Glitz & Glam

Fudge Clean Blonde - tehotrio keltaisuutta vastaan

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Joko kaikki blondit tai muuten hyvin viileää sävyä ylläpitävät tietävät Fudgen hopeatuotteista?

fudgecleanblonde

Vaaleiden ja vaaleaksi raidoitetuiden hiusten ongelma on usein, että ne alkavat kellertämään ja hius ei näytäkään enää yhtä kirkkaalta. Monien blondien, muodikkaiden granny hair –hiuksien ja ihan vaikka raidoitettujen hiusten ongelma. Myös sinimusta tai hyvin viileä ruskea menettää sen viileän vivahteensa ajan myötä.

Silver –tuotteet ovat keino ylläpitää sitä viileää sävyä hiuksissa, mutta entäs, jos shampoolla voidaan jopa palauttaa sitä viileyttä? Entäs jos shampoolla voidaan tehdä jopa taittoa?

fudgecleanblonde2

Fudge Hair Care Clean Blonde Violet Toning Shampoo 20,00-25,00 € / 300 ml

Olen lukenut ja kuullut kehuja tästä huikean suositusta hopeashampoosta. En siltikään voinut käsittää sitä miten uskomattoman tehokas tämä voikaan olla. Monesti hopeashampoot pystyvät vain hieman hidastamaan hiusten kellastumista tai edes vähän ylläpitämään niille laitettua viileää sävyä. Fudgen hopeashampoolla pystytään hidastamaan kellastumista, sillä voidaan ylläpitää viileää sävyä, mutta sillä aivan oikeasti voidaan tehdä jopa taittoa.

fudgeblond3

Shampoo on väriltään hyvin sinervän violettia. Koostumus on keskipaksua ja shampoo levittyy, että vaahtoa mukavasti. Toki todella kuivashampoosta likaisille hiuksille kannattaa tehdä tuplavaahdotus tai käyttää runsaasti shampoota. Shampoo ei mielestäni ole voimakkaasti pesevä. Tuntuma ei ole sama, kuin syväpuhdistavien shampoiden kanssa, enkä koe tätä Fudgen hopeashampoota kuivattavaksi. Tästä on tehty melko hellävarainen, mikä on mahtava juttu kaikille, joiden hiukset ovat saaneet kokea kovaa rääkkiä vaalean kuontalon aikaan saamiseksi. Tuoksu on miellyttävän makea. Sen sanotaan olevan vaniljainen, mutta itse tunnen tuoksussa vahvasti toffeeta ja karamellisuutta.

fudgeblond4

Koska shampoo on myös todella sinervää, se pystyy taittamaan myös kuparisia sävyjä (kupari = oranssi, oranssin vastaväri on sininen). Shampoon violettisuus taas taittaa keltaisia sävyjä.

fudgeblond5

Kun tavallisia hopeashampoita voidaan käyttää paljain käsin, niin tätä Fudgen hopeashampoota en suosittele käyttämään ilman kumihansikkaita. Se värjää kädet! Minulla oli vain pienen hetken shampoota kädellä, kun kuvasin swatch-kuvan postausta varten ja silti violettisuutta hieman pääsi tarttumaan. Jos hiukset pesee ilman kumihansikkaita ja hieroo tehokkaasti shampoon pigmenttejä hiuksiin, niin aivan taattua on, että kynnet ja kädet värjääntyvät.

Tämä on siinä ja siinä, että voidaanko jo puhua suoraväristä? Joo, tietysti ko. shampoo sisältää suoraväripigmenttejä, mutta harvoin shampoo pystyy värjäämään ihoa yhtä voimakkaasti, kuin tämä Fudgen shampoo. Tämä kertoo siitä, kuinka paljon pigmenttejä se sisältää, ja se taas tarkoittaa tehokkaampaa taittokykyä lämpimille sävyille (ei punaiselle).

fudgecleanblonde6

Fudge Hair Care Clean Blonde Violet Toning Shampoon käyttö riippuu hiuksista ja halutusta lopputuloksesta. Jos olet todella vaalea platinablondi, niin testaamalla selviää, että voitko käyttää joka pesussa ja millä vaikutusajalla, vai kannattaako huuhdella aina välittömästi? Shampoota voi myös laimentaa tavallisella shampoolla tai vähemmän väripigmenttejä sisältävällä hopeashampoolla.

Shampoon voi levittää pyyhekuiviin hiuksiin ja antaa vaikuttaa. Eli jos haluat hyvin miedosti käyttää, niin mitä enemmän hiuksissa on vettä, sitä laimeampana shampoo hiuksissasi on. Myös sillä on merkitystä, kuinka tehokkaasti shampoota hieroo hiuksiin. Mitä enemmän väripigmenttejä hieroo hiukseen, sen tehokkaammin ne tarttuvat.

Mainitsin tuossa aikaisemmin sinimustat ja hyvin viileät ruskeat. Uskon vahvasti, että tämä hopeashampoo pystyy edes hieman ylläpitämään niiden viileyttä. Niin pigmenttistä hopeashampoota tämä on.

Vielä sellaisen ”varoituksen” antaisin, että todella vaaleille hiuksille käytettäessä kannattaa olla aluksi varovainen. Pigmenttisyys on niin hurja, että hiukset saattavat selkeästi sinertää. Joten testailua varovaisesti aluksi, ettei ensimmäisellä kerralla heitä pyyhekuiviin hiuksiin ja anna vaikuttaa sen 15 minuuttia. Huomautan vielä sellaista, että runsaspigmenttisyys voi aiheuttaa myös tummumista, joten sekin kannattaa ottaa käytössä huomioon. Kuten tuossa aikaisemmin sanoin, niin vain testailemalla antamillani vinkeillä selviää omille hiuksille se paras tapa saavuttaa haluttu lopputulos.

fudgecleanblonde3

Fudge Hair Care Clean Blonde Violet Toning Conditioner 20,00-25,00 € / 300 ml

Sarjasta löytyy myös pigmenttejä sisältävä hoitoaine, joka täydentää viileiden sävyjen ylläpitoa.

fudgeblond

Hoitoaine ei ole yhtä pigmenttistä, eikä yhtä tehokasta, kuin sarjan hopeashampoo. Hoitoaineen väripigmentit tarttuvat parhaiten, kun ne hierotaan tehokkaasti hiukseen ja annetaan vaikuttaa. Koostumus on keskipaksua ja hyvin levittyvää. Hoitoaine on melko hyvin hiuksia selvittävää, jopa minun takkuuntuville hiuksille, jotka ovat nyt kaikesta vaalennusprosessista saaneet kärsiä. Vertaisin tämän hoitoaineen tehokkuutta yhtä hyväksi, kuin kaikkien ”color maskien” silver -sävyt. Sillä erolla, että minusta Fudgen hoitoaine on hiuksia selvittävämpää ja kosteuttavampaa, kun taas color maskit tuntuvat olevan enemmän rakennepaikkaavilla ominaisuuksilla.

Käyttöohjeena kertoisin, että mitä vähemmän hiuksissa on vettä ja mitä tehokkaammin jaksaa hoitoaineen hieroa hiuksiin ja antaa vaikuttaa, niin sitä paremmin taittosävyt toimivat.

fudgecleanblonde7

Fudge Hair Care Clean Blonde Violet Toning Conditioner ei yksinään käytettynä ole kaikista tehokkain tapa torjua keltaisuutta, mutta kyllä silläkin taatusti monet saavat toivottuja tuloksia. Mitä vaaleampi hius, sen paremmin tämä viilentää hiusten sävyä. Minulle tämä on loistava lisä epätoivoisessa taistelussa lämpimiä sävyjä vastaan.

fudgecleanblonde5

Fudge Styling Hot Hed Violet 22,00-27,00 € / 213 ml

Entä voisiko vielä tehdä jotain viileyden eteen? Shampoon ja hoitoaineen lisäksi voi itsepäisimpiä keltaisuuksia vastaan käyttää keltaisuutta neutraloivaa hoitovaahtoa.

fudgeblond1

Hoitovaahto on runsasta, mutta kuohkeaa vaahtoa. Sävyltään se on violettista, jotta se voi neutraloida keltaisuutta. Tämä vaahto ei toimi yksinään voimakkaasti neutraloivana, mutta on hyvä lisä keltaisuutta vastaan taistellessa.

Ennen käyttöä pulloa tulee ravistaa voimakkaasti. Hoitovaahto levitetään hieman kosteille hiuksille tasaisesti. Annetaan joko kuivua vapaasti tai föönataan. Vaahto antaa kevyen tuen tyvelle ja siitä löytyy lämpösuoja aina 200 asteeseen asti.

fudgeblond2

Pullon suuttimesta narisen hieman. Vaahtoa tulee ulos hyvinkin runsaasti ja pitkään annostelun jälkeen.

fudgecleanblonde4

Hoitovaahto ei minulla korvaa muita hiuksiin jätettäviä hoitoaineita, mutta toimii kivasti lisänä. Muotovaahtonakin tämä tuntuu toimivan ihan kivasti, mutta ei anna sitä kaikista tehokkaista pitoa ja föönaukseen kuohkeinta lopputulosta.

Niille blondeille, joilla hiukset ovat hyvässä kunnossa, tämä riittää hiuksiin jätettäväksi hoitoaineeksi. Muotovaahtona tämä toimii heille, jotka eivät tarvitse kaikista vahvinta tukea tyvelle ja haluavat muotovaahdon, joka ei niinkään karhenna hiusta, vaan enemmänkin haluavat kevyttä pitoa, mutta sileyttä. Keltaisuutta vastaan tämä on hyvä lisänä, mutta ei yksinään ehkä ole kaikista tehokkain tapa. Aika kiva monitoimituote, josta löytyy monta ominaisuutta.

fudgecleanblonde1

Olen aivan hullaantunut tähän Fudgen shampooseen! Saan sillä omat raidat aivan harmaiksi ja muualle hieman viileyttä lisää. Punaisuuteen ei tietenkään sininen ja violetti pysty, sillä punaisiin sävyihin tarvitaan vihreää, jotta lämpö neutraloituisi. Kaikille keltaisten ja oranssienkin sävyjen kanssa taisteleville ehdottomasti suositeltava shampoo. Minulla on sen verran runsaasti punaisuutta hiuksissa, että aivan kunnolla viileää en tällä saa, mutta keltaiset sävyt muuttuvat viileiksi, todella vaaleat kohdat harmaiksi, oranssiset taas aavistuksen beigeksi. Jos punaisuutta ei olisi hiuksissani niin paljon ja jos se ei olisi niin tiukassa, niin saisin tällä tehokolmikolla todella viileän sävyn.

Mahtavaa on myös se, että Fudge ei ole hirvittävän kallis brändi, mutta saatavuus on vähän heikompaa. Shampoon ja hoitoaineen voi ostaa setissä, jolloin niiden yhteishinta on reilun 40 euroa. Tietysti hinnat vaihtelevat hieman jälleenmyyjistä riippuen. Fudgen tuotteita jälleenmyyvät brändiä edustavat parturi-kampaamot ja jotkut kampaamoalan tuotteita ja tarvikkeita jälleenmyyvät liikkeet ja verkkokaupat.

Voit tilata Fudgea esimerkiksi näistä verkkokaupoista: Lyko*, Cocopanda*, Hajuvesi.fi*,  eleven.fi*, BangerheadHiusverkko*, Lookfantastic*, Nordicfeel*.

HUOM. Pakkaukset ovat uudistuneet. Verkkokaupoissa saattaa olla rinnakkain vanhaa ja uutta pakkausdesignia. Tässä postauksessa olevat pakkaukset ovat vanhaa designia. 

Onko Fudgen hopeashampoo tuttu tuote? Tietääkö joku, että onko olemassa toista yhtä pigmenttistä hopeashampoota?

Tuotteet saatu maahantuojalta.

 

X