Glitz & Glam

Diorshow Iconic Overcurl - mahtava maskara!

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä

On aivan pakko heti postata ostamastani Diorin maskarasta. Kaikki etsivät maskaraa, joka antaisi upeat ripset, mahdollisesti taivuttaisi niitä ja kestäisi tuhriintumattomana koko päivän, eikä pieni sadekaan saisi tehdä pandakarhun näköiseksi.

diorshowiconicovercurl1

Sokoksen Kutsu kauneuteen -viikolta ostin tarjouksessa olleen Diorshow Iconic Overcurl -maskaran, jossa mukana sai minikokoisen Cuir Cannage -viisikon. Olen nyt tätä maskaraa testaillut, enkä malttanut odottaa pidempään siitä kertomista. Tämä ei ole ensimmäinen Diorin maskarani, sillä olen kokeillut näytekokoisen Diorin. En vain muista mikä se oli ja mitä pidin? Varmaan oli sellainen keskiverto, koska en muista mitään.

diorshowiconicovercurl2

Diorshow Iconic Overcurl* on volyymia antava ja ripsiä taivuttava maskara. Minä en pidä taivuttavista maskaroista. Ja kyllähän tuo Overcurl vähän jännitti. Minulla kun ripset taipuvat ilman taivuttimia ja ilman taivuttavia ripsivärejä. Usein tuntuu, että taivuttava maskara kääntää ripset liiankin ”rullalle”, eli menee överiksi.

diorshowiconicovercurl3

Diorshow Iconic Overcurl -maskaran hyvät ominaisuudet näyttäytyivät jo avatessani sen. Harja ei ole aivan märkä massasta, mutta ei aivan kuivakaan. Maskaramassaa on harjassa juuri optimaalisesti ja se on sopivaa notkeudeltaan.

diorshowiconicovercurl4

Kaareva harja on muodoltaan erinomainen maskaran levitykseen ja omaan makuuni sopivankokoinen. Harjalla on helppo nostattaa ulko- ja sisänurkan pienimmätkin silmäripset. Alaripset myös ovat todella helppo työstää, eikä sotkua tunnu syntyvät juuri ollenkaan edes näin lyhyillä ripsillä, kuin mitä minulla on. Kerrostamalla saa luotua volyymia ripsille. Minulla on kuvissa 3 ohutta kerrosta.

diorshowiconicovercurl5

Overcurl ei taivuttanut ripsiäni liikaa, eli massa ei ilmeisesti kutistu voimakkaasti, joka aikaansaa minulla ripsien ”käpristymisen”. Paha sanoa, että taivuttaako tämä maskara piikkisuoria ripsiä tai pitääkö Overcurl taivuttimilla tehtyjä taivutuksia. Ripset eivät kovetu, vaan jäävät pehmeiksi ja joustaviksi, ehkä aavistuksen nahkeiksi.

diorshowiconicovercurl7

Vaikka Overcurl ei ole pidentävä tai erotteleva, niin silti koen, että saan lisäpituutta ripsilleni, eivätkä ripset aivan kimppuunnu. Mukavan erotteleva maskara ainakin minun ripsillä.

Sitten vielä pysyvyys. Oma Overcurl on vesiliukoinen, mutta voin sanoa, että ei lähde ihan helposti liukenemaan. Joskus iltaisin haukottelen niin paljon, että vesi valuu silmistä. Overcurl ei leviä! Selkeästi vaatii lämpimämpää vettä, kuin 37-astetta. Minulla harvoin maskarat varisevat, joten sitä ei tehnyt tämäkään. Ei, vaikka silmiä vähän hieroisikin. Usein ongelmani on tuhriintuminen. Käytän kuivan silmänympärysihon vuoksi runsaasti silmänympärysvoiteita ja seerumeja. Overcurl ei niistä tuumaa tuon taivaallista. Alaluomi pysyy siistinä, eikä ripset merkkaa yläluomea. Mahtava pysyvyys vesiliukoiselta maskaralta! 18 tuntia on testattu, eikä tuhruja, leviämisiä silmien vuotaessa, eikä varisemista. Huippua! Maskara liukenee lämpimästä vedestä, mutta ei ole 38-maskara.

diorshowiconicovercurl6

Diorshow Iconic Overcurl lunasti paikkansa maskaroiden TOP10-listallani. Tässä maskarassa on monta loistavaa ominaisuutta. Huonoa sanon hinnan. Kutsu kauneuteen -viikolla oli kampanjahinta, eli 35,90 €. Normaalisti tämä maksaa (jos en aivan väärin muista) 42-43 € / 10 ml. Ei siis mikään halvimmasta päästä oleva sele-maskara.

Suosittelen kokeilemaan, jos et ole aikaisemmin kokeillut. Todella paljon volyymia kaipaaville (hentoripsisimmät) ei ehkä optimaalisin vaihtoehto.

Tämän Diorshow Iconic Overcurl -maskaran voit tilata esimerkiksi täältä*. Saatavilla myös vedenkestävä versio*.

Kuinkas moni osti tämän Kutsu kauneuteen -viikolta? Vai testasitko jo pari vuotta sitten, kun maskara ilmestyi?

Mukavaa viikonloppua kaikille!

X