Glitz & Glam

Ensimmäinen miesten LivBox

Teksti: Minna / Glitz & Glam

No niin! Nyt se ensimmäinen ManBox on saapunut. Eilen posti toi kotiovelle erään toisen paketin ja samalla postinjakaja ojensi minulle muutkin päivän postit. Olin ihan, että mitä ihmettä, kun näin tutun mustan pahvilaatikon. Siinä luki minun nimi kyllä. Boxin tuoksu paljasti hyvin pian, että tämähän on se miesten LivBox, jonka ManBoxiksi olen nyt nimennyt.

Mieheni on ollut tämän viikkoa toisella paikkakunnalla kurssilla, joten hän ei ollut boxia avaamassa. Hmm… mutta boxissa on minun nimi, joten saan sen avata. Ryhdyin tuumasta toimeen, jotta sain kuvattua tuotteet. Olen siis saanut boxin blogin kautta, joka tietysti on kuitenkin miehelleni.

”Tässä boxissa on kaikki, mitä tarvitset!”

Tehdäänpäs nyt niin, että kirjoitan ManBoxista pieni pilke silmäkulmassa ja pienellä huumorilla. Mieheni ei tosiaan ole näiden tuotteiden kiinnostavuutta arvioimassa, koska ei ole kotona. Ja jos ihan totta puhutaan, niin ei häneltä mitään syvällisiä analyyseja saataisi. Ehkä minä pystyn arvioimaan, että onko tuote miehestäni kiinnostava? Kun yli puolet elämästään on yhdessä kulkenut, niin pieni tatsi tähän on saattanut kehittyä.

Tältä näyttää ensimmäinen miesten LivBox. Siellä toden totta on kaikki mitä tarvitsee, sillä mies pärjää vähemmälläkin… tai ainakin valtaosa suomalaisista miehistä. Mietin tässä vain, että kuinka iso laatikko saisi olla, jotta sinne saisi mahtumaan kaiken mitä minä tarvitsen?

No lähdetään siitä, että ensin mies menee pesulle…

Lumene Men Motivate 2in1 Suihkugeeli & Shampoo 7,90 € / 200 ml

Suurin osa miehistä pitää näistä all in one -tuotteista. Vielä kun sillä voisi pestä hampaat ja toimisi partavaahtona. Opetin miestäni15-16 vuotta sitten käyttämään erillistä shampoota. 10 vuotta sitten aloitin väsytystaktiikan kasvojen puhdistusaineen käytön suhteen. Samoihin aikoihin myös kosteusvoiteen tarpeellisuudesta. Kun aikani jankutin ja tungin tuotetta tuotteen perään, niin mies huomasi, että käyttämällä niitä iho on parempi. Ei ole enää finnien täyttämät kasvot.

Pakkaus on minusta perustyylikäs, maskuliininen ja tiedän, että tämä alaspäin oleva korkki on miesten mieleen. Ei tarvitse ravistella pulloa, jotta sieltä saa jotain ulos. Tuoksu on hyvin perinteinen miesten saippuan tuoksuinen. Ihan hyvä, mutta ei uniikki. Tiedän, että tämä kelpaa miehelleni oikein hyvin suihkusaippuaksi.

Suihkun jälkeen mies laittaa dödöä kainaloon…

Adidas Extreme Power Antiperspirant 48h Roll-on 5,00 € / 50 ml

Miehet tykkää panostaa deodoranttiinsa (antiperspiranttiin). Miehet hikoilevat ja myös haisevat vähän enemmän, kuin me aina niin freesit ja raikkaat naiset.

Tiedän, että tämä tuote ei saa kannatusta meillä. Oma mies tykkää käyttää sele-merkkien stickejä. Ne ovat aina hänen hajuvetensä kanssa samaa tuoksua. Mieheni ei käytä partavettä, joten siksi hän käyttää erillistä tuoksua, kun on jokin erityinen tilaisuus. Arkena pelkällä deodorantilla menee. Miesten dödöt ovat sen verran voimakkaasti tuoksuvia, että eipä arkena sitä erillistä tuoksua tarvitse suihkauttaa.

Pakkaus on maskuliininen. Se on taas suunniteltu niin, että miehet pitäisivät sen käytöstä. Eli dödön roll-on on alaspäin, joten taas tuotetta tulee helposti ja nopeasti. Ei vaadi edes ravistamista.

Sitten onkin parranajon vuoro.

Isännän Parranajovoide 4,90 € / 100 ml

Näitä Isäntä -tuotteita on mieheni testaillut, mutta ei tätä parranajovoidetta, koska hän ei käytä sellaista. Parranajo hoituu sähköisellä partakoneella. Tämä parranajovoide on siitä kyllä hyvä, että se ei kuulemma vaahtoudu. Kait se on ihan sama, että ajeleeko partaa vai p… bikinirajoja? Vaahto hieman häiritsee tarkkuutta ajelussa, siksi vaahtoutumattomat ovat minusta parempia.

Pakkaus on ihan hauska. Siinä on jotain kujeilevaa tekstien asettelun vuoksi. Voide tuoksuu ihan perinteiseltä miesten tuotteelta. Vahva, alkoholinen ja mentholinen tuoksu.

Bic Comfort 4 8,00 € / 3 kpl:een pkt

Tuossa jo mainitsinkin, että meidän isäntä käyttää sähköistä partakonetta, joten tämä partahöylä jää häneltä käyttämättä.

Parranajon jälkeen mies pesee hampaat.

Marvis Amarelli Licorise 4,55 € / 25 ml

Olen alkuvuodesta esitellytkin näitä Marvisin hammastahnoja. Tämä boxista tullut lakritsa on ehdottomasti parhaimpia, mitä olen kokeillut. Nams! Mieheni ei tainnut uskaltaa koskea Marvisin tahnoihini. No nyt hänellä on ihan oma.

Marvisin hammastahnat ovat tyylikkäitä. Erityisesti tämä lakritsalta maistuva tahna.

Sitten olisi kosteusvoiteen vuoro, jonka käyttö vähän vaihtelee miehillä.

L’Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic 11,60 € / 50 ml

Kosteusvoiteen säännöllisestä käytöstä joudun paasaamaan vieläkin. Talvella sentään mies joutuu olosuhteiden pakosta ”rasvaamaan naamansa” kerran päivässä. Sitä en tiedä saanko häntä koskaan käyttämään kosteusvoidetta aamuin illoin? 

Maskuliininen tämäkin pakkaus, tuoksu on myös miehekäs ja aika voimakas.

Sitten vielä hiukset kuosiin.

Schwarzkopf Professional [3D]Men 21,90 € / 100 ml

Rakennevaha voimakkaaseen pitoon. Voi olla, että mieheni ei tätä voi käyttää. Hänellä on suomalaisittain harventunut hiuskuontalo, joten keskivahva pito olisi parempi vaihtoehto. Täytyy testata, niin sittenhän sen tietää parhaiten.

En tiedä minkälaista juuri tämä vaha on, mutta tuotteena ManBoxiin loistava. Mattaiset hiusvahat alkavat yleistyä miesten käytössä, vaikka eivät ennen olisi käyttäneet mitään muotoilutuotetta. Ei mieheni arkena puunaa hiuksiaan, mutta silloin, kun on juhlat tai jotain menoa.

Loppusilauksena tuoksu…

Cavalli Just Cavalli Gold For Him Edp 42,85 € / 30 ml

Näitä tuoksunäytteitä on kertynyt LivBoxeista, goodie bageista ja kaupoista on tullut saatua. Olenpa huomioinut, että ei mieheni käytä näytteitä. Ne ovat hänelle enemmänkin sellainen, että kerran nuuhkastaan ja jos tykkää, niin käy ostamassa isompana. Jos ei, niin sen näytteen voi jättää laatikoiden perukoille.

Kaiken tämän puunailun jälkeen mies…

… tulee sohvalle katsomaan Viaplayn urheilupakettia.

Nämä Viaplayn koodit on joo ihan kivoja, mutta tyhmää, kun ovat ilmaisia vain uusille asiakkaille. Meillä molemmat on jo kerran kokeilleet Viaplayta, joten nähtäväksi jää, että toimiiko tuo urheilupaketin koodi? Jos toimii, niin veikkaan tämän olevan kaikista eniten mieheni mieleen. 😀

Mutta missä on se saunaolut miehelle? Siitä sitten juontuikin mieleeni, että olisihan olut voinut olla jossain muodossa. Olutshampoo esimerkiksi. Vai olisiko joku kukkahattutäti eduskunnassa pahoittanut siitä mielensä? Voi olla.

Kokonaisuutena ManBox on toimiva. Se sisältää ne miesten perustuotteet. Osalle tuossakin oli jo liikaa tuotteita ja osa varmasti jäi kaipaamaan jotain. Ehkä itse (nyt puhutaan minun mielipiteestäni) olisin toivonut jonkun tuntemattomamman miesten tuotelinjan tuotetta. Mutta sitten taas ei miehet halua käydä ostamassa kosmetiikkaansa kauneushoitolasta. Sen tulee olla maitokaupassa, jotta se on helppoa ostaa. Siinä mielessä LivBox-tiimi on ajatellut järkevästi asiaa.

ManBox sisälsi 8 tuotetta ja Viaplay-koodin. Niistä ns. täysikokoisia oli 4 ja reiluja näytteitä/matkakokoisia oli 4.

Loppuun vielä näytän mieheni ja minun tekstiviestittelyt miesten LivBoxista. Kyllä, olen yli 16 vuotta sitten nimennyt mieheni puhelimeeni Kultsiksi. Minä olen Hanibani. ;D Saa nähdä tuleeko miehestäni kosmetiikkahörhö? Kyllä hän toisinaan kokee pientä ahdistusta, kun tietää meikkaamisesta ja kosmetiikasta enemmän, kuin suomalaisnaiset keskimäärin. Nähtäväksi myös jää, että haluaako meidän hörhö seuraavan ManBoxin, jos/kun sellainen myyntiin tulee?

Jos miesten LivBox kiinnostaa miehellesi, veljellesi, isällesi tai kenties itsellesi, niin kannattaa käydä tällä sivulla. Saat sitten ensimmäisten joukossa tiedon uudesta ManBoxista.

Mitäs ajatuksia teillä heräsi ManBoxista? Pidättekö ideasta? Onko ensimmäisessä miesten LivBoxissa liikaa tuotteita sinun miehellesi? Vai kenties jopa liian vähän?

Miesten LivBox saatu blogin kautta.

Lue myös

X