Naisille

Dior J’adore EdP – tyylikäs ja naisellinen

2.12.2014 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Virolainen kosmetiikkaverkkokauppa MyLook.fi otti taannoin yhteyttä minuun. Olen aina hieman varuillani, jos minulle vielä tuntematon verkkokauppa ottaa yhteyttä yhteistyön merkeissä. En halua ottaa riskiä siitä, että vinkkaan verkkokaupasta, joka ei sitten hoidakaan hommiaan asiaan kuuluvalla tavalla. Erityisesti Suomen rajojen ulkopuolelta tulevat yhteydenotot aina hieman arveluttavat minua. En tietenkään halua tehdä yhteistyötä epäluotettavien tahojen kanssa.

Tutkin etukäteen MyLook.fin verkkokauppaa. Yhteydenotto Suomeksi ja suomenkielinen verkkokauppa antoi hieman luottavaisempaa fiilistä. Löysin sivuja selailtuani varsin luotettavaa tietoa ja käyttökokemuksia asiakkailta, suomalaisilta asiakkailta. Sitten löysin tiedon:

Tietoa MyLook konsernista
MyLook.fi on Viron suurimman kauneustuotteiden verkkokaupan MyLook.ee perustama nettikauppa Suomessa. MyLook aloitti kauneustuotteiden nettimyynnin vuonna 2009 ja on tänään alan johtava yritys. Postitamme päivittäin asiakkaillemme yli 500 kauneustuotetta. Sujuvan tilausten toimittamisen varmistamiseksi ovat meillä apuna pitkäaikaiset logistiikkakumppanit Itella SmartPOST ja DPD. Ollessamme valikoimaltamme Pohjoismaiden monipuolisin hajuvesien ja kauneustuotteiden tarjoaja, kumppaneinamme toimivat Euroopan luotettavat ja kokeneet toimittajat. Tilauksia käsittelee emoyhtiö MyLook OÜ. Konsernin vuotuinen liikevaihto on yli 2 miljoonaa euroa.

Eli verkkokauppa toimii Suomessa. Epäilevä luonteeni sai riittävästi tietoa, jotta uskalsin ryhtyä yhteistyöhön. Olin tietysti hieman epäillyt edullisempien hintojen vuoksi myös tuotteiden aitoutta, mutta kyllä ne aivan aitoja ovat. Saamastani tuoksusta ei ollut epäilystäkään.

Valitsin itselleni tuoksun. Glitz & Glamissa on aika vähän tuoksuesittelyjä, vaikka ”pukeudun” joka päivä tuoksuihin ja ne kuuluvat olennaisena osana minun laittautumistani. Olen huomioinut, että suomalaisnaiset ovat valmiita käyttämään enemmän rahaa parfyymiinsä, kuin esim. meikkivoiteeseensa.

Valitsemani tuoksu on Diorin J’adore EdP. Vuosi sitten päätin, että ostan tämän tuoksun itselleni sitten keväällä risteilyltä. Kävin tätä monesti nuuhkimassa kaupoissa ja koska tiesin keväällä meneväni risteilylle, päätin jättää hankinnan sitten sinne. Laivalla myyjän esittelemä Miss Dior Le Parfum veikin sillä hetkellä voiton. J’adore jäi kuitenkin kaivelemaan. Siksi ehdottomasti valitsin itselleni J’adoren, sillä haluan tämän myös esitellä teille.

Alkutuoksu: magnolia, mandariini, päärynä, meloni, persikka ja bergamont
Sydäntuoksu: orkidea, orvokki, tuberosa, jasmiini, kielo, ruusu, freesia ja luumu
Lopputuoksu: vanilja, karhunvadelma, setripuu ja myski

Pääpiirteittäin tuoksussa tuntuu alussa päärynä, sitruksisuus ja itse tunsin tuoksussa kurkkua. Myöhemmin luin kuvaelman ja kurkku selittyikin melonilla. Toisin sanoen tuoksu tuntuu hieman vesimäisenä, mutta ei selkeästi melonina tai kurkkuna, jona itse sen tunsin. Hetken päästä tuoksu raikastuu valkoisten kukkien suloiseen tuoksuun. Kielo tuntuu jonkin verran tuoksussa ja luumu antaa tuoksulle täyteläisyyttä. Lopuksi tuoksu jää makeana ja keskitäyteläisenä tuoksumaan iholla.

Hyvin hienostunut ja tyylikäs tuoksu. J’adore EdP kestää ihollani todella hyvin ja tunnen itseäni ympäröivän tuoksun hyvinkin pitkään. Tuoksu ei ole hyökkäävä enää 10-15 minuutin jälkeen, mutta aluksi se hieman hyökkää voimakkuudellaan, kunnes tuoksut tasoittuvat, alkoholi haihtuu ja tuoksu alkaa pehmentyä ihon rasvojen ja lämmön vaikutuksesta.

Luonnehtisin J’adoren nuoren aikuisen tuoksuksi tai aikuisemman naisen, joka ei välitä todella täyteläisen vahvoista ja mausteisista tuoksuista. J’adoressa on hienostuneisuutta ja aikuisempaa tunnelmaa, olematta kuitenkaan tätimäinen tuoksultaan. Minun reilu 50-vuotias sinkkutätinikin käyttää J’adorea, mutta niin käyttää minun kanssa samanikäinen työkaverikin. Aivan nuorimmille en ensisijaisesti lähtisi suosittelemaan J’adorea, mutta jokaisen oma maku ja mieltymyshän sen ratkaisee.

Kaiken kaikkiaan J’adore on miellyttävästi raikkaanmakea, siinä on hyvin kevyesti lämpöä ja se kestää hyvin iholla.

En oikein osaa hahmottaa, että minkä vuodenajan tuoksu J’adore olisi? Ehkä kallistun kevääseen, mutta J’adore ei ole niin selkeästi jotain vuodenaikaa. Hienosti pystyn käyttämään näin alkutalvestakin. Myös se, että onko tämä päivä- vai iltatuoksu? Koen J’adoren olevan molempia. Ehkä piirun verran enemmän päivätuoksu, sillä iltatuoksussa on usein enemmän täyteläisyyttä ja syvyyttä.

Hintaa J’adorella on MyLook.fissä 54,95 € / 30 ml.

Huomenna minulla olisi teille kiva arvonta tiedossa. Joten kannattaa tulla katsomaan. 😉

Sitten lopuksi kosmetiikkajoulukalenterin toinen luukku…

Tänään arvonnassa voittanut saa luukustaan säihkettä ja kimallusta. Yves Rocherin Monoï de Tahiti Precious Dry Oil -kuivaöljy on todella kullanhohtoinen. Öljyn sanotaan antavan upeaa hohdetta päivettyneelle iholle, mutta minun ajatus tässä oli, että joulu on sellainen juhla, että silloin saa kimaltaa päästä varpaisiin. Kuivaöljyä voidaan käyttää iholle ja hiuksille, samalla iho ja hiukset saavat hoitoa, hohdetta ja ihanaa tuoksua.

Tuotteena jännä ja jotenkin ajankohtainen, vaikka kesätuotteeksi tämä on ajateltu. Tuotteessa yhdistyi vartalonhoito ja säihke, joten sen vuoksi valitsin tämän kalenteriin. Tämä on ajautunut minulle goodie bagin kautta. Olin jo aikeissa korkata pullon, mutta päätinkin laittaa sen kokeiltavaksi kalenterin voittajalle. Minusta tämä on myös jouluun soveltuva tuote ja niin upean näköinen.

Tuoksu saatu MyLook.filtä.

Kommentit (15)

Muutaman kalliimman tuoksun hintoja ja saatavuutta googlailemalla olen jo aiemmin ko. firman sivuille päätynyt ja miettinyt juuri luotettavuutta. Hyvältä vaikuttaa kuitenkin ainakin näillä näkymin ja löysinpä tuolta valikoimasta yhtä Suomesta jo kadonnutta julkkistuoksuakin josta tykkäsin 🙂

Oi vaikuttaapa ihanalta, osallistun arvontaan! beatle92@luukku.com

Arvonta on vasta huomenna. 😉

Mä en ole varmaan koskaan kunnolla tuoksutellut J’adorea. Huono minä 😛 Ja mä tykkäsin tuosta kuivaöljystä kesällä, ihana kiilto vaikka olenkin kuin kalkkilaivan kapteeni väriltäni (myös kesällä).

Hmm… en tiedä onko ihan sinun tyylinen, mutta tuoksuttele ihmeessä. Jotenkin kuvittelen sinut mystisempien tuoksujen käyttäjäksi. 🙂

Älä väännä veistä haavassa! Aloin meinaan pariinkin kertaan miettimään, että vaihdanko luukkuun 2 jonkun toisen tuotteen? 😀

Omistan itsekin tuon Diorin tuoksun ja on kyllä aivan ihana! <3 Todellakin yksi ajuvesikokoelman lemppareista!

♥~ Millamour

Niin on minunkin. 🙂

En ollut koskaan tuon nimisestä verkkokaupasta kuullutkaan, mutta aina on kiva saada uusia vinkkejä 🙂 Nettioutlet oli mulle aivan yhtä tuntematon vielä muutama kuukausi sitten, ja ensimmäisen kerran sivuille eksyttyäni mietin itsekin, että ovatkohan tuoksut aitoja, kun ovat niin edullisia. Ensimmäisen tuoksun tilattuani epäilykset kuitenkin kaikkosivat 🙂 Ihanalta vaikuttaa tämäkin tuoksu! Itsekin vinkkasin juuri eilen muutamasta ihanasta tuoksusta blogissani 🙂

MS / Beauty Highlights

Joo, se on aina kiva löytää uusia kauppoja. 🙂

J’adore on ihana tuoksu 🙂 Omistan siitä näytteen ja miniatyyripullon <3

Mä kanssa haluan minikokoisen, niin kulkisi kivasti mukana käsilaukussa. 🙂

Katselin yhtä Guerlainin tuoksua ja se on 20 euroa halvempi kuin laivalla ja taitaa olla puolet halvempi kuin maissa, kuva tosin ei mielestäni vastannut tuotetta. Nettikauppa vaikutti asialliselta, onkohan muilla bloggaajilla kokemusta tästä kaupasta?

Mikä Guerlainin tuoksu? 🙂

Minulla ei ole tietoa, että onko muilla kokemusta. :/

Vieläköhän ehdin mukaan,? Tuo tuoksu on kyllä lemppareitani!

Muutaman kalliimman tuoksun hintoja ja saatavuutta googlailemalla olen jo aiemmin ko. firman sivuille päätynyt ja miettinyt juuri luotettavuutta. Hyvältä vaikuttaa kuitenkin ainakin näillä näkymin ja löysinpä tuolta valikoimasta yhtä Suomesta jo kadonnutta julkkistuoksuakin josta tykkäsin 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *