Glitz & Glam

Estèe Lauder Revitalizing Supreme -silmänympärysvoide

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Vähän on tällä viikolla tällaista ylellistä kosmetiikkaa esittelyssä. Jos edullisemmat kiinnostavat enemmän, niin voin kertoa, että niitäkin on tulossa. Ihan kokonainen viikko on tiedossa erään edullisen/kohtuuhintaisen brändin tuotteita. Tämän vuoden puolella ehtii tulla peräti kaksi teemaviikkoa, jotka ovat aivan erilaisia ja aivan eri asiaa käsitteleviä. Niitä yhdistää ainoastaan tämän blogin aihe, eli kauneudenhoito ja kosmetiikka.

Mutta sitä ennen on kaikenlaisia muita postauksia, kuten tänään tämä ylellinen silmänympärysvoide Estèe Lauderilta.

Olen varmasti jo pitkästymiseen asti toistellut täällä, että minulla on ongelmallinen iho silmänympärysalueella. Etsin jatkuvasti parempaa ja parempaa. Kun löydän sen, niin lähden etsimään, että olisiko olemassa vieläkin parempaa? Tämä tosin taitaa päteä minun kohdalla kaikkiin tuotteisiin, sillä pidän etsimisestä, testailusta ja siinä samalla myös opiskelusta. Päätin Stockmannin myyjän suosituksesta kokeilla Estèe Lauder Revitalizing Supreme -silmänympärysvoidetta tai oikealta sanahirviöltään Estèe Lauder Revitalizing Supreme Global Anti-Aging Eye Balm.

Revitalizing Supreme -silmänympärysvoiteen kerrotaan olevan monitehoinen. Se ravitsee ja kosteutta, se vähentää ikääntymisen merkkejä ja saa ihon näyttämään taas nuorekkaammalta.

Revitalizing Supreme -silmänympärysvoide on suunnattu käytettäväksi ensimmäisiin juonteisiin, mutta myös ihan niihin jo pidemmälle syventyneisiin uurteisiin (=ryppyihin). Silmänympärysvoidetta voidaan myös käyttää silmänympärysnaamiona viikoittain, jos päivittäiselle käytölle ei vielä ole tarvetta. Levitetään kunnon kerros silmänympärysalueelle, annetaan vaikuttaa noin pari minuuttia ja pyyhitään pehmeällä liinalla tai paperilla. Ei huuhdella.

Revitalizing Supreme -silmänympärysvoide on hyvin täyteläistä ja runsasta. En tiedä mitä teknologiaa tässä on käytetty, mutta runsaasta ja täyteläisestä koostumuksesta huolimatta voide imeytyy iholle todella tehokkaasti, eikä ihosta jää rasvaisen tuntuinen. Voidetta pystyy käyttämään meikin allakin, kunhan vain muistaa sen silmämeikinpohjustajan. Haluaisin kertoa koostumuksesta enemmänkin, mutta en keksi sanoja kuvailemaan sitä. Se täytyy kokea!

Koen tämän Estèe Lauderin silmänympärysvoiteen loistavaksi itselleni syys- ja talviaikana. Kesällä tämä saattaa olla minullekin hieman turhan tuhti, vaikka ei iholla tunnukaan rasvaiselta. Noin viikon käytön jälkeen aloin huomaamaan eroa. Silmänympärysiho ei enää ollut yhtä veltto ja kuivan näköinen. Selkeää parannusta sen suhteen. Ei ihmeitä aikaansaava, mutta selkeää parannusta huomasin. Toki lähtötilanne oli hieman huono, sillä silmänympärysiho oli hieman normaalia kuivempi.

Hieman valittaisin kuitenkin. Purkki on epäkäytännöllinen monestakin syystä. Happi pilaannuttaa voidetta nopeammin, siitä pääsee haihtumaan tärkeitä tehoaineita, se on hieman epähygieeninen, lisäksi purkin ja spaattelin käyttö aamun kiireessä on aamutokkuraisena ärsyttävää. Onhan Estèe Lauder Revitalizing Supreme Global Anti-Aging Eye Balm -silmänympärysvoiteessa ylellisen kaunis purkki, mutta se on epäkäytännöllinen.

Nyt kun puhutaan selektiivisestä isolla ässällä, niin yllätyin silmänympärysvoiteen hinnasta. Se ei ole aivan niin kallis, kuin sen merkistä, koostumuksesta ja tuotelinjasta oletin. Toki sain tästä 15 ml:n purkista maksaa 61,00 €, mutta jokainen sele-osastoa enemmän kierrellyt tietää, että tuo ei ole hinta eikä mikään siellä osastolla. Tai noh, ei Estèe Lauder ole mitenkään kallis selektiivinen brändi. Sillä on monia kohtuuhintaisia värikosmetiikkatuotteita.

Suomessa Estèe Lauderin tuotteita jälleenmyy ainakin Sokos– ja Stockmann-tavaratalot, että myös molempien verkkokaupat.

Koetteko hinnan hulluksi, jos tuote kuitenkin olisi toimiva itselleen?

Lue myös

X