Glitz & Glam

Drama Queen -meikki

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Mahtavaa perjantaita ja alkavaa viikonloppua! Meikkipostaukset olivat pitkään tauolla, mutta tällä viikolla niitä tulee jo toinen.

esittely

LivBoxin tytöt pyysivät minulta tutoriaalia rajauksiin. Tammikuun LivBoxissa oli Lumenen rajaustussi, joka on uutuustuote. Päätin tehdä tutoriaalin videomuodossa, koska sillä tavoin on helpointa näyttää rajaustussin käyttöä rajauksien tekoon, Tuon tutoriaalivideon kolmeen erilaisiin rajauksiin löydät LivBoxin blogista.

lumene

Tein tutoriaalissa perinteiset, kissamaiset ja dramaattiset rajaukset. Päätin tehdä sellaisia hyvin simppeleitä ja käyttökelpoisia rajauksia, joita rajaustussilla on helppo toteuttaa. Dramaattisessa voisi vetää vieläkin överimmäksi, mutta päätin tehdä sellaiset, jotka olisivat vielä käyttökelpoiset mahdollisimman monille. Minun suurella liikkuvalla luomella ei nämä rajaukset näytä niin massiivisilta, kuin ne näyttäisivät pienemmillä silmillä ja pienemmällä liikkuvalla luomella. Ottakaa siis tämä asia huomioon. Se joka näyttää jollakin toisella todella hurjalle, ei jollakin toisella ole ollenkaan niin rajun näköistä.

lumene1

Tein valmiin lookin tästä, jossa minulla on dramaattisemmat rajaukset. Mikä toimiikaan parhaiten hallitsevien rajauksien kanssa, kuin yhtä hallitseva huulipuna? Ihan ehdottomasti huulipunassakin saa olla draamaa.

lumene3

Sitä vastoin silmämeikistä kannattaa jättää luomivärit minimiin, jos haluaa säilyttää kokonaisuudessa tasapainon ja sen supernaisellisen ilmeen. Loin vähän valoa liikkuvalle luomelle, silmän sisänurkkaan ja kulmaluulle MACin Shroom -luomivärillä. Luomivakoa varjostin kevyesti pehmeällä sävyllä Kid. Rajauksissa tietysti se tammikuun LivBoxista saatu Lumenen True Mystic Precise Tip -rajaustussi. Ripsillä Lumenen uusin maskara, True Mystic Volume.

Muuten kasvoille tein varjostuksia ja korostuksia. Roosainen poskipuna on riittävän raikas näin talviaikana tässä kokonaisuudessa.

lumenetruepassionlipcolor

Huulilla dramaattisuutta antoi Lumenen True Passion Lip Color -huulipuna sävyssä Varjojen Tanssi. Uuuuu… nimessäkin on jotain dramaattista. Rakastan tätä sävyä kerta kaikkiaan. Minut I love me -messujen ensimmäisenä päivänä tavanneet näkivätkin sävyn livenä minulla. Harvoin sanon mistään värimeikkituotteista, että hitsi, kun tämä niin sopii minulle, mutta tästä Varjojen Tanssista sanon. Tiedän, tiedän, että ei teistä jokainen yhdy mielipiteeseeni, mutta tämä vaan mielestäni niin toimii minulla. Ehkä se johtuu siitä, että minussa piilee vähän draama queenia. Onneksi tuo piirre vähän on laantunut vuosien saatossa.

lumene2

Josta sitten pääsemmekin aasinsiltana siihen, että draama queenin piirteeni taitavat taas varista yhden vuoden verran pois, sillä tänään mittariin napsahtaa 33 vuotta. Että silleen… vuodet vierivät ja minä vanhenen myös numeroissa. Ikä tuo varmuutta, mutta myös samaan aikaan se tuo pidättäväisyyttä. Mitä vanhemmaksi tulen, sitä varmempi ja rohkeampi olen puhumaan tunne-elämän asioista julkisesti. Minä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän pidättäydyn riitatilanteista, enkä lähde sotakirveet pystyssä selvittelemään asioita. Elämänviisaus kasvaa ja kehittyy, enkä enää omaa parikymppisen mustavalkoista näkökantaa.

Mutta siis, mukavaa viikonloppua ja käykää katsomassa videoni, jonka tein LivBoxille. Siitä tulikin mieleeni, että olen kuvannut toisenkin videon, mutta se on tulossa minun omalle Youtube-kanavalleni. Ihan huipputuote olisi esittelyssäni sillä videolla. Päätin, että tämän vuoden suurin kehityskohteeni tulee olemaan videot. Jotta oppisin tekemään niistä parempia, visuaalisempia ja laadukkaampia. Ehkä kehittyminen saisi minut innostumaan enemmän. Nythän kanavallani on kolme videota ja LivBoxin kanavalta löytyy kaksi tekemääni videota. Ihan hurrrja kokemus. Tässähän vallan pitäisi jo huolestua, että miksi en ole yhtä hyvä, kuin satoja videoita tehneet tubettajat. *ironisoi itselleen*

Jos lähdet tänään viihteelle tai et vietä tipatonta tammikuuta ja meinaat ottaa lasillisen illalla, niin kippistä tälle vanhenevalle bloggaajalle.

 Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

Lue myös

X