Hiukset

Edullinen ja laadukas Kaypro

5.1.2016 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Muistatteko suitsutukseni edullisesta, mutta äärettömän hyvästä hopeashampoosta Kayprolta? Postaukseni löydät täältä. Tänään esittelen merkin tuotteita, jotka soveltuvat hauraille ja käsitellyille hiuksille.

kaypromacadamia

Kaypro on tosiaan italialainen hiusbrändi, joka valmistaa laadukkaita tuotteita. Näistä on äärimmäisen vähän tietoa Suomessa, että myös saatavuuskin on vielä toistaiseksi heikohkoa. Haluaisin kyllä kovasti, että näiden saatavuus parantuisi, sillä itse ainakin olen pitänyt todella paljon. Lisäksi uskoisin hyvän hinta-laatusuhteen kiinnostavan kuluttajia. Toki uusi brändi Suomessa on aina hidasta saada tunnetuksi. Brändihän uudisti ulkonäköään vasta hiljattain, joten googlettamalla ja myymälöissä saattaa olla vielä vanhalla ilmeellä olevia tuotteita. Nämä kuitenkin ovat uudistuksen jälkeisiä ja miellyttävät minun silmääni paljon enemmän, kuin entinen ulkonäkö.

Tänään esittelen tosiaan Kaypron Macadamia -sarjan tuotteita, jotka ovat loistavia tällaiselle käsitellylle hiukselle, kuin minulla. Mutta äärimmäisen hyvä myös herkemmin sähköistyvälle ja takkuuntuvalle hiukselle. Olen omien hiusteni lisäksi käyttänyt tyttäreni hiuksille. Hänellä on täysin käsittelemätön ja todella takkuuntuva hius.

kaypromacadamia4

Kaypro Macadamia Shampoo

Pehmeästi vaahtoava ja hellävarainen shampoo. Pesee kuivashampoostakin likaiset hiukset, mutta joskus äärimmäisen likaisina saatan tehdä tuplavaahdotuksen, kuten kaikkien hellävaraisimpien shampoiden kanssa on tehtävä varmasti puhtaan lopputuloksen takaamiseksi. Shampoo tuntuu hiuspohjaa kosteuttavalta ja hiuksia hieman selvittävältä.

Koska sarjan tuotteissa on käytetty macadamiapähkinäöljyä, ja luonnollisestikin tämän tyyppiset hiustuotteet ovat silikoneja sisältäviä, niin shampoo jättää aika silotellun pinnan. En luokittelisi shampoota tämän kategorian shampoissa hiuksia raskaaksi tekeväksi, mutta jos tykkää volyymishampoista, niin tämä on taatusti liian raskas shampoo heille. Jos taas hius on todella käsitelty tyveä myöten, se vaatii hellävaraisia shampoita ja hius on kuiva ja pörröinen, niin Kaypron Macadamia shampoo saattaa olla etsimäsi.

kaypromacadamia3

Kaypro Macadamia Conditioner -hoitoaine

Ihanasti hiuksia pehmentävä, suojaava ja selvittävä hoitoaine. Kyseessä ei ole sillä tavalla mikään tehohoito tai hiusnaamio, vaikka mielestäni tämän tehokkuus on samaa luokkaa. Selvittää hiuksia todella hyvin ja jättää ne sileämmiksi. Olen huomannut myös, että tämä hoito olisi hieman sähköisyyttäkin hillitsevä.

Hoitoainetta ei tarvitse pitkiä aikoja hiuksissa pitää, sillä sen rasvahapot ja silikonit tarttuvan hyvin nopeasti hiuksiin. Minulla on joskus latva niin kuiva, että se ritisee käsin puristeltaessa. Olen huomannut myöskin, että Macadamia hoitoaine tuo runsaasti kosteutta ja pehmeyttä latvoihin asti. Käytän kyllä aina jotain hiuksiin jätettävääkin hoitoa, mutta testailuja olen tälläkin tehnyt ilman hiuksiin jätettäviä. Toimii!

Pumppupullosta paljon plussaa. Ihmettelen hieman, että miksi samankokoinen shampoo ei ole pumppumekanismisessa pullossa?

kaypromacadamia2

Kaypro Macadamia Serum -hiusseerumi

Macadamiapähkinäöljyä sisältävä seerumi. Koostumus on hiusöljyn ja ohuemman seerumin välimaastosta.

Kosteisiin hiuksiin käytettynä selvittää ja silottaa hiuksen pintaa. Kuiviin hiuksiin levitettynä suosittelen olemaan varovaisempi annostelussa, jotta hiuksista ei tule rasvaisen näköiset. Antaa runsaasti kiiltoa ja silottaa latvaa kuiviin hiuksiin käytettäessä. Erityisen hyvä pitkille hiuksille latvaan käytettynä ja kuiville pörröhiuksille vaikka koko pituuteen, jos tarve vaatii. Voidaan käyttää hiuksiin jätettävän hoitoaineen asemassa tai lisäksi – mikä nyt omalle hiuslaadulle ja halutulle lopputulokselle on sopivin tapa käyttää.

Pidän siitä miten tämä seerumi imeytyy hiuksiin. Oikealla annostelulla hiukset eivät jää rasvaisiksi, eivätkä raskaiksi. Jos latvat ovat kuivat, niin tämä on kanssa tosi näppärä tuote silottamaan latvoja. Erityisen tärkeää silloin, kun kihartaa hiuksiansa ja haluaa latvan säilyvän sileänä, eikä pörrööntyvän. Myös sähköisten hiusten taltutukseen näppärä tuote.

kaypromacadamia1

Tuoksu on hieman parfyyminen, mutta silti pehmeä Macadamia -sarjan tuotteissa. Ei suoranaisesti pähkinäinen, mutta minusta tuoksussa on vivahde pähkinää. Sellaiseen sokeriseen pähkinään. Mitenhän luonnehtisin voimakkuutta? Sanotaan näin, että hajusteettomiin tottuneen nenään voimakas, mutta salonkimerkkejä käyttävien nenään todella pehmeä ja miellyttävä tuoksu, joka ei kuitenkaan ole häiritsevän voimakas.

Voin kerrassaan suositella tutustumaan Kaypron Macadamia -sarjaan, jos haluat sileyttä, pehmeyttä ja helpompaa selvittävyyttä hiuksillesi. Olen huomannut, että macadamiapähkinäöljyiset hiustuotteet ovat olleet kovin mieleisiä ja olen huomannut juuri niiden tuovan erityistä pehmeyttä hiuksille. Tämä Kaypron Macadamia -tuotteet ovat tähän mennessä olleet testaamistani macadamiaa sisältävistä kaikista silottavin ja selvittävin.

Hintatasoa on hieman vaikea antaa kovin tarkasti, sillä löysin Suomesta vain yhden, joka myy verkkokaupassa. Lisäksi parturi-kampaamoissa hinnat voivat vaihdella. Kuitenkin kerron nyt sellaista suuntaa hinnalle. Maahantuoja on kertonut 10-12 € / 350 ml. Yhden vantaalaisen kampaamon verkkosivuilla on mainos, jossa on tutustumistarjouksena 15 € / kpl, ja kuvassa 1000 ml:n pakkaukset. Isommat pakkaukset ovatkin aina edullisempia litrahinnaltaan. Nettiterveysapteekki.fi myy shampoota ja hoitoainetta 13,50 € ja seerumi 30,50 € / 100 ml.

Sen tiedän, että Kouvolan Veturissa oleva Hiustropiikki myy Kaypron tuotteita ja minusta näin siellä joulun tienoilla jo näitä uudempia pulloja. Ne vanhat taisivat olla syksyllä poistomyynnissä. Työpaikallani Lehtomäen Hius- ja Kauneuspisteellä oli ainakin, saattaa olla edelleen Argan Oil -sarjan jättikokoisia tuotteita.

Muita Kaypron jälleenmyyjiä, joita tiedän ovat:

Salon Josefina, Vantaa
Parturi-kampaamo Maarit Särkijärvi, Muonio
COOL TIME HYVÄNOLONKESKUS, Karkkila
TAIGASAKSET, Ulvila
HIUSHUONE FUURU, Laihia
O´NIEL IMAGINATION OY, Oulu
JAASKA HAIR,  Vantaa
SALON MARISSA/SALON ELLE, Helsinki

Onko siellä ketään Kaypron tuotteita käyttäneitä? Tuntuu välillä, että olen aika yksin tämän merkin kanssa, kun harva näitä on kokeillut. Googlettamallakaan ei löydy muita esittelyjä, kuin omani. 😀

Tuotteet saatuja.

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

Minna / Glitz & Glam

Instagram

  • Mitä sinun lauantaihin kuuluu? Onko meno yhtä rentoa kuin meidän Erkalla? Minun päiväohjelmaan kuuluu huomisen #5parasta -postauksen viimeistely, mutta muuten sama meno kuin Erkalla. 
Kokeilin Glamlinin palvelua, jossa kauneuskonsultti valikoi tuotteet juuri minun mieltymysten ja tarpeiden mukaan. Koin palvelun helpoksi, jonka vuoksi haluan suositella sitä, jos kosmetiikkashoppailu tuottaa vaikeuksia ja pettymyksiä. ➡️ Lue blogista lisää ja/tai katso Storiesit Glamlinista. Tein elämäni ensimmäiset höpöttelyni Storiesiin. Molemmat löydät biostani. 
#kaupallinenyhteistyö @glamlinsuomi #kosmetiikkaanetistä #kauneuskonsultti #glamlin #erkka #sleepingcat #cat #tulips #glamlinbox #uusipostausblogissa #saturday

glitz8glam

Kommentit (10)

Itse en sitä Argan-sarjaa ole testannut, mutta tosi moni on sitä kehunut. Töissä meinaan kyselin työkavereiltä, että onko se hyvää ja kaikki ovat vastanneet, että on. 🙂

Hih, minä olen hurahtanut italialaisiin viineihin. 😀 Amaronet erityisesti ovat vieneet mennessään. 🙂

Palailinkin tuossa takaisin tuohon 5 parasta keltaisuuden poistajaa postaukseen tuossa, kun siirryin melkein kuukausi sitten grannyyn (NÄÄ ON EDELLEEN HARMAAT! Lähtötilanne oli semmonen että siellä oli keltasta, vihreetä, vaaleenpunasta, violettia, kaikkea ja vähän kaikkea! Elumen on ihan paras <3) Pitää katella täällä Oulussa, jos sattuis silmään. Tämäkin vaikuttaa hyvältä sarjalta! Pitää pistää korvan taakse, kunhan ei-hopeashampoot alkavat loppumaan.

Minun kampaajat eivät halua käyttää minulle Ellua, jos muutan mieltäni ja haluan vaihteeksi muuta. 😀 Elumen on vähän hankalampi saada pois hiuksesta, koska se pysyy ja on suoraväriä erilaisella teknologialla, kuin perinteinen suoraväri, joka jää vain pintaan. Mutta yhtä mieltä siitä, että Elumen on loistava. Minulla on kaapissani violetti Elumen. Olin syksyllä 2013 violettihiuksinen. Minun piti tehdä sinisempi violetti, mutta pupu meni pöksyyn. En uskaltanut, koska tiedän miten vaikeaa Ellun poisto on pahimmillaan. Nyt kiittelen, sillä se violetti Ellu olisi saattanut olla järkyttävää poistaa tätä grannyani varten. Sitä kun ei tiedä minkä väriseksi vaalennusaine olisi sen heittänyt. Se olisi saattanut olla vaikka mintunvihreä. 😀

Mulla on ollu tuossa pari vuotta sitten semmonen RR@all punanen pää kolmisen vuotta. Vaalennus aiheutti semmosen neon punasen ja loppupeleissä leikkasin yhen hiusmallikeikan jälkeen ittelleni polkan, jonka myötä Ellut lähti viimein (tyvestä lähti parhaiten + kasvo pois). Nyt RV@all tyvessä ja vaalennetut pituudet grannyna. Kasvatan tuota luumua pituuksiin. Oon pitkälti kumminki aika uskollinen hiusvärilleni. Nyt vaa vähä revitelly, ku ollu blondit. Kaipaan kyllä niin paljon Ellun huolettomuutta. Sitten ku kaipaa vaihtelua, vaalennukset vaa latvoihin nii voila, neon latvat 😛

Jeps, uskon sen neonpunaisen. 😀 Kun opiskelin oppisopimuksella parturi-kampaajaksi, minulle tuli tyttö pitkissä RR@all -punaisissa ja näytti kuvaa liukuväristä jonka haluaa. Jouduin sanomaan, että mitään en lupaa, muuta kuin sen, että latvasta et tule saamaan samanlaista viileää ja vaaleaa, kuin kuvassa. Minulla oli värimiksien neuvojana niin huippis työkaveri, että sille tytölle saatiin lähes samanlainen tukka, kuin näyttämässään kuvassa. Latvasta ei tietenkään saatu yhtä puhdasta, mutta nätti beige siitä tuli. 🙂

Minulla on kaapissa VV@all. En varmaan koskaan tule sitä vetämään koko päähäni. 😀

Minäkin oli tummaan uskollinen. Olin eri tummuusasteilla tumma. Toki raitoja ja sellaisia oli välillä. Niitä sitten olikin luonnollisilla sävyillä, että pinkkeinä, violetteina, jopa sähkönsinisinä. Niin ja oli minulla vaaleansinisiä ja valkoisiakin. 🙂

Nyt en meinaa tummaksi pitkään aikaan. Oli niin paljon aikaa ja rahaa vievää tämä vaalentuminen. Jotain uutta kyllä meinaan. Ehkä ponihiukset? Tai vaaleanpunaisia ja liloja raitoja? Laventelihiukset himottaisi mysö, mutta olenkohan liian vanha sellaisiin? 😀

Uuuuu… kuulosta niin hienolta se sinun wapputukka! Just jotain tuollaista olen itsellenikin suunnitellut. 🙂

Oho aika hyvin :O Mulla oli pari mustaa raitaa ku aloin vaalentaa, nii vaalensin ensin ne raidat ja sit koko pään, nii raidoista lähti Ellut, mutta muusta ei.

Sulle vois sopia samanlainen, mikä mulle laitettiin tuossa Wapun aikaan ku kävin Schwarzkopfilla hiusmallina. Kokoelmasta Perlecent girls, jossa oli just pastelleja. Pohjavärinä oli granny ja sit oli raitoja pastellivaaleenpunasena, sinisenä ja mintunvihreenä. Erikoista oli, että ne raidat tehtiin semmosista jakauksen suuntaisista pitkistä, mutta kapeista osioista. Korvasta korvaan meni silleen et pari senttiä grannya, sit piikkukamman piikin paksusesti yhtä pastelliväriä, pari senttiä grannyä, taas pastellia, grannya, pastellia. Oli tosi siisti ku ne värit pilkotti sieltä toistensa alta. Ja se oli tarpeeks haaleaa, ettei ollu ees kovin räikee.

Keskisellä myydään myös useita Kaypron tuotteita vajaan 8 euron hintaan 🙂 myös tätä macadamiaa löytyy sieltä ainakin shampoona ja hoitsikkana, seerumista en oo varma.

Okei. Kiitos vinkistä ja tiedosta kaikille siellä suunnalla oleville ja vieraileville. 🙂

Minä ostin (kiitos sinun) siskolleni joululahjaksi ne isot argan-sarjan shampoon ja naamion.
.. Ja itsellenikin. Käyttöönottoa odottavat vielä (ainakin minulla), mutta pian alkaa olla jo niiden aika!
Innolla odotan ja jos vain ovat hyviä, iin voisin kyllä muitakin kaypron tuotteita hommata. olen meinaan ihan pikkasen hurahtanut Italialaisiin merkeihin 😉

Itse en sitä Argan-sarjaa ole testannut, mutta tosi moni on sitä kehunut. Töissä meinaan kyselin työkavereiltä, että onko se hyvää ja kaikki ovat vastanneet, että on. 🙂

Hih, minä olen hurahtanut italialaisiin viineihin. 😀 Amaronet erityisesti ovat vieneet mennessään. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *