Glitz & Glam

Born to Bio Vanille Coco -suihkusaippua

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Minulta tiedusteltiin about kuukausi sitten, että olisinko halukas ottamaan kokeiluun aina silloin tällöin luomukosmetiikkaa. Tietystihän minua kiinnostaa kokeilla kaikenlaista ja ilmoittauduin heidän lähetyslistalleen. Minullahan ei ole minkäänlaista velvoitetta kirjoittaa niistä blogiini, mutta ajattelin kuitenkin aina näitä luomutuotteita tuoda esille silloin tällöin, koska tiedän, että osa lukijoistani on kiinnostunut luomusta. Itse ainakin tykkään lukea muiden kokemuksista tuotteista ja merkeistä, jotka itseäni kiinnostaa.

Ensimmäinen pakettini sisälsi Born to Bion Vanille Coco -suihkusaippuan. Kun avasin pakettia jouduin hieman miettimään ensin, että mitä minä olen tilannut ja mikä tämä pullo oikein on? Onko tämä jokin jugurttijuoma? Hetken päästä muistinkin, että niin joo… tämähän on niitä luonnonkosmetiikkatuotteita. ;D

Minun kohta 3-vuotias tyttärenikin sanoi minulle, ”äiti, Milla tahtoo maistaa…”. 😀 Eli pullo näyttää ulkoa juotavalta jugurtilta tmv. Pullon ulkonäkö on kaikkea muuta kuin tylsä, mutta en tiedä onko ulkonäkö kuitenkaan täysin minuun vetoava? Minuun taitaa kuitenkin vedota hillitympi ulkonäkö pulloilta ja purnukoilta.

Innostuin kun tuoksu oli vanilja ja kookos! Rakastan kookosta ja siihen yhdistettynä vanilja kuulostaa niin herkulliselta. Valitettavasti tuoksu ei sitten vastannutkaan jo mieleeni ehtineitä mielikuvia. 🙁 Odotin jotain todella makeaa ja herkullista, mutta tuoksu olikin todella mieto, saippuamainen.
Otin vanilja-kookokseni myös suihkuuni mukaan, jotta pääsen kokeilemaan sitä siihen tarkoitetussa käytössä. Saippua on koostumukseltaa kirkasta ja aika paksua geeliä. Suihkussa tuoksutellessani valitettavasti se vähäinenkin vaniljan ja kookoksen tuoksu katosi. Petyin saippuan tuoksuun, mutta ymmärrän todella hyvin, että kyseessä on 100 % luomua ja suihkugeeli ei täten sisällä ollenkaan keinotekoisia hajusteita, joilla saataisiin voimakkaampi tuoksu. Niin… ottakaa nyt minusta selvää, kun toisinaan valitan kun jokin tuote tuoksuu liikaa ja nyt sitten tämä ei tuoksu tarpeeksi. ;D Voisin kuvitella, että syy pettymykseeni tuoksun suhteen on se, että pullon ulkonäkö viesti minulle erittäin voimakkaasti makeasta ja syötävän hyvästä tuoksusta, joka olisi jopa yltiö makea. Suosittelen jos pitää lähes tuoksuttomista suihkusaippuoista. Minä taidan pitää tuoksuvista. 😉
Käytössä saippua oli kuten mikä tahansa muukin mieto saippua. Ei mitään pahaa sanottavaa, mutta en löydä mitään ylistettävää. Toimiva tehtävässään ja tuntui miedolta, ihoa ärsyttämättömältä.

En tällä kertaa kirjoittele valmistajan ns. teoria puolta, sillä saippua ei nyt kuitenkaan lupaile hellävaraista puhdistusta kummempia, sillä yleensä saippualta ei muuta tehtävää odotetakaan. Lyhyesti kerrottuna Born to Bio on ranskalainen luonnonkosmetiikkamerkki ja ko. merkin suihkusaippuoilla on Ecocert-merkintä ja Cosmebio merkki. Pullokoko on 300 ml ja tuoksuvaihtoehtoja on monia. Nonnulan Nonnu oli myös saanut Born to Bio tuotteita testattavakseen ja hänen blogistaan löytyykin kattavampi esitelmä saippuoista ja jopa deodoranteista. Minuun vetosi miesten suihkugeelien ulkonäkö enemmän kuin näiden naisille suunnattujen. 😉

Born to Bion tuotteita jälleenmyy ainakin Hyvinvoinnin tavaratalo ja Biodelly.com.

Sitten vilautan hieman siitä kun olen täpinöissäni, kun postilaatikkoon ilmestyy odotettu paketti. ;D

Grimasilta otettiin minuun yhteyttä ja kerrottiin, että Glitz & Glamia on seurattu ja tiedusteltiin, että olisiko minulla kiinnostusta kokeilla jotain Grimasin tuotetta josta minulla ei vielä olisi kokemusta. No mattaluomivärit olivat edelleen sellaiset ja niitä on minulle useampi kollega kehunut ja ylistänyt. Itselläni kun vain on ollut ja on tietysti edelleenkin paljon luomivärejä, niin olen keskittänyt ostokseni Grimasilla käydessäni maskeeraus tarvikkeisiin, ripsiin ja huulimeikkeihin. Viimeksi siellä käydessä ostin helmiäisluomivärejä ja olin päättänyt, että mattaluomivärit olisivat seuraavaksi sitten listalla. Nyt minulle sitten tuli mahdollisuus valita 12 haluamaani mattaluomiväri 97:stä vaihtoehdosta. Valinta oli vaikea runsauden vuoksi, mutta tälläisen paletin sain aikaiseksi. 

Minun oli AIVAN pakko heti swatchailla kädelle kaikki sävyt. Hätänen kun olen. 😀 Minulla ei ole kuvassa mitään pohjustajaa, eli täysin kuivalle kädelle kokeilin sävyt.

Parempia swatcheja on tulossa ja tietysti meikkikuvia jne. 😉 Muutenkin tulen kertomaan kokemuksistani kun ensin pääsen tutustumaan näihin perusteellisesti. 😉

Tälläistä tällä kertaa. 😉 Ihan mielenkiinnosta haluaisin tietää, että kuinka moni teistä suosii luonnonkosmetiikkaa kaikessa puhdistamisessa? Aika moni suosii kaikissa kasvotuotteissa, mutta onko luonnonkosmetiikan tuotteita käytössä vartalolle ja hiuksille?

X