Glitz & Glam

Clinique Clarifying Lotion 3 - kasvovesien parhaimmistoa!

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Tänään kerron hieman eräästä kasvovedestä, jonka ostin joulukuussa, mutta vasta nyt sain aikaiseksi kirjoittaa siitä kokemukseni.

Clinique Clarifying Lotion 3 on kasvovettä, joka todella viimeistelee ihonpuhdistuksen.

Cliniquella on kasvovesiä eri ihotyypeille numeroidusti 1-4, eli 1 on erittäin kuivalle iholle, kun taas 4 on erittäin rasvoittuvalle. Tämä minun 3 on normaalille ja sekaiholle. En uskalla edes ajatella kuinka vahvaa mahtaa olla rasvoittuvan ihon kasvovesi, eli numero 4.

Kun ensimmäisiä kertoja pyyhkäisin kasvojani kasvovedellä kostutettulla vanulapulla, niin en voinut olla huomaamatta Clinique 3:n voimakkuutta. Sen vahva alkoholisuus suoraan sanotusti kirveli silmiäni, vaikka en tietenkään pyyhi kasvovedellä silmänympärysihoani. Kasvoveden alkoholi haihtuu vanulapusta niin voimakkaana, että se saa jopa silmät hieman reagoimaan. Kun ko. asiaan tottuu ja ei anna sen häiritä, niin Clinique 3 on mahtava puhdistaja ja ihon kirkastaja. Minusta todella tuntuu, että kasvoni ovat puhtaat ja näenhän minä sen konkreettisesti vanulapustakin mitä kasvoistani huolellisesta pesusta huolimatta vielä löytyi.
Clinique 3 jättää kasvot hieman kiristäviksi, sillä se kuivattaa ihoa jonkun verran, mutta hyvä ja kosteuttava kasvovoide auttaa.

Kun olen käynyt saunassa ja suihkussa, puhdistanut kasvoni huolella ja jopa kuorinutkin, niin oletan, että kasvoni ovat todella puhtaat. Clinique 3 löytää aina vaan jotain likaa vanulappuun. Se on aivan käsittämätöntä, miten Clinique aina vaan löytää likaa kasvoistani. 😀
Cliniquen kasvovedet eivät ole luomutuotteita, joissa olisi kukkavesiä ja yms. luonnonmukaisia raaka-aineita. Cliniquen kasvovedet ovat todellisia puhdistusaineita kaikkine ”ei niin luomuraaka-aineineen”.

INCI näyttää Clinique Clarifying Lotion 3 -kasvovedessä tälläiseltä:

water, alcohol denat, salicylic acid, hamamelis virginiana, butylene, glycol, glycerin, trehalose, sodium, hyaluronate, citric acid, sodium hydroxide, disodium edta, bht, phenoxy ethanol, benzophenone-4, ext. violet 2 (ci 60730), red 6 (ci 15850), orange 4 (ci 15510).

Tyttö ilman helmikorvakorua -blogin Sonia rakastaa Clinique Clarifying Lotion 2:sta. Minä taas olen lovena 3:een. 😉

Ostin tämän ison 400 ml:n pumppupullon Sokokselta tarjouksesta hintaan 24,00 euroa, eli aika edullinen oli. Olen huomannut, että Cliniquen suuria kasvovesiä on aika usein tarjouksessa Sokoksella, joten kannattaa hyödyntää aina tarjoukset. 😉

Kenelle suosittelisin ja kenelle en suosittelisi? En suosittele kuivaihoisille ja herkkäihoisille Cliniquen 3, enkä kyllä 2 lukemani mukaan. Voivat olla liian vahvoja ja kuivattavia. Sitten taas normaalille, seka- ja rasvoittuvalle iholle suosittelen. Antaa raikkautta, kirkastaa ja puhdistaa kasvojen ihoa. Jos pidät siitä, että iho tuntuu todella puhtaalle, niin Cliniquen 3 on kuin sinulle tehty.

Olen ymmärtänyt, että Cliniquen kasvovedet jakavat mielipiteet kahtia. Toiset inhoavat niiden alkoholisuutta ja voimakkuutta, kun taas toiset ihastuvat sen tehoon ja puhdistavuuteen.

Löytyykö teistä faneja vai vihaajia?

X