Glitz & Glam

Dior Night Dust -meikki

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Olenkin muutamaan otteeseen maininnut, että olen viime aikoina käyttänyt jonkin verran Diorin viisikoita silmämeikeissäni. Kuvia tosin ei ole tullut otettua Dior -meikkauksistani, joten tällä kertaa räpsäisin fotot ja palaan asiaan Diorin luomivärit, joista hieman negatiiviseen sävyyn kirjoitin reipas vuosi sitten. Siitä asiasta sitten postauksen loppu puolella. 😉

Tässä Dior Night Dust -paletilla tehty meikki. Tämän näköisenä lähdin pyörähtämään ensimmäistä kertaa täällä Kouvolassa kuukausi sitten avattuun kauppakeskukseen Veturiin. 😉 Btw… kävin siellä Inglotilla ja ostin pari pientä juttua. 😉 Mutta niistä toisella kerralla. 😉

Olen muuten aika aikuisen näköinen näissä kuvissa. 😀 Öööh… ikäni puolesta olen aikuinen ja olenhan minä rupsahtanut, mutta tarkoitan sillee toisella tavalla aikuisen näköinen. Luulen, että syynä on otsari, turkoosit raidat piilossa hiusten seassa, hiukset muutenkin klipsillä takana ja meikki sävymaailmaltaan neutraali ja aikuismainen.

Poskipunaksi sipaisin vain kevyesti MIYOn Cheeky Blush -poskipunaa, sävyltään Peach, joka on kyllä minun yksi lempparini arkikäytössä sen helppouden ja nopeuden vuoksi.

Huulikiiltona käytin kimalteista NYXin Sparkle -kiiltoa. Sävy ja kiilto on ihanan herkullinen.

Sisänurkassa käytin Night Dust -paletin helmiäisvalkoista, joka on minusta kyllä melko heikko laadultaan. Se toimii ja menettelee, mutta on ehkä aavistuksen liian jauhoinen koostumukseltaan, joka on todella erikoista paletin muiden luomivärien koostumukseen verrattuna.

Liikkuvalle luomelle käytin paletin vaaleanharmahtavaa luomiväriä. Ulkonurkkaan mustaa, jota häivyttelin luomivakoon ja liikkuvalle luomelle. Luomivaon yläpuolelle tein kevyttä varjostusta paletin ruskealla sävyllä.
Alaluomella käytin kaikkia samoja sävyjä. Harmaata koko alaluomella, ruskeaa ripsityvessä ja mustaa vain ulkonurkan ripsityvessä. Kaikki häivyttelin kunnolla, jotta mitään rajoja ei jäisi.

Rajauksista tein hieman rajumman oloiset. Rajasin silmäni taas mustalla kajal-kynällä, joka oli MeMeMen musta kajal. Ulkonurkan siipimäiset rajaukset tein viistopäisellä siveltimellä vetäen rajauksen väriä ulkonurkkaan.

Vanhimmat Glitz & Glamin lukijat muistavatkin reippaan vuoden takaa postauksia Night Dust -meikkauksista ja arvosteluani paletista. Tästä pääsette arvostelupostaukseeni.

En sinällään vaihda mielipidettäni Diorin viisikoita kohtaan, mutta tuon ehkä arvostavampaa näkökulmaa, kuin aikaisemmin.

Diorin viisikoiden hinnat hipovat jo melkoisia summia, mutta silti vaan niitä myydään. Syyn on pakko olla muussakin, kuin vain merkissä. Diorit ovat joo luksusmaisia, mutta ovat ne muutakin. Niiden käyttö on helppoa, hyvinkin monet luomivärit pigmenttisiä. Sävyt kestävät kauniina luomilla koko päivän ja näyttävät upeilta aikuisillakin naisilla. 🙂

Aikuisen naisen luomet ovat luonnollisestikin erilaiset ja vaativammat, kuin nuoren naisen. Diorin luomivärit levittyvät niille kauniisti ja tasaisesti. Luomivärit eivät korosta luomille vuosien varrella syntyneitä ”elämän jälkiä”, vaan voivat oikein käytettynä häivyttää niitä. Olen käyttänyt Dioreja jonkun verran aikuisille naisille, sillä ne vain toimivat hyvin.

Mainitsin myös Diorin helppokäyttöisyydestä. Häivyttely on helppoa ja olen huomannut, että luomivärit eivät rapise herkästi poskipäille työstäessä luomivärejä luomille. On halvempiakin helppokäyttöisiä luomivärejä ja on halvempiakin luomivärejä, jotka sulautuvat luomille kauniisti, mutta Diorin luomivärit ovat luksusmaisia käyttää. Luomiväreissä on erittäin laadukas ja hyvä tekstuuri, joka saa värit levittymään tasaisen kauniisti luomille.

Haukuin aluksi Night Dust -paletin mustan, mutta nyt sanon siitä, että ei se ihan kunnollinen musta ole, mutta sillä saa ihanan helposti pehmeitä varjostuksia. Luomiväriä on helppoa työstää luomilla ja häivyttää.

Se on pakko sanoa, että mitä oppineemmaksi tässä ammatissani tulen, niin sitä pienemmäksi muuttuu mahdollisuus meikkituotteesta, joka selättäisi minut. Olen huomannut, että joidenkin meikkituotteiden käyttö vaatii hieman opettelua, ennen kun huomaa, että tuote onkin loistava, vika olikin vain käyttäjässä. 😉

Hintaahan Diorin viisikoilla on jo liki 70 euroa, mutta laivoilta ostaessa säästää muutaman eurosen. Huh, sanon minä! :O Mutta oikeasti suosittelen erityisesti aikuisille naisille. 😉

Tälläinen ”halusin palata asiaan Diorin viiskot” -postaus. ;D

Kuinka monelle teistä Diorit ovat aivan liian kalliita hankittavaksi? Nyt en kysele, että kenellä on varaa, vaan kenelle se on vain moraalisesti liian paljon viiden luomivärin paletista? Minusta itsestäni ovat liian kalliita, mutta voin ostaa normaalihintaa edullisemmalla, kun haluan itseäni ”palkita” tmv.

X