Glitz & Glam

Chicks'n'Cars 2013 mallit äänestettävänä & arvonta

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Nyt on vihdoin teemaviikon se viimeinen postaus, jossa pääsette äänestämään teidän mielestä hienointa tai mieleisintä pin up lookia Chicks’n’Cars 2013 kalenterissa.

Kuva: Sofia Virtanen

Kertaan vielä viikon aikana kirjoittamiani juttuja, jotta vasta tämän postauksen lukevat tietävät mistä oikein on kyse. Lainaan taustatietoa kalenterista Chicks’n’Carsin sivuilta.

Chicks’n’Cars on valokuvaaja Sofia Virtasen ja taideyhdistys Art Circus Eternan yhteistyössä kehitetty vuosittainen seinäkalenteriprojekti. Kalentereiden ja sen oheistuotteiden tuotolla tuetaan vuosittain vaihtuvaa hyväntekeväisyyskohdetta, useimmiten pieniä tahoja, joiden ääni ei muutoin kuuluisi. Chicks’n’Cars on täysin talkoovoimin toimiva konsepti, jonka taustatiimi ahertaa kalenterin eteen täysin vapaaehtoisesti.

Kalenterin teemana on nostalginen 50-60 -luku. Joka kuukaudella esiintyy kaunis pin-up -henkeen stailattu nainen vanhan, upean jenkkiraudan kanssa. Kuvat on toteutettu hyvällä maulla, joten se sopii koko perheen selattavaksi. 50-luku näkyy myös kalenterin ulkoasussa, jossa retro-henkisyyttä on tuotu esille leikittelevässä layoutissa, pirteissä väreissä ja fonttivalinnoissa.

Chicks’n’Carsilla on omat nettisivut, joilta löytyy kalenterin jälleenmyyntipaikkoja ja muuta tietoa meistä tekijöistä. Lisäksi on vuosien 2011 ja 2012 kalentereista kuvia, että myös kalenterin teosta ”behind the scenes” -kuvia.

Tässä tulee vuoden 2013 kalenterin mallit meikkikuvissa. Meikkaukset ja stailaukset ovat kaikki minun tekemiäni ja ne on toteutettu 100% sponsorimme Grimasin tuotteilla. Malleilla näkyvät korut on sponsoroinnut kuviin ja malleille palkkioksi Koruharakka. Mallien kampaukset ovat melkein kaikki kouvolalaisen kampaamon Lehtomäen Hius- ja Kauneuspisteen tiimin tekemiä, joista yksi olen minä, koska opiskelen heillä oppisopimuksella parturi-kampaajaksi.

Tässä tulee viikon aikana esittelemäni mallit ja heidän ”lookinsa” kalenterissa.

Kuva: Sofia Virtanen

1. Suvi

Kuva: Sofia Virtanen

2. Nina

Kuva: Sofia Virtanen

3. Tea

Kuva: Sofia Virtanen

4. Satu

Kuva: Sofia Virtanen

5. Anna

Kuva: Sofia Virtanen

6. Tiia

Kuva: Sofia Virtanen

7. Eevi

Kuva: Sofia Virtanen

 8. Elina K.

Kuva: Sofia Virtanen

9. Elina L.

Kuva: Sofia Virtanen

10. Minna

Kuva: Sofia Virtanen

11. Pauliina

Kuva: Sofia Virtanen

 12. Soria

Äänestys ja arvonta ohjeet/säännöt ovat seuraavanlaiset:

1. Kommentoi postausta tai lähetä osallistumisesi sähköpostitse minttura@hotmail.com
2. Kerro sinun suosikki look numerolla ja mallin nimellä.
3. Saat lisäarvan, jos mainostat tätä postausta blogissasi tai jonkun toisen blogissa linkittämällä, mutta muista tällöin pyytää bloggaajan lupa asialle. 😉 Muista liittää osallistumiseesi linkki, jotta voin tarkistaa asian, muuten lisäarpa ei ole pätevä.
4. Jos olet anonyymi kommentoija, niin käytä jotakin nimimerkkiä, jotta voin erottaa teitä anonyymisti osallistuvia.
5. Jos vain mahdollista, niin liitä sähköpostiosoitteesi, mutta se ei ole välttämätöntä. Huhuilen viikon ajan voittajia, jos minulla ei ole heidän osoitetta. Viikon huhuilemisen jälkeen suoritan uuden arvonnan jos en saa voittajia tavoitettua.
6. Osallistumisaikaa on 2.12.2012 klo 23.00 asti.
7. Julkaisen voittajat täällä Glitz & Glamissa 4.12. ja otan voittajiin yhteyttä henkilökohtaisesti, jos minulla on heidän sähköpostiosoitteensa.

Mutta mitä on luvassa palkinnoiksi?

Palkinnot

Koruharakka -verkkokauppa lahjoittaa voittajalle 30 euron lahjakortin heidän verkkokauppaansa.

Ammattilaiskosmetiikkamerkki Grimas lahjoittaa voittajalle omavalinnaisen neljän luomivärinpaletin ja yhden omavalinnaisen huulipunasävyn.

Eli tälläisiä palkintosettejä arvon kaksi (2) kappaletta. Lupaudun auttamaan, jos voittaja/t tarvitsevat hieman neuvoa ja apua luomivärien ja/tai huulipunan sävyn valinnassa. 😉

Nyt ei muuta kun äänestämään omaa suosikki lookia ja katselemaan mitä sitä haluaisi koruiksi ja luomiväreiksi & huulipunaksi, jos voitto osuu kohdalleen. 😉

Jos muuten sinulle heräsi innostus olla ensikesänä kuvattavan Chicks’n’Cars 2014 kalenterin mallina, niin sinulla on oivat mahdollisuudet hakea malliksi. Keväällä 2013 taas haemme innokkaita pin up -henkisiä naisia malleiksi, joten jääkää odottamaan. 😉 Laitan taas tänne Glitz & Glamiin hakupostauksen ja voitte myös käydä ”tykkäämässä” Chicks’n’Carsin Facebook -suvuista, joilloin saatte nopeasti tietää, kun mallinhaku taas käynnistyy keväällä. 😉

Toivottavasti piditte normaalista arjesta poikkeavasta viikosta. 🙂

Ps. Tänään on viimeinen päivä synttäritarjouksia ja ilmaiset postikulut Koruharakassa. 😉

X