Glitz & Glam

CesarsShopin avajaisviikko

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Kuinkas moni teistä on tietoinen, että legendaarinen kynsitarvikkeiden verkkokauppa CesarsShop.fi viettää tällä viikolla avajaisviikkoa?

liike1

Kuva: CesarsShop

Kyseessähän on oikea kynsilakkataivas, kuten CesarsShopin oma slogankin sanoo. Verkkokaupasta löytyy kaikkea mahdollista ja olihan CesarsShop se, joka toi Suomeen leimauslaatat. Muistan, kun tein ensimmäisen tilaukseni Cesarsin verkkokaupassa. Vuosi oli 2010 ja ostoskoriini nappasin Konadin leimaussetin ja muutaman leimauslakan. Arvaatteko kuka kynsibloggaaja sai minut hurahtamaan kynsitaiteilujen saloihin? No Charming Nails tietenkin! Hän on ollut vuosia tiiviissä yhteistyössä CesarsShopin kanssa ja hänen blogistaan minä aina seurasin uusimmat Color Clubin kokoelmat.

CesarsShopin ja Charming Nailsin yhteistyöstä on syntynyt Konadin leimauslaatta. Tämä oli mielestäni huikea juttu! Ei ehkä enää tänä päivänä yllätä tällaiset jutut, mutta siihen aikaan nämä oli ihan sellaisia WOUUUUU -juttuja. Nykyään bloggaajat näkyvät kaikkialla. Ei tarvitse olla megalomaanisen suuri stara bloggaajana, kun kysellään erilaisiin juttuihin mukaan. Ihan jopa lehden sisällön tuottoonkin on pyydetty, mutta sille sanoin eit. Eli kaikenlaista nykyään on, mutta huikea juttu oli myös…

Charming Nailsin, CesarsShopin ja Dollish Polishin yhteistyö, joka tuotti upean kynsilakan…

Bloggaajien kesken ihan koko kokoelmallisen. Tiesittekö, että Charming Nailsin lisäksi oman nimikkokynsilakan pääsivät suunnittelemaan meidän Purkkimafian omat Better Nail Day -blogin Sissi ja Wasting Lifestyle -blogin Emma? Heidän lisäksi kokoelman ihanuudet ovat suunnitelleet Saara Sarvas, Polishaholic -blogin RiaG, Sonnela -blogin Sonne ja Black Saliva -blogin Viivi.

liikefront_01

Kuva: CesarsShop

Nyt tosiaan tuo kynsitarvikekauppa on avannut kivijalkaliikkeen verkkokaupan rinnalle. CesarsShop sijaitsee Helsingissä Vuorikatu 22:ssa. Avoimia ovia CesarsShop on pitänyt aikaisemmin monet kerrat, mutta nyt liike on avoinna tiistaista lauantaihin.

cesars

Avajaisviikkoa aletaan viettämään huomenna. Ja kappas! Kukas se olisi torstaina CesarsShopilla klo 13-15? No minä se olen tunkenut ihteni sinne. No ei, en ole tunkenut. Jos Helsingissä liikut tai siellä olet, niin tule moikkaamaan minua. Tässä oli oiva tilaisuus tavata mahdollisesti teitä, jos vain joku teistä haluaa tavata minut? 😀 Minulle voi tulla ihan rehdisti sanomaan, että: moiiii! Olen se ja se nimimerkki ja luen blogiasi. Minä kyllä suulaana pidän huolen, ettei kiusallisia hiljaisia hetkiä synny.

Mitään suuria kynsitaidevinkkejä on minulta sitten turha tulla kyselemään. Jos sellaisia vinkkejä haluatte, niin suosittelen ajoittamaan vierailun Cesarsille jollekin muulle päivälle, kun paikalla on kynsibloggaaja. Itse kun olen jo pudonnut sen kehityksen kelkasta. Mutta kynsilakat, kynsienhoitotuotteet ja kynsien hoito yleensäkin on omaa alaa.

Minähän käytän kynsilakkoja kaiken aikaa. Olen viimeiset 5 vuotta ollut joka päivä kynsilakkaa kynsilläni. Meidän kuopuksen synnyttyä minulla oli pari viikkoa niin, että kynsilläni oli pelkästään hoitolakkaa. Mutta täysin ilman en ole ollut 5 vuoteen.

Kyllä minä joskus innostun taiteilemaankin, mutta harvemmin enää nykyään.

Tavallisin koristelu minulla on glitteriset päällyslakat.

Usein oma innostuneisuuteni liittyy kynsilakkasävyihin, uutuuskokoelmiin, erilaisiin koostumuksiin ja toisten kynsien ihailuihin.

Joten jos kynsilakat kiinnostavat ja/tai haluat tulla moikkaamaan, niin torstaina 16.4. klo 13-15 Vuorikatu 22, Helsinki. Toivottavasti tulette moikkaamaan, sillä muuten minulle käy siellä köpelösti! Jos on luppoaikaa, niin minähän tuhlaan kaikki rahani siellä. :O Nailfixin kynsiöljyä nyt ainakin meinasin ostaa, kun pääsen niitä paikanpäälle tuoksuttelemaan. Pelkään vaan, että poistun sieltä 10 leimauslaatan, 20 kynsilakan ja kasoittain muuta kynsikoristelutarvikkeita mukanani. Kun enhän minä ikinä jaksa koristella tai leimailla kynsiäni, mutta tuollaisessa paikassa voi mopo karata käsistä. No water decal -tarroja on pitänyt ostaa, joten ehkä pari arkkia sallin itselleni. Niitä tulee käytettyä, jos niitä vain on.

Mukavaa alkanutta viikkoa ja toivottavasti nähdään!

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, Blogilistalla, sekä Youtubessa

Lue myös

X