Huulimeikit

Fireball -meikki

25.4.2016 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Mahtavaa alkanutta vappuviikkoa!

punainenmeikki6

Julkaisin viime viikolla sneak peek -kuvan blogini Facebook-sivuilla. Tein tosiaan punaisen meikin.

punainenmeikki5

Oma tyylini on tällaiseen verrattuna luonnollinen, enkä blogissakaan harrasta radikaaleja kokeiluja. Olen sellainen aika käytännönläheinen meikkaaja, enkä koe suuria paloja ja tunteita leikkimään väreillä ja kokeilemaan hulluja juttuja. Jotenkin minusta tuntuu, että olen kasvanut ulos kaikesta siitä. Meinaan kyllä silloin aikaa ennen ammattilaistumista ja vähän sen jälkeen, olin kyllä kokeilija. Nyt olen rehellisesti sanottuna tylsimys siltä osalta ja olen perehtyneempi tosielämän kauneusmeikkeihin, kuin olemaan luova ja villi kokeilija.

punainenmeikki2

Kuitenkin joskus minuun iskee joku tällainen häiriötila, jolloin teen jotain tavallisesta tyylistä ja värimaailmasta poikkeavaa. Joskus teen näitä syrjähyppyjä pois mukavuusalueiltani.

punainenmeikki

Punaiset kulmakarvat ovat meikin sähäkin juttu.

punainenmeikki7

Pohjustin kulmat ensin valkoisella NYXin Jumbo Eye Pencil -kynällä. Valkoinen pohjustus saa värit näkymään kirkkaampina.

punainenmeikki8

Määrittelin kulmien rajat ja muodon Lumenen huultenrajauskynän Wild Rose -sävyllä. Sen jälkeen otin viistopäiseen siveltimeen punaista huulipunaa, joka oli Lumenen True Passion Lip Color ja sävynä Häikäisevä Kauneus. Käytin rajauskynää, kuten kulmakynää ja huulipunaa, kuten Dipbrow Pomade -kulmaväriä. Lopuksi värittelin pintaan NYX Prismatic Shadows -luomiväriä, joka on sävyltään Fireball. Kulmat eivät olleet rasvaiset tai inhottavalta tuntuvat, vaikka niissä oli huulipunaa. Ne eivät näyttäneet rasvaisilta. Puuterinen luomiväri päällä sitoo punan pysymään.

punainenmeikki10

Silmämeikin pohjustin myös NYXin valkoisella Jumbo-kynällä. Levitin valkoisen liikkuvalle luomelle ja hieman kulmaluulle, mutta en käyttänyt pohjustajaa paksusti kulmaluun ja luomivaon välissä, jotta punainen ei olisi häivytyksissä yhtä intensiivinen kuin liikkuvalla luomella.

Levitin liikkuvalle luomelle NYXin Fireball -luomiväriä, josta häivyttelin sen nousemaan kohti kulmaluuta. Korostin vaalealla luomivärillä kulmaluuta ja silmän sisänurkkaa. Mattamustalla luomivärillä varjostin luomivakoa ja loin meikkiin dramatiikkaa. Rajauksissa musta geeliliner. Lisäbuustausta ripsiin syntyi tekoripsillä.

punainenmeikki9

Huulimeikissä käytössä samat tuotteet, kuin kulmissakin. Rajasin huulet Wild Rose -kynällä, levitin Häikäisevä Kauneus -huulipunan ja lopuksi taputtelin huulten pintaan Fireball -luomiväriä.

punainenmeikki4

Kasvoille loin vahvoja ja kolhoja varjoja. Tein meikkipohjasta hieman vaaleamman ja puuteroin sen valkoisella korostuspuuterilla.

5parasta7

Käytin koko kasvoille NYX Highlight & Contour Powderin valkoista korostuspuuteria.

punainenmeikki3

Kun olin tehnyt meikin, niin ihmettelin, että mitä tekisin hiusteni kanssa? Violetit hiukset eivät toimineet tämän punaisen meikin kanssa. Päätin sitten kietaista mustan tuubikaulahuivini turbaaniksi päähäni.

punainenmeikki1

En tehnyt tätä lookia vappumeikkivinkiksi, mutta keksin nyt, että tässä voidaan fiilistellä vappua.

Punainen – hot or not?

Mukavaa alkanutta viikkoa!

Postauksessa esiintyvät tuotteet ovat saatuja.

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

Lue myös

Suosittelemme