Glitz & Glam

Dior J’adore EdP – tyylikäs ja naisellinen

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Virolainen kosmetiikkaverkkokauppa MyLook.fi otti taannoin yhteyttä minuun. Olen aina hieman varuillani, jos minulle vielä tuntematon verkkokauppa ottaa yhteyttä yhteistyön merkeissä. En halua ottaa riskiä siitä, että vinkkaan verkkokaupasta, joka ei sitten hoidakaan hommiaan asiaan kuuluvalla tavalla. Erityisesti Suomen rajojen ulkopuolelta tulevat yhteydenotot aina hieman arveluttavat minua. En tietenkään halua tehdä yhteistyötä epäluotettavien tahojen kanssa.

Tutkin etukäteen MyLook.fin verkkokauppaa. Yhteydenotto Suomeksi ja suomenkielinen verkkokauppa antoi hieman luottavaisempaa fiilistä. Löysin sivuja selailtuani varsin luotettavaa tietoa ja käyttökokemuksia asiakkailta, suomalaisilta asiakkailta. Sitten löysin tiedon:

Tietoa MyLook konsernista
MyLook.fi on Viron suurimman kauneustuotteiden verkkokaupan MyLook.ee perustama nettikauppa Suomessa. MyLook aloitti kauneustuotteiden nettimyynnin vuonna 2009 ja on tänään alan johtava yritys. Postitamme päivittäin asiakkaillemme yli 500 kauneustuotetta. Sujuvan tilausten toimittamisen varmistamiseksi ovat meillä apuna pitkäaikaiset logistiikkakumppanit Itella SmartPOST ja DPD. Ollessamme valikoimaltamme Pohjoismaiden monipuolisin hajuvesien ja kauneustuotteiden tarjoaja, kumppaneinamme toimivat Euroopan luotettavat ja kokeneet toimittajat. Tilauksia käsittelee emoyhtiö MyLook OÜ. Konsernin vuotuinen liikevaihto on yli 2 miljoonaa euroa.

Eli verkkokauppa toimii Suomessa. Epäilevä luonteeni sai riittävästi tietoa, jotta uskalsin ryhtyä yhteistyöhön. Olin tietysti hieman epäillyt edullisempien hintojen vuoksi myös tuotteiden aitoutta, mutta kyllä ne aivan aitoja ovat. Saamastani tuoksusta ei ollut epäilystäkään.

Valitsin itselleni tuoksun. Glitz & Glamissa on aika vähän tuoksuesittelyjä, vaikka ”pukeudun” joka päivä tuoksuihin ja ne kuuluvat olennaisena osana minun laittautumistani. Olen huomioinut, että suomalaisnaiset ovat valmiita käyttämään enemmän rahaa parfyymiinsä, kuin esim. meikkivoiteeseensa.

Valitsemani tuoksu on Diorin J’adore EdP. Vuosi sitten päätin, että ostan tämän tuoksun itselleni sitten keväällä risteilyltä. Kävin tätä monesti nuuhkimassa kaupoissa ja koska tiesin keväällä meneväni risteilylle, päätin jättää hankinnan sitten sinne. Laivalla myyjän esittelemä Miss Dior Le Parfum veikin sillä hetkellä voiton. J’adore jäi kuitenkin kaivelemaan. Siksi ehdottomasti valitsin itselleni J’adoren, sillä haluan tämän myös esitellä teille.

Alkutuoksu: magnolia, mandariini, päärynä, meloni, persikka ja bergamont
Sydäntuoksu: orkidea, orvokki, tuberosa, jasmiini, kielo, ruusu, freesia ja luumu
Lopputuoksu: vanilja, karhunvadelma, setripuu ja myski

Pääpiirteittäin tuoksussa tuntuu alussa päärynä, sitruksisuus ja itse tunsin tuoksussa kurkkua. Myöhemmin luin kuvaelman ja kurkku selittyikin melonilla. Toisin sanoen tuoksu tuntuu hieman vesimäisenä, mutta ei selkeästi melonina tai kurkkuna, jona itse sen tunsin. Hetken päästä tuoksu raikastuu valkoisten kukkien suloiseen tuoksuun. Kielo tuntuu jonkin verran tuoksussa ja luumu antaa tuoksulle täyteläisyyttä. Lopuksi tuoksu jää makeana ja keskitäyteläisenä tuoksumaan iholla.

Hyvin hienostunut ja tyylikäs tuoksu. J’adore EdP kestää ihollani todella hyvin ja tunnen itseäni ympäröivän tuoksun hyvinkin pitkään. Tuoksu ei ole hyökkäävä enää 10-15 minuutin jälkeen, mutta aluksi se hieman hyökkää voimakkuudellaan, kunnes tuoksut tasoittuvat, alkoholi haihtuu ja tuoksu alkaa pehmentyä ihon rasvojen ja lämmön vaikutuksesta.

Luonnehtisin J’adoren nuoren aikuisen tuoksuksi tai aikuisemman naisen, joka ei välitä todella täyteläisen vahvoista ja mausteisista tuoksuista. J’adoressa on hienostuneisuutta ja aikuisempaa tunnelmaa, olematta kuitenkaan tätimäinen tuoksultaan. Minun reilu 50-vuotias sinkkutätinikin käyttää J’adorea, mutta niin käyttää minun kanssa samanikäinen työkaverikin. Aivan nuorimmille en ensisijaisesti lähtisi suosittelemaan J’adorea, mutta jokaisen oma maku ja mieltymyshän sen ratkaisee.

Kaiken kaikkiaan J’adore on miellyttävästi raikkaanmakea, siinä on hyvin kevyesti lämpöä ja se kestää hyvin iholla.

En oikein osaa hahmottaa, että minkä vuodenajan tuoksu J’adore olisi? Ehkä kallistun kevääseen, mutta J’adore ei ole niin selkeästi jotain vuodenaikaa. Hienosti pystyn käyttämään näin alkutalvestakin. Myös se, että onko tämä päivä- vai iltatuoksu? Koen J’adoren olevan molempia. Ehkä piirun verran enemmän päivätuoksu, sillä iltatuoksussa on usein enemmän täyteläisyyttä ja syvyyttä.

Hintaa J’adorella on MyLook.fissä 54,95 € / 30 ml.

Huomenna minulla olisi teille kiva arvonta tiedossa. Joten kannattaa tulla katsomaan. 😉

Sitten lopuksi kosmetiikkajoulukalenterin toinen luukku…

Tänään arvonnassa voittanut saa luukustaan säihkettä ja kimallusta. Yves Rocherin Monoï de Tahiti Precious Dry Oil -kuivaöljy on todella kullanhohtoinen. Öljyn sanotaan antavan upeaa hohdetta päivettyneelle iholle, mutta minun ajatus tässä oli, että joulu on sellainen juhla, että silloin saa kimaltaa päästä varpaisiin. Kuivaöljyä voidaan käyttää iholle ja hiuksille, samalla iho ja hiukset saavat hoitoa, hohdetta ja ihanaa tuoksua.

Tuotteena jännä ja jotenkin ajankohtainen, vaikka kesätuotteeksi tämä on ajateltu. Tuotteessa yhdistyi vartalonhoito ja säihke, joten sen vuoksi valitsin tämän kalenteriin. Tämä on ajautunut minulle goodie bagin kautta. Olin jo aikeissa korkata pullon, mutta päätinkin laittaa sen kokeiltavaksi kalenterin voittajalle. Minusta tämä on myös jouluun soveltuva tuote ja niin upean näköinen.

Tuoksu saatu MyLook.filtä.

Lue myös

X