Glitz & Glam

Clarins Garden Escape – freesi ja keväinen

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Vieläkö jaksatte lukea Garden Escape -kokoelmasta? Olen esitellyt tähän mennessä vain meikkilookeja ja yhden tutoriaalin, mutta en ole itse kokoelman tuotteita esitellyt. Synttäriviikolla arvoinkin yhdelle Garden Escape -luomiväripaletin ja pari muuta Clarinsin tuotetta. Paljon on jo ollut postauksia kokoelmasta, mutta itse esittely on antanut odottaa. Nyt olen käyttänyt ja tutustunut näihin sen verran paljon, että minulla on kerrottavaa.

gardenescapeartikkeli

Garden Escape on Clarinsin kausikokoelma, joka sisältää paljon uutuuksia. Osa on kausituotteita/-sävyjä ja osa valikoimaan jääviä tuotteita. On varmasti sanomattakin selvää, että kokoelman inspiraationa on ollut keväinen puutarha kaikkine alkukevään kukkivine puineen ja pensaineen. Huulet meikataan läpikuultaviksi ja kauniin kiiltäviksi. Silmissä yhdistellään vihreän eri sävyjä vaaleanpunaisten ja maanläheisen ruskean kanssa. Tyyli on freesi ja kepeä.

clarinslipoil1

Instant Light Lip Comfort Oil -huuliöljy 19,90 €

Clarins kehitti jo vuosikymmeniä sitten kasvo- ja vartaloöljyjä. Öljyjen käyttö ihonhoidossa on ollut viime vuosina kovastikin nosteessa. Eipä siis yllätä, että huulillekin on kehitelty öljyillä hellivät tuotteet. Vaihtoehtoja löytyy kaksi: vaaleanpunainen Raspberry (kausituote) ja kullankeltainen Honey (valikoimaan jäävä). Sävy Honey esiintyy tässä postauksessa vain taustalla, sillä se on lähtenyt aikoja sitten omistajalleen, joka voitti Clarinsin tuotteita Glitz & Glamin 4-vuotissynttäreiden arvonnassa.

Huuliöljyssä on käytetty hasselpähkinäöljyä, joka sisältää runsaasti iholle ja huulille tärkeitä ravintoaineita. Hasselpähkinäöljyn lisäksi huulia tuotteessa hoitaa mirabelle- ja jojobaöljy. Lip Comfort Oil jättää huulille niiden omaa väriä korostavan kiiltävän pinnan, joka ei tunnu rasvaiselta.

clarinslipoil

Huuliöljyssä on melko kookas applikaattori, joka annostelee runsaasti kevyen tahmaisen liukasta öljyä huulille. Tuoksu on ihanan makea ja marjainen sävyssä Raspberry.

clarinscomfortoil

Koostumus on samaan aikaan liukas, että hieman täyteläinen. Ei kuitenkaan tahmea. Öljy kerrostuu paksulti huulille, sen runsaan koostumuksensa vuoksi. Sävy on hyvin hentoinen, eli ei oikeastaan muuta huulten sävyä.

clarinshuuliöljy

Comfort Oil -huuliöljy kestää huulilla todella pitkään. Paljon paremmin, kuin monetkaan huulivoiteet. Kiilto on kaunis ja huulet tuntuvat ihanan kosteutetuilta. Suosittelen erityisesti heille, joilla huulet rohtuvat herkästi. Huuliöljy suojaa tehokkaasti huulia ja kosteuttaa. Huomasin myös, että huuliöljy irrottaa tehokkaasti nahanriekaleet, jos sellaisia on huulille päässyt tulemaan.

clarinsinstantlight

Instant Light Lip Blam Perfector 19,90 €

Lip Balm Perfector -huulipunat ovat Clarinsin valikoimaan jääviä uutuuksia. Huulille sulautuvia, kevyesti sävyä antavia ja huulten ihoa hoitavia punia on saatavilla kuutta eri sävyä. Instant Light Lip Blam Perfector -huulipunat sisältävät kasviuutteita, kuten mangon ja voipuun uutteita. E-vitamiini tunnetusti suojaa vapaiden radikaalien haitallisilta vaikutuksilta ja peptidit aktivoivat hyaluronihapon muodostumista, joka ylläpitää huulten kosteuspitoisuutta ja näin pitäen ne pehmeinä ja sileinä.

clarinsinstantlipperfector

Minulla on sävyt 01 Rose ja 05 Red. Instant Light Lip Blam Perfector -huulipunat tuoksuvat ihanan toffeisilta ja makeilta. Niistä tulee makea maku suuhun asti ja mikäs sen mukavampaa. Punat sisältävät mineraalihelmiäisiä, jotka heijastavat valoa kauniisti. Sävy 03 My Pink on huulten oman pH:n kanssa reagoiva, jolloin sävy on jokaisella omanlainen.

01 Rose on hyvin hentoinen vaaleanpunainen. Rose on yllättävän pigmenttinen. Minun huulten sävy on aika punerva, joten aivan heikkopigmenttiset kiiltopunat eivät pysty vaalentamaan huulten sävyä. Rose pystyy ja näyttää silti mukavan luonnolliselta, vaikka omat huuleni ovatkin tummemmat. Nyt vaaleampien hiuksien myötä Rose on ollut hyvin paljon käytössä. Sävy sopii ihanasti tyttömäisemmän lookin luontiin.

gardenescape3

05 Red on tyypillisempi sävy minulla. Ihanan kirsikkainen sävy, joka raikastaa ilmettä ja saa kokonaisuuden jotenkin hehkumaan. Aivan mahtava sävy pirteämmän ilmeen tavoitteluun.

gardenescapepalette1

Sitten koko kokoelman upein ilmestys ja syviä huokauksia aiheuttava tuote… luomiväripaletti.

gardenescapepalette

Garden Escape -kokoelman kuuden luomivärin paletti sisältää kauniin freesit sävyt kevään neitomaisen tyyliin. Paletissa on kaunis painatus pinnassa, joka kestää yllättävän monta käyttökertaa. Eli älkää jääkö pelkästään ihailemaan tätä palettia, vaan iskekää kiinni ja luokaa oma kevättyyli sillä!

clarinsgardenescapepalette

Clarinsin paleteissa olevat luomivärit ovat usein wet & dry -luomivärejä. Niitä voidaan käyttää kuivana, että kosteana, jolloin sävystä saa vieläkin intensiivisemmän. Kaikki paletin sävyt ovat pigmenttisiä ja hohtavia. Niissä on hyvin levittyvä koostumus. Pigmenttisyydestä kertoo sekin, että olen swatch-kuvassa levittänyt luomivärit puhtaalle iholle. Kädelläni ei ole luomivärinpohjustajaa. Pohjustajan päällä sävyt ovat vieläkin intensiivisemmät. Luomivärit häivyttyvät, kuin unelma, mutta eivät muutu helposti epämääräiseksi sutaksi. Riippuen käytettävästä siveltimestä, saadaan erilaisia lopputuloksia. Napakka, litteä sivellin tekee hyvin intensiivistä jälkeä, kun pehmeä ja harvempi sivellin utuisempaa lopputulosta.

Katsotaanko vielä kerran keväiset lookit, joita loin Garden Escape -kokoelman innoittamana?

Ensimmäisessä, blogini synttäriviikon arvontapostauksessa olin tehnyt tyttömäisen hempeän lookin. Vihreä on pieni terästys alaluomella, kun muuten meikki on vaalea ja raikas. Huulilla Instant Light Lip Blam Perfector, sävyssä 01 Rose. Kevätmeikkipostaukseni löytyy täältä.

garden_escape

Toisessa Garden Escape -meikissä vihreä oli vivahde kaksivärisissä rajauksissa ja varjostuksissa. Kokonaisuus on luonnollinen ja kuulas. Huulet ovat superkiiltävät Instant Light Lip Comfort Oil -huuliöljyn ansiosta. Meikkipostaus löytyy täältä.

gardenescape

Viimeisestä lookista tein tutoriaalinkin, joka löytyy täältä. Vihreä smoky, vihreillä rajauksilla, kera kirsikkahuulien. Hieman dramaattisempi, mutta silti Garden Escapen tunnelmaa henkivä.

gardenescape5

Kokoelma sisältää näiden tuotteiden lisäksi vihreän Khol Eye Pencil 09 Pine Green -kynän (valikoimaan jäävä), Blush Prodige 08 Sweet Rose -poskipunan (valikoimaan jäävä), Instant Light Brush-On Perfector -valokynän (nosto), Wonder Perfect Mascaran (nosto) ja kaksi uutta sävyä Joli Rouge Brillant -huulipunia (valikoimaan jääviä). Garden Escape on parhaillaan myynnissä Sokos- ja Stockmann-tavarataloissa, Emotion-myylälöissä ja Kicks-liikkeissä.

Valloittiko vihreä teidät tänä keväänä? Minut valloitti! Herkkä ja freesi Garden Escape on upea sävymaailmaltaan ja kivaa vaihtelua keväisiin sävyihin. Tulee mieleen keijukaiset ja kukkivat kirsikkapuut.

 

Tuotteet saatuja.

Lue myös

X