oy) paketillisen luonnonkosmetiikkaa kokeiltavaksi. En muistanutkaan, että olen liittynyt heidän postituslistalleen ja saan sitä kautta silloin tällöin tuotteita kokeiltavaksi. Mukava yllätys oli, mutta kyllä minä aluksi ihmettelin, kunnes muistin, että ai niin! 😀 Tänään esittelen Born to Bion tuotteet ja joskus myöhemmin Laveran tuotteet.

Helmikuussa postasin Born to Bion suihkugeelistä, joka oli tuoksultaan vanilja-kookos. Postaukseni löytyy täältä. Siellä käykin ilmi, että Born to Bio Vanille Coco oli aavistuksen pettymys tuoksunsa suhteen. Tällä kertaa sain itselleni suihkusaippuaa, mutta niin sai myös miehenikin ja sekös häntäkin ilahdutti. 🙂 Lisäksi tuolla helmikuisessa postauksessa kerron jotain Born to Biosta, eli kyseessä on ranskalainen sertifioitu luonnonkosmetiikkamerkki.

Vasemmalla suihkusaippua minulle ja oikealla miehelleni. Kumman ulkonäkö miellyttää sinua enemmän? Minun on pakko myöntää, että minua miellyttää enemmän tuo miesten suihkugeeliputeli. Yksinkertainen, mutta todella näyttävä! Hieman tuo naisten suihkugeeliputeli on ylivärikäs minun makuuni, mutta silti pakko myöntää, että pullo on herkullisen houkuttelevan näköinen.

Born to Bio Fleur d’Oranger Gel Douche (Orange Blossom Shower Gel)

Tuoksu lupaa appelsiininkukkaa, joka on minun yksi lempituoksuistani aina saippuoissa. 🙂 Jälleen kerran odotukseni olivat korkealla.
Tällä kertaa en pettynyt samalla tavalla kuin viimeksi vanilja-kookossaippuasta. Appelsiininkukka tuoksuu suihkugeelissä ja tuoksu jopa jää hyvin kevyesti iholle suihkun jälkeen. En tiedä voiko syynä olla nyt se, että olen raskaana ja hajuaistini on luonnollisestikin herkempi, kuin normaalisti. Tai sitten vain tämä suihkusaippua tuoksuu voimakkaammin, mikä minua ei haittaa yhtään. 🙂 Tykkään tuoksusta kovasti ja minusta se voisi olla vielä voimakkaampikin. Tuoksusta kuitenkin vielä sen verran, että pohjatuoksuna tuoksuu perinteinen luonnonkosmetiikalle ominainen tuoksu/haju (miten sen kukakin ajattelee).

Born to Bio Men Gel Douche au Réglisse BIO (Shower Gel Oraganic Licorise)

Mieheni kertoo: Hais kummalliselta. En osaa kuvailla hajua. Se on ehkä kuin kauan lasissa ollut Bayley’s. Vaatii totuttelua se haju, koska on tunkkainen. Ei haise iholla enää miltään.

Jospa minä hieman myös analysoisin saippuan tuoksua, sillä mieheni on lyhyen ytimekäs. ;D

Kerrottakoon tässä hieman, että mieheni on tottunut pesemään itsensä niillä miehekkään tuoksuisilla suihkugeeleillä, jotka jättävät miehekkään ja raikkaan tuoksun pidemmäksi aikaa iholle. Esimerkkeinä nyt AXE, Rexona, Avonin miesten suihkugeelit ja parfyymien kanssa samaa paria olevat suihkugeelit, kuten Armani Code.
Mieheni yritti selittää minulle, että Born to Biolla pesemisen jälkeen hänelle jää sellainen olo, että lähtiköhän kaikki lika pois? Selvitin hänelle, että syy on psykologinen, eli hän on tottunut mentolisiin, raikkaisiin ja voimakkaisiin tuoksuihin, joten mieto lakritsainen luonnonkosmetiikan tuoksu jättää hänelle tunteen, kuin hän ei olisi varmasti puhdas.

Minusta tuoksu on hennon lakritsainen ja pohjalla tuoksuu se perinteinen luonnonkosmetiikan tuoksu. Kun mieheni kuvaili tuoksua Bailey’smäiseksi, niin pakko myöntää, että itsekin haistan suihkugeelissä aavistuksen Bailey’siä. 😀

Koostumus molemmissa suihkugeeleissä on hyvin paksu ja hyytelömäinen. Väri on kirkas. Suihkugeeliä on helppo levittää iholla ja se huuhtoutuu helposti pois. Joitakin suihkugeelejä saa huuhdella ja hinkata kauan pois, mutta Born to Biot huuhtoutuu helposti. Iho ei jää yltiö kosteutetun tai rasvaisen tuntuiseksi, mutta ei myöskään kuivaksi ja kiristäväksi. Eli en suosittele heille, jotka pitävät siitä, että nahka nirisee ja narisee tai iho jää öljyisen ja liukkaan tuntuiseksi. Born to Biot eivät jätä minkäänlaista tunnetta iholle ja itse pidän eniten juuri tästä.

Born to Bio suihkugeelejä löytyy monen monta tuoksua naisille ja muutamia miehillekin. Lisäksi jopa vauvoille/lapsille. Olisi hauska kokeilla vauvalle ja meidän Millallekin näitä. Tarvii varmaankin tehdä tilausta viimeistään sitten, kun vauveeliinimme syntyy. 😉 Katsoin, että Born to Bioa myy Hyvinvoinnin tavaratalo, Biodelly.com ja muita jälleenmyyjiä löysin täältä.

Mitäs te Born to Bioa kokeilleet olette pitäneet? Oletteko samaa mieltä siinä, että tuoksut saisivat olla hieman voimakkaammat?

Ps. Tällä viikolla postauksia luvassa joka toinen päivä. 😉 Katsotaan pystynkö pitämään haluamaani tahtia pidempäänkin. 🙂

X