Glitz & Glam

Dermalogica Daily Microfoliant

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Iho vaatii säännöllistä kuorintaa voidakseen paremmin, näyttääkseen kuulaammalta ja kirkkaammalta. Kosteus- ja hoitovoiteet pääsevät paremmin vaikuttamaan, kun iholta on kuorittu kuollut ihosolukko pois. Ihon kuorinta myös puhdistaa ihoa tehokkaammin ja estää/vähentää tukkeumien syntymistä ja muiden epäpuhtauksien, kuten mustapäiden.

Dermalogican Daily Microfoliant -kuorinnan sai osa tammikuun LivBox -tilaajista. Osa sai Dermalogican Overnight Repair -seerumin. Minun boxistani löytyi kuorintatuote.

Dermalogica on hyvin suosittu ihonhoitotuotteiden valmistaja kosmetologien ja kauneushoitoloiden keskuudessa. Myöskin omalla työpaikallani kosmetologit luottavat Dermalogicaan. Olen omalla työ-/opiskelupaikassani saanut ensikosketuksen Dermalogican tuotteisiin. Meikkarin työssä olen päässyt käyttämään asiakkailleni kasvovesien ja -voiteiden lisäksi hoitosuihkeita ennen kasvojen ehostusta.

Dermalogica on yhdysvaltalainen merkki ja sen tuotteet valmistetaan Yhdysvalloissa. Pienestä yrityksestä on kasvanut suuri ja kansainvälinen arvostettu ihonhoitotuotteita valmistava yritys. Suuresta kasvustaan huolimatta Dermalogica on edelleen yksityisomistuksessa, eikä kuulu osaksi mitään suurta konsernia.

Lainaan Dermalogican sivuilta tekstiä, joka kertoo heidän tuotteistaan ja ideologiastaan.

Olemme aivan liian kiinnostuneita ohjaamaan sinua uudelle tasolle ihonhoidossa! Meidän tuotepakkauksemme eivät ehkä ole sävy-sävyyn kylpyhuoneesi sisustuksen kanssa, mutta siihen voit luottaa, että olemme nähneet vaivaa, jotta ihosi saisi mahdollisimman korkealaatuisia tuotteita. Sen lisäksi voit olla varma, että emme käytä tuotteissamme suosittuja ”kauneus” aineksia kuten mineraaliöljy, lanoliini, keinotekoiset värit ja tuoksut tai muut halvat täyteaineet. Toki niitä on helppo käyttää, mutta ne ovat yksinkertaisesti huonoja iholle. Sen sijaan käytämme ainesosia joiden tiedämme toimivan – itsevarmuutemme perustuu ammattilaisiin ympäri maailmaa, jotka käyttävät tuotteitamme päivittäin hoitoloissaan siksi, että he saavat niillä aikaan tuloksia.

Dermalogica on panostanut erittäin paljon Suomen kielisiin sivuihinsa ja sivuilta löytyykin paljon kiinnostavaa luettavaa tuotteista, että myös ihonhoidosta sinulle itsellesi. Kannattaa käydä katsomassa Speed Mapping -ihoanalyysi.

Oletko miettinyt mitä logo FITE tarkoittaa joidenkin Dermalogican pakkauksien yläkulmassa? FITE on hyväntekeväisyyshanke kehitysmaiden naisille. Se tarjoaa kehitysmaiden naisyrittäjille pieniä lainoja. Kannattaa käydä lukemassa myös FITEstä ja Kiva.org yhteistyöstä kehitysmaiden naisten hyväksi.

Monet Dermalogican tuotteita käyttäneet ovat varmasti kiinnittäneet huomiota Dermalogican tuotteiden ominaistuoksuun. Dermalogican tuotteissa on hyvin yrttimäinen tuoksu. Ne eivät ole parfyymisiä, eikä kivan hedelmäisiä tai makeita. Tuotteet tuoksuvat siltä, mitä niissä on käytettykin. Itse olen mieltynyt ihonhoitotuotteissa mietoihin ja ns. ”tuoksuttomiin” tuotteisiin. Tuotteet saavat tuoksua raaka-aineilleen, jos raaka-aineet tuoksuvat miedosti. Toki käytän myös voimakkaasti tuoksuviakin tuotteita kasvoilleni, mutta yleensä postauksissani sitten ”napisen” voimakkaista tuoksuista. Daily Microfoliant -kuorinta on minusta oikeastaan tuoksuton.

Daily Microfoliant on mikrokuorinta kasvojen, kaulan ja decoltee-alueen iholle. Ihoa kuorivina ainesosina toimii salisyylihappo, riisientsyymi ja papaiini. Ihoa kirkastavina ja ihon väriä tasoittavina ainesosina kuorinnassa toimii aspergillus, greippi ja lakritsi.

Daily Microfoliant -kuorinnan INCI-lista:

Microcrystalline Cellulose, Magnesium Oxide, Sodium Cocoyl Isethionate, Sodium Lauroyl Glutamate, Colloidal Oatmeal, Disodium Lauryl Sulfosuccinate, Oryza Sativa (Rice) Bran, Oryza Sativa (Rice) Starch, Allantoin, Papain, Salicylic Acid, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, PCA, Hydrolyzed Wheat Protein, Populus Tremuloides Bark Extract, Cyclodextrin, Lauryl Methacrylate/Glycol Dimethacrylate Crosspolymer, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Limonene, Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Oil, Titanium Dioxide (CI 77891).

Daily Microfoliant on valkoista jauhetta. Tuotetta käytetään seuraavanlaisesti:

Kastele kädet märiksi. Sirottele kädelle n. teelusikallinen kuorivaa jauhetta. Hiero käsiäsi yhteen, jotta kuorinta vaahtoontuu. Hiero kasvojen ja kaulan iholle noin minuutin ajan, välttäen silmänympärysihoa. Huuhtele huolellisesti. Vesi aktivoi kuorinnan ainesosat.

Itse suosin kuorinnan tekemistä suihkussa käydessä. Ihohuokoset ovat suihkussa käynnin loppuvaiheessa sopivasti auenneet lämpöisen veden vaikutuksesta. Kasvot, että käteni ovat tarpeeksi märät tuotteen käyttöön. Koska olen laatutuotteiden käytössä pihi, niin otan vain noin puoli teelusikallista jauhetta käsilleni ja hieron käsiäni yhteen. Tämän jälkeen aloitan kuorinnan kasvoilleni, kaulalleni ja dekoltee-alueelleni. Aloitan otsasta ja lopetan dekoltee-alueeseen, koska aina kuorintoja tehdessä tuote valuu alaspäin, joten otan kaiken hyödyn käyttööni säästäväisenä naisena. Jos tahdon tehostaa kuorinnan vaikutusta, niin annan kuorinnan hetken levätä kasvoillani ennen pois huuhtelemista.

Iho tuntuu joka kerta niin ihanan pehmeältä, puhtaalta ja näyttääkin silminnähden kirkkaammalta muutaman säännöllisen käyttökerran jälkeen. Daily Microfoliant on hellävarainen kuorinta ja täten soveltuu useille herkkäihoisillekin, jos ei omaa herkkyyksiä millekään tuotteen ainesosalle. Itse uskallan käyttää tätä hellävaraista ja tehokasta kuorintaa usein, mutta en suosittele ihan kaikille ihotyypeille päivittäiseen käyttöön. Omasta ihosta riippuen 1-7 kertaa viikossa.

Daily Microfoliant ei sisällä mekaanisesti kuorivia rakeita, vaikka tuotteessa muutama pieni rae tuntuukin. Kuorinnan teho perustuu happoihin ja entsyymeihin, eli on kevyt ”kemiallinen kuorinta”. Tästä syystä tuote sopii mm. couperosa ihollekin.

Tammikuun LivBoxista sai 13 g sisältävän Dermalogican Daily Microfoliant kuorinnan. Kuulostaa hyvin pieneltä määrältä, mutta on erittäin riittoisaa! Olen itse käyttänyt n. puoli teelusikallista jauhetta kerralla ja n. 3-5 kertaa viikossa tammikuusta lähtien. Eli nyt kun lasken, niin olen käyttänyt kuorintaa 6 viikkoa ja vieläkin purkissa on tuotetta. Myyntikoisessa Daily Microfoliant purkissa on 75 g jauhetta. Koska tuote on jauhetta, niin paino on pieni, kuin verrattaisiin kuorintatuotteeseen, joka olisi sellaisenaan käyttövalmista, eli sisältäisi vettä. Minun täytyy ostaa tätä kuorintaa lisää ennen kuin pieni purkkini loppuu, sillä nyt ihastuin palavasti! Dermalogican tuotteet eivät ole edullisimpia, mutta 75 g:n kuorinta riittää minulle varmaankin vuodeksi.

Dermalogican jälleenmyyjät löydät täältä. Täällä minun kotiseudullani Dermalogicaa myy myös työpaikkani Lehtomäen Hius- ja Kauneuspiste. Dermalogicaa voi myös ostaa heidän verkkokaupastaan. Jälleenmyyjien luota ostamalla saat varmasti ammattilaisen parhaimmat vinkit juuri sinun ihollesi sopiviin ihonhoitotuotteisiin. 😉

Sanokaas hep, ketkä saitte tammikuun LivBoxista tämän loistavan ja tehokkaan Dermalogican kuorinnan. Ihastuitteko yhtä palavasti, kuin minä?

X