Glitz & Glam

Dior Trafalgar -syysmeikki 1

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Tässä tulee ensimmäinen postaus Diorin tämän hetken puhutuimmasta paletista Trafalgar.

Päätin tehdä kaksi meikkiä Trafalgarilla, sillä paletti sisältää sen verran erikoisemman sävyn, että ajattelin antaa vinkkejä, kuinka sen punaisen luomivärin voisi sijoittaa. Olen molemmissa postauksissa käyttänyt punaista luomiväriä, mutta eri tavalla. Punainen on varmasti se, joka saattaa hieman aiheuttaa arkuutta paletin hankkimiseen.

Trafalgar sisältää hyvin helppoja sävyjä, mutta paletin se the sävy on vähän haastava. Kuinka käyttää punaista olematta itkusilmä?

Haluan hieman selitellä… olen kuvissa aika väsyneen ja kipeän näköinen, koska olen sitä. Lisäksi toinen silmä punoittaa, koska hetkeä aikaisemmin meidän pieni mies huitaisi vahingossa minua silmään. Oli siinä tekemistä, etteivät meikit levinneet, kun silmä alkoi kyynelehtiä. Kaiken lisäksi meikki on ehtinyt olla kasvoillani useita tunteja ennen kuvaamista. Tosin tässä näkee, kuinka hyvillä tuotteilla meikki säilyy hyvänä hikoilusta, vetistelevistä silmistä ja yms. huolimatta. Kyllä minä kirosin katsoessani näitä meikkikuvia, sillä punoittava silmä vei vähän pohjaa postauksen aiheelta. Kun tosiaan oikein sijoitettu ja käytetty punainen luomiväri ei tee itkusilmä -efektiä. No minulla on sitten toinen silmä punaisena ja muutenkin väsyneen näköiset silmät. Jee jee! 😀 Keskittykää siis ei punoittavaan silmääni.

Ideani oli tehdä arkinen silmämeikki, jossa on kuitenkin käytetty Trafalgar -paletin punaista luomiväriä. Aika haasteellista, pakko myöntää.

Halusin käyttää kaikkia paletin sävyjä. Olen käyttänyt arkena myös variaatiota, missä olen jättänyt vihertävän sävyn pois. Päätin jättää silmämeikin vailla rajauksia, sillä ne voimistaisivat meikkiä lisää. Tarkoitukseni ei ollut olla liian meikatun näköinen ja se on haastavaa, kun silmämeikissä käyttää vaaleaa, vaaleanpunaista, tummanpunaista, luumuisen ruskeaa ja vihertävää.

Kulmaluulla paletin vaalein sävy. Sisänurkassa vaaleanpunainen ja liikkuvan luomen 2/3 osaa tummanpunaisella. Ulkonurkassa ja luomivaossa paletin luumuisen ruskea sävy.

Alaluomella vihertävä, joka antaa aika veikeän kontrastin silmämeikkiin. Punainen ja vihreä ovat keskenään vastavärejä.

Huomisessa postauksessa on sitten voimakkaampi meikki Trafalgarilla ja silloin esittelen tätä palettia tarkemmin. Tänään tällainen pikainen katsaus yhdestä meikistä, joka on tehty tällä paletilla.

Olen tykännyt tästä tavasta meikata Trafalgarilla ja olenkin käyttänyt jopa työpäivinä punaista luomissa. Huulillani on minun syyspunani, eli Chanelin Luminous Intense Lip Colour sävyssä Ambiguê. Esittelin huulipunan viime syksynä. Postaus löytyy täältä.

Ei todellakaan ihan tyypillinen meikki minulla, sillä en ole enää nykyään niin rohkea värien käyttäjä. Tässä meikissä on kyllä värejä. Mitä pidätte punaisesta?

Lue myös

X