Glitz & Glam

Deborah Lippmann Wicked Game

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Kuinkas monella alkaa päässä soimaan Chris Isaakin Wicked Game? Ihana ääni!

Deborah Lippmannin kynsilakat ovat nimetty laulujen mukaan. Sain joululahjaksi rakkaalta ystävältäni tämän Wicked Game nimisen kynsilakan. Pidän todella paljon Deborah Lippmannin kynsilakoista ja juuri tuo sävyjen nimeäminen biisien mukaan on jotenkin kiehtovaa.

Vanhoja postauksiani Deborah Lippmannin kynsilakoista löytyy tunnisteella Deborah Lippmann.

Wicked Game on hieman harmahtavan laventelinen sävyltään. Valosta ja sen suunnasta riippuen siinä näkyy vihreyttäkin. Tässä on duochromea, mutta se näkyy kynnellä hentoisemmin, kuin pullossa. Vanha sävy, mutta tällä hetkellä laventeli ja harmahtavuus on trendisävyjä. Ajankohtainen siinä mielessä

Koostumus on hyvin liru ja peittävyys heikko. Ensimmäistä kerrosta lakatessa ahdistuin ajatuksesta, että saan lakata tällä viisikin kerrosta ja ei peittäisi silti. Onneksi 3-4 kerrosta riittää. Olen vain huomioinut, että mitä ohuempaa kynsilakkaa, niin sitä herkemmin syntyy lakkaukseen kuplia. Sain oikeankäden kynsiini muutamia kuplia, joita en muista saaneeni aikoihin millään kynsilakalla. Ei ehkä paras Deborah Lippmannin kynsilakkani, mutta sävy on oikein hauska ja hieman erikoinen.

Kun tässä katselin, että mistäs nykyään Deborah Lippmannia oikein saa, niin hämmästyin, että BeautyBayltä ne ovat loppuneet. Oletan, että lisääkään ei ole tulossa. Ostin aikoinaan omat Deborahit (ja sain yhteistyön vuoksi) Love It -verkkokaupalta. Love It:n lopetettua, ei Suomessa ollut muita Deborah Lippmannin jälleenmyyjiä. Nyt löysin Bangerheadin, joka jälleenmyy Deborah Lippmannia. Hyvä tietää.

Onko Deborah Lippmannit enää in, kun harvoin enää blogeissa törmään niihin? Onko tämä ihania sävyjä valmistava merkki jäänyt unholaan indie-merkkien tieltä? Nyt kokemukseni perusteella sanoisin, että Deborah Lippmann on vahvimmillaan glitter-lakoissa ja heikoin tekstuurilakoissa.

Lue myös

X