Glitz & Glam

Double Wearin vesimäisen ohut ja läpikuultava meikkivoide aurinkosuojalla

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Kaipaatko erittäin kevyttä ja luonnollisen lopputuloksen antavaa meikkivoidetta, jossa olisi aurinkosuojakerroin? Estée Lauderin Double Wearista tulee ensimmäisenä mieleen erittäin peittävä meikkivoide, mutta sarjasta löytyy myös kevyempiäkin vaihtoehtoja.
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Erään bloggaajakaverini sisko oli epähuomiossaan ostanut Double Wear Stay-in-Place -meikkivoiteen sijaan vesimäisen ja läpikuultavan Double Wear Nude Water Fresh -meikkivoiteen. Tämä on hyvin tavallinen erhe, joita on aika monelle sattunut, kun tarkoituksena on ollut hankkia erittäin peittävä Stay-in-Place -meikkivoide.

Koska en ollut testannut tätä läpikuultavampaa versiota, tarjouduin ostamaan tuon hutiostoksen häneltä. Sävy meinaan osui nappiin, sillä Estée Lauderin meikkivoiteista suurimman osan vuodesta sävyni on 1N2 Ecru.

Olen testannut monia Double Wear -sarjan meikkivoiteita, kuten esimerkiksi *Double Wear Stay-in-Place, *Double Wear to go Liquid Compact ja *Double Wear Cushion BB All Day Wear sekä meikkipuuteria *Double Wear Stay-in-Place Matte Powder.

Niin ja sitten olen testannut Double Wear -sarjan valokynän *Brush-On Glow BB sekä peitevärin *Instant Fix Concealer 24 Hour.

Double Wear Stay-in-Place -meikkivoide on minusta kautta aikain paras meikkivoide. Taas on aika hankkia uusi loppuneen tilalle.

Se on älyttömän hyvin kestävä ja peittävä, mutta silti sillä saa hyvin luonnollisen lopputuloksen. Double Wear Stay-in-Place -meikkivoide toimii niin kuvausmeikeissä kuin arki- tai juhlameikissä. Niin monikäyttöinen se on, ja siksi kaikista eniten meikkikuvissani käyttämäni meikkivoide. Toki tuo meikkivoide vaatii aina pientä kikkailua, jotta saan sillä sen maailman parhaimman lopputuloksen.

Lue myös: 5 parasta meikkivoidetta kautta aikain! Paras meikkivoide löytyy näistä!

Double Wear -sarja alkaa olla melkein kokonaan kokeiltu, kun ostin tämän Estée Lauder Double Wear Nude Water Fresh -meikkivoiteen. Sen kerrotaan olevan kevyt, kosteuttava ja 24 tuntia kestävä. Sen luvataan tuntuvan luonnolliselta iholla ja sopivan kaikille ihotyypeille öljyttömän koostumuksensa ansiosta.

Halusin arkeeni nopeasti levitettävän ja aurinkosuojakertoimellisen meikkivoiteen. Ajattelin Double Wear Nude Water Freshin olevan juuri sellainen nopean helppo levittää kasvoille ihan vaikka sormien avulla.

Oli mukava yllätys, kun huomasin, että meikkivoiteen SPF eli aurinkosuojakerroin on 30. Nimittäin Double Wear Stay-in-Place -meikkivoiteessa SPF on vain 10, joka ei ole juuri mitään.

Double Wear Nude Water Fresh on koostumukseltaan juoksevampaa kuin ikisuosikkini Double Wear Stay-in-Place. Koska meikkivoide on erittäin ohutta, sitä ei välttämättä kannata kaataa pullosta. Meikkivoidetta saattaa lipsahtaa aivan liikaa kerralla.

Siksi kannattaa painaa pullonsuu kämmentä, sormea tai vaikka meikkisientä vasten ja sitten kallistaa.

Suurimman eron aikaisemmin käyttämiini Double Wear -meikkivoiteisiin huomaa vasta levittäessään meikkivoidetta. Double Wear Nude Water Fresh on selkeästi kosteampi ja helpommin levittyvä. Se on liukas, mutta yllättävää kyllä, silti iholle tasoittuva.

Double Wear Nude Water Fresh sulautuu ihoon huomaamattomaksi. Iholle jää valoa heijastava ja luonnollisen kuultava lopputulos.

Meikkivoide antaa kevyen peittävyyden, jota voi kerrostamalla lisätä. En kuitenkaan suosittele valtavasti kerrostelemaan, koska olen huomannut, että liiallinen kerrostaminen sitten taas heikentää meikkivoiteen kestävyyttä.

Double Wear Nude Water Fresh on kuin oma iho, mutta hieman ”parempana”. Iho näyttää meikkaamattomalta, sillä sen oma tekstuurisuus ja sävyerot kuultavat meikkivoiteen alta. Kasvoilla meikkivoide tuntuu hieman kuin ohuelta kosteusvoiteelta.

Meikkivoiteelle luvataan 24 tunnin kestoa, mutta omalla kohdallani Double Wear Nude Water Fresh ei sitä pysty lunastamaan. Noin 8 tunnin jälkeen nenäni on aika kiiltävä ja meikkivoide kertyy otsani uurteisiin, jos en puuteroi uurteita välillä. Kun sitten taas peittävääkin peittävä Double Wear Stay-in-Place pysyy jopa ääriolosuhteissakin hyvänä sen 12-24 tuntia, eikä se koskaan kerry otsani uurteisiin.

Kokemukseni mukaan Double Wear Nude Water Fresh on minulle loistava arkimeikkivoide kotoiluun ja pikavisiiteille jonnekin. En kuitenkaan osta toista kertaa tätä, vaikka Double Wear Nude Water Fresh ihan ok onkin. Kaipaan vähän enemmän peittokykyä.

Estée Lauder Double Wear Nude Water Fresh sopii parhaiten sellaiselle, joka ei halua peittävää meikkivoidetta, vaan luonnollisen lopputuloksen. Se on ihanteellinen aikuisella ja kuivalla iholla, mutta varmaan oikein ihana nuorenkin iholla, joka ei ole voimakkaasti rasvoittuva.

Double Wear Nude Water Fresh saa minulta kiitosta sen suht korkeasta aurinkosuojakertoimesta (SPF 30) ja luonnollisuudesta, vaikka jäinkin silti kaipaamaan enemmän peittävyyttä.

Hinnaltaan meikkivoide on 45,50-50,00 € / 30 ml.

Estée Lauder Double Wear Nude Water Fresh -meikkivoidetta myyvät esimerkiksi *Cocopanda, *Kicks, *Bangerhead, *Eleven sekä Sokos ja Stockmann.

Minulla olisi vielä testaamatta Double Wear -sarjasta *Double Wear Light Soft Matte Hydra ja *Double Wear Maximum Cover Camouflage meikkivoiteet sekä peitevärit *Double Wear Stay-in-Place Flawless ja *Double Wear Radiant.

Olisi kiva kuulla kuulla, jos sinulla on noista joistakin kokemuksia. Kannattaako niitä kokeilla?

 

Lue myös muista Double Wear -tuotteista:

Double Wear -meikkipuuteri – onko yhtä hyvä kuin meikkivoide?

Kestävääkin kestävämpi meikkivoide

Uusia ja vanhoja suosikkeja meikkaamiseen

Estée Lauderin Cushion-meikkivoide testissä

Kompakti Double Wear -meikkivoide

5 parasta valokynää (mukana Double Wear Brush-On Glow -valokynä)

Lue myös

X