Huulimeikit

Clarins Joli Rouge (23. luukku)

23.12.2015 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Hyvää aatonaattoa kaikille! Joulukalenteri vetelee viimeisiä luukkujaan. Toivottavasti olette viihtyneet. Vielä aatolle, eli huomiselle on luvassa viimeinen luukku ja esittelyssä olevan tuotteen arvonta. Sen jälkeen minä vetäydyn parin päivän blogilomalle. Tulen kyllä mahdolliset kommentit ja arvontaosallistumiset julkaisemaan, mutta muuten minä relaan ja vietän 100% aikaani perheeni kanssa. Sunnuntaina 27.12. palataan jälleen arkeen ja postauksia tulee joka aamu tuttuun tapaan klo 7.00.

Liitän jokaisen postaukseni alkuun tämän pienen intron. Ihan vain sen vuoksi, että blogin etusivulle päätyy päivittäin täysin uusia kävijöitä. Lisäksi olen juuri muuttanut tänne Bellablogeihin, joten uudetkin vierailijat ovat kärryillä, että mistä tässä on kyse? Tämä joulukuu on kurkistus Glitz & Glamin kosmetiikkajoulukalenteriin, jonka kokosin ja arvoin lukijoille marraskuussa. Kalenterissa mukana olevat sponsorit ja brändit näkyvät alla olevassa kuvassa. Uniikki joulukalenteri meni tänä vuonna Ylöjärvelle. Nyt joulukuussa kurkitaan kalenterin sisältöön, jonka tuo ylöjärveläinen onnettaren suosikki sai itselleen. Joinakin päivinä minulla saattaa olla teillekin arvonta. Niistä informoin sitten selkeästi. Pari joulukalenterin ulkopuolistakin postausta on tulossa, mutta niistä tulee puuttumaan sitten tämä intro, joka tulee olemaan jokaisessa Glitz & Glam -joulukalenteripostauksessa.

kalenterissamukana

Aika monelle onkin selvää, että olen huulipunatyttöjä. Yksi huulipuna vilahti LivBox-postauksessa, mutta itse luukusta ei vielä ole huulipunaa avautunut. Tänään on yksi sokeri pohjalla.

clarins

Clarins on yksi suosikkimerkkejäni. Siitä syystä valitsin kalenteriin Clarinsia ja siltä huulipunan. Joli Rouge -huulipunat ovat uudistuneet. Clarins Joli Rouge Moisturizing Long-Wearing Lipstick -punat ovat entistä kosteuttavampia ja niissä on käytetty pigmenttejä juuri oikeassa suhteessa. Pitkäkestoisempi sävy ja hoitavuus ovat uudistuneiden Joli Rouge -huulipunien avainsanat.

Tämä Clarinsin huulipuna on pakattu näyttävästi kultaiseen hylsyyn, joka on tällä kertaa lieriö muodoltaan. Korkki napsahtaa kiinnittyessään hylsyyn, joten se pysyy paikoillaan käsilaukussakin. Mikään ei ole raivostuttavampaa, kuin ympäri käsilaukkua sotkeentunut huulipuna. Hylsy tuntuu jämäkältä ja korkki painavalta.

clarins2

Sävyn valinta on äärimmäisen vaikeaa, kun teissä lukijoissa, jotka kalenterin arvontaan osallistuitte, on niin monta erilaista mieltymystä. Joku tykkää punaisista, joku oransseista, joku taas haluaa syvän sävyn, kun joku ei voi käyttää muuta, kuin luonnollisia ja keveitä. Yritin valita sävyksi sellaisen vähän jokaiselle sopivan ja vähän jokaista imartelevan. Minulle tällainen sävy on ”turvapuna”. Se on helppo jokaiseen meikkiin ja lookiin, ei vaadi rajauksia, ei tunnollista ylläpitoa pitkänäkään päivänä ja saa huulet näyttämään luonnollisilta, mutta raikastaa ilmettä. Siksi valintani oli ruusuinen sävy, joka on 752 Rosewood.

clarins4

Joli Rougen punassa on hyvä muotoilu. Sillä saa levitettyä huulipunan tarkastikin. Huulipuna liukuu huulilla pehmeästi ja jättää ihanan miellyttävän tunteen – ihan, kuin huulilla olisi huulivoidetta. Silti puna ei ole mikään sävyllinen huulivoide, vaan selkeästi huulipuna. Siinä ei ole selkeästi vaseliinimaista koostumusta, mutta ei jämäkkä vahamainenkaan. Enemmän luonnehtisin voidegeelimäiseksi. Tuoksultaan Joli Rouge on mieto. Siinä on hentoisemmin Clarinsin huulimeikeille tyypillinen marjainen tuoksu.

clarins3

Rosewood on minulla hieman sellainen my lips but better -sävy. Eli näyttää hyvin luonnolliselta sävyltä. Rosewood on aavistuksen rusehtava ruusu. Sävy on viileään taittava, joskaan ei mitenkään voimakkaasti. Rosewood on hieman kiiltävä, mutta ei kimalteinen. Siinä on kauniisti valon heijastavuutta, joka saa huulet näyttämään täyteläisemmiltä. Huulipuna kosteuttaa huulia ja antaa niille suojaa. Joli Rouge -huulipunassa on käytetty mangovoita ja suolayrtin uutetta.

Toivottavasti kalenterin voittanut -klaudia tykkää tästä. Minä kyllä tykkään sävystä hurjasti!

clarins1

Uudistuneet Joli Rouge -huulipunat ovat suositushinnaltaan 25,20 € / 3,5 g, mikä on mielestäni hyvästä huulipunasta kohtuullinen. Clarinsilla noin muutenkin on sele-merkeissä hyvä hinta-laatusuhde. Huulimeikit ovat kyllä yksi Clarinsin valtteja. Minulla on Joli Rouge Brillant -kuultopuna, joka on oikeastaan käytetty jo loppuun. Se on harvinaista, että saan jonkun huulimeikin kulutettua loppuun, kun minulla on niitä niin paljon ja vaihtelen huulimeikkituotteitani usein. En jämähdä yhteen samaan huulipunaan… paitsi siihen Joli Rouge Brillant Pink Orchid -kuultopunaan.

Clarinsia myydään esimerkiksi Sokoksilla, Emotioneissa ja Stockmanneilla, että myös näiden tavaratalojen verkkokaupoissa.

Oikein ihanaa aatonaattoa! Odotan sitä hetkeä, kun tänään kaikki on tehty, saan lasin viiniä ja jalat ylös. Nautin kynttilöiden valosta ja hykertelen innoissani tulevaa aattoa. Olen ostanut niin kivoja lahjoja lapsille ja miehelleni, että en malta odottaa, että he avaavat ne. Saa nähdä tuoko pukki minulle mitään? Riippuu nyt siitä, että ovatko tontut juorunneet minun kiukutteluistani. 😀

Huomenna vielä 24. luukku ja esittelyssä olevan tuotteen arvonta. Huomiseen!

Tuote saatu.

 Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

Lue myös

Suosittelemme