Glitz & Glam

Glitteriä ripsiin ja punaa huuliin!

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Pikkujoulumeikki vol. 2! Olen muuten tänään itse pikkujouluissa. Ihan mahtavaa! En vielä tiedä, että teenkö saman meikin, vai tekisinkö jotain muuta?

_MG_4950

LivBox pyysi minulta meikkitutoriaalia pikkujoulumeikkiin. Se oli selvää, että meikki pitää olla säihkyvä. Ensin mietin jotain hopeisen viileä, mutta inspiroiduin Artdecon uusimman kokoelman kimaltavista tuotteista. Kaikkia kimalluksia en meikkiin voinut kerralla ympätä, joten valinnan vaikeudessa päädyin halo-meikkiin ja kimaltaviin ripsiin.

_MG_4875

Halo-meikillähän tarkoitetaan silmämeikkiä, jossa luomen keskiosa on korostettu vaalealla ja usein hohtavalla luomivärillä. Meikki pyöristää silmää ja saa liikkuvan luomen näyttämään kaarevammalta ja ulkonevammalta. Koska minulta löytyy nuo ominaisuudet omasta takaa, niin teen itselleni siitä luomen keskiosan korostuksesta leveämmän. Näin en pyöristä luomeani entisestään.

pikkujoulumeikki

Huuliin halusin mehevyyttä, mutta tällä kertaa en suosinut perinteikästä joulunpunaista, vaan mentiin viileämmällä sävyllä, johon hain monivivahteisella huulikiillolla ulotteisuutta.

artdecoarcticbeauty7

Esittelen tässä meikkipostauksessa ne Artdecon kausituotteet, joita tässä käytin ja joista inspiroiduin. Kokoelmassa Arctic Beauty on paljon kivoja ja ihania juttuja. Lopuista sitten toiste, kun ehdin niitä testailla ja meikin niistä kuvailla.

artdecoarcticbeauty6

Artdeco Glam Vintage Shimmer Cream, sävy 8 Starlight Rosé

Hinta-arvioni: 14,50-18,50 €

artdecoarcticbeauty5

Voidemainen ja erittäin kirkkaasti kimaltava luomiväri. Tämä olisi aika hauska myös kulmaluulla.

_MG_4747

Kuten sanoin, tämä on todella kimalteinen ja upea! Koska koostumus on voidemainen, niin en ehkä suosittelisi kaikista rasvoittuvimmille tai raskasluomisille. Jos kuitenkin haluaisi joskus liikkuvalle luomelleen tällaista voidemaista käyttää ja omaa rasvoittuvat luomet, niin suosittelen taputtelemaan päälle vielä jotain puuterista kimalleluomiväriä. Efektistä tulee vieläkin upeampi ja näin voidemainen luomiväri saa paremman pysyvyyden niillä, joilla tällaiset eivät muuten meinaa kestää paikoillaan. Luonnollisestikin alle tulee käyttää primeria.

artdecoarcticbeauty2

Artdeco Sparkling Lash Drops

Hinta: 16,00 €

artdecoarcticbeauty3

Yleensä glittergeelit pakataan ripsiväri- tai liner-hylsyyn. Tämä on pakattu kätevästi tuubiin. Aivan äärettömän hienojakoista glitteriä, joka ei ihan helpolla ropise poskille.

_MG_4762

Minä käytin ripsille. Tein hienostuneemman efektin harjaamalla maskaraharjalla glitteriä ripsien kärkiin. Käyttämällä esimerkiksi liner-sivellintä, saa glitterit suurempina pisaroina ripsille.

artdecoarcticbeauty1

Artdeco Arctic Beauty Blush Ice Garden

Hinta: 27,00 €

artdecoarcticbeauty

Artdecolla on niin kauniita nämä kausipaletit niin luomiväreissä, kuin poskipunissa. Tämä Ice Garden on niin minun sävymaailmaa. Kaunis painatus pinnassa, joka henkii Frozen-teemaa. Sävyjä voi käyttää yksittäin tai sekoittaa siveltimellä kaikkia. Myös sekoittaessa voi hyvin määritellä, että mitä sävyä haluaa eniten siihen omaan miksaukseensa. Siihen kannattaa käyttää vähän sirompaa poskipunasivellintä, jotta sellainen valikoiminen mahdollistuu.

_MG_4836

Sävy on kauniin pinkkisen roosainen. Ihastuttava Lumikki-efekti. Tykkään talvisin tällaisista selkeästi pinkimmistä poskipunista.

artdecoarcticbeauty4

Artdeco Glam Stars Lip Gloss, sävy 35 Frozen Flower

Hinta: 18,50 €

_MG_4850

Antaa upean huurre-efektin huulimeikille. Jännästi monivivahteisena hohtavat kimalteet saavat huulet näyttämään täyteläisemmiltä. Yksinään käytettynä huulikiilto antaa hieman liian sinervän sävyn, joka saa ainakin minut näyttämään oudolta vaaleutensa ja sinisyytensä vuoksi. Huulipunan päällä käytettynä makea!

_MG_4979

Kaikki pikkujoulumeikissä käytetyt tuotteet:

Kasvot
Lumene Bright Now Vitamin C BB Cream, sävy 00
Estée Lauder Double Wear Brush-On Glow
Sensai Loose Powder
IsaDora Face Sculptor
Guerlain Météorites Flocons Enchantés -meteoriitit
Artdeco Arctic Beauty Blush Ice Garden

Kulmat
Clarins Eye Brow Pro Kit, meikissä käytetty tumminta sävyä

Silmät
IsaDora Eye Primer
MAC Eye Shadow, sävy Shroom
MAC Eye Shadow, sävy Kid
MAC Eye Shadow, sävy Satin Taupe
Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place -geeliliner, sävy Onyx
IsaDora Grand Volume Lash
Artdeco Glam Vintage Shimmer Cream, sävy 8 Starlight Rosé
Artdeco Sparkling Lash Drops

Huulet
Grimas Lip Pencil, sävy 545
IsaDora Perfect Moisture Lipstick, sävy 176 Bohemian Rose
Artdeco Glam Stars Lip Gloss, sävy 35 Frozen Flower

_MG_4952

Tämän pikkujoulumeikin tutoriaalin löydätte LivBoxin blogista. Suunnatkaapas sinne, jos haluatte ohjeet lookin luomiseen.

Ihanaa lauantaita ja mukavia pikkujouluja muille sellaisia tänään juhliville! Toivottavasti vinkeistäni on apua ja lookista inspiraatiota sellaista tarvitseville.

P.s. Postaus on kirjoitettu ennen viime yön kauheita tapahtumia. Mietin pitkään, että otanko asiaa täällä esiin, mutta tuli vain sellainen olo, että on pakko tällaisen hömpän perään sanoa jotain. 🙁 

 Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

X