Kynnet

Essie Jiggle Hi, Jiggle Low

18.11.2014 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Essien kausikokoelmien odottelu on aina kutkuttavaa. Essie ei minusta julkaise niin super-bligiä ja toinen toistaan erikoisempia kynsilakkoja, mutta kyllä Essiekin osaa toisinaan revitellä ja rikkoa rajojaan. Esimerkiksi Luxeffects -päällyslakat ovat todella kimaltavia ja erikoisempia koostumuksia ovat mm. Belugaria ja On a Silver Platter, tai oikeastaan koko kokoelma Encrusted Treasures on erikoinen.

Talvi 2014 on minusta aika turvallinen ja klassinen. Jos verrataan muutamaan muuhun viimeaikaiseen kokoelmaan, mitä Essieltä löytyy. Kausikokoelmat ovat yleensä Essiellä vähän hillitympiä.

Tämä Jiggle Hi, Jiggle Low -kokoelma on totutumpaa tyyliä Essieltä. Naisellisia, klassisempia ja ehkä enemmän konservatiivisempia, kuin rajoja rikkovia.

Kokoelmassa on yksi genrestä selkeästi poikkeavampi yksilö, joka on myös kokoelman nimikkolakka. Ensi vilkaisulla voisi näyttää, että kokoelmahan on niin nähty, mutta onko se sittenkään?

Jump In My Jumpsuit

Voi herranjestas! Klassikkomainen sävy! Niin kaunis, niin ajaton ja super-kiiltävä punainen. Levittyy, kuin unelma, kuivuu nopeasti ja kiiltää ilman päällyslakkaakin. Minulla on kynsillä kaksi kerrosta ja päällä pikakuivattaja, mutta ilman sitäkin kiilto oli samanlainen.

Double Breasted Jacket

Marjaisan punainen ja todella kiiltävä. Aivan samaa laatua, kuin Jump In My Jumpsuit. Kaksi kerrosta riittää pitkille kynsille, kuivuu nopeasti ja on kiiltävä ilman päällyslakkaakin. Hämärässä valaistuksessa sävy on tummempi ja kirkkaammassa valossa kynsilakan vadelmainen sävy tulee upeasti esiin.

Jiggle Hi, Jiggle Low

Mitä tämä on? Onko se kultaa vai hopeaa? Kultaiselta se monissa kuvissa on näyttäyt, kuten myös pullossakin, mutta minun kynsilläni Jiggle Hi, Jiggle Low on hyvin hopeinen. Siinä on kuitenkin pieni vivahde kultaakin, joten en puhtaaksi hopeaksi tai kullaksi pysty mitenkään luokittelemaan. Koostukseltaan Jiggle Hi, Jiggle Low on foil-lakka, eli foliomaista. Se on kuin nestemäistä metallia, jota lakataan kynsille. Peittävyys on erinomainen, mutta silti suosin sitä kahta kerrosta parhaimman tuloksen saamiseksi. Jiggle Hi, Jiggle Low kuivuu myös erittäin nopeasti. Jos pidät satiinimaisemmasta lopputuloksesta, niin jätä päällyslakka laittamatta. Minulla on pikakuivattaja, jolla olen saanut lakkaukseen kiiltävämmän metallisuuden.

Bump Up The Pumps

Tämä ihanuus on minulle mysteeri. Onko se korallinen vai oranssi? Minulla selkeästi korallinen, mutta äitini kynsillä oranssisempi. Syyksi epäilen ihonsävyä, joka saa ko. kynsilakan näyttämään erilaiselta. Laadultaan samaa, kuin Jump In My Jumpsuit ja Double Breasted Jacket. Kaksi kerrosta riittää pitkille kynsille, mutta lyhytkyntinen pärjää yhdelläkin.

Back In The Limo

Maitomainen, läpikuultava koostumus. Minulla kolme kerrosta, joka jättää vielä hieman läpikuultavuutta lakkaukseen. Hillitty ja ”naturelli” lopputulos. Kuivuu hieman muita kokoelman kynsilakkoja hitaammin, mutta ei tuskastuttavan kauan.

Tuck It In My Tux

Maitomainen koostumus, joka jättää lakkauksen läpikuultavaksi. Minulla kolme kerrosta. Aika pitkälti samanlainen koostumukseltaan ja ominaisuuksiltaan, kuin edellinen Back In The Limo. Tällainen hieman läpikuultava valkoinen näyttää minusta tyylikkäämmältä, kuin aivan valkoinen creme-lakka. Tätä pystyn käyttämään ilman koristeluja tai koristeellisia päällyslakkoja, kun valkoista cremeä en pystyisi.

Essien talvikokoelma Jiggle Hi, Jiggle Low tulee/on tullut myyntiin tässä marraskuun aikana. Hintaa kynsilakoilla on se noin 13,90-15,90 € (kaupasta riippuen). Essien kynsilakkoja myydään Sokoksilla, Emotioneissa, Stockmanneilla, Kickseissä, Anttiloissa ja useissa Citymarketeissa.

Tältä näyttää Essien talvi. Ensin mietin, että kokoelma ei ole ollenkaan talvinen, mutta hei! Onhan se! Nimikkolakka Jiggle Hi, Jiggle Low on hyvin juhlava ja talvinen, Tuck It In My Tux on luminen, kokoelmasta löytyy kaksi jouluun upeasti soveltuvaa punaista ja onhan Bump Up The Pumps veikeän trooppinen ”kukkanen” talven keskellä. Omat suosikkini ovat Jump In My Jumpsuit, Jiggle Hi, Jiggle Low ja Double Breasted Jacket.

Mitä pidätte Essien talvesta 2014?

Kokoelma saatu blogin kautta.

Kommentit (26)

Hei, tuo piru on tuttu minullekin! 😀 Se myös käskee syömään toisen palan kakkua ja ostamaan suklaapatukan sijaan levyllisen suklaata. 😀 Ärsyttävä tyyppi!

Hmm… ehkä ne onkin joulun jälkeen alessa? 😉 Essiet kyllä harvoin ovat. Ne saattaa olla tarjouksessa (kuten nyt ovat olleet), mutta harvoin ihan poistohintaan olen törmännyt. Tai sitten ne eivät kauaa loju siellä alelaarissa. 😀

Toi Back in the Limo on ehkä mun lemppari! 🙂 Sun kynnet on tosi kivan muotoiset ^__^

Aijaa… yllättävä valinta jotenkin. Minä pidän siitä enemmän sitten keväällä ja kesällä. Erityisesti keväällä. 😉 Voi kiitos! Tykkään pitää itselläni tällaista klassista mallia. Näyttää lyhyet nakkisormet vähän sirommilta. 😀

Jump in My Jumpsuit näyttää niin upealta, että voisi sillä hieman lahjoa itseään. <3___<3

Se on niin upea! Niin ehdoton punaisten kynsilakkojen ystäville. Minusta JIMJ on upeampi, kuin Essien klassikko A-list.

Vinkkinä kaikille, että Essien lakat on tällä hetkellä Citymarketeissa Plussa-kortilla 10,90€. Itse ostin juuri eilen sen ruusukultaisen Luxeffects-lakan ja ai että se on ihana! <3

Kiitos, kun jaoit vinkin täällä. 🙂 Itse en siitä edes tiennyt. Summit of Style on iiiihana! 🙂

Itseasiassa mä rupean koko ajan ihastumaan tähän kokoelmaan enemmän ja enemmän <3!

Joskus käy niin. Joihinkin lämpiää hitaammin. 🙂

Tuck It In My Tux ja Jump In My Jumpsuit näyttää ihkuilta :)) <3 valkoista lakkaa mulla ei vielä olekaan heh. Harmi ne kaikki Lumenen nude & matt -lakat oli loppuunmyyty. Pitää varmaan selata vielä nettikaupat läpi jos jostain onnistuisi löytämään vielä sellaisen ihanuuden :))

OHO! No en olisi arvannut, että Siwasta löytyisi. :O Mahtavaa, että kuitenkin löysit. 🙂

Uskomatonta! Töistä päästyäni poikkesin Siwaan ja oli silmät tippua päästä kun Siwan kassalla oli Lumenen Nude & Matt -lakkoja! 🙂 ostin pilvipoudan ja utuharson <3 olipa sattuma kyllä 🙂 😀

Toivottavasti sieltä löytyisi. 🙂

Tokmanni löytyypi, haa tosiaan! 🙂 käynpä siellä huomenna 🙂 kiitti vinkistä <3

No voi harmi! 🙁 Onko paikkakunnallasi Robinhoodeja tai Tokmanneja? Niissä tuollaiset liikkuu vähän hitaammin, joten teoreettinen mahdollisuus vielä olisi. 🙂

Jiggle Hi, Jiggle Low on melkoisen ihana!

Se on upea kynsillä! Sillä saa hyvin futuristisen näköiset kynnet. 🙂

Kauniita lakkoja

Eikös olekin. 🙂

Eikä mikä ihana värisuora, todella herkulliset sävyt! 🙂

Ihana tuo ”värisuora”! <3 😀

Tiina Eliisan kommenttiin viitaten, onneksi ehdin ostaa toisenkin Lumenen Nude & Matt lakan viime viikonloppuna. -40% tarjous varmasti ”altisti” suurimman osan naisista Lumenen hyllyille. Täällä ainakin oli kova kuhina ja Blur meikkivoiteestakin piti ottaa 0 kun kaikki 1 sävyt olivat myyty. Samaten lähes kaikki uudesta Lumenen lakkakokoelmasta, en ehtinyt nähdä millaisia ne olivat.

Tämä on ihana kokoelma, pari jouluista, pari aina klassista ja ne muutamat odottamattomat odottavat kesää 🙂 jännä kokoelma! Hienot swatchit ja ihanan malliset kynnet .)

No oho! Varmasti tarjous ja blogeissa niiden esiintyminen on saanut naiset liikkeelle. Nyt peukkuja, että uusi vastaava kokoelma tulisi. 🙂

Voi kiitos! Suuri kunnia saada sinulta tuollainen kehu… kun tosiaan on enemmän sitä sinun alaasi. 😉 Sä kun olet ollut minun se esikuva kynsijutuissa. 😉

Ajattelin kokoelman ensiksi ihan tylsäksi, mutta nyt koen jotenkin tarvetta saada nuo kaikki… 😀

Itsekin ensin olin, että kauniita sävyjä, mut ehkä tylsiä… hetken katseltuani lähes hihkuin. Nämähän on just upeita. <3 Sittenkin just minulle ja tähän hetkeen.

Kokonaisuutena Jiggle-hi, jiggle-lo ei saa sydäntä pamppailemaan, nää on kauniita värejä, mutta ei niinkään mun makuun, en jotenkin koe omakseni näin klassisia ja naisellisia sävyjä, tykkään yleensä astetta räväkämmästä. Mutta ah miten älyttömän ihana toi nimikkolakka on, en kestä! 😀 Kyllähän multa löytyy jo muutama kultainen ja hopeinen lakka, mutta ei just tota sävyä, eli pakkohankinta koska aivan selkeästi _tarvitsen_ sen. Kuten tarvitsen IsaDoran Mesmerizing-kausilakoista ainakin antiikkikultaisen ja violetin, ja Lumenen uusista hopeisen hiekkalakan, ja sen tummanrusehtavan pronssin, ja sit sen yhen OPIn, ja vielä sen toisen Opin ja ton ja tän…no tajusit varmaan pointin ;-P Järki ja hinku (=mielitekoihin yllyttävä pikkupiru olkapäällä) taistelee keskenään ja kuiskailee molemmat mun korviini vuorotellen, se pikkupiru on vaan perhana niin kovaääninen ja sinnikäs! Onneksi (tai harmiksi) kukkaroon majailemaan muuttanut Matti pisti mut aisoihin ja palautti kurin ja järjestyksen. Toivotaan että noita ihanuuksia olisi saatavilla vielä joulun jälkeen, tai sitten mun pitää olla ihan kamalan kiltti ja kirjoittaa piiitkä kirje joulupukille. =)

Hei, tuo piru on tuttu minullekin! 😀 Se myös käskee syömään toisen palan kakkua ja ostamaan suklaapatukan sijaan levyllisen suklaata. 😀 Ärsyttävä tyyppi!

Hmm… ehkä ne onkin joulun jälkeen alessa? 😉 Essiet kyllä harvoin ovat. Ne saattaa olla tarjouksessa (kuten nyt ovat olleet), mutta harvoin ihan poistohintaan olen törmännyt. Tai sitten ne eivät kauaa loju siellä alelaarissa. 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *