Glitz & Glam

En malta olla vilauttamatta – varaslähtö jouluun

Teksti: Minna / Glitz & Glam

IsaDoran juhlakokoelma Golden Edition on jo saapunut kauppoihin. Aloitin tutustumisen kokoelmaan ja kuvailin tuotteita. Tarkoitus oli, että vasta ensi viikolla näistä alan vouhkaamaan, mutta en malta olla aloittamatta jo tänään. Tehdäänkin tänään pieni katselmus siitä mitä kokoelma sisältää ja ensi viikolla sitten meikkitutoriaali meikkiin, jonka vilautan postauksen lopussa.

(Ihan alkuun pahoittelen, että postaus ei tullut ulos ajallaan. Oli ajastukseen lipsahtanut väärä aika ja sen vuoksi postaus ei ollut ulkona aamulla klo 7.00.)

goldenedition7

IsaDoran tämänvuotinen juhla-/joulukokoelma on häikäisevä. Siinä on todellista juhlan tuntua. Kultaiset pakkaukset ja hylsyt tuovat selektiivisen kosmetiikan ylellisyyttä.

goldenedition5

Golden Edition -kokoelmassa huulipunat ovat mehukkaissa väreissä. Joulukokoelmassa huulet maalataan viileisiin punaisiin. Roosaa, fuksiaa, pinkkiä ja syvää viininpunervaa violettia. Oli iloinen yllätys, että vanha suosikkini on nostettu uudelleen kausikokoelmaan. Zinfandel tekee tässä kokoelmassa hetkellisen come backin. Ostin tuon ko. sävyn syksyllä 2011, kun se oli syyskokoelman sävynä.

15 Hearter, kuuluu jo valikoimaan
155 Zinfandel , kausisävy
149 Flirty Fuchsia, kuuluu jo valikoimaan
176 Bohemian Rose, tiedotteessani lukee kausisävy, mutta ko. sävy jäi jo syyskokoelmasta valikoimaan.

Perfect Moisture Lipstick -huulipunat maksavat 13,90 € / 4,5 g.

goldenedition2

Twist-up Blush & Go saa uuden kausisävyn. Tällä kertaa sävy on niin vaalea, että poskien punaamisen sijaan se korostaa upeasti poskipäitä ja amorinkaarta. Ihana sävy, jossa paljon hehkua. Sävy 90 A Day on the Riviera kausituote ja hinnaltaan 16,20 €.

goldenedition1

Kynsilakoissa kimaltaa. Metalliset sävyt, jotka kimaltavat ja hohtavat juhlakauteen kuuluvalla tavalla. Silver Flakes ja Golden Flakes sisältävät glitterisiä ”lastuja”, jotka tekevät kynnelle tekstuuriefektin, ilman tekstuurista pintaa. Kivasti erilaisia koostumuksia. Erityisesti Holographic -lakka houkuttelee sen kimaltavuuden vuoksi.

520 Silver Flakes, kausisävy
521 Golden Flakes, kausisävy
522 Dark Truffles, kausisävy
872 Jet Setter, kausisävy

Hinnaltaan kynsilakat ovat 9,20 €.

goldenedition6

Kokoelman suurimmiksi hiteiksi veikkaan näitä.

goldenedition4

Kerrassaan upeaa! Golden Eyes -paletti sisältää todella kimalteisia ja tyylikkäitä juhlakauden sävyjä. Kuitenkin IsaDora on valikoinut palettiin käytännöllisiä sävyjä – vaaleita, kultaa, violettia ja mattamustan. Tämä paletti inspiroi ja sillä voidaan toteuttaa monenlaisia silmämeikkejä. Koostumukset ovat pehmeitä, osa jopa lähes voidemaisen tuntuisia.

Upea Golden Eyes -paletti on kausituote ja hinnaltaan 24,50 €.

goldenedition

Kokoelman erikoisuus on Glitter Lash & Brow -glitterit. Näitä käytetään ripsille tai kulmille. Kyllä vain, luit oikein – kulmille! Ensireaktio voi olla että ei, mutta uudelleen mietittyä onkin joo-joo!

Glittergeelit ovat kausituote, joten myynnissä vain tämän hetken. Vaihtoehtoina löytyvät 80 Silver ja 81 Gold. Hinnaltaan glittergeelit ovat 18,50 € / 2,2 ml.

pikkujoulumeikki

En malta olla näyttämättä, miten kivalta glitteri kulmilla näyttää. Ei sillä glitterillä tarvitse kulmia kuorruttaa. Se voi olla tällainen pienen pieni tehoste lookissa.

pikkujoulumeikki1

Olen jo tehnyt ensimmäisen meikkilookin ja -tutoriaalin kokoelman tuotteilla. Tällainen siitä tuli. Ensi viikolla postaan tutoriaalin tästä meikkilookista.

Tällaisia upeuksia on ilmestynyt kauppoihin tai on pian ilmestymässä. Ainakin Sokoksen verkkokauppaan nämä ovat jo ehtineet.

Mitäs te sanotte IsaDoran joulukokoelmasta? Oletteko yhtä innostuneita, kuin minä? Syyskokoelma oli kiva ja ihan inspiroiva, mutta tämä Golden Edition on napakymppi!

Golden Edition -kokolma saatu.

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

Lue myös

X