Lapset

Frozen-synttärijuhlat

27.3.2015 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Eilen postailin tyttäreni 6-vuotisjuhlien tarjoiluista. Frozen-aiheisia tarjoiluja löydät tämän linkin takaa. Tänään ajattelin postailla kuvia Frozen-juhlista.

frozenparty1

Siinä on meidän oma ”Elsa”. Iso tyttö jo! Kuinkas moni muistaa Glitz & Glamin alkuajoilta sen 2-vuotiaan pikkuprinsessan? Niin nämä vuodet vierivät ja kohta tämä neiti aloittaa esikoulun! Kyllä nämä ovat niitä viimeisiä hetkiä, kun vietetään prinsessajuhlia. Tiedän ja tunnen tytärtäni jo sen verran, että ei enää kouluikäisenä näitä tällä tavalla juhlita. Ehkä vielä ekalla luokalla, mutta tokalla viimeistään prinsessajuhlat ovat mennyttä aikaa.

frozenparty2.

Tänä vuonna pikkuveikka on sen verran iso mies jo, että hänkin nauttii juhlista ja muiden lasten seurasta. Onhan hän jo 2 vuotta 3 kk.

frozenlastenjuhlat

Juhlat aloitettiin syömisillä, jotta lapset pääsevät kaikkiin muihin mukaviin juttuihin. Voi, kun lapset ovat huonoja syömään. Tuntuu, että he tykkäävät kaikista eniten silmänruoasta. Ehkä tämän päivän lapset ovat kasvaneet yltäkylläisyydessä herkkujenkin suhteen? Kyllä minä vaan olisin lapsena viettänyt koko juhlat herkkupöydässä, jos vain mahdollista!

olafnose4

Kakun jälkeen alkoivat leikit, joita järjestimme lapsille. Meillä oli vanha kunnon aasinhäntä leikki, mutta modifioituna Frozen-teemaan. Olaf-lumiukon porkkananenä piti liimata paikoilleen.

olafnose3

Synttärisankari oli ensimmäisenä vuorossa. Aika lähellä!

elsa

Sitten olikin seuraavan lapsen vuoro yrittää liimata Olafille nenä.

elsajuhlat

Aina nenän liimattua, lapset saivat goodie bagin.

Pussi sisälsi tietysti Frozen aiheisia juttuja, kuten pääsiäismunan (pojilla Transformers-muna), suklaatikkarin, saippuakuplia ja siirtokuvatatskoja. Pojille oli tietysti valittuna ne, joissa oli Olaf ja tytöille sitten Annan ja Elsan kuvilla koristeltuja juttuja.

olafnose1

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, porkkananenän liimasi meidän taapero. Hienosti meni silmät sidottuina.

olafnose

Hienosti jokainen lapsi oli osunnut Olafiin.

frozenpinata2

Sitten meillä oli toinenkin leikki. Piñata! Tämäkin hieman modifioituna. Tätä piñataa ei tarvinnut hakata, vaan sen naruista vedeltiin.

frozenpinata1

Kolmanneksi viimeinen naru oli sitten se, joka sai kaksi kiloa karkkia ropisemaan parkettilattialle. Siitä kuuluikin kova ääni, joka pelästytti meidän kuuloherkän pikkupojan. Voi raasua…

pinatacandy

Sitten lapset saivatkin aloittaa siivoamisen. Ei tarvinnut kahta kertaa käskeä… ai, kun yllättävää! En ole ikinä nähnyt lasten siivoavan yhtä nopeasti ja tehokkaasti. Hymyssä suin jopa!

pinatacandy1

Pikkumieskin oli mukana keräilemässä, vaikka reppana ei saanutkaan karkkeja itselleen.

juhlat1

Huomasitteko aikaisemmista kuvista meidän tytön hiusten värin? Lupauduin kerran heikkona hetkenä, että värjään synttärijuhliin neidin hiuksia. Levitin värinaamiota latvoille. Tuote oli idHairin Colour Bomb ja sävy Fancy Violet. Eli en ole sen suuremmilla myrkyillä tuota tehnyt. Suoraväriä sisältävää hoitoainetta. Nappasi vain aika tehokkaasti neidin kuiville latvoille. Nyt ne voidaankin sitten leikata. Väri nappasi vähän turhankin tehokkaasti, joten puhdistin heti sitruunamehulla liikoja pois, jotta violetista saatiin hailakampi. Pari pesua juhlien jälkeen ja violetti näkyy enää hyvin himmeästi aivan latvoissa.

frozenpinata

Piñata oli lapsista tosi kiva juttu. Kaikilla oli hurjat säkilliset karkkia kotiin viemisinä. Niitä sitten ylpeinä esiteltiin kaikille.

juhlat

Pikkumieskin sai kerättyä omaan pussiinsa hyvän saaliin, jonka kuvaukseen isosisko tuli hieman avuksi. Karkkisäkkejä kuvattiin ihan ryhmäkuvassakin, mutta en voi täällä blogissa julkaista toisista lapsista kuvia. Siitä syystä kuvissa esiintyy vain omat lapseni.

anna&elsa

Lopuksi lapset saivat pitää discoa meidän olohuoneessa. Ihana Robin pauhasi ja puuttuvat palaset raikasivat. Kun juhlat kavereille oli ohi, alkoivat juhlat sukulaisille, jotka olivat hieman hillitymmät. Saa nähdä mitä ensi vuonna keksitään synttärijuhliin. Silloinhan neiti on jo esikoululainen ja peruskoulun aloitus lähellä. Lastenkutsut muuttuvat ja lopulta ne ovat pienimuotoiset. Noh, kohta alkaa meidän pienen miehen lastenkutsuaika. Ei ehkä vielä 3-vuotissynttäreitä juhlita muuten, kuin sukulaisten kesken, mutta ehkä sitten 4-vuotisjuhlat onkin jo suuremmat.

Mukavaa viikonloppua kaikille!

 Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, Blogilistalla, sekä Youtubessa

Lue myös

Suosittelemme