Glitz & Glam

Dior Coquette viisikko silmämeikissä

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Tein vähän kirppisostoksia Maitokahvi sokerilla -blogin Eikolta. Ostin häneltä Make Up Storen Fairytalen, Diorin Romantic Chic ja Coquette paletit. Ylimääräisenä bonuksena ihana Eiko lahjoitti minulle upean Clarinsin 15 Iris Bluen.

Tänään esittelen meikissä Dior Coquette paletilla tehdyn meikin ja kerron kokemukseni tästä Diorin paletista. Jotkut varmaankin muistavat tekemäni meikkaukset ja arvosteluni Diorin Night Dust paletista.

Eli luomiväreinä Diorin Coquette paletin värejä.

Meikki oli minulla arkikäytössä, johon paletti soveltuu erinomaisesti. Tiedän kyllä, että toisille tämä vahvuus on juhla- ja iltameikin luokkaa, mutta minun omassa käytössä tämä on hieman hienompi arkimeikki.

Poskille käytin NYXin Mosaic Powder Plummya, koska se on hieman lilamainen ja kylmä poskipuna. Huulikiiltona NYX Round Lip Gloss Amethyst, joka siis on minun yhtiä lemppari kiiltojani, sen kauniin värin vuoksi.

Btw, kuten kuvista näkee, niin tämä meikki on ollut käytössä ennen kun olen värjännyt tuon hirveän tyvikasvuni pois. ;D

Ei mitenkään maailmaa mullistava ja erityinen look, mutta ihan kiva ja toimiva arkimeikki, jossa hieman hienostuneisuutta.

Kulmaluulla ja sisänurkassa paletin hohtavaa vaaleanpunaista. Ei sitä, joka on paletin keskellä, vaan oikeassa yläkulmassa. Liikkuvalla luomella violettinen. Ulkonurkassa tumma taupe ja luomivaon varjostuksessa vaaleampi taupe.

Alaluomen ulkonurkassa tummataupe, keskellä violettinen ja sisänurkassa vaaleanpunainen.

Rajaus mustalla geelilinerilla kissamaiseen muotoon, jota en kuitenkaan vetänyt pitkälle silmäluomen ulkopuolelle.

Tässä siis kuvin kirppissaaliini Eikolta. 😉

Make Up Storen Fairytale ja Clarinsin 15 Iris Blue. Näistä ihanuuksista tulee kuvia käytössä myöhemmin. 😉

Diorin viisikko Romantic Chic. Tästäkin tulee meikkikuvia myöhemmin. 😉

Tämä Diorin Coquette paletti sisältää neutraaleja ja siksi monille helppokäyttöisiä sävyjä.

Kaikki neljä kulmissa olevaa luomiväriä ovat satiinisia ja helposti luomelle levittyviä. Niissä on kevyt kaunis hohde, mutta ei liian voimakas sopiakseen jo hieman kypsemmällekin naiselle. En sanoisi näitäkään huippu pigmenttisiksi, kuten en sanonut Night Dust viisikkoakaan, mutta ehkä tämä Coquette on hieman helpompi levittymään. Keskellä oleva glitterinen vaaleanpunainen… noh… aika turha sanoisin. Aika huono koostumus ja hyvin halvan luomivärin oloista. Oikeastaan tiedän monen monta halpis-luomiväriä, jotka ovat tuhat kertaa laadukkaampia kuin tuo Diorin keskimmäinen vaaleanpunainen luomiväri. Huonon koostumuksen vuoksi en sitä käyttänyt tässä meikissä ollenkaan. Olen käyttänyt tätä palettia monena kiireisenä päivänä, mutta kuvat nappasin vain tästä yhdestä. Ihana yhdistelmä syntyy myös käyttämällä oikean yläkulman vaaleanpunaista liikkuvalla luomella ja tehdä varjostukset ja häivytykset tummalla ja vaalealla taupella. Myös vaaleataupe sopii hyvin liikkuvalle luomelle käytettäväksi. 😉
Yhteenvetona viisikosta sanoisin, että paletti on yhtä luomiväriä lukuunottamatta hyvä ja laadukas. Luomiväreillä on nopeaa ja helppoa tehdä silmämeikki ja värit ovat helppoja häivytellä niiden hieman heikohkon pigmenttisyyden vuoksi. Laadukas satiininen koostumus sopii aikuisillekin naisille ja ei aikuisen naisen aina tarvitse käyttää latteita mattaluomivärejä, vaikka niistäkin löytyy upeita ja kauniita värejä, niin pieni kevyt hohde on mukavaa vaihtelua varmasti.
Taas kysymys, että ostaisinko kuitenkaan ko. paletin täysihintaisena? Vastaus siihen on, että en. Jos keräilisin Diorin viisikoita, niin varmaan ostaisin ja maksaisinkin. En kuitenkaan näe palettia yli 66 euron arvoiseksi, sillä vain neljä viidestä on käyttökelpoisia. 66 eurolla saa paremmankin paletin joltakin muulta merkiltä tai vaikka monta… tai sitten single-luomivärejä useamman. Huisisti kehuttulta Inglotilta saisi 13 nappia, jotka itse saisi valita. 😉
Kuitenkin suosittelisin varttuneemmalle naiselle, joka haluaa muutakin kuin mattaluomiväriä luomilleen. Nuoremmille en löydä tästä mitään erityistä suositeltavaa, kuin sen, että ovathan ne todella kauniita, mutta ei kuitenkaan hintansa väärtiä normaalihintaisena.

Onko muita joilla on samanlaisia mielipiteitä tästä tai jostakin toisesta Diorin viisikosta? Vai onko sinulla jokin toinen mielipide tai jotakin lisättävää minun mielipiteisiini?

Huomisessa postauksessa on luvassa smokey eye -meikki tutorial hieman eri tavalla tehtynä, kuin aiemmin tekemäni smokey tutorial. 😉

X