Glitz & Glam

Foreo Luna Mini 2 -kasvoharja & Foreo Luna Play arvonta

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Muutama teistä lukijoista on ylistänyt minulle Foreota, eli silikonipinnoitettua kasvojen puhdistusharjaa. Kuuntelen (=luen) paljon teitä ja kertomanne kokemukset jäävät mieleeni. Kieltämättä olisi parempi itseni kannalta, jos muistaisin hoitaa omia arkiasioitani, kun kehuttuja tuotteita, mutta minkäs teet? Sitä on niin vaikea valita mikä jää muistiin ja mikä ei.

foreo

Olen minä näitä Foreoita käynyt katselemassa eleven.fi* -verkkokaupassa. En vain ole viitsinyt ostaa, sillä olen ostanut Clarisonicin (+ vaihtoharjoja siihen) ja saanut blogin kautta Remingtonin kasvoharjan. Ei siksi ole ollut järkeä investoida Foreoon. Se Clarisonic oli niin kallis vaihtoharjoineen.

Oli todella kiva juttu, kun eleven.filtä tuli tiedustelua, että haluanko testata Foreo Luna Mini 2 -kasvoharjan* ja arpoa lukijoille Foreo Luna Play -miniharjan*? No kyllä! Halusin testata tätä monien kehumaa silikonipintaista laitetta ja jakaa iloa arvonnan muodossa.

foreo2

Foreolla on monenlaisia kasvoharjoja. Testaamani Foreo on toisen sukupolven Luna Mini -harja. Uudistuksen myötä laitteeseen tuli suurempi ”harja-alue” ja värähtelyn säätömahdollisuus.

foreo3

Luna Mini 2 on sievä. Se ei näytä kasvoharjalta, vaan itselleni tulee mieleen joku virralla toimiva ilmanraikastin. Kyseessä on ruotsalainen keksintö, jossa hyödynnetään värähtelyä iholla. Foreon kasvojen puhdistusharjoissa käytetään  T-Sonic™-pulssia, joka on teholtaan 8000 pulssia minuutissa! Huikea määrä!

foreo4

Laite ladataan mukana tulevalla USB-laturilla. Yhdellä latauksella Luna Mini 2 toimii jopa 300 käyttökertaa. Laite on täysin vedenkestävä.

foreo5

Laitteen pinnalla on hyvin pehmeitä silikoninystyröitä, eli harjaksia. Laitteen etupuolella on pienempiä ja pehmeempiä harjaksia päivittäiseen ihon puhdistukseen ja toisella puolella syväpuhdistavampaan puhdistukseen. Etupuolen yläosassa on pieni alue, joka myös puhdistaa tehokkaammin.

Moni varmasti hoksasi jo tässä vaiheessa, että silikoninen pinta on hygieenisempi, kuin perinteinen harja. Sen lisäksi, että Foreo on 35% hygieenisempi, siinä ei ole harjojen vaihtoja. Et joudu ostamaan uusia harjaosia tietyn ajan välein.

foreo6

Virta käynnistetään keskellä olevasta nappulasta. Värinää saadaan säädeltyä kahdeksalle eri tasolle.

Foreoa käytetään yksi minuutti kasvoilla, eli 60 sekuntia. Alaosassa on läpinäkyvä osa, jossa vilahtaa valo aina 15 sekunnin välein, joka kertoo siitä, että voit siirtyä seuraavaan alueeseen kasvoissa. Kasvot kannattaa jaotella niin, että otsa on oma alueensa, molemmat posket omansa ja sitten nenä ja leuka omansa. Foreossa on mahtavaa se, että laite ei sammu 60 sekunnin kuluessa, vaan voit surrutella niin kauan kuin haluat. Kuitenkin minuutti oikeasti riittää.

foreo10

Foreo tuntuu kivalta iholla. Sen T-Sonic™-pulssi ei vaadi totuttelua, kuten Clarisonicin kanssa tarvitsin. Koin alussa Clarisonicin liian paljon nenää kutittavaksi värinänsä vuoksi. Foreo on pehmeämpi. Säätämällä värinän kaikista pienimmälle teholle, voidaan harjalla hieroa herkkää silmänympärysihoa.

Foreon idea on puhdistaa ihoa tehokkaammin värähtelyn avulla, sekä saada ihosta pehmeämpi ja sileämpi. Ihon sävy kirkastuu kuolleen ihosolukon poistuttua pinnalta. Värinä parantaa verenkiertoa kasvoilla.

Foreo Luna Mini 2 -harjaa käytetään aamuin ja illoin, mutta sen voi ottaa käyttöönsä vain toiseen puhdistukseen. Itse olen kokenut aamun kätevimmäksi, koska iholla ei ole meikkiä. Mutta toki myös tulee käytettyä meikinpuhdistuksen yhteydessäkin. Puhdistan ensin puhdistusöljyllä ja sen jälkeen surruttelen Foreollani puhdistusgeelillä. Mutta olen huomannut, että Foreo toimii myös puhdistusvoiteen ja vaahdon kanssa. Kun perinteisten harjojen kanssa syntyi kitkaa, jos puhdistustuote ei ollut riittävän viskositeettinen. Foreo liukuu kasvoilla, eikä sillä harjailla. Laite värisee kasvoilla, mutta silti eri tavalla, kuin Clarisonic.

Olen kokeillut Foreota myös jätettävien kasvonaamioiden levitykseen, eli yönaamioiden. Tällöin ei kannata liikutella enää niin voimakkaasti, mutta kevyesti kasvoilla pitäessä Foreo tehostaa kasvonaamion imeytymistä.

foreo7

Niin uskomatolta kuin se kuulostaakin, Foreo Luna Mini 2 -kasvoharjan tehon huomaa ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Iho on paljon pehmeämpi, kimmoisampi ja tuntuu tasaisemmalta. Pidemmällä käytöllä iho on puhtaampi, jos iho-ongelmat ovat pinnalliset epäpuhtaudet. Hormonaalisiin finneihin eivät ulkoiset seikat valitettavasti auta.

Foreo Luna Mini 2 ei ole edullinen, mutta nyt kokemani perusteella ostaisin enemmin Foreon, kuin Clarisonicin. Ihoni pitää enemmän Foreosta ja laitteessa on monta muutakin järkevää seikkaa.

Foreo Luna Mini 2 maksaa 128,50 €. Minulla olisi halukkaille alennuskoodi, jolla saa -15% kaikista Foreon tuotteista. Jos siis mielit itsellesi jonkun Foreon laitteista 11.10.-18.10.2016 välisenä aikana, niin muista näppäillä koodi: FOREOLOVE. Alennuksen jälkeen hinnaksi jää 109,20 €. Koodi käy kaikkiin Foreon laitteisiin.

Täältä voit tilata Foreo Luna Mini 2 -kasvoharjan*

foreo8

Sitten minulla olisi ilo arpoa yhdelle tämä älyttömän suloinen Foreo Luna Play. Pienempi ja söpömpi versio toimii hyvin matkoille mukaan, mutta myös edullisempana vaihtoehtona testata Foreon harja. Tämä pieni Luna Play ei ole ladattavissa, eikä sen paristoja voida vaihtaa, mutta se kestää 100 käyttökertaa. Mietin heti, että entäs sen jälkeen? Voiko Luna Playta käyttää mihinkään sen jälkeen? Muistin sitten, että luin Virven blogista, että Luna Playsta voi tehdä vaikka apurin siveltimien pesuun. Nerokasta! Hierotaan sivellintä Foreoon puhdistettaessa. Tekisi niin mieli napata itsekkäästi itselleni tämä pieni ihanuus, mutta kyllähän minä tämän jollekin teistä pian lähetän.

Foreo Luna Play maksaa 29,70 €. Täältä voit tilata Foreo Luna Play -miniharjan*

foreo9

Arvonnassa yhdelle tällainen Foreo Luna Play -minikasvoharja. Arvonnan ohjeet ovat seuraavat:

  • Kommentoi tähän postaukseen ja kerro mitä sinulle kuuluu. Haluan lukea toisten kuulumisia. Täällä vain itsestäni aina höpöttelen, niin vastapainoksi teidän muidenkin asioita.
  • Muista laittaa sähköpostikenttään sellainen osoite, jota seuraat tiiviisti. Vain minä näen sähköpostiosoitteet.
  • Osallistumisaika päättyy 16.10. klo 20.00.
  • Lycka till!

Oikein kivaa tiistaita!

Testituote ja palkinto saatuja. *-merkityt linkit affiliate-linkkejä, joiden kautta tehdyistä ostoksista saan pienen komission.

X