Glitz & Glam

Glitz & Glamin 1-vuotisarvonta

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

No niin! Vihdoin tällä viikolla saapui pari juttua palkinnoista. Nyt pääsen sitten julkistamaan arvonnan alkaneeksi. 😉

Palkintoja on kaksi: Kynsisetti ja kosmetiikkasetti. Syy kahteen palkintoon on se, että Glitz & Glam on kokonaisvaltainen kauneusblogi, joten teissä lukijoissa on kynsistä kiinnostuneita ja meikeistä kiinnostuneita… sitten on myös molemmista kiinnostuneita. 😀

Haluan kiittää teitä kaikkia ihania lukijoita kaikista ihanista onnitteluista 1-vuotispäivänä ja Best Beauty Blog Award -ehdokkuudesta. Olen ollut monesti niin liikuttunut, että tippa on melkein linssissä. Olette niin parhautta! 🙂 Kivoja, huomioonottavia ja kannustavia. Mahtavia tyyppejä ja haluaisin antaa jokaiselle palkinnot, mutta elämä on kallista ja se ”eläkeanomus” lauantaisin ei ikinä mene läpi. ;D Eli ei ole tullut lottovoittoa lotossa, vaikka muita ”lottovoittoja” minulle sattuu. 🙂

Nyt Glitz & Glamissa juhlitaan olantakaa, eli 1-vuotista blogitaivalta ja Best Beauty Blog Award -ehdokkuutta. Eilisessä postauksessa olen kertonut Aussien ja Trendi-lehden järjestämästä Aussie Blog Awardista. Tästä pääset eiliseen postaukseeni. Juhlaa onkin kiva juhlistaa arvonnalla. 🙂

Ensiksi esittelen kynsisetin.

Tälläinen satsi olisi kynsisetissä, eli kaikkea mahdollista kynsiin liittyvää. Alla esittelen palkintoja tarkemmin…

Kynsien lakkailuun:
Pari Orlyn kynsilakkaa, yksi OPI ja yksi Zoya. OPI ja Zoya ovat sellaisia kynsilakkoja, jotka olen saanut blogimiittin sponsoreilta. Voitin arvonnassa kynsilakkoja, joten minulla oli sitten tuplana muutamia kynsilakkoja, joten laitoin jäljellä olevat tuplat näihin palkintoihin.

Ei varmaankaan jää epäselväksi, että miksi nämä Orlyn kynsilakat on palkinnoissa. 😉 Ne ovat täysin ja puhtaasti nimen takia. Kivaa oli myös se, että kyseessä on merkki jota pidän arvossa. Nämä Orlyn Glitz ja Glam lakat ovat ne joiden takia arvonnan avaaminen viivästyi. 😉 Näitä siis odottelimme palkintosettiin. OPIn kynsilakka on syksyn Touring America kokoelmasta Color to Diner For ja Zoyan kynsilakka on Smoke and Mirror kokoelmasta Codie.

Tarpeellisia kynsille:
Paljon kehuttu ja ylistetty Dependin vihreä kynsilakanpoistoaine, kaksi kynsinauhaöljyä (tuoksuina lilja ja jasmine), minun lemppari pikakuivattaja, eli China Glazen Fast Forward Top Coat.

Kynsien leimailuun:
Konadin musta leimauslakka ja kirkas päällyslakka, joka ei sotke leimailun kuvioita. 3 Konadin kuvalaattaa, eli M12, M31 ja S1. Kaksipäinen stampperi/skrapperi.
Kuvalaatat ja stapmpperi/skrapperi on saatu blogimiittistä, mutta en tarvitse kuvalaattoja, sillä kuviot löytyvät minun isosta laatasta ja leimasimia minulla riittää.

Koristeluun:
8 arkkia kynsitarroja (kukkaa, perhosta jne. Mustia, valkoisia, värikkäitä jne.), 4 arkkia water decal -tarroja (rajumpia kuvioita), 1 timanttikiekko sekalaisia värejä ja muotoja ja 1 fimo-viipale kiekko.

Sitten meikkisetin sisältö…

Coastal Scentsin luomiväripaletti, huulipunapaletti ja siveltimiä.

Tässä on siis vuoden 2012 Glitz & Glam luomiväripaletti. 🙂 Olen siis itse koonnut paletin Coastal Scentsin luomivärinapeista. Haluan hieman kertoa tästä tarkemmin…

Sain idean viime kesänä heti meikkikoulusta valmistumiseni kunniaksi järjestämäni arvonnan jälkeen. Silloin päätin, että kun Glitz & Glam täyttää 1 vuotta, niin palkintona on minun suunnittelema, uniikki luomiväripaletti. Sillä onhan minulla lapsellinen haave, että joskus ”aikuisena” saisin suunnitella meikkikokoelmia jollekin brändille. ;D
Olin ajatellut, että teen paletin Grimasin luomiväreistä, sillä moni kollega oli kehunut Grimasia, mutta… Syksyllä Grimasin ja Karkkipäivä -blogin yhteistyöstä syntyi Karkkipäivä -paletti. En tietenkään enää voinut tehdä Grimasilta omaa palettia, koska sen oli jo joku toinen tehnyt. (Pst… Karkkipäivä -palettia voi ostaa täältä. 😉 ) Upea paletti ja mahtava juttu Sannille. 🙂 Mutta pakko myöntää, että hieman sillä hetkellä harmitti, kun oma idea arvontaan meni vähän ketuiksi.

Mietin, että miltä merkiltä sitten ko. paletin kasaisin ja keksin, että ai niin! Coastal Scentsillä on sinkkunappeja joilla voi kasata oman paletin ja lisäksi Coastal Scentsillä on hyviä luomivärejä, joten sitten siltä merkiltä tein arvontaa varten oman paletin.

Mietin ajatusta jolla kasaisin tämän paletin. Ensin meinasin, että laitan siihen omaa värimaailmaani ja Glitz & Glam tyylisiä sävyjä, MUTTA… lukijoissa on moneen makuun ja tyyliin olevia meikkaajia, joten päätin hakea sellaista kultaista keskitietä ja ehkä hieman kokeilla, että kulkisiko paletti tulevien trendien mukaan. 😉 Joten paletin teemaksi nousi sitten sävyt jokaiselle vuodenajalle.

Jokaiselle vuodenajalle on 3 eri sävyistä luomiväriä joilla loihtia erilaisia meikkauksia. Vasemmalta lukien järjestys kulkee talvi, kevät, kesä ja syksy. Kerron seuraavaksi miksi olen valinnut tietylle vuodenajalle tietyt sävyt.

TALVI: kylmää, hohtavaa ja intensiivistä. Talvella vietetään pikkujouluja, juhlitaan uuttavuotta ja ollaan muutenkin synkkiä ja haluamme yleensä ”sulautua” joukkoon. Väreillä voi luoda ihanan syntisen smokey -meikin.

KEVÄT: pastellista, hempeää ja värikästä. Pastellisävyt ovat (taas) tulevan kevään trendivärit. Raikkaita ja kepeitä sävyjä keväälle.

KESÄ: luonnollista, hillittyä, mattaa, ”nudea”. Kesälle valitsin hiekkaisia sävyjä, joilla loihtia luonnollinen silmämeikki. Antaa luomien olla ”nudet” ja hillityt, kun aurinko paistaa ja porottaa pilvettömältä taivaalta. Hohde ja kimallus luodaan aurinkopuuterilla poskille ja decolteelle. Huuliin sipaistaan oranssista huulipunaa tai jotain muuta räikeää sävyä.

SYKSY: lämmintä, hehkuvaa, kimaltavaa. Silmät kuin vaahteran punaiset lehdet. Väreissä on haettu klassisia ruskavärejä. Syksyllä valon määrä taas vähenee, joten luomille käytetään mieltä ja silmiä piristävää kimallusta ja hohdetta.

Tälläinen logiikka ja ajatusmaailma tässä kasaamassani Glitz & Glam paletissa. 🙂 Sävyjä ja värejä voi tietysti yhdistää oman maun mukaan tai vaihtelun vuoksi. Esimerkiksi pastellien kanssa voi käyttää ruskeaa, käyttää trendikkäästi mattaa ja helmiäistä sekaisin tai yhdistää lämmintä ja kylmää. Lookeja voi luoda pikaisesta arkimeikistä näyttävään iltameikkiin, jopa fantasiaakin saa paletin väreillä luotua… vain mielikuvitus on rajana!

Huulipunapaletiksi valitsin tämän hetken hoteimpia sävyjä sisältävän paletin. Klassiset punaiset, trendikkään oranssit ja vadelmasuut ovat nyt hot!

Koska teemana palkintosetissä on Coastal Scents, niin tilasin settiin vielä muutaman hyvän Coastal Scentsin siveltimen. Huulipunasivellin, jolla on korkki. Siveltimen voi pitää mukanaan käsilaukussa ilman, että se likaantuisi tai tahraisi käsilaukun sisällön. Pienen pieni sivellin tarkkuutta vaativiin kohtiin luomiväriä käyttäessä. Itse suosin erityisesti alaluomien meikkauksiin. Pehmeääkin pehmeämpi häivytyssivellin ja perussivellin luomivärin levitykseen.

Toivottavasti pidätte palkinnoista ja osallistutte Glitz & Glamin arvontaan. 🙂

Sitten ohjeet/”säännöt” miten osallistua arvontaan:

1. Tällä kertaa sinun ei tarvitse olla minun lukijani Google-käyttäjäraadin kautta, eli kirjanmerkeistä tai jotakin muuta kautta Glitz & Glamia lukevatkin voivat osallistua.
Toki tulen iloiseksi jos liityt myös lukijakseni Google-käyttäjäraadin kautta. 🙂 Syy on se, että näen/tiedän teitä sillä tavoin, mutta se ei ole välttämätöntä osallistuakseen.

2. Kirjoita kumpaan arvontaan haluat osallistua. Kirjoita GLITZ & GLAM KYNSI ja/tai GLITZ & GLAM MEIKKI. Eli voit osallistua vain toiseen tai molempiin. 😉

3. Kirjoita minulle terveisesi. Ilman jonkinlaisia terveisiä hylkään osallistumisesi. Toivon tietenkin jotain muutakin kuin ”kiva blogi sulla” -terveisiä. Terveiset voivat olla esimerkiksi risuja tai ruusuja, voit kertoa sinulle hyödyllisimmästä postauksestani tai parhaimmasta postauksestani. Terveiset voivat olla miksi sinä luet Glitz & Glamia jne. jne. jne. Eli kirjoittakaa minulle jotain terveisiä. 🙂

4. Käytä jotain nimimerkkiä tai omaa nimeäsi, jotta osallistujia ei ole kymmeniä anonyymejä.

5. Liitä sähköpostiosoitteesi.

6. Osallistumisesi voit jättää tämän postauksen kommentteihin tai lähettää minulle sähköpostiin minttura@hotmail.com

Osallistumisaika päättyy 25.2. klo 23.59. Arvonnan suorittaa random.org. Otan voittajiin yhteyttä 26.2. ja voittajat julkistan 27.2. En julkista mitään henkilökohtaisia tietoja tmv. 😉 Nimimerkin tai etunimen kerron maanantain (27.2.) postauksessa.

Mukavaa lauantaita kaikille! Olen tänään taas koko päivän poissa koneelta, sillä on taas tuplanäytös lauantai, joten älä huolestu, kun osallistumisviestisi ei tule näkyviin. Julkaisen niitä sitten yöllä kun tulen töistä kotiin. 😉

X