Huulimeikit

Clarins Ladylike -kokoelman esittely

13.10.2014 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Kiinnostaisiko vielä yksi postaus syksyistä Ladylike -kokoelmaa?

Clarinsin syksy 2014 on hienostunut, mattainen ja maanläheinen. Kaikki on hillittyä ja naisellista. Minusta kokoelma on todella käytännöllinen ja sellainen, jota voi käyttää vuoden ympäri. Se on ajaton ja antaa paljon mahdollisuuksia. Teet sitten nopean päivämeikin töihin tai intensiivisen smoky eyes -meikin juhliin tai illanviettoon.

Meikkivoide True Radiance ei kuulu kokoelmaan, mutta ajattelin nostaa sen samalla tässä esittelyyn.

Clarins True Radiance -meikkivoide on puolipeittävä, kosteuttava ja silottava. Se sisältää aurinkosuojakertoimen 15, eli kevyt suoja auringon haitallisia säteitä vastaan.

Lasipullo ja pumppumekanismi antavat ylellisen tunteen tuotteelle, mitä itse asiassa Clarins edustaakin.

Clarins Eclat Minute Eye Perfecting Base -silmämeikinpohjustaja on uudistunut. Kun ennen Clarinsin silmämeikinpohjustaja oli pakattu valokynän tavoin, nyt pohjustaja on käytännöllisemmässä ja hygieenisemmässä tuubissa.

Vasemmalla True Radiance -meikkivoide ja oikealla silmämeikinpohjustaja

Minun True Radiance -meikkivoiteeni on sävyltään 105 Nude. Hyvin vaalea ja hieman kellervä. Koska koostumus on puolipeittävä, niin ohuella kerroksella pystyn käyttämään tätä sävyä. Keltaisuus ei ole kuitenkaan liian vahva.

Eclat Minute Eye Perfecting Base -silmämeikinpohjustaja on sävyltään oranssisempaa ja tummempaa. Sillä on melko hyvä peittävyys. Oranssisen sävyn ja peittävyyden vuoksi pohjustaja on loistava niille, joilla verisuonet kuultavat voimakkaasti silmäluomien ihon läpi. Pohjustaja samalla neutraloi ja peittää, jotta vaaleiden luomivärien sävyt eivät vääristyisi.

True Radiance -meikkivoide on keskipaksua nestemäiseksi meikkivoiteeksi. Se on hieman tuhdin tuntuinen kasvoille levittäessä ja vaatii hieman työstämistä. Ihon lämpö saa meikkivoiteen sulautumaan hetken päästä kasvoille paremmin. Meikkivoide on kosteuttavan tuntuinen ja hieman rasvainen, joten en sen vuoksi suosittele True Radiancea rasvoittuvalle iholle. Kuivemmalle iholle meikkivoide antaa hieman kosteutta ja suojaa päivän aikana. Huomasin, että illalla meikin pesun jälkeen iho tuntuikin siltä, kuin olisi saanut ekstra-kosteutta. Minusta True Radiance ei korosta erityisen voimakkaasti pintakuivaa ja hilseilevää ihoa. Tosin minulla on hyvin vähän hilseileviä kohtia ihossa, mutta niiden pienien alueiden perusteella True Radiance ei korostanut niitä.

Eclat Minute Eye Perfecting Base -silmämeikinpohjustaja on hieman tuhtia koostumukseltaan. Se levittyy hieman toisella tavalla, kuin perinteiset aavistuksen sävylliset ja todella silikoniset pohjustajat. Eclat Minute Eye Perfecting Base on enemmän peitevoiteen oloinen, mutta piti silti minulla silmämeikin paikoillaan. Jos pohjustajan vain levittää paksulti luomelle, niin se on silmäluomien uurteissa ennen, kun ehtii luomivärisivellintä käteen ottaa. Eli tuote toimii oikein hyvin, kun ohuen kerroksen levittää tasaisesti ja lopuksi taputtelee sormella riittävän kauan. Pohjustajan tulee kuivua kunnolla ensin, sitten voi puuteroida silmäluomen ja/tai aloittaa luomivärien levityksen. Huomattavasti kätevämpi pakkaus, vanhaan verrattuna.

Ladylike -kokoelmaan tuli viisi uutta sävyä Rouge Eclat -huulipunia, jotka jäävät vakiovalikoimaan. Minä sain testiini sävyt 19 Chestnut Brown ja 20 Red Fuchsia.

Rouge Eclat -huulipunat tuoksuvat makealle ja miellyttävälle. Ne tuntuvat huulilla mukavilta ja kestävät aika hyvin. Tämä vähän vaihtelee sävyttäin, sillä punainen Red Fuchsia on kestävämpi, kuin Chestnut Brown.

Chestnut Brown on hieman vaaleanpunaiseen vivahtava ruskea. Ohuella kerroksella se on lähes vaaleanpunaiseen taittava beige ja paksummalla kerroksella ruskeampi. Siinä on melko voimakas shimmer, mutta se oikeastaan vain keventää ruskeaa sävyä.

Red Fuchsia on hyvin naisellisen upea sävy. Ohuemmalla kerroksella se on aivan fuksiainen huulilla ja paksummalla kerroksella siitä saa syvemmän punaisen. Red Fuchsia on mattainen, mutta aavistuksen kiiltävä paksummalla kerroksella ja aivan aavistuksen läpikuultava.

Molemmat sävyt ovat pigmenttisiä ja koostumus hyvin miellyttävä, vaikka eivät olekaan aivan huulivoiteen tuntuisia huulipunia.

Ladylike -kokoelmaan tuli uutuutena Ombre Matte -luomivärit. Näitä yksittäisiä luomivärinappeja löytyy kuusi eri sävyä. Niistä viisi on mattaisia ja yksi helmiäishohtoinen.

Ombre Matte -luomiväreissä on mahtava koostumus, joka tuntuu aluksi lähes voidemaiselta, mutta luomella muuttuu puuteriseksi. Koostumus on pehmeä ja helppoa työstää erinomaisen pigmenttisyyden ja helpon levittyvyyden vuoksi.

Vasemmalla sävy 03 Taupe ja oikealla 06 Earth

Vaikka Ombre Matte -luomivärit (yhtä lukuun ottamatta) ovat mattaisia, niin ne heijastavat hieman valoa. Ei siis mitään kimalluksia ja hohteita, vaan luonnollinen valon heijastus. Mahtavia luomivärejä, joita voin lämpimästi suositella myös aikuisille naisille.

Clarins uudisti kulmakarvapalettiansa ja nyt Ladylike -kokoelmassa julkaistiin uusi versio.

Perfect Eyes & Brows Paletten idea on se, että siitä löytyy kaikki tärkeä kulmien ehostukseen. Nythän kauniit, luonnolliset ja huolitellut kulmat ovat in.

Paletista löytyy kolme mattaista sävyä kulmien ehostukseen. Lisäksi löytyy myös vaha, highlight kulmaluulle, pinsetit, harja ja sivellin/applikaattori.

Aivan loistava paletti matkoille, sillä mukana kulkee välineetkin.

Pienet pinsetit ovat ihan ylisöpöt!

Luomiväripalettina tässä kokoelmassa on sävy Skin Tones. Eye Quartet Mineral Palette luomivärejä voidaan käyttää kuivana, että kosteana. Kuivana käytettäessä jälki on utuista ja pehmeää, kosteana käytettynä saadaan intensiivisempää ja graafisempaa jälkeä aikaiseksi.

Paletin nimi Skin Tones viittaakin hyvin paletin sävymaailmaan.

Käytännöllisiä mattasävyjä, joilla luoda kevyt päivämeikki tai tummempi iltameikki. Paletista löytyy se kaunis ja toimiva sävy korostamaan ja luomaan valoa katseeseen, siinä on loistava sävy, joka on mahdollisimman lähellä meidän vaaleaihoisien omaa ihonsävyä. Paletista löytyy myös vaaleampi varjostussävy ja tumma sävy varjostuksiin ja vaikka rajauksiin.

Koostumus on loistava! Mattaisia, mutta ei liian kuivan puuterisia, kuten joskus mattasävyt saattavat olla. Näissäkin on koostumuksessa aavistus voidemaista tuntumaa, vaikka eivät ole samalla tavalla voidemaisen oloisia, kuin Ombre Matte -luomivärit. Vaikka Skin Tones -paletin luomivärit ovat mattaisia, niin niissäkin on hieman valon heijastavuutta.

Olen käyttänyt Skin Tones -palettia todella paljon! Olen aivan rakastunut, sillä paletin luomivärit ovat niin nopeita ja helppoja käyttää. Niillä saa yhden kannen avauksella kaikki tarvittavat sävyt näyttäväänkin silmämeikkiin. Suosittelen myös Skin Tones -palettia aikuisillekin, sillä luomivärit ovat kauniisti luomelle tasoittuvia.

Ladylike -kokoelma sai poskipunaksi uuden sävyn, joka on vain kausikokoelman ajan myynnissä.

Blush Prodige -poskipuna koki hirveyksiä, kun avasin sitä heti uutena. Rasia meinasi lipsahtaa käsistäni, joten puna sai kolhun peukalon kynnestäni.

Sävy Tawny Pink on hieman rusehtava roosa. Poskipunassa on neljä sävyä, jotka sekoittuvat toisiinsa poskipunasivellintä pyöritellessä. Blush Prodige ei pöllyä voimakkaasti, eikä ole liian pehmeää koostumukseltaan. Tawny Pink on pigmenttinen.

Laitan vielä kuvia tekemistäni meikeistä Ladylike -kokoelman tuotteilla.

Ensimmäisenä postasin tästä meikistä, jossa inspiraationa on ollut 90-luku ja sen ajan trendit. Postaukseen pääseet tästä linkistä.

Käytin myös huippumuodikasta tapaa, jossa tehdään silmämeikki yhdellä luomivärillä.

Rusehtavat huulet olivat kovasti muodissa 90-luvulla.

Toinen meikkini oli minun Ladylike, josta tein kaksiosaisen tutorialin. Tässä linkit tutorial osa 1 ja tutorial osa 2.

Ladylike -meikissä tein smoky eyes -silmät.

 Naisellisen kokonaisuuden kruunaa punaiset huulet.

Clarins Ladylike -kokoelma on ollut syyskuun lopulta asti myynnissä. Jälleenmyyjiä ovat mm. Sokokset, Emotionit, Stockmannit jne. Eli ne paikat, jotka yleensä myyvät selektiivistä kosmetiikkaa.

Listaan vielä tuotteiden hinnat tähän loppuun:

True Radiance -meikkivoide 40,90 € / 30 ml
Eclat Minute Eye Perfecting Base -silmämeikinpohjustaja 25,70 € / 10 ml
Rouge Eclat -huulipunat 27,30 € / 3 g
Ombre Matte -luomivärit 22,15 € / 7 g
Perfect Eyes & Brows Palette -kulmakarvapaletti 52,30 € / 4,1 g
Eye Quartet Mineral Palette -luomiväripaletti, sävy 13 Skin Tones 51,20 € / 5,8 g
Blush Prodige -poskipuna, sävy 07 Tawny Pink 41,40 € / 7,5 g

Oletteko yhtä innoissanne ja kiinnostuneita Ladylike -kokoelmasta, kuin minä? Niin mukavaa, että joku brändi teki syyskokoelman, joka on niin turvallinen ja käytännöllinen. Ja isot plussat Clarinsille uusista sinkkuluomiväreistä. Ne ovat huikean hyviä.

Postauksen kaikki tuotteet saatu maahantuojalta.

Kommentit (14)

Voi siellä oli paljon muutakin ihanaa. Oli alessa monia ihania luomivärpaletteja. Olen ylpeä itsestäni, kun en sortunut edes ale-tuotteisiin. 😀

Olen myös innoissani! Minusta Clarinsin meikit ovat parhaimpia, ja olenkin kasvattanut kokoelmaa, ainoastaan luomivärit ovat vielä korkkaamatta. Tuo Skin Tones kyllä täytyy saada seuraavaksi 🙂

Suosittelen! Skin Tones on yksi parhaimpia palettejani. Tykkään siitä, että mattainen luomiväri on hieman valoa heijastava. Kaunistaa meikkiä ja tuo silmiin ulotteisuutta.

Noi sun silmäåt noissa lähikuvissa! Wau <3

Kiitti Marina! 🙂

Meikkivoide saattaisi sopia minulle, ainakin sävynsä puolesta. Tuoksuuko se voimakkaasti? En ole tuoksuallergikko, mutta Clarinsin puhdistusaineet ainakin ovat turhan raskasaromisia makuuni.

Testasit Lancômen meikkivoiteita. Nehän tuoksuvat monien mielestä melko voimakkaasti. Oma nenä on niihin tottunut. Minusta Clarinsin meikkivoiteet ovat tuoksultaan miedompia, joskaan eivät tuoksuttomia.

Kipaseppas Sokokselle tai Emotioniin ja pyydä näyte ko. meikkivoiteesta. Siitä löytyy kyllä näytepussejakin, sillä minulla on ollut sellaisia. Olen antanut niitä pois, niin en voi tarjota sinulle sellaista. Kyllä ne myyjät yleensä näytteen antaa, jos osoittaa kiinnostuksensa tuotteelle, mutta on vielä vähän epävarma sen soveltuvuudesta. Eri asia on ne, jotka hakevat aina vain pelkkää ilmaista tavaraa, eivätkä osta koskaan mitään.

Mietin vain, että onkohan tuo True Radiance turhan peittävä sinulle? Kun kuvistasi katsoin silloin, että ihosi on mielettömän kaunis. Pyydä kauniisti myyjältä jonkun vähän ohuemman meikkivoiteen näytettä myös. Vaihtoehtoja kun tosiaan Clarinsilta löytyy. Minun iholleni Clarinsit ovat hieman liian kellerviä. http://www.sokos.fi/fi/SearchDisplay?catalogId=10051&orderBy=&facet=mfName_ntk_cs%253A%2522Clarins%2522&categoryId=142901&langId=-11&storeId=10151&metaData=

Tuo kokoelma ei ole oikein sykähdyttänyt minua: jotenkin liian tuttua ja turvallista. Mutta saahan noilla aikaan todella kauniita meikkejä 🙂 Ja tuo rusehtavakin huulipuna näyttää yllättävän hyvältä (ainakin sinulla)!

Minuun juuri vetosi tällä kertaa se tuttu ja turvallisuus. 🙂 On mukavaa, että ns. ”tylsiä” sävyjä tulee kausikokoelmiin. Juuri nyt minulla on tällainen kausi ja siksi tämä kokoelma vetosi minuun. Olisin joskus 3 vuotta sitten ihmetellyt, että miten kukaan voi innostua ruskeista luomiväreistä? 😀 Niin se maku ja fiilis vaihtelee. Kohta voi taas tulla kausi, että pitää olla todella erikoisia, että sytyn jollekin. 😀 Mutta… Diorin Trafalgar on kyllä ihana, vaikka onkin erikoisia sävyjä.

Tuon ruskea puna on kimalteen ja sen vaaleanpunaisen vivahteen vuoksi toimiva. Yllätyin itsekin miten kiva se oli. Hylsyssä näyttää aika mälsälle sävylle, mutta huulilla tosi kiva ja syksyinen.

Tää on ihana kokoelma, neutraali. Poskipuna on jotenkin tosi huikea poskilla, paletissa ei anna odottaa itsestään hirveästi.

Sitä juuri, neutraali. Siksi niin ihana ja juuri nyt minulle sopiva. 🙂 Tuo poskipuna ja luomiväripaletti ovat lähes päivittäin käytössä. Olen toki tässä muitakin testaillut, mutta jos on kiire, niin Skin Tones <3

Kiitos ensinnäkin kattavasta esittelystä ja tutoista. Niin kaunis on hän ja upea meikki 🙂
Minä vähän hitaasti lämpenin tähän kokoelmaan, mutta nyt himoan tuota kulmakarvapalettia, luomiväreistä puhumattakaan.Onko tuon kulmakarvapaletin värisävyt livenä enempi kylmään vai lämpimään taittuvat? Minä kyllä lupasin, etten ostaisi värikosmetiikkaa enää tänä vuonna….mutta kun se olisi tarjouksessa Sokkarilla 😉

Voi siellä oli paljon muutakin ihanaa. Oli alessa monia ihania luomivärpaletteja. Olen ylpeä itsestäni, kun en sortunut edes ale-tuotteisiin. 😀

Aaaa, no kuinkas sattuikin..itse asun juurikin Lahdessa 🙂 Kiitos mielipiteestä, tuo paletti sopii varmasti sitten myös minulle. Täytyy käydä kuikoilemassa.
Hahah, tuo kaiken ihanan hypistely = Turmiollista 😀

Voi kiitos Mira! 🙂

Sävyt ovat enemmän viileitä, kuin lämpimiä. Ainakin minulla käytettynä näyttävät enemmän viileiltä, kuin lämpimiltä. Muille en valitettavasti ole testannut sävyjä.

Jep, julkaisin tänään Instagramissa vinkkikuvan kulmakarvapaletista. Olin töissä Lahden Sokoksella ja bongasin paletin 39,90 euron hintaan. Lahden Sokoksella oli myös niitä vanhoja kulmakarvapaletteja 31,90 euron hintaan, koska ovat poistuva tuote.

Itse hypistelin niitä Ladylike -kokoelman sinkkuluomivärejä. Haluun sävyt 02 ja 04. Jätin vielä tällä kertaa kauppaan. Pakko odotella talouden tasaantumista. 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *