Glitz & Glam

Dior Addict Lipstick Bow

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Keväällä ilmestyi Diorin kevätkokoelma Cherie Bow. Raikkaita ja hempeän romanttisia sävyjä sisältävä kokoelma kiinnosti minua kovasti ja kiinnostaa edelleen. Olen ostanut kokoelman yhden huulipunan, jonka tänään esittelen.

Oi, muotitalojen huulipunien hylsyt ovat aina niin taideteoksia ja kauniita.

Tälläisiä kosmetiikkatuotteita on aina ilo kuvailla, kun ovat niin esteettisiä.

Yksityiskohtia riittää… jopa Diorin huulipunahylsystä peilaantuva minä. 😀

Minun Dior Addict Lipstick on sävyltään Bow, eli lähes kokoelman nimeä kantava sävy. Kokoelmahan on nimeltään Cherie Bow.

 Bow on hylsyssä sävyltään hennon vaaleanpunainen.

Huulilla sävy on hyvin luonnollinen ja läpikuultava. Hieman kylmä sävyinen vaaleanpunainen, joka näyttää keväisen kuulaalta.

Bow on koostumukseltaan kermaisen pehmeä ja liukas. Kuultopuna liukuu ihanasti huulille ja levittyy hyvin. Bow ei sisällä kimalteita, ei glittereitä, eikä muutakaan hohdetta. Se ei ole voimakkaasti kiiltävä, mutta ei mattamainenkaan. Se on luonnollinen.

Itse luokittelen Diorin Bow -kuultopunan todella hyväksi ja miellyttäväksi huulivoiteeksi, joka antaa luonnollisen sävyn huulille. Minulle Bow on My Lips, but Better -puna. Bow näyttää hyvältä vaaleaihoisilla, joilla on kylmän tai neutraalin sävyinen iho. Erittäin lämmin sävyisellä iholla tai tummemmalla iholla Bow saa aikaan hieman ei toivotun efektin, joka saadaan käyttämällä liian vaaleaa huulipunaa. Tällä hetkellä suositaan toisenlaista muotia.

Jos mielit saada oman Cherie Bow -kokoelman Dior Addict Lipstick -huulipunan, niin kiirehdi! Kokoelmat myydään yleensä loppuun ja näin on saattanutkin jo käydä, sillä nyt mennään jo keskikesää ja kokoelma ilmestyi keväällä. Kesäkokoelma Bird of Paradise on tullut jo jokin aika sitten myyntiin, joten kevätkokoelman aika on jo ohi.

Minua niin kovin himottaa Cherie Bow -kokoelman molemmat luomiväripaletit Rose Charmeusse ja Rose Ballerine. Ostolakossa kun ollaan, niin ei ostella ja se siitä. Mukavahan se on haluta, mutta nähtäväksi jää, että löytyykö paletteja enää, kun ostolakkoni päättyy?

Onko teillä kenelläkään ko. viisikoita? Onko ne niin ihania, kuin miltä näyttävät?

X