Glitz & Glam

Ei mennyt ihan niin kuin oli suunniteltu

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Heipsan hei! Kuten jo otsikosta voikin lukea, niin nyt ei mennyt minulla suunnitelmien mukaan. Siksi päivän postauskin on vain tällainen pikainen päivitys. Pahoittelen, että tämä postaus on vain tällainen päivitys ja nopeasti sohvalla makuuasennossa kirjoiteltu.

Olen niin hehkutellut, että 25.4. päättyvät kurssit kevätlukukaudelta ja 2.5. aloitan sitten kesätyön, joka on syventävä harjoitteluni. Tiistai-iltana 24.4. viimeistelin sähköisen liiketoiminnan kurssin ryhmätyömme esitystä ja luin kansainvälisten kaupan käytäntöjen ja sopimusten tenttiä varten. Sitten alkoikin ah, niin ihana vatsatauti tehdä tuloaan. Meidän poika oli lievässä vatsataudissa viime viikolla, joten muutaman päivän itämisajan jälkeen se sitten iski minuunkin. Olin kyllä viime viikolla (ennen poikani sairastumista) heittänyt vitsilläni, että tulisipa vatsatauti ja pelastaisi minut, ettei tarvitsisikaan osallistua Best Seller Competitioniin. Minua tosiaan jännitti ja stressasi. Ikinä ei saisi vitsilläänkään heittää tuollaisia ”toiveita”. Sitä saa mitä tilaa – tosin viikkoa myöhemmin.

No eipä siinä mitään. Ihanat luokkakaverit hoitivat esityksemme, mutta tentti jäi vielä minulta suorittamatta. Minulla oli suunnitelmissa, että kurssien päättymistä on juhlistettava perheen kanssa. Oli tarkoitus tehdä parempaa ruokaa ja miehen kanssa avata skumppapullo. Noh, nyt kun kaksi aikuista sinnittelee vatsataudissa, niin eipä tässä hirveästi juhlistella.

Mutta niin. En ole vielä kertonut missä aloitan kesätyön heti vapun jälkeen. Sain myynnin ja markkinoinnin harjoittelijan palkallisen työn omasta koulustani. Olen tästä niin iloissani! Pääsen tekemään juuri sellaisia juttuja, joissa olen hyvä ja joissa haluan kehittyä lisää.

Tosiaan, minun täytyy käydä uusintatenttipäivänä tekemässä rästitenttini sekä valitettavasti sain liiketalouden ruotsista tuloksen täydennettävä. Valmistaudun paremmin siihen ruotsin tenttiin, niin teen sen mieluummin kokonaan uusiksi ja saan ehkä paremman arvosanan. Suullisen ruotsin tentin kuitenkin läpäisin. Mutta kuten tapoihini kuuluu, mietin aina jonkun hyvän puolen asioista. Olen koululla töissä kesän, joten uusintatentteihin on aika helppo osallistua.

Olin ajatellut, että pidän pienen breikin blogistani nyt vapun yli. Palaan takaisin 2.5. Otan nyt pienen hengittelytauon, kun oli aika kova setti tämä kevätlukukausi. Huikeat viisi päivää ajattelin huilia. Nyt jatkan tässä sohvalla pötköttelyä ja mietin, jospa sitä söisi jotain kiinteääkin. 😀 Jotenkin tämä on vaan niin minun tuuriani, että alkuharmituksen jälkeen naurattaa. Näin minä sitten päätän kevätlukukauden. Pahoittelen vielä kerran, että en jaksanut tässä kunnossa tehdä parempaa postausta ennen muutaman päivän blogilomaa.

Oikein ihanaa vappua! Toivotaan, että olisi kiva ja lämmin vappu. Viime vuonna muistaakseni satoi lunta, kun mieheni grillasi meille vappusyömisiä.

Jos jotain lukemista vapulle kaipaat, niin vuosi sitten kirjoitin 5 parasta vinkkiä krapulapäivään. Minusta tuntuu, että minulta jää vappusimatkin juomatta tänä vuonna. Mutta jos meinaat ”vappusimaa” nauttia vähän runsaammin, niin täällä vinkit, joilla olla freesinä vappubrunssilla sukulaisten edessä. 😉

Muista myös käydä osallistumassa Biotiini Strong -arvontaan sekä kurkkaa kuvat joista näkyy, miten minulla on alkanut kulmakarvat ”rehottaa” tuotteen myötä. 🙂

Palaamisiin sitten 2.5. jälleen! Hauskaa vappua!

X