Glitz & Glam

Ensimmäinen Bette Box

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Hetki sitten katselimme vuoden viimeistä ja kokonaan viimeistä LivBoxia. Nyt katselemme vuoden ensimmäistä ja kautta aikain ensimmäistä Bette Boxia.

bettebox2

LivBox on nyt Bette Box. Nimi on muuttunut ja toki samalla on tehty ilmeen uudistusta. Vanha tuttu LivBox on kokenut nimi- ja brändiuudistusta.

bettebox

Vanha tuttu musta laatikko on muuttunut perinteisen, ruskean pahvin väriin.

bettebox1

LivBoxin logot ovat vaihtuneet Bette Boxin tunnusmerkkeihin ja logoihin.

bettebox3

Sisältäkin näyttää uudenlaiselta. Saatekirjeessä on käytetty valokuvamaisuutta. Uutta markkinointistrategiaa myös huomaa. Tämän päivän kuuminta juttua on osallistuttaa asiakaskunta ja luoda yhteisöllisyyttä brändin ympärille. Sosiaalinen media mahdollistaa paljon ja kun kohderyhmä on aktiivista somettajaa, niin tämähän on aika hauska tapa. Julkaisemalla oman Bette Box aiheisen kuvan Instagramiin ja hashtaggaamalla siihen #betteday, osallistuu kilpailuun. Voittajakuvat pääsevät seuraavan kuun korttiin ja voittajat saavat ilmaisen boxin.

bettebox4

Pinkki paperi on nyt vaihtunut valkoiseen läpikuultavaan paperiin ja tietysti logotarra on nyt uusi.

bettebox5

Ensimmäisen Bette Boxin sisältö näyttää tältä. Saatekirjeen toiselta puolelta löytyy totuttuun tapaan tuotekortti. Sekin on kokenut uudistuksen. Hauskasti tuotteet on jaoteltu Raikas talvilook, Hiuksiin lisää volyymia ja Ihanaa kosteutta ihollesi -otsikoiden alle. Tämä on kiva ja tässä on sellaista tyyliä, jolla itsekin rakennan blogipostauksia – otsikko, intro ja syventävää tekstiä.

bettebox9

Maybelline Falsies Push Up Drama Angel Mascara 15,90 € / 9,5 ml

Dramaattisesti kohotetut ripset – siipimäistä irtoripsiefektiä. Maskaran lyhyet kumimaiset harjakset tuovat väriä pienempiinkin ripsiin. Pitkät harjakset levittävät ripset siipimäisesti.

Minulla odottikin tällainen lehdistönäytteenä saatuna. En vain ole vielä korkannut. Ensin luulin maskaraa sellaiseksi kaksivaiheiseksi – hämäävä hylsy. Kyseessä on kuitenkin ihan yksivaiheinen maskara, eli toisessa päässä ei ole mitään valkoista pohjustajaa tmv., vaikka hylsy hieman sellaiselta näyttääkin.

bettebox10

Manna Kadar Paradise Blush 19,00 $ / 0,04 oz

Silkkimäisen ja heleän kirsikankukan sävyinen puuteriposkipuna. Voidaan käyttää luomivärinäkin.

Manna Kadaria olikin jo joulukuun LivBoxissa. Nyt vuorossa oli poskipuna. Sävy näyttää vähän siltä, että se sopisi minulle paremmin sitten kesällä, tai sitten nyt hyvin varovaisesti käytettynä.

bettebox8

Tresemmé Max the Volume Root Lift & Texture Foam 6,90 € / 150 ml

Vaahto antaa hiuksille maksimaalista ja pitkäkestoista tuuheutta. Kevyt ja ilmava koostumus antaa hiuksille nostetta. Levittämällä vaahdon kosteisiin hiuksiin ja föönaamalla, saat näyttävämmän tuuheuden.

En tunne kovinkaan hyvin marketeissa myytäviä hiustuotteita. Pakko myöntää. Tässä kuitenkin sellainen minun tarpeisiin soveltuva tuote, joten testaan. Toivottavasti on hyvä. Jännää tässä on, että vaahto ei ole painepakattua. Vaahto on erilaista painepakkauksissa ja tällaisissa, missä pumppumekanismi vaahdottaa nesteen.

bettebox7

Evo Root Canal Volumising Spray 27,00 € / 200 ml

Tuuheuttava tyvisuihke. Antaa hiuksille ryhtiä ja rakennetta, sekä parantaa hiusten hallittavuutta. Kaikille hiuksille, erityisesti hennoille ja ohuille. Suihkutetaan pyyhekuivien hiusten tyveen ja kampaa hiuksesi.

Tämä onkin kiva kokeilla. Tuotteen kuvauksista saa sellaisen kuvan, että föönaus ei ole välttämätöntä, jotta saa kohotusta tyveen. Sellaisia on aika harvassa, sillä moni tyvikohottaja, jotka käytetään kosteisiin hiuksiin, vaatii lämpöä aktivoituakseen. Jee, tämä on kiva kokeilla.

bettebox6

Lumene Lähde Matte Hydration 24h Cream-Gel 19,90 € / 50 ml

Innovatiivinen koostumus yhdistää raikkaan voiteen ja erittäin kevyen geelin. Nopeasti iholle imeytyvä ja sen mattapintaiseksi jättävä. Sisältää puhdasta, pohjoisen happipitoista lähdevettä, sekä tehokkaasti kosteuttavaa koivun mahlaa. Kehitetty erityisesti rasvoittuvalle ja sekaiholle.

Jälleen Lumenen brändiuudistuksen antia. Kiva! Arctic Aqua -sarjan tuotteissahan oli lähdevesi, joten oletan tämän tulleen minun lempparikesävoiteen tilalle, joka oli Arctic Aqua 3D Hydration Cream-Gel. Koska tämä Lumenen uuden Lähde -sarjan voide on rasvoittuvalle ja sekaiholle, niin jää odottelemaan kesää. Vielä en avaa, koska nyt ihoa vaivaa kuivuus.

bettebox11

Ensimmäisen Bette Boxin kokonaisarvo oli 67,45 €. Bette Box sisälsi yhden matkakokoisen tuotteen ja neljä täysikokoista tuotetta. Pidin sisällöstä. Eniten iloa ja mielenkiintoa minussa herättävät Lumene ja Evo. Lumenen voide, koska aikaisemmat versiot vastaavasta voiteesta ovat olleet luottotuotteitani kesäiholle ja Evo, koska tuote ei välttämättä vaatisi föönausta. Tämä on testattava! Kokonaisuus on hyvä ja tuotteet hyvänkokoisia. Pidin siitäkin, että ne ovat monipuolisia, vaikkakin vähän ihmettelen, että miksi boxissa on kaksi tyvi-/volyymituotetta hiuksille? Mutta en valita. Käytän tällaisia tuotteita, joten minulle kelpaavat.

Bette Boxin ulkoasusta pidin myös. Ainoastaan se ruskea pahvi on tylsä minusta. Muuten kaikki on minusta raikasta ja uudistunutta. Pidän siitä, kun pinkki paperi on vaihdettu valkoiseen läpikuultavaan paperiin. Se tuo jotenkin arvokkaamman ja tyylikkäämmän ilmeen.

Kaiken kaikkiaan hieno uudistus! Hyvältä vaikuttaa. Ulkoista uudistusta on tapahtunut sen verran paljon niin boxissa, boxin somessa ja visuaalisissa toteutuksissa, että vähän hämmentää. Äkkiä kyllä kaikkeen tottuu ja kohta ei tällaisia hämmennyksiä enää tunnu.

Mitä mieltä te siellä olette Bette Boxista?

Boxi saatu.

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

X