Glitz & Glam

Garnier uutuuksia vartalonhoitoon

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Sain L’Oréalilta Garnierin tuotteita, joista aurinkosuojan ylistin tässä postauksessa. Tänään esittelen pari Garnierin ihonhoitotuotetta, jotka ilmestyivät kauppojen hyllyille toukokuussa.

Garnierin Ultimate Beauty Oil on hyvin suosittu vartaloöljy kuivan koostumuksensa vuoksi. Ultimate Beauty Oil -vartaloöljyn rinnalle on tullut pari uutta vartalonhoitotuotetta. Oil-Infused Nourishing Lotion -vartalovoide ja Oil-Infused Nourishing Scrub -vartalokuorinta.


Oil Beauty Oil-Infused Nourishing Scrub sh. 6,95 € / 200 ml

Vartalonkuorintavoide, jossa kerrotaan olevan neljää kallisarvoista öljyä: argaani, macadamia, manteli ja ruusu. Lupaa kuoria samean ihon ja paljastaa alta säteilevän ihon.

Koostumus on miellyttävä. Polyethylene -rakeet (polyeteeni) kuorivat pehmeästi ihoa. Kuorinnassa on käytetty myös vähän luonnollista kuorivaa ainetta, capuacu-puun hedelmän siementä, jotka näkyvät mustina pisteinä. Iholle jää sileä ja pehmeä tunne. Kuorinnan öljyt jäävät iholle, jonka vuoksi iho ei tunnu kiristävältä ja kuivalta kuorinnan jälkeen. Tuoksu on melko mieto. Olen tuntevinani siinä argaanin tuoksun, joka on tuntuu lähes kaikissa argaaniöljyä sisältävissä tuotteissa.

Kuorintavoide tuntuu sen verran kevyesti kuorivalta, että näin kesäaikana sitä voi käyttää jopa suihkusaippuan sijaan joka tai joka toinen kerta suihkussa käydessä. Talvisin en suosittele yhtä usein käytettäväksi. Voimakkaammalla hieromisella, kuorinta on tehokkaampi. Hellemmällä hieronnalla kuorinta on hyvin kevyt.

Oil Beauty Oil-Infused Nourishing Lotion sh. 6,95 € / 250 ml

Vartalovoide, joka sisältää samoja kallisarvoisia öljyjä: argaani, macadamia, manteli ja ruusu. Lupaa nopean ihoon imeytymisen. Ihoa kosteuttava ja ravitseva.

Koostumus on keskipaksua voidetta. Levittyy helposti iholle ja tuntuu imeytyvän minun iholleni hyvin nopeasti. Iholle jää pieni nahkeus, mutta ei niinkään rasvainen tunne. Näin kesälle mukavan kevyt vartalovoide. Tuoksu on pehmeä ja miten sen nyt kuvailisi? Aikuismainen ehkäpä. Eli tuoksussa ei tunnu mitään hedelmiä tai makean sokerisia tuoksuja. Luulen, että joku kuvailisi tuoksua mummomaiseksi, minä käytän termiä aikuismainen. Tiedä sitten, miten sana aikuismainen kuvaa kenellekin tuoksua.

Tuotteina pidin enemmän vartalokuorinnasta, vaikka voidekin oli ihan hyvä. Kuorinta erottui kilpailijoistaan edukseen sen kosteuttavan vaikutuksensa vuoksi. Ihoni on usein hyvin hellänä kuorintojen jälkeen, mutta Oil Beauty Oil-Infused Nourishing Scrub ei jättänyt kiristävää ja kihelmöivää tunnetta iholle. Aivan kuin kosteusvoide olisi jo levitetty iholle. Toki suosittelen vartalovoiteen käyttöä kuorinnan jälkeen. Hätätapauksissa voisin kuitenkin jättää vartalovoiteen käyttämättä.

Ovatko nämä Garnierin vartalonhoitotuotteet tuttuja? Mitä noin yleensä olette pitäneet Garnierin vartalonhoitotuotteista? Onko suosituksia?

Tuotteet saatu blogin kautta.

Lue myös

X